Протест срещу ”опраскването” на съдебната система (Снимки)

Около 200 души блокираха булевард "Витоша" пред Съдебната палата. Те поискаха оставката на главния прокурор Сотир Цацаров и нов закон за съдебната власт.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу ”опраскването” на съдебната система (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много на сериозно ги взимате нещата. Бойко е загрижен и казвайки на Цацата да я опраска всъщност му казва да си свърши работата. Не звучи сериозно оЦацай я тая. Просто Цацата си е свиня. А кога ли ще дойде Коледа?

А Цацата #кой ще опраска ?! Щот падежа му отдавна настъпи.

В ново тефтерче: Б. Б - С. Ц. - В. Я. В. Я. се оплаква на приятеля си Ц. Ц. Всичко заради едно по-дълго разрешително за подслушване. Друг е въпроса, че едни се правят на много праведни с въпроса "Кой", а самите те не казват, кой стои зад тях и кои интереси защитават.

които се натворявят със здравната реформа....се плаща от съдебната реформа...Само че това със съдебната реферма е малко по така.. това е форма за овладяване на властта. Без консенсус по промените, и с натиск от малка група от обществото няма да се получи.

Всички нормални хора в България искат нова съдебна система с нови и некорумпирани хора ! Не разбирам кой ще протестира в защита на нищо прогнило и неработещо .....

От държавните институции в България има определени структури като Съд, прокуратура, полиция и военни където са силно привилегировани спрямо останалите. Давам най елементарния пример: Всеки ден пред клона на БНБ в провинциалния ни град седят по трима полицай и така по цял ден. И за тава седене са първа категория труд, имат какви ли не привилегии и взимат по една шапка пари за това, докато други специалисти с ценз и опит бачкат като луди. Проблема е: няма разделение на труда по Квалифициран и спомагателен труд; не се търси отговорност за действията и бездействията на магистрати, прокурори и полиция.

Нима искате Цацаров и шефът му Борисов да останат! Защо са тези тъпи и глупави коментари? А тъпака, кой го пита дали е селянин, та си го казва!Добричлия?! Ха, ха! И то на френски.

Видя ли "протестъри" да използват знакът хаш таг (#) за мен работата е ясна. Хаш таг се използва основно в Туитър, но ние в България не използваме Туитър, а Фейсбук. Туитър тук не е популярен, но в Америка например се ползва повече от Фейсбук. Та какви ще да са тези българи, които ползват знака на социална мрежа, много известна в САЩ, но у нас не? Или мероприятието е замислено в САЩ примерно, като там не са предполагали за тази национална особеност у нас? Спомнете си и #Dans with me на "Протестна мрежа".

Това също е платено и организирано от американското посолство. САЩ правят поредният опит да ликвидират българското правосъдие и да сложат свое. За целта използват като маши местните еничари и родоостъпници. Продали си дирника за шепа долари, опитват се с крещене, което трябва да се приеме като символ на демокрация, да завземат позиции и да ни продадат.

А същите протестиращи бяха на организирания протест от Газпром против Шистовия газ. Виждам и мутри от Атака...ха..ха

Завалията ти върви си прегледай очите Аз пък видях там Асен Генов и компания

"Дойче веле" преди седмица поиска оставките на Борисов и Цацаров и се усъмни в нашата "балканска" демокрация , в която каквото и да става , Борисов и сателитите му са непоклатим и неуязвими за правосъдието!Е , нали сме си "балкански реотан" , някой се е сетил да протестира!Спи народе , спи , нищо няма да стане!

Нещо обърка дойче веле с работническо дело другарю но не ти е за първи път....ти къде беше на времето "шеф" в комсомола ли или в кварталното оф :))))))селския шеф пак му се иска но простата не му стиска:)))))

Стига с тези манипулации. Аудиозаписи, при това незаконни. Едни второкурсници във ВИТИЗ могат да ги направят със същите гласове.

МИСЛЯ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА КОИТО СА ИЗЛЕЗЛИ НА ПРОТЕСТ СА СЪЩИТЕ КОИТО ИЗЛИЗАТ ВИНАГИ КОГАТО РБЛОК ИЛИ ГЕРБ ГИ ПОВИКАТ - ТЕЗИ КОИТО СА ГИ ПОВИКАЛИ НЕМОГАТ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ СА РЕШИЛИ ПРОСТО ДА СМЕНЯТ ЦАЦАРОВ И ВЕЧЕ СА РЕШИЛИ КОГО ДА СЛОЖАТ-ПРОТЕСТА Е ЗАЩОТО МАНДАТА НА ЦАЦАРОВ НЕ Е СВЪРШИЛ-ОПРАСКВАМ СЛЕД КАТО Е НАЙ ВАЖНАТА ДУМА ТОВА НЕ Е КАЗАНО ОТ ЦАЦАРОВ А ОТ БОРИСОВ ЗАЩО НЕОТИДАТ ПРЕД ДОМА МУ ИЛИ МИНИСТЕРСТВОТО АКО СА РБЛОК ЗНАЧИ ИСКАТ ВЛАСТ И В ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩОТО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА

Селски,смени първо диоптъра за да виждаш и слушай какво ти се казва,че си изтрещял напълно-не слагай думи в устата на някой както ти харесва,ченгеджийските ви номера отдавна не минават тук а пък вие си храчете в устите колкото искате....помагало казват за простата:))))

Най-голямата хидра в тази държава е Независимата Съдебна Власт. Докато не и падна главата няма оправянве.

значи никога!!!

Те всъщност застават на страната на компрометирани кадри от съдебната власт, които сами са направили клеветническо изявление. Пускането на аудиозапис е негодно доказателствено средство, защото съд не го е разрешил. Второ съдийката може да лъже, защото "опраскването" не излиза от този, който го е изрекъл. Това е чиста манипулация на обществото, но пък то си заслужава тези хора да го правят за смях.

Това не е прокуратура,а Цацаратура

Всички разбраха че Прокурора Цацаров е менте , само ББ нищо не схвана , щом е така Цацаров подавай си оставката и ходи да опраскваш други булки !

долу боку

Опрасканата и опрасквача да си подадат оставките! Всеки друг плакат е глас в пустиня.

Тези протести от гротеска мрежа са от кумова срама. Просто симулират и отчитат дейност,че "виж били възмутени от този за когото скачаха преди две години. Докато ние,народът в тази държава не се вдигнем и да изметем тези боклуци и лакей на "западните ценности",то затъването ни в мизерията ще продължи.

сменят риториката... Гледам една ...по нова... Тая млада жена вика по джуджавката.."съдебната система не си е мила очите от времето на Сталин"???!!!???? Абе тая у ред ли е? Как може да говори подобни простотии???? А затова хората не ви приемат...злоба,злоба и жажда за власт излъчвате.

Като ти гледам стила....явно си над 70-те лазарника и се питам вие когато строяхте комунизЪма и социализЪма как беше с властта?Имаше ли някой който да и опонира та сега ревете,че някой друг искал властта......ей,селски тъпанари дошли от села и паланки да налагате комунизЪма в страната ни.....връщайте се от където сте изпълзяли и престанете да тровите земята,че часът на изповед за много от вас е видим вече!!!

"Той" вече го опрасиха... сега ще опрасят някой друг ...

радостна вест!!!!!!! днес съдебната система се опраси. да са ви честити попълненията. да ги храните и обличате и т.н. отлично..

Съдебната система не е за "опраскване" тя направо си е за "изпраскаване" уважаеми дами и господа! Там не са гнили ябълките а кошницата в която са сложени! Това е най-голямото зло на нашето време. Ако там нещата са наред дори и по тези закони (колкото и да са скапани) нещата в цялата страна отдавна да са потръгнали.

Не е съвсем така. Не е мястото да се пише, но атаката към съдебната система идва от САЩ и еврейските им представители в България. Вижте и протеста, извършва се от български еничари. Мога много факти да приложа за тоталната външна атака в суверенна държава. Друга държава не би допуснала такова вмешателство. А след това се замислете защо върви такава масирана атака. Колко добра и колко лоша, съдебната система остана последната българска преграда, преди да ни разсипят съвсем. Няма държава, на която то "демократичен" Запад, заедно със САЩ да мисли добро. Всичко се свежда до опоскване на съответната държава. Искат да премахнат последната преграда и тогава вече наистина жална ни майка. Ставаме територия. Много мога да напиша по въпроса, с факти. А знаете ли, че във всички страни, където американците извършват инвазия, корупцията се разраства. От нея са привилегировани и защитени местните фирми и бизнес. Но е съвсем неизгодно за външните нашественици. Колкото и да е странно, в условията на външно робство, дори корупцията се явява полезна до някъде. Нещата не са черни и бели. Много сиво има, което постоянно се променя и прелива. Просто мислете и сам ще видите. България има нужда от мислещи и мъдри хора, а не от зомбита на американската пропаганда.

Памперсите от Врабча 1 съвсем изтрещяха след като цацата хвана за ушите "великият перхидролен павиан" :)))))споко старци зомбирани,всеки по реда си и за вас ще дойде време но то човек как да ви закачи като сте с единия крак вече в гроба....тъжна картинка за едно оскотяло и зомбирано поколение.....като джихадистите сте,явно ви е бръкнато в мозъка(ако някой от вас е имал такъв) и не можете дори да разберете колко сте зле....ЕГН-то ще е вашият съдник

Опраскайте опраскващите!

Абе интересна работа. Бо(й)ко маса поразии натвори срещу държавата и народа: хайде да не почвам с Бургас-Александруполис, Белене и ЮП, и да кажа само за санкциите и орките. Обаче, за това никой не му потърси сметка. А сега, като решил да въведе малко ред в тази разпищолена държава, като опраска някаква корумпирана съдийка и веднага скочиха Койчовците от Коиловци. Демек, ако по погрешка Бо(й)ко стори нещо читаво и веднага се появява коректив!

Оставка и съд за цацаров и бойко борисов. Те са главата на мафията в България.

"опраскване', да се чете ОПРАСВАНЕ

В нашата чиста и подредена къщичка, най-големият бандит е "бялата златка" и АЗ ЩЕ ГО ОПРАСЯ.

по-добри от съдиите ВИ!

Това е вярно, за нашето правосъдие. Ние сме, "We are the best." Дори да има допусната някаква съдебна грешка, обесеният не е в състояние да обжалва присъдата си. "Предсмъртно писмо на Васил Иванов Кунчев" - 18 февруари 1873 г. /интернет/

Много е смешно как платените мекерета на Газпром се възмущават на платените мекерета на САЩ

jingiby

Каква е тая независима съдебна система която два пъти осъди Цветанов на затвор когато не беше на власт и после два пъти напълно го оправда по същото дело, когато се върна на власт? Та това е една политическа к?рва! Даже и румънците ни водят вече с поне 10 години. Ние сме последната дупка на кавала в ЕС...

Аз на времето колко пъти опрасках комшийката но и до сега не се е оплакала,дори мисля че беше доволна.

Имаме най-отвратителната прокуратура, съдебна система и следствие... кой изобщо се и надява на справедливост от тази отвратително миришеща машина дирижирана от Борисов и Цецко..... Че и нагли магистратите, хем нищо не вършат, хем да се изкарат и утрепани от работа и да искат увеличение на заплатите, които и без това са им прекалено високи с оглед на това , че нищо не вършат....

По добре да си останат тия,че вашите ако са умни и красиви като вас.... яка ни душа...

Защо се срамувате да споменете че протеста е организиран от протестна мрежа???

ко ? а, не не може протестна мрежа да сваля боку? а не...!!! баста

А, това са КОЙчовците. Умните и прекрасните. Не виждам само Малвината и кака Цона. Интересно, какво толкова е направил Цацаров на деформаторите, че от американското посолство пускат протести срещу него. Но те са решили и Рамадан така или иначе ще стане следващия президент на страната. За жалост.

и цона и асен... казаха го в новините..

Много ми хареса - след незаконите записи. Какви са тия записи, истински ли са, кой си позволява да записва магистрат... това са въпросите, които ме вълнуват. А както виждам 200 човека скачат... явно няма да мине тая партенка

jingiby

Защо протестърите не протестираха, когато с опорочени избори и по поръчка на Борисов и Цветанов бяха избрани Цацаров и Янева, а протестират след когато те се еманципираха от издигналите ги политически ментори и се продадоха на кръга около Пеевски и ДПС. Защо не искат оставката на цялата отвратителна политическа паплач...

при Митко Цонев от тази вечер... Страхотии... Така че...света ври и кипи ,а у нас гледат кой да грабне кокъла... Тепърва ще гледаме изпълнения..

Имам усещането, че голямата "БОМБА" още не е пусната...

Е, трябват ли ни още, за да си докажем, че сме прост и овчедушен народ.

Едно голямо БРАВО на протестиращите!

jingiby

Хм, инициаторът на опраскването явно е Борисов, пък платените протестъри искат оставката на Цацаров? Още повече Цацаров беше назначен по настояване на Борисов, след като беше предложен от Цветанов! Самата Янева е кумица на Цветанов и бе наложена също от този корумпиран шестоапартаментчик. Очевидно е, че този отвратителен модел на управление на съдебната система се налага от мутро-милиционерите от ГЕРБ, понеже тези бивши комунисти нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Оставка на протестърите, политиците и цялата тая измет от управлението на страната...

Защо "бивши"?

Хора без работа ... Няма да се оправим, няма. Проблемите на България, не са дали този или онзи ще го свалят от власт. Проблемът е, че няма кой да замени, тези, които ги свалят. Всеки следващи "смени", довеждат във властта все по-необразовани, нискоинтелигентни, алчни и корумпирани хора ... Честно да си кажа, няма какво да предложа, но мат'риала наистина е ужасен! С оставки няма да се оправи работата! Трябва да се създават качественни ХОРА и НЕПОКВАРЕНИ личности. Иначе след 50 години ще бъдем само територия ...

Ей ти ги...протестърите....хем красиви,хем умни...

Сляпо да прогледа, тяхната работа ...

А, това са КОЙчовците. Умните и прекрасните. Не виждам само Малвината и кака Цона. Интересно, какво толкова е направил Цацаров на деформаторите, че от американското посолство пускат протести срещу него. Но те са решили и Рамадан така или иначе ще стане следващия президент на страната. За жалост.

Напротив, точно на работа са "красивите" протестъри :)

Кой? Кой? Кой изпраска тази праска?

Тя съдебната система не трябва да бъде опрасквана,а изцяло изметена!!! Всички до един са корумпирани до мозъка на костите си!Те заедно с Цацаров трябва да облекат раираните костюми и да влязат в затвора за вечни времена!

Абе и аз чаках Цеко ухото да ми дойде на "гости" за 3-4 години ама нейсе.

Много скоро и Бойко ще бъде "опраскан". Дано да е по скоро.

Много червеи на Врабча,явно путин ги ползва за стръв като ходи за риба.....то червени шарани тук има още но са много дърти вече,че не стават за царската трапеза:))))))

Праскам праска опрасена, тя загуби си сутиена. Праскам в този късен час, праскам от зори до здрач. Тъй е в нашата държава, един праска, друг му дава, трети гледа им сеира. А пък аз ще да намина покрай тоз протест и да питам: "Спахте ли нощес?" Смисъл тук недейте търси, някой мисли ни за ...демократи.

някой мисли ни за ...демократи. Ний ядеме пък кебапи и изобщо ни не дреме кой опраскал, кой опраскан. То не дреме, но до време, че като народа спре да дреме, ще има праскане големо, ще има праскане навред, но кой ли ще е най отпред?

Цацата изпълнява нареждания на бесепето, депасето, герберастите!

искат да ги свалят...и ви къткат .. Искат власт без избори.

трябва да се опраска Цацата!