Антиромски протест за пребит младеж и в Бяла

Близо 200 души излязоха на мирен протест в Бяла, Русенско, за да се помолят за 18-годишния Алекс, който беше пребит пред дискотека в града, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - Антиромски протест за пребит младеж и в Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКОГА ЩЕ СА МИРНИ?! А ПОЛИЦИЯТА БИЕ ЛИ БИЕ...НЕ КОГОТО ТРЯБВА! ЩЕ СЕ ОПРАВИМ,КОГАТО ПОЛИЦАИТЕ ОТКАЖАТ МАСОВО ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАПОВЕДТА ДА БИЯТ ПО ЧЕСТНИТЕ ХОРА,ЕЙ ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!!! ВСИЧКО Е В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ,ЗАЩОТО АКО НЯМА ПОСЛУШЕН РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ,НЯМА И ДА ИМА ПОДКРЕПА ЗА ЦИГАНИТЕ!!!

Не, всичките протести са предизвикати от побой на цигани върху българи (псевдо списвача да си вземе бележка)!

На крадците от ГРОП и развъжданите от тях мургави платени "избиратели" не им пука от мирни протести.Какво правим по нататък?

Крайно време е да се престане с това евро-либерално привнесено определение "ром".Циганин е точното наименование.Как тогава ще бъде наричана оперетата "цигански барон" на Щраус/ на немски: Der Zigeunerbaron/.Освен това в много филмови и литературни произведение също присъствува като цигани .Има серия от поредицата "На всеки километър "наречена "Циганката" ,ина песен на дует "Ритон" и т.н.Отвратително сервилно е как нашите политици и журналисти сервилно повтарят, малоумието родено в мозъчето на някой юдо-масон, а като допълнителна екстра и чиновниче в Брюксел

Цялата полиция е в Асеновград. Сега какво правим с другите градове? Чакайте си реда, стига с тези протести! Я вижте колко е хубаво тука. Къде ли, по телевизора вижте. Само там е много хубаво!

Евролевица БСП + Евророма - коалиция с ДПС. Вие идиоти си гласувате за тях и сега - ама що така... що ни бият циганите!

А в София? Примерно от пазар Красна поляна нататък контрольор не се качва, че ще го пребият. Всички търпят...

А къде е СИКаджията? Експерта по Всичкология, да отиде на място, да се срещне с масите... Докато се правят протести "срещу ромите", а полицията и съдебната система не си вършат работата, ще е така. Циганин, ром, българин или турчин - все тая - пребил си човек, влизаш в затвора. Веднага и за много време. Всичко друго е прах в очите на хората, насаждане на злоба и политически игрички.

Щом местните цигани действително нямат вина да набият този дето е пребил момчето за да докажат ,че са против тези работи.Само ,че дълбоко се съмнявам в това защото те винаги се подържат иначе нямаше да търпят други цигани да правят такива престъпления а всички да са виновни.

Братя Българи, събирайте се на групи и си помагайте. Направете си групи от по пет шест и повече хора за взаимопомощ при нападения и бедствия. Сложете ги в телефона си за групово текстване и в момента в който сте в беда или ако някой е в беда свиквайте цялата група на помощ и бъдете готови за физическа защита- което означава ръкопашен бой. Тренирайте редовно. Властта няма да реши циганския проблем. Истинския проблем на циганите е в тяхната житейска идеология. А властта не знае как да им я замени с по-добра. Има ли някой брат нужда от помощ бъдете първи да помагате. За съжаление много от нашите управници не са от най-учените и ние сами ще трябва да се справяме с тежки проблеми.

Всичко е в ръцете на крадливи комуняги и съда и полицията и прокуратурата. Ако направиш нещо ще те арестуват и ще те вкарат задълго в затвора.

Как вървим към Европа, а не виждаме какво правят хората в Европа. Пълно е с черни с араби, с какви ли не, да има толерантност към тях, но нарушатли закона тевко им горко, тръшкат ги на земята и белезници и бързо производство. Аналогично в САЩ, няма черен жълт или какъвто е,бой когато се наложи, че и ги стрелят. Знаем и за Русия, не си поплюват и там. Та се чудя, понеже ние все сме русофили, русофоби, точно тук и от когото и да вземем пример няма да сгрешим. Та се питам къде сме ние?!

Баш па у Европа, арабите си правят кво си искат.

Ами ела и ти и си прави каквото искаш, ама искам да те гледам..

партии, които редовно ползват, да печелят на избори, купени гласове на циганите, ето това са долнопробните виновници, стоящи зад циганските изстъпления!Завладеят ли властта тези партии, след това полиция, съд и прокуратура стоят блокирани от инсинуациите на правителствените негодници!Обгрижващи внимателно, циганския си "електорат"!

Мирен протест?! Абе вие малоумни ли сте ?! Запалете тъпата полициь, прокаратура и съд,че никаква работа не вършат

Само наблюдавайте т.н. "Обединени патриоти"(Обединени п..ки). Да са излезли поне с една декларация от тяхно име в Народното събрание по повод престъпленията на циганските примати!?

А къде са сега патриотите на маса- Валката, Бялата Златка и агент Иван, които ревеха като юндолски мечки срещу циганите и турците до преди да попаднат в правителството? Къде сте бе, политически проститутки? Запушиха им устата с пачки и власт. продажна измет. Сволоч.

Държавата се прави на умряла ллисица и не реагира на циганския терор ..Това ще доведе до ексцесии и премахване на циганските гета от гражданите .НЕ Е ВЪЗМОЖНО ПОЛУЧАВАНЕТО НА НОРМАЛНИ ПЕНСИИ , ДОКАТО ИЗДЪРЖОМЕ 500 000 ПАРАЗИТИ ....

Напалм решава проблемите от раз..

Някой се заиграва с етническата карта? Стига с тази омраза! На всяко действие ,противодействие-3 закон на Нютон!

не е, не иска и няма да позволи да бъде превръщан в цигански слуга! А омразата, за която пишеш, се ражда в сърцата и душите на българите само защото циганите се превърнаха в недосегаеми от законите, безчинстват и дерибействат публично, държат се най-безобразно и прибягват към насилие, а ние, българите сме тези, които от своите данъци им плащаме и социалните помощи и всички останали техни незаслужени привилегии! Посочи поне един който е пребит, поруган и отхвърлен от обществото ни само за това че е циганин! Няма такъв!!!

Така е, но виновни са не циганите (кучето скача според тоягата), а ОПГ от богати българи. Потомствено богати...

не си ли давате сметка, че тези мирни, за сега, протести са началото на надигащото се сред българите, а също и сред всички други, недоволство от циганските произволи и политиката на управляващите и партиите в интерес и защита само на циганите?! Как мислите, дали при поредният цигански произвол и посегателство няма да пламне искрата, която ще подпали страната и дали и огън няма да изгорите и самите вие?! Нима забравяте защо българите са били страшни за враговете си?! Ако сте забравили то е защото не страхуват от смъртта и болката, в боя не жалят никого и нищо, дори себе си и семействата си и продължават да се бият когато са смъртно ранени и нанасят удари дори когато противника им вече не е жив! Това което пиша не е нито заплаха към циганите нито към самите вас, а е предупредително обръщане на вниманието ви към това което вече е факт, надигащото се народно недоволство и възможните последици от него! Знайте че започне ли се нито Европа, нито кой и да е друг ще може да спре яростта на българите и последиците за циганите и всички други, неканени дошли у нас ще бъдат пагубни!

В събота гр.Габрово на централния пазар цигани шамаросаха възрастен габровец. Вярно всичко стана за миг,човека не беше сериозно наранен.Съжалявям че не документирах инцидента. За друго алармирам,циганите стават все по нагли. Трябвят респект,закони и затвор за това самозабравило се примитивно племе. Те се чувстват безнаказани. Когато дойдат избори всички партии ги ухажват. В нашия град на пазара спокойно си върти далаверата ром с прякор МЕЧО. Той си признава за покупката на гласове от водещи партии,взема от всички. Полицията знае предупреждава го но над него има чадър . Съжалявам че нямам снимков или видео материал за това,гадно е и ще става все по зле. Полицията не е виновна,виновни са политиците!

докато протестите са мирни така ще бъде

Патриотите, каква стана тя бе ? Нали сте и вие от управляващите? Кажете барем нещо или сте юнаци, между две чевермета, само пред дъртите кадъни на границата!

Не се знае дали тази баба на границата не беше ,,някоя кака Стоянка Мутафова,,?

Ние ромите сме задружни .Всички заедно гласуваме за ГЕРБ .Българите само врякат.Да живее Бойко и Цветанов,наште защитници.

Така ще е, като живеем в,,многонационална държава,, и се опитваме да правим демокрация.

Някои хора няма да разберат какво означават кавичките. Многонационална е държава образувана от различни нации, обединили се със собствена територия. България не е многонационална държава, защото държавата е създадена от българите, а останалите са гости и пришълци.

Бсп няма да се спрат пред нищо, за да вредят на България, в интерс на Русия. Готови са и гражданска война да разпалят.

Да те е... малоумен трол.

А, кажи сега нещо и за БКПето!

Време е Путин и Тръмп да договорят примирие в България.

Абе това правителство какво иска? Иска тотално ли да затрие българите. Младите бягат кой на къде саммо и само подалече от тази циганията. България почерняма всеки ден все повече.

Съжаление много сме на това мнения.Защо власта мълчи относно циганите.Те не искат да решат проблема,ама сигорно и не знаят.Егати държавата

Протестите и революцията трябва да започнат пред Парламента и след като се промени статуквото, циганите да се вкарат в пътя с бой и ебане! Друг начин няма. Властта и циганите са едно цяло и са врагове на България.

"циганите да се вкарат в пътя с бой и ебане" Ааа, само без последното. Те и без това само това знаят, само това мога, само това правят.

С бой може, но за ебането ще ти ги водя на теб, че не ми се занимава с доктори след това.

"...за да се помолят..." Лозето не ще молитва, а мотика.

Зачестиха протестите срещу циганите. Катуница, Гърмен, Асеновград, Смолян, сега Бяла. Народът се надига, след като държавицата ни вече 30 години дава пари на циганите, а не търси отговорност от тях. Тъй наречените ни "демократи" водят България към гражданска война. В тази война ще се търси отговорност и от вас - рушители на България, погубители на българския народ, на неговата култура и достойнство. Дано бял ден не видите, изчадия божии.

това не са изчадия Божии, а неверници и изчадия адови, т.е. еврейски изчадия.

maloumnik evreite sa normalni hora

много протести станаха. може би е време българската власт да поиска подкрепа от хамбургската полиция по линия на неолиберастките ценности. разбира се, че "езикът на омразата" не трябва да бъде търпян, а само действията на престъпниците трябва да бъдат поощрявани. това е основната повеля на новия еврейски ред на анархията.

очаквам мамката на народа, която се провали за президентка да каже, че това не е никакъв проблем и не е на дневен ред, понеже пак трябва да бъде сметен под килима на забравата. борисов, снишавай се!

Край няма!

Нищо няма да стане с пратестите. Само е око за око зъб за зъб.

Любимия сезон на циганите ги активизира. Зимата в студа,и вечер при мъгла жив циганин няма да видите по улиците.

Много си прав/а. Една ядрена зима и тия паразити ще изчезнат. Къде от студ, къде от бой...

Не разбрахте ли, че с протести няма да стане?! Няма държава да ви защити.

Остави ги, те си протестират вече 28 години, по-скоро им е хоби. Само идиот прави всеки път едно и също, и очаква различен резултат.