Ранобудните отбелязват с протест 6 месеца ДАНСwithME

Ранобудните студенти организират днес от 18.00 часа голям протест пред Министерски съвет. Така те ще отбележат точно шест месеца от началото на протестите ДАНСwithME - на 14 юни Делян Пеевски беше назначен за шеф на ДАНС.

Обратно в новината

Коментари - Ранобудните отбелязват с протест 6 месеца ДАНСwithME | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са Кришнари, последователи на духовния си учител Асен Генов (координатор на протестите и щатен служител на Отворено общество на Сорос), който е с духовно име: Радха-винода дас. На български звучи като да си .майката.

ранобудните ще се отпуснат, облекат белите си тоги и ще ни залеят с религиозни индуиски химни, защото за това им плащат, а повечето от тях са родени лентяи!

6 меcеца ,това помен ли е що ли?

С каквито и издухани съветници по метежи и брътвежи да се заобикаля Плевнелиев, пак си е пътник.

Нали бяха засмукали водица,още ли дишат или са на изкуствено дишане? И камерите да ги дават от високо за да може да ги преброим.

Малиии - значи ще дойдат всичките 20-на ранобудни ? Той направо огромен този протест ! Вселенски е подходящо ха ха Идват празници и им трябват приходи - затова ще постоят 2-3 часа пред жълтите павета и ще крещят малоумно " оставка", "червени боклуци" и "кой" и после ще отидат по кръчмите да изхарчат 50-те заработени лева ! Жалка картинка ...

Ранобудните отбелязвали 6 месеца данс уит ме ??? Някой да не си помисли ,че са едно и също нещо !!!Неее различни са , само са Платени от същотомясто ! Предложение : Ранобудни,Данс уит ме,Протестиращи ,ГЕРБ,РГ,Прокопиевци,Соросоиди,Цвъ.Бориславовици, да ги наричаме сус субирателното Лумпени ! Те са си същите 200-300 души , прехвърлящи се във всяка Нова серия на протеста на Незадоволените !

А колко години от 9 септември, а колко от съединението, а колко от освобождението и т. н. или летоброенето за България е от 24 години! Що не почнете от Тиквоний например!

Абе тия, няма ли да свършат нещо полезно? Да земат да поучат или поработят? А това с "танковете да дойдат" преди го слушах няколко пъти, но така и не го чух - беше супер развален записа. А и танкове не видях. Виж престъпниците, които уж изказват политически искания, а вършат престъпление след престъпление, трябва да видят бухалките. Да разберат що е то закон и как се спазва. Личи си по начина по който пречат на трети лица (обикновенни хора), колко им е "огромен" моралът. ;)

Пука му на Олигарски за вечерния протест,когато няма никой в парламента!!!! И какви са тези отбелязвания на 6 месеца протести??? Това е смешно,ще се празват 6 месеца напълно безуспешни протести ли?!?? Ние ще протестираме ли или ще честваме.... 6 месеца протести и нищо,след още 6 пък 1 година ли ще се чества??? Каква е тази заспала нация,та не излезе всичко живо на улицата и да свършва тази мизерия един път завинаги!!!! Стига с тези вечерни протести,протестите само в работно време на парламента,а не вечер и в почивните дни,че станахме за смях на цял свят!!!!!!!!!!

Мизерията не свършва с пожелания. А с правилни решения и действия. Да кажем, че падне правителството. Какво следва? Мед и масло от небето?

Това не са протести! 20-30 човека не могат да се нарекат протестиращи. Винаги има някой недоволен! Тия опорочиха самата идея за протести. Май и това е целта.

Може и шейсет години да отбележат,така както ние четеридесет и пет.Явно за този народ не стигат ,макар в песента да е точно обратно.Рано я изпяхме тази песен,не си бяхме свършили работата,рано запразнихме и сега си имаме комунистически капитализъм,който изглежда не по-малко страшен и непоклатим от развитият социализъм.Пак са комунистите на власт ,само че в различни партии в сбор в коалиции с измислени имена,все патриотични.Разбира си по-старите комунисти са заменени с по-млади,техните синове,дъщери,зетьове,снахи,изобщо родата им.Разбира се на чело пак е ДС,като водеща бойна група и колективен орган за анализи и спекулации.Този път на улицата протестират децата и родата на същите тези онеправдани и низвергнати хора,народа!Същата борба със същият предизвестен край,след тях ще дойдат внуците им със нови измислени обещания и перспективи.Перпетум мобиле.Поколенията се сменят ,но мафията не.Дали ще се наричат комунисти,социалисти,родолюбци няма особено значение,защото зад тези измислени заглавия са си все същите престъпници.Спомнети си какво заявяват тези най-арогантни наглеци "Никога повече Борисов и Герб".Замислете се над това.Кой има право да издига такива лозунги и какво се крие зад това.Замисли се народе!

Нарочно ли се събирате по тъмно, да изглеждате повече?

Егати тъпата идея на идиота Кристиан Таков, новия съветник по подстрекателства и улични безредици на лекето Плевнелиев.

Смешниците наричани кой знае защо "студенти"ще получат дневната си заработка. Тези тъпи прояви обаче бетонират правителството и за още един мандат.

Това ще е поредният протест, организиран от Ранобудните студенти Ранобудните студенти организират днес от 18.00 часа голям протест пред Министерски съвет Чакай,чакай,да питам: -на кое кюше да се регистрираме и на кое кюше после да си вземеме парите,че ние масово ще дойдем-може би 2-3 недоспали

Ожидайте товарища Путина перед Спасской башни. Он завтра вечером туда идиот и вам хорошие подарки раздает - в зависимости от вьiдуманьiх опорньiх точек!

Аз предлагам да направят един протест в самата новогодишната нощ. Да си вземат Борисов за Дядо Коледа, Цачева за Снежанка и няколко депутата от Герб за джуджета. Може би тогава наистина ще направят голям протест и ще имат много публика.

В БГ явно ви липсва украински "Беркут". Студентите са меганахални

А теб за Сухарто, или за Пиночет те сърби?

Абе не бе, как бе, него на Варадеро го е засърбяло, в Гуантанамо ще го почешат!

"За тази работа трябва и акъл"

Голям, голям, колко да е голям- 200-250 човека. Щото на 500 казват мега голям, а на 1000 общонационален

Тия истерици си повярваха :)

Добре е че са уточнили: " голям протест пред Министерски съвет." Иначе можеше и да не разберем че е голям. И въобще че има.

СНощи гледдах как в Панорама Бойко Василев размаза Борисов. с интелигентни честни въпроси и за сетен път се убеждавам , че това е един от малкото родни журналисти които мерят е еднакъв аршин. С няколко въпроса разкри пред България целия му селски тарикатлък. Борисов гледаше страшно като звяр в клетка.

Алооо! Дирниците!Колко ГОЛЯМ протест? Как разбрахте ,че протеста ще е голям ,или вие сте съорганизатори и знаете колко автобуса ,колко платени покани сте раздали.Стига манипулации и реклама, на тези микроорганизми.

delly

Здравейте Алооо!, случайно използваме социални мрежи и следим колко хора са поканени на протеста. Хубав ден!

delly, И аз съм поканен, но няма да участвам. С други думи - не ме брой!

Случайно да ни светнете за колко сребърника се продаде медията ви или това не се свежда до знанието на редовите редактори ?

Протестиращите пред Министерски Съвет, вие делли+дир.бг , ги Броите ....в Сциалните мрежи ??!! И ни сервирате подобна информация с претенцията ,че "случайно използваме социални мрежи " !!! Много са я закъсали в дира за редактори/писачи ?

мразещи държавата в която живеят, и хората, които я съставляват, могат да се радват, че са получили награда от БХК.

Без конкретна цел, без никаква реална обосновкас адекватни искания, само пропиляхте иначе прекрасната кауза, уважаеми студенти!

До като все още има България. Вън турската ДПС от властта.

Гледах Шоуто на Слави. Преди - по-често, сега - от време на време. Отблъскват много неща. Например изяви на Светльо Митев, Иван Кулеков, а и на самия Слави Трифонов. Но това, което направиха и Трифонов, и неговите сценаристи с Мая Манолова и Николай Бареков е Светата инквизиция. Митев, при разговора с Мая Манолова се видя в неговия истински образ - човекоподобен, Същото - и с Кулеков, при разговора с Бареков. А и с Трифонов, който след двата разговора отпускаше сладострастно с участвалите сценаристи. Всичко за мен не бе неочаквано. Само дето до скоро имах друга престава за значимостта на Тошко Йорданов.

А?

Когато Слави всеки ден плюеше Борисов го гледаше, сега ти е кофти. И аз гледах как размазаха измамниците Бареков и Манолова и ги поздравявам. БРАВО СЛАВИ, МАЧКАЙ ПРЕВРАТДЖИИТЕ . ТАКА БЪЛГАРИЯ ПАК ЩЕ ТЕ ГЛЕДА.

за написаното от Вас. И моите оценки и впечатления са същите. Струва ми се, че голямата промяна стана след подписването на новия договор за предаването. Щом са избрали парите от БТВ пред достойнството, това говори много за всички тях.

Въпрос към Ранобудните и въпрос към жълтите павета: Колко рано се будят Ранобудните? Има ли значение дълбочината на вувузела, ако е от женски род, или неговата дължина, ако е от мъжки род?

Ти като се събудиш между СерГей и Моника, към Сергей ли си обърнат (Моника ти го слага) или към Моника (Сергей е на съвет с Местан)?

Довечера, нахлузвам футболните гащи, спомен от Бойко, и съм там, да се вихрим яко в "ЦУНИмиГЗ"!

Ранобудни жужета от развъдника на калинките във философски факултет влезнали с четвъртото класиране :)

Дерзайте, Ранобудни, подкрепяйте ги, професори! Кристиан Таков го уредиха в Президентството и Ранобудните сияят. И устремно ще прилагат лекциите по Търговско право на практика. Спокойно, Ранобудни! Търговия се прави и недипломиран. Малко богословие с Калин Янакиев и отваряйте сергиите.

И Румяна Коларова при Плевнята! Уреждат се хората!

Румяна Коларова ссъщо осребри протеста си :) Вече официално е назначена за секретар на президента по връзките с гражданските организации. Та има ли задкулисие и има ли то почва у нас :)?

Имам информация от достоверен източник, че довечера Сорос лично ще раздава долари на протестиращи. Той ще се мотае около шадравана пред президентството с два чувала пълни с долари, охраняват го 20 агенти на Мосад дигизирани като ранобудни студенти. Освен това от БНБ имат заявена готовност да доставят на г-н Сорос още чувалчета с пари, ако наплива е голям. Господин Цацаров призовавам ви веднага да повдигнете пето обвинение на Ц. Цветанов, да импичнете Президента и негово место да назначите Сидеров, а Б. Борисов да осъдите по примера на Ким за това че в Израел е договорил тази врътка със Сорос. Да живее българия без Сорос, но с Мафия.

Само не закачайте Ким Борисов!

Егати спонтанните протести........... Ей , смях тия протести са толкова спонтанни колкото Бойко Борисов е чист , като сълза - неопетнен и немафиот . Чудя се до , кога ще се излагат тези галфони и за колко ли пари са си продали достойнството???

Известно е кой финансира БХК. Наградите им точно за Ранобудните и протестърите окончателно, след тайната визита на Пардю, показват кой кого поддържа и защо.

Преди няколко дни имаше директен репортаж от окупираната аула. Там бяха максимум 20 човека, които скачаха и викаха "Много сме, силни сме". Снощи пак от директно излъчване от т.нар. протест се видя ясно, че са не повече от двайсетина души. Та като се съберат едните 20 с другите 20 ли ще се получи ГОЛЕМИЯ протест???

дано успеят да се съберат поне 200-250 човека, че иначе срам, срам...

До Нова година ли?

"6 месеца независимост." - че то си е повод за народно веселие, а не за протести

Протестът ще се проведе след 19.00 часа, за да го дават по казионните кабеларки.

да го отбележат със кръшно голо хоро и масово фелацио!!

Похарчиха парите за студентският празник, а сега се натискат да изкарат някой лев за Коледа и НГ. Като има кой да дава, няма лошо, ако не мама и тате, то пък някоя фондацийка или реформирала се партийка. Ами така де, постоянно ни втълпяват ,че по Коледа ставали чудеса - стават ама за отличниците!

ОФФФФФФФФФ как смърди тук на комунистическо-турско-цигански боклуци :((((( Не е истина! Аз излизам

Прав ти път

Предупреждавам още веднъж слепите и глухите: в България тече с пълна сила неокомунистически сценарий, чиято крайна цел е отбиването ни от ЕС, преобръщането на геостратегическите ни приоритети, връщането ни в сферата на влияние на новия СССР, битуващ под кодовото наименование Евразийски съюз. Това е, което ни чака. Въпросът е ние какво чакаме.

Предупреждавам всички слепи и глухи, че в България тече посткомунистически сценарий, инспириран от Русия, а именно: 1.Прехвърлят се с руски средства огромни маси сирийци, алжирци, афганистанци, всякакви африканци предимно от ислямско вероизповедание, които ще бъдат решаващ фактор за приобщаването ни към руската сфера на влияние. 2.Руският агент Ердоган предявява териториални претенции към България под руско влияние. 3.Руската агентура в ЕК с малоумни директиви съсъпва българската икономика. 4.Руската агентура в западните "правозащитни"... още организации непрекъснато клевети България. 5.Изпадналите под руско влияние български роми безчинстват в страната и са плъзнали из Европа, за да я разсипят и отслабят икономически, за да бъде завладяна от Русия. 6. Руски агенти от всички националности купувмат ударно българска земя, за да изпаднем в зависимост от Русия. 7.Руснаците съсипват селското ни стопанство, за да ни продават богатата си продукция, отглеждана в Сибир. ЧОВЕЧЕ, може да мразиш руснаците, но не бъди такъв идиот и не пишо такива глупости.

Много духовито,много оргинално достави ми голямо удоволствие.Това показва , че още има мислещи и анализиращи хора

Софиянци,докога ще търпите тия заспалите да ви тормозят.Излезте с метлите и лопатите и ги изритайте от града.Стига беззаконие.Да си заплатят разходите по охраната на митингите им.

"...6 месеца независимост...." Браво на късносъбудилите се студенти. Това е повод за празник, а не за протест. Точно това хората се опитваха да им обяснят- че до м. май 2013 г. нямаше нормален живот, нямаше свобода в истинския смисъл на думата, цялата държава беше зависима от прищевките на един самозабравил се тип и неговите кукловоди. ШЕСТ месеца независимост си е повод за всенародни тържества, а не за протест. Свиквали национален протест. Те луди ли са, че досега да не са останали с грешното впечатление, че освен тях е имало и протестиращи в цялата страна? Ако е така, наистина не са ранобудни, а късносъбудили се. Проспали са и тази информация, че общонационални протести имаше през февруари срещу техния кукловод БУДА.

Пусти бой , ама така както бият в Брюксел , Киев и Истанбул!!!

6 месеца "протести", 6 месеца импотентен цирк... а някои направиха пари от това! Наздраве!

Наистина,платените форумни писачи на Позитано 20 направиха пари.

януарий

и това е верно-) ама какво да се прави, живеем във века на интернета, гласуваха си партийките 11 бг. левчета субсидия, що да няма професия-форумен драскач......Ама ще ги питам съвсем скоро, виртуален хляб храни ли, че като гледам накъде вървят нещата от 24г, скоро, скоро ще доосвирепеят от глад хората..

Да и сега отиваме да ги похарчим на Карибите,а герберунгелите заедно с куция кон,най-много да отскочите до Турция

Тая любомира бонева да не да й се иска нещо. Готов съм. Така да знае.

... и една година ще празнуват...никой не ги брои...

"Кучетата си лаят, керванът си върви...", споко и една година ще отбележите, след още 6 месеца. Истината е навън, в чужбина и без това в България до 30 год. ще останат само ромите и чалгализираните социални низини от българското общество.