Хотелиери, горовладелци и смолянските села си искат пожарна

Хотелиери, горовладелци и жители на чепеларски и смолянски села блокират главния път през Пампорово заради закриването на пожарната служба в курортния комплекс.

Обратно в новината

Коментари - Хотелиери, горовладелци и смолянските села си искат пожарна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хотелиери и горовладелци, организирайте се и си направете частна пожарна на която да плащате, така е в цял свят. Пожарникарите плащат ли си дървата и нощувките в хотелите? Аз не искам с моите пари да плащам за пожарна която да ви охранява!

Ти и да искаш не може да платиш. Плаща бюджетът, не ти. А ти нямаш никакви правомощия да се разпореждаш с парите на държавата. Искаш, не искаш - няма връзка с действителността. Но, такива като теб защитават тезата, че бюджетът е само за крадене. Никакви разумни разходи да не се правят оттам, така излиза.

горяните демек си искат пожарна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Решението "изобщо не е целесъобразно"? Напротив, самоне е ясно с чий цели е съобразено.

Хотелиерите да си платят и ще имат пожарна !

от такива велики неграмотни МозъкоВладелци като редакторчето българския език се опошлява

Ами с министър - председател - мутра и министър на МВР - идиот не е невъзможно!

Кумунягите отново бунят протести, за да клатят Държавата!

МИ КЛАТЯТ ДЕДОВИЯ ДОКАТО НАКРАЯ НЕ СЕ НАНИЖАТ НА НЕГО:):):):)

на нова година ако има пожари ще оставят пожарните.... подготвяйте се зарята....

goose

Значи хотелиерите и "горовладелците" излизат на протест, защото държавата не плаща за пожарникари, които да обслужват тяхната собственост? :-) п.с. Почти в цял свят пожарната е на доброволни начала ... как пък там могат да се организират и да вършат работа, само ние чакаме държавата да осигурява всичко.

Да започенем и данъци да плащаме на довброволни начала, а, какво ще кажете!? Я оставете и европарите да ги разпределяме на доброволни начала. Всъщност я парламента и министерски съвет си го направете на добровлни начала.

goose

Данъкът е принудително, невъзвръщаемо и безвъзмездно (без пряка насрещна облага) плащане, наложено едностранно и по общ ред от държавата. То е елемент на бюджетния приход, който в едно с другите приходи се разпределя за посрещане на обществените потребности. Налага се на определени групи обекти или лица (недвижими имоти, моторни превозни средства, доход и др.) и при липса на доброволно плащане се събира принудително от имуществото на данъчно задължените лица.

Да закрият парламента, пожарните да ги оставят на мира, че Боко Кухото да има къде да работи като остане без работа.

горовладелци????? Неграмотници!

с други думи - робовладелци

Така се казват кооперациите , в които членуват собственици на гори, бе малоумен тъпако! Като не си запознат, не остроумничи!

Така ли,другари подстрекатели?!

Кой дебил, изобщо реши, че курорт като Пампорово, може да остане без пожарна?!... Явно малоумието е взело връх в управлението на държавата!

Дебилът си има име - вече 10 години дебилства в държавата, че и маса последователи си е навъдил. Само, че те не са дебили, те са обикновени кретени.

Просто е вадят пожарната от МВР и общините решават къде и колко всичко останало е местене на въздуха.

какво стана в тази държава - колко още идиоти ще изпълзят - безмозъчни същества . ето сега ще се намеси главния пожарникар. това го е взаимствал от комунистите -- натопя те и после пак аз те спасявам за да си ми благодарен

Ами новите австралопитеци да си издържат частна пожарна, откъде накъде ние ще им пазим и защитаваме "тяхната" собственост !

решението е ясно. Общината вдига данъците на хотелите и с парите се поддържа пожарната.

След като не отговаряте на изискваниятя на ЕС, ще си плащате.