Протест пред сградата на ЕК в София срещу спирането на няколко руски телевизии у нас (видео)

От 1 февруари България официално спря излъчването на няколко телевизии на РФ, включително Първи канал

Обратно в новината

Коментари - Протест пред сградата на ЕК в София срещу спирането на няколко руски телевизии у нас (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що църкате русофилски мишки.Това е демокрация по руски стандарт говеда мръсни.щом обичате Русия защо не обичате нейните форми на демокрация свини русофилски.

а го дуаш

Първо ти го топвам в лайняната ,разбита кафява шахта, след което в смрадливата уста , да го изплакнеш педерухо шлякана. (finger)

Браво на българия.никаква свобода на словото не трябва да има.Устата на всички които не се съобразяват с властта трябва да се затворят.Само една препоръка към братушките.трябва по твърда ръка.бийте всички протестиращи ,вкарвайте в затвора и ако не помага приключвайте ги. ДА ЖИВЕЕ ДИКТАТУРАТА

Нещастници къде ви е демокрацията и свободата на словото страхливци американски подлоги страхувате се да не разберем истината

Бавно и полека , чуждси сили, работят по въпроса да ни вкарат в гореща война.СТСНАТИ СМЕ В ЖЕЛАЗНА ХВАТКА. ОТЪРВАНЕ НЯМА.Тогава ще се разбере, кои са по българи. Тези за войната или тези за мира.

Избрал като Юда нашия русороб пред род и родина личния джоб. Без капка достойнство, затваря очи. Плюят върху му, а той: Дъжд ли вали? Гнусно нарича безродния русофил, който не е като него - дебил. Мрази, презира, примитивен до гроб. Сочи всеки патриот за враг русофоб. Няма почивка. Щом не шпионира, опорки в нета трола тиражира. Възторг на теле буди в него Русия. Към родината обратно. Лее помия. За лилипута от радост подскача. СССР възбужда го. Направо откача от снимки на хиперзвукови ракети, безаналогови танкове и самолети. Изменника сляп е слуга на хазарите, сменил с монголски ботуш шалварите лицемерно плюе западната система, а децата с парите в Лондон и Виена. Искат да сме бедни, болни и гладни. За поука на други за свобода жадни. Рушат по кремълски указ страната, ренегати имат на държавна заплата. Имат си и Мунчо, фигурант назначен. Предателски бос. От Москва одобрен. Задунайска губерния още сънуват. Троянски коне внедрени бълнуват. Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ и ще прозрете какво кроят и за нас. Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Опиянени днес от смърт и разруха Невинната кръв не видяха, не чуха Готови да бутнат надолу по склона И наш'та страна таз пета колона. Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Възмездие скоро помнете ще има! Мегадело в Хага за тая пасмина. Мунчо също така го чака зандан. Иде край за русоробската сган.

Нямам думи за каква цензура се налага. И това било демокрация. Друг път.

Заминавай да се наслаждаваш на свободата в пРоссия !

Сега е моментът да се спре всяко нещо, което поддържа петата колона у нас. Пълно изкореняване на руското влияние. Веднъж и завинаги тия дето ни дърпат конците през последните 80 години трябва да се отрежат. Тогава и закони ще се появят и правосъдие ще има, дори полицията може да заработи. Мутри и олигарси ще почнат да си плащат и т. н.

Правата лопата

Протестиращите, на един влак и айде в руссията да гледат каквото искат. Продажна сган.

Цензурата никога не е водила до нещо добро. На времето цензурираха радио свободна Европа и още куп западни медии. Народа се събираше да ги слуша, имаше дори арести. Сега също отиваме на там. Народа ни е достатъчно умен та да отсява истината. Не е нужна цензура. Ако се върнем назад във времето САЩ многократно лъга и продължава да лъже. Германия и Франция излъгаха за минските договорености. Показват лъжливи украински новини и показват снимки незнайно от къде. Четвъртата власт е силна, но когато се подчинява на някого губи. Време е да слезете на земята господа и госпожици.

Заминавай да се наслаждаваш на свободата в пРоссия !

Аз съм съветофоб и от там и умерен русофоб. Мисля, че Путин направи мечешка услуга на "Мечката" като набута Русия в тази братоубийствена война. Но, мисля също така, че е грешка да се спират каквито й да са медии. Не само защото такова деяние е в разрез с демократичните цености, но и защото по този начин зорлем се дава терен на русофилската пропаганда.

Извинявам се за грешно поставената запетая в изреченито "Но мисля....". Запетаята след Но-то е излишна.

А на мен руските телевизии въобще не ми липсват.

Не се беше появил,щеше да има доста повече хора.

Да ви имам проблема!!!Ами емигрирайте в Русия и си гледайте руски телевизии на воля

Аз плащам на оператора, за да имам достъп до каналите на даден план. На Урсула обаче и скимна, да ограничи достъпа до определени канали. Но аз имам договор и плащам за него. Каква в случая е Урсула по отношение на моя договор с даден оператор ? И защо тази ненормална жена ми бърка в джоба и ме лишава да ползвам това, за което съм платил.

Цветът на нацията се бунтува. В България все още има смели и достойни хора

Руснаците са сган събрана от малоумни курви и дебили

Смърт за всички Руснаци!!!!

С никакви петиции и прошения не можем да си върнем изкормената от продажбите ни политици държавица .Единственият изход е масово явяване на изборите напролет и ако фалшифицират вота - центъра на София да остане без павета.Само това е спасението,но много да се внимава шпионите от Козяк да не инсталират снайперисти по покривите,каквито са англо-краварските традиции в такива случаи, за провеждане на поредния "демократичен" Майдан.

Ами нали трябва да се промиват мозъците на раята

Погледни само какви олигофрени са на снимката

Сигурно пишеш за Зеленски и Урсула

Да са?!

Драги ми Смехурко! А знаеш ли,че си заченат на автомагистрала? Поне си наясно защо цял живот ще си лакираш ноктите

Така е , само безмозъчни дебили , като ги видиш как изглеждат ти става ясно колко им е акъла, на такива малоумни мекотели е елементарно да им се промива мозъка, затова техните организатори са ги изпратили на определено място без проблем. Русия е ГОВНО, всички руснаци са ГОВНА, супер е че СССР'ци воюват и се избиват. Най добре ще е всички руснаци и украинци да измрат.

Европейски фашизъм ! Либералните демократи ни връщат в мрачни и тъжни времена ....

си ебат майката

В Москва и Русия излъчват ли БНТ1?

в масква и русия са Zабранени Фейса ..Инстаграма..Туитъра ..Тик-Тока и още де що се сетиш ..а ти питаш Za БНТ 1 ...нищо Zaпадно не се иZлъчва в евраZиската кочинка ...

Кочината е Украйна. И България заприличва на кочина

За първи път да поработят в животът си....тези червеногъзи партийни секретари.

Бялата Златка какво е работил?

срам!! най големите откачалки и старци бяха там и бяха към 40 човека.. напълно съм съгласна с ЕК за спирането на тези боклуци,които лъжат хората

Ако я има можеш да не я гледаш, но ако я няма си задължен да не я гледаш. Кое ти харесва повече?

алилуя ..най после доживяхме да спрат Евраzийската ТВ помия

искам в петък да има руска Porno TV с Granny Maмаша Zaхарова ..Валя Матвиенко ..Марга Симонян ..Оля Скабеева и Волчкова балерината

с ботокса на Вовка.

А НИМА ИМА ПО ГОЛЯМА КРАСОТА ,ОТ КРЕМЪЛСКАТА ДВОЙКА ВЛАДИМИР МУТИН И НЕГОВИЯ БОЙФРЕНД ДМИТРИЙ ПЕДВЕДЕВ ? ТОВА Е НАЙ ВЛИЯТЕЛНАТА СОДОМИТСКА ДВОЙКА В СВЕТА ,СЛАВА ,СЛАВА , СЛАВА НА СКРИТАТА ЗАДНА НАСЛАДА ! ТАZИ СОДОМИТСКА ДВОЙКА ГРАДИ ГРАНДИОZНИ ПЛАНОВЕ , КОИТО СА БЕZ АНААЛОГ В ИСТОРИЯТА НА СОДОМИТИТЕ !

Тия колко са зле, я се ебете в простите глави!

Педерасчо, как си ?

Майка ти е курва

"От 1 февруари България официално спря излъчването на няколко телевизии на РФ, включително Първи канал" България нищо не е спряла,спря го ЕС с деветия пакет санкции срещу РФ.България като напълно не зависима държава(защото нищо не зависи от нея и няма политици с топки) просто изпълнява заповеди!А Европа е демократична тя тъпи решения не взима,това свобода на словото това право на друго мнение все е там в Европата:)))))Добре дошли в 21 век:)))

Из писмото на Знамето на ДЕМОКРАТИТЕ, Г. Марков, до приятеля му Д. Бочев: "Когато пристигнах тук, на Запад, бях много изненадан да открия, че почти всички хора, които срещнах, и тукашни, и емигранти всъщност се бореха и мечтаеха да получат в живота нещо, което аз бях захвърлил в България – пари, гарантирано положение, слава. Почти всички и англичани, и германци смятаха, че аз съм бил луд и че е абсолютно морално да лежиш на гърба на цял народ и да си живееш като привилегирована гадина. Този морал така ме порази, че тогава разбрах, че обществената съвест на Запад е или мръсна политическа игра на деня, или куп л.йна, че тя не е искрен отклик на нищо, защото малцината честни и искрени донкихотовци, които милеят за човешкото достойнство, нямат достъп нито до радио, нито до телевизия, нито до вестници. Ако търговските интереси на Запад повеляват, те са в състояние да започнат да свирят съветския химн редом със собствените си национални ди.рии. За мой и твой ужас, това е действителността. Това е все същият конфликт между партията и отделните творци. Ако комунизмът някога дойде на Запад, уверявам те, че техните диктатури ще бъдат далеч по-отвратителни от нашите – източните. Но ако не дойде, причината за това ще бъде, че техните обществени форми са по-съвършено неморални и по-солидни укрепления за посредствеността и бездарието, основите на несправедливостта са много по-дълбоки и парфюмът на демагогията (за да прикрие миризмата на л.йната) – много по-силен."

яж ми топлите кебапчета от гъза бе боклук чутовен, да ти еба майката путинофилистична, инфо

яж лайната от памперса на байгъняка и лягай да спиш доволен и сит.

Съгласен съм с написаното, Ковид донякъде загатна възможностите им, но докато не са се превърнали в такова зло и подпомагат сравнително по-високо качество на живот от алтернативите в Азия, нашето място е в европейския клуб. А и ние също доказахме пак по времето на Ковид, че не се даваме лесно и бяхме сравнително незатворено общество, гледащо по-трезво и философски на нещата, отколкото много развити общества и нашите институции включително. Макар лудите спорове за и против, overall съм горд, че бях българин в България по времето на Ковид. В спора се ражда истината и ние го доказахме - минахме някъде извън крайностите.

че руснаците в България са от цигански произход. Това, което се вижда от снимките са долнопробни, неграмотни цигани, нищо чудно че не разбират български. Нямат нужда изобщо от ТВ, независимо от езика.

научете български, бе келеши долни и гледайте българска ТВ. Живеете от по 50 години и нагоре в България, а ми говорите с руски акцент, азиатски питекантропи.

Като не те кефи руска телевизия, не я гледай. Какво ти пречи други като я гледат? А да … повече езици, повече медии и новините от възможно най- много гледни точки.

Днес им раздаваха пенсиите и вероятно това е сбирка пред пощенска станция.

Изсирам се в устата на всички путинофили, русороби, рубладжии, и Вгъзрожденци.

Брюксел ОБВИНЯВА Русия в ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. :) Няма ли кой да каже на Брюксел че ШАПКАТА му ГОРИ?!

Що не ходят на путкин си майката там да развяват руски знамена

Гори ти памперса на гъза.

Не протестират за откраднатите ни пари от магистрали, КТБ, Капитан Андреево, …. а протестират за руска телевизия, е заслужават си бедотията. Прост народ, заслужава да е беден!

Радев и той бил на протеста с вдигнато юмруче.

А1 е пълна с руски канали...

Пенсионерите са дошле заради заплащането,но и по убеждение.Те могат да ти повтарят внушенията и лъжите на руско ниновистката пропаганда до безкрай.Никакви очевадни примери,доказателства и привериистини не могат да ги разубедят.

Спирането на телевизиите не е достътъчно. Трябва да спрат издаването на визи за руски граждни напълно, за целия ЕС, който така или иначе според дебилите се разпада.

Той путлер ше си ги спре. Затваря границите на кочината, само със предварително зписване.

3/4 от руснаците нямат задгранични паспорти.

Украинската телевизия за разлика от нашта казва истината Гледайте на воля Споко-още не са я спряли

Да, и казва ИСТИНАТА на руски език.Що така ?

Кво пречи да се гледат онлайн?

Нищо. Но някой трябва да може да ползва IP TV. А родните руско съветски мекерета не са особено образование. Абе селения и цигания.

Тия бастуни да си спомнят каква чуждестранни телевизии им позволяваха да гледат през цоциализЪма, какви радиостанции. Мамка ви червена недоубита да еба!

Колко пенсионера са излезли?

Нищо нова под слънцето. Еврогейската комисия ни демонстрира обикновен фашизъм.

След болшевизма, обикновено идва фашизма. А в Русия и фашизма и болшевизма са се обединили в путинизъм. Това е приноса на Путьо и путьовците около него в световната история.

Костя, ти ли си бе, джендър недоклатен?

Клатен е, клатен е!

А как едно време заглушавахте свободна Европа а?

Да, кимунделниците заглушаваха Свободна Европа. И Гласът на Америка. Но намирахме начин да ги слушаме. Тогава кимунделниците ни набиваха в главите всякакви глупости от спорта на американски империализъм, японски мишитаризъм, немски реваншизъм, израелско ционицъм. Виж, за български гъзолизъм не се говореше. Лошо е да се въвежда цензура. И винаги има обратен ефект. Поражда интерес. Но за родните руско съветски мекерета това няма да е голяма загуба. Ами че 90 процента от тях не знаят руски. За повечето любители на Путьо и путьовците около него Руската дума курица означава женски род на мъжки полов орган. Много от тях се подсмихват на фамилията на адмирсл Куроедов, мислейки че има френски произход. По просто казано, дядо му бил минетчия. Това са родните руски мекерета.

Явно си мислиш, че си написал нещо много оригинално.

Всички русороби са на амбразурите... Няма промена в чипа на българите от времето на бкп...

Интересно. Тези що не ги видяхме да протестират, когато в Русия забраниха руските Дождь, Ехо Москвы, Медуза, Новая газета и така нататък?

Защото Митрофанова не е отпуснала пари.

Не може някой да казва какво да гледаме,и какво не. Като ми изтече договора - сбогом виваком,и без това не гледам много тв.

Хвалиш ли се, оплакваш ли се?