Лекари в страната участваха в мълчалив протест

Лекари от болници в много градове участваха в мълчалив символичен протест под наслов "Не на насилието".

Обратно в новината

Коментари - Лекари в страната участваха в мълчалив протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Лекари в страната участваха в мълчалив протест" , а пациентите не протестират ли? Защо линейката едва с час закъснение при пациент с инфаркт или инсулт, явно това не винаги зависи от лекарите , линейката се повредила, имало друг по-спешен случай, нямало екипи, но за мен като пациент това не е важно, тези проблеми са техни и трябва те да ги решават, за мен е важно когато се нуждая от помощ тя да е навременна и адекватна.

Като почнеш да си плащаш по европейски тогава!

Я виж ти ( нерегистриран ) 08.07.2017 09:25 След като 99% искат да ви бият може и да има защо. Ако бяха един процент и 99% бяха добри, щях да се съглася че сте добрите.

Не бухалки - АК 47 срещу разюзданата пасмина.

Докато мълчат,мнооого бой ще изядат...... Абе,докато ви биха,пак ли си мълчахте? Майко милаааааа....

Давам само идея : Ако са без намордник ,не рискувайте да ги лекувате .Вижте ме мене - на двете ръце имам по четири пръста .

Средствата в случая са неудачно избрани.Лошото е,че това важи за всички мероприятия на казионната организация БЛС.Грешката на колежката е,че въобще е разговаряла с бияча.Срещах се с родителите на едно дете,оперирано в Камада-до изписването операторът не беше разговарял с тях.

Обяснението е просто - лекарите не са борят за клиента(в случая пациента), той им идва по закон(има се впредвид плащането). Не може да работиш и в частното и в държавното и да искаш още пари и да не те бият.

Ако работят само на едно място половината болници и поликлиники ще затворят. И ще чакаш по няколко мес. да те прегледат или да те оперират.И няма да ти мине през акъла да посягаш!

Да работят в колкото си искат места, но не в държавното и в частното лечебно заведение които са и конкуренти като търговски дружества и стават ежедневно злоупотреби от страна на такива лекари.

loyola

не на насилието срещу лекари е добра идея, ама какво да правим останалите ?

твърдо за! тя бухалката има множество приложения. дори и като обезболяващо средство когато няма други упойки наблизо.

ВЕЧЕ РАЗФАСОВАН ЛИ Е? ПРОДАДЕНИ ЛИ СА ОРГАНИТЕ МУ?! КАЖЕТЕ БЕ ТЪРГОВЦИ НА ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ?

Интересно ще е да споделиш, като как аджеба си го представяш "търгуването с човешки материал "?!?

Като в касапница?

Другите да не се страхуват, че ще бъдат уличени в ТЪРГОВИЯТА С ПЛАЦЕНТИ С НОВОРОДЕНИ?! По смело Излезте всички да ви видим ТЪРГОВЦИ НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ!

Дадат ли бухалки на докторите, трябва да дадат и на даскалите - и те са често потърпевши! Само че... не знам защо си мисля, че е крайно време за обективен и безпристрастен анализ ЗАЩО зачестиха тези случаи на агресия? И няма как на 100% обяснението да е "поради простотията на мат'риала"! Ако в 90-95 % от случаите това е възможно обяснение, остават едни 5-10% "собствен принос", върху които си струва да се замислите - или поне да се постараете да не ги покачвате!

Не бухалки, а малко тактичност ви трябва! Лекарката е можела да каже - ей сега отивам да я взема да ви я донеса. Да се заключи и да извика охрана или полиция. Та бияча да се обяснява на когото трябва за какво му е плацента. А не да бърза да му отказва. Бит, култура, възпитание, интелигентност...

БИ ЛИ ОБЯСНИЛ ЗА КАКВО И Е НА ТАЗИ ГАРАГА РОШАВА ПЛАЦЕНТАТА НА БЕБЕТО? Защо е отказала да я даде на родителя?! НАЛИ СЕ СЕЩАШ, ЧЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ЩЕ БЪДАТ ЗАДАДЕНИ И В СЪДА, НА КОЙТО ТЯ ЩЯ СЕ НАЛОЖИ ДА ДАВА ОБЯСНЕНИЯ. И САМО ТЯ ЛИ? Ами Директора на това ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО наречено болница ШИЙНОВО също ще се наложи да обяснява на кого продава плацентите на новородените , НА КАКВО ЦЕНА и наясно ли е какво правят с ТЯХ?? ПРЕДСТОИ РАЗПЛИТАНЕТО НА ЧОРАПА НА ДОКТОРСКАТА МАФИЯ - търговци на човешки органи!

Има си държавни органи, които се занимават с разследване и обвинения. Нито аз съм разследващ, нити ти си обвинител. За информация - има и специализирани клинични заведения, ако имаш нужда.

Имала си крушка опашка...

Не на изнудването и търговията в медицината. Бухалките трябва да ги дадат на пациентите.

Е що, бе идиот ? Нима лекар те е нападал да те бие, че да отвръщаш по същия начин? Защо ти и тебеподобни говеда сте решили, че медицинското съсловие подлежи задължително на бой- В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ ? За кой друг, представител на каквато и да е сфера, ти дебил нещастен си си помислял дори, че може да малтретираш ? За мутрата на улицата ли, за тези в парламента ли, в съда ли, за служителите в НАП ли, за сервитьора в кръчмата ли, за продавачката в МОЛ ли... ? За кого ? А лекарите - може , така ли , боклук нещастен ? Много скоро няма да има кого да биете, да ви сера на демокрацията !

направо си изтрепал рибата от простотия

Те си пълен идиот. Не ходи на хуманен лекар, никога. Не е за теб.

Всяко обществено явление си има причина. По официални изявления на отговорни хора всеки ден има такива случаи. ЗАЩО ЛИ?

Има причина. Народа се чалгализира и тотално изтрещя. След като Цецо апартамента си позволи да нарича лекари от трибуната та НС "убийци", а медиите му пригласяха, какво очаквате. Ама спокойно, след някоя година няма да има на кого да се зъбите.