Полицейски бунт в цялата страна за социални придобивки

Полицейски бунт обхвана цяла България. Служителите на реда негодуват срещу правителствената политика, орязваща техните социални придобивки.

Обратно в новината

Коментари - Полицейски бунт в цялата страна за социални придобивки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България е хваната за гушата от един Бандит-Боко Рапона и Банда ГЕРБ ,които са подкрепени САМО от 13% от Гласоподавателите !!! С тези 13% банда ГЕРБ налагат престъпната си воля на останалите 87 % от Българите !! Това е трябва да бъде спряно ! И не збравяйте че ГЕРБ+РБ ни Натовариха с 16 000 000 000 Нов Дълг !!!

Българите сме разделени по всевъзможни принципи и управниците с помоща на медиите продължават да ни разделят. Така некадърници управляват България повече от сто и тридесет години, с малки изключения. Така ни бе взето и се взима всичко на настоящото население в страната и работещите в чужбина. Някой трябва да спре мародерството над народа ни. Все пак трябва да подкрепим тези, които дръзват да се противопоставят на статутквото.

Не разбирам какво ще постигне държавата като ореже 20те заплати? Тези пари отиваха в икономиката по един или друг начин, сега нищо.

Аз съм го "учил" Владислав Горанов, на "фатмашките номера". Чувам, че Бойко Борисов вече говори за оставката си, ама "Бюджет 2016" още не е готов?! А и първо мин. на фин. трябва да си подаде оставка и чак тогава е редът на "Борисов 2". Завалията Бойко си мисли, че всичко е БОЙ и ПАРИ, но това което го чака се нарича РПГ, снайпер ... и Макаров", с който бяха се запознали преди време Андрей Луканов и Емил Кюлев.

еи, простак, вие акъл нямате за нищо само за простотии. ами ти си террорист бе. никои не одобрява полицаите, всички одобряват борисов.

Аз от полицията зло не съм видял (а и не би трябвало). Но добро - също. Две коли ми откраднаха. Няма ги. Апартамент разбит - нищо. Живея в центъра, на нашата улица през лятото полицаите разтоварват уж 'арестуваните' малко преди това джебчийки, като някакави банкноти сменят притежателя си, пред очите ми. Позанти бандити си безчинстват около мен. Нищо. Така че, моля...

Давам истински пример, за да направите обективна оценка: При една ревизия в едно предприятие се натъкнах на значителни и нагли злоупотреби. Изпратиха ми двама офицери от икономическа полиция, да ми помагат. В продължение на три месеца, те седяха плътно с мен. Аз работих, а те седяха на едно диванче в моята стая и четяха вестници по цял ден. Коментар: Тези офицери от полицията сигурно са получавали поне двойно по голяма заплата от мен и тези три месеца им се води първа категория труд, а аз съм с двойно по ниска заплата и трета категория труд. Смятате ли, че това е нормално и справедливо?

Егати, "социалните",превратажии!

НА 85 ГОДИНИ СЪМ, НО ТОВА ЧУДО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. ДА ОКАСТРЯТ ПОЛИЦИЯ И ВОЕННИ. ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ С НАЙ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ. МОЯТ МЪЖ БЕШЕ ОФИЦЕР И АЗ НЕ СЪМ РАБОТИЛА, ЗАЩОТО МЪЖЪТ МИ Е ВЗИМАЛ ВИСОКА ЗАПЛАТА. СЕГА КАКТО Е ТРЪГНАЛО ОБИРИТЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ ТРОЙНО, ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА НИ ПАЗИ. ПАЗЯТ САМО БОЙКО ТИКВАТА. ГОСПОДИ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ, ТА ДА ПОЖИВЕЕМЕ НАКРАЯ НА ЖИВОТА СИ.

абе ти на тия годинки как успяваш да си в интернет и да коментираш

Другарю Полковник от ДС-ти ли,си бе?!

Аз съм, бе! Ти, по перчема ли ма позна?

Да напускат всички тюфлеци, на тяхно място ще се намери кой да работи за тези пари и с по-ниски придобивки, че сигурно и по-добре ще си върши работата. Като не ви устройва трудовият договор - предизвестие и аут! Вие за богопомазани ли се имате? Като не ви харесва настоящата работа - търсете си нова като всеки нормален човек в България!

Някой пръв трябва да направи жеста и доколкото зависи от мен , предпочитам да съм аз това - подкрепям полицаите и военните в конкретния случай , срещу неадекватните и некоректни действия на правителството на ГЕРБ и лично на вожда и , който пак шикалкави и обслужва единствено собствения си ''ореол''. Привеждам като пример решението му да се запазят придобивките , но да се накажат протестиращите полицаи

Подкрепям полицаите и военните !

ти да не си ляв депутат от времето на Орешарски нали и те ви подкрепиха пред НС

Така трябва! Само, че по-добре блокирайте Парламента (знаете как става) и не ги пускайте тези вътре, докато не ви гласуват европейски заплати!

Понеже избраните с фалшификации,вече се чувстват богоизбрани....вече чудят от къде да дерат,очаквайте изобщо премахване на тези заплати за всички.

Западните полицаи гледат как да ти помогнат...Нашите дебнат по храстите и ги няма като има истински проблем.И все пак са на нашия хал.Изпъланяват заповеди.А какви заповеди могат да издадат мутра и стрина Руми...

Да ви напомня на полицаите НОЩТА НА БЕЛИЯ АВТОБУС. Сложихте си маски, махнахте си табелките, бихте хората, псувахте ги, ритахте ги...а сега се обръщате към народа за подкрепа???? :)))

дайте и ние да сме на протест как на някои си ще има привилегии за други не

и аз искам с пенсионирането ми от частна фирма да ми се изплати 10 заплати но не стигам даже и до пенсиониране, стане ли човек над 45 и си в листата за съкращаване

Чета коментарите и забелязвам подкрепата на народа към МВР ...... е точно такава каквато е подкрепата на МВР към народа !? Защо МВР, не подкрепи тези които се борят срещу онези които ни ограбват бъдещето, оказа се че не е само нашето, а и тяхно е обрано, но трябва определено ниво на интелект за да бъде разбрано. Нищета, огромна безработица, ниска събираемост, малки приходи, бедно МВР ! Бедно МВР, силно статукво на олигарсите и монопола, слаба и зависима държава. Извод, трябва да се борите с това статукво, ако не можете не пречете на народа да го направи, инструментите са във вас, но осъзнайте че вие сте част от този народ !

и куките започанаха да стават като циганите. И едните и другите протестират за социални придобивки. За да получиш трябва да бачкаш.

От времето на учителската стачка през 2007 г., властта не се свени да настройва населението на България срещу всеки, който наистина се осмели да надигне глава и да защитава правата си. Това усетиха през годините не само учителите през 2007 г., но по-късно и лекарите, учените, университетските преподаватели, животновъдите, работещите в сферата на културата, а съвсем неотдавна и представители на малобройната парламентарна опозиция... С умението си да прилага принципа на римляните "Разделяй и владей!" в условията на днешна България, Борисов се оказа отличен ученик на Първанов и Станишев, а тримата доказаха, че са възпитаници на една и съща политическа школа. Дойде ред на полицаите да усетят прелестите на подхода на споменатата троица за мачкане на недоволните. При това в много лош за полицаите момент, когато техни колеги се омаскариха с мутренско поведение в центъра на София.

С ентусиазъм бих се включил в подкрепата на полицаите. Но къде са те? Аз виждам само една алчна, корумпирана, мързелива и затлъстяла паплач със самочувствието на богоизбрани, която счита, че по презумция трябва да е недосегаема и грижовно обслужвана от плебейската общност наричана народ

Е,чак пък,бунт?! Не се изсилвайте толкова,все пак!...

Според мен трябва да се смирят малко и да приемат някакви промени, защото иначе спомагат за завличането на много повече хора надолу.

Четох някъде че полицай Ани Витанова отново е но полицейстият си пост. Чудя се ,дали няма по стар навик и рефлекс да налага протестиращите, няма да подкара и колегите си? Или и тя, барабар петко с мъжете, е излязла на протест.

Как ви синове да подкрепим бе майна??? Тези дето само като минат покрай теб и олекваш с 100лв рушвет. Тези, които пазят децата ми да не би да навредят на някое нарко пласьорче. Тези дето лизаха гъзовете на комунистите допреди няколко месеца. Тези, които се правят че ги няма, когато хора се бият по улиците. Тези които ми гърмят от терасата си със служебното оръжие. Тези, които карат без да плащат винетки, и да спазват правилата по пътищата. Тези, които убиват, бият и тормозят безнаказано семейства и деца.,,, КАК ДА ПОДКРЕПЯ ИЗМЕТТА НА ОБЩЕСТВОТО???

Колко лесно било да се протестира и блокира държавата, когато срещу протестиращите не е изправена озверялата,садистично настроена сган, облечена в полицейски униформи и избиваща собствените си комплекси ,размахваща палки по главите на старци ,жени и деца. Дано наистина си хвърлят оставките. Тогава и престъпността може да намалее, след като няма кой да пази и помага на престъпниците, пък и ние ще можем свободно да протестираме когато се наложи.

Сакън, не думай такива скверни слова! Този министър Горанов, надминава по всички показатели "учителят си" - малката постна пица.

Имам въпрос, умните ще се сетят - Какви бонуси са раздадени в Министерството на финансите за последните 3-5 години. Когато се появят тези цифри - можете да прецените дали да плюете по полицай и военни.

Пък ако разбереш каква заплата взимам аз ...

За 20 години работа получават 20 заплати при пенсиониране???? А хората за 45 години работа с радиоактивности вземат само 6 заплати при пенсиониране???С какво са по-малко тези хора от деБелите и наядени шапкари???

Това не го въвеждат днес , днес го отменят за едни за които вече е било въведено и е ползвано , като придобивка. Всеки на когото му отнемат придобивка би реагирал независима от това колко основателно е дадена.

МВР се спомина не на 30-ти миналия месец, а през нощта на 25-ти срещу 26-ти октомври 2015 г., когато полицейска бригада се държа като силова групировка в центъра на София. В изпълнение на политическа поръчка за дискредитирането на двама представители на парламентарната опозиция, единия от които - известен журналист. Така закономерно никой не посмя да извика, че 01.XI. e Деня на народните будители. Може би, защото и преди 140 години, в очите на повечето свои съвременници, немалка част от тези будители са били нехранимайковци, пройдохи, хулигани.

Хващай пътя за москва, там живеят повечето български патриоти ....... М.Велчев, С.Дянков, В. Сидеров и др. ......

Когато граничният полицай застреля нарушителя на границата ни , този форум кипеше от защитници , днес -от обругатели на полицаите .Племе на крайностите , не на разума и баланса , племе удобно да го управляват престъпни елементи , племе търсещо келепира и протекцията на власт имащите поединично за лична употреба .

Когато полицаят застреля "инвадер"-а, си вършеше работата. А тези полЮцаи са, дето БИЯТ ДОБРИТЕ и ПАЗЯТ ЛОШИТЕ.

Ами защитавахме го защото видяхме в постъпката му доблестта да ни защити нас като граждани и данъкоплатци. Но този протест е меко казано абсурден. Нямам нищо против редовия полицай които е на улицата да има привилегията да се пенсионира по рано, но поддръжката на сградата на полицията да има същите преференции???? Или лелката от регистратурата...... айде моля. Тази държавна хазна не е бездънна и не може да е майка за едни и мащеха за други, на всеикиму според заслугите, това е.

Народе подкрепете синовете си! Сега му е времето - в противен случай както няма българска войска и огради на границите - така и няма да има вътрешна сигурност. Както в България влиза и излиза който си поиска - така ще бъде и в домовете ви. Събудете си и отидете да подкрепите служителите на МВР!

когато народа стачкуваше милиционерите го пребиваха,когато стояхме на релсите в защита на правата си ,милиционерите ни пребиваха,когато затваряхме граничните пунктове милиционерите ни пребиваха,когато заснимахме работещите спящи милиционери в милиционерските коли ни издирваха и съдеха,когато народа се вдигна на борба срещу циганските своеволия милиционерите защитаваха циганите и биеха българите,е няма как един пребит от защитниците си народ да стане и да защити мъчителите си.

Мдаа, до тук е видно, че не ги подкрепяте. Е какви да бъдат? Нали от нас излизат полицаи-не си ги внасяме! То няма угодия българина... Честно ли е за редовия полицай-обещал си му при едни условия работа-и се отмяташ 2 години преди да се пенсионира! Колко тунеядци папат хляб покрай него? Ама всеки народ заслужава съдбата си... То няма икономика, няма държавност ,няма читаво население-защо да има читаво МВР?!

Вуйче, като се обадих в полицията, че ни е разбита вратата на апартамента, знаеш ли за колко секунди прекратихте всякакво разследване без резултати?

глупав народ слаба дьржава. един срещу друг целта на политиците

И Господ Казва: Ще страдате и мизерствате, докато не се обедините в името на Отца ни. /Апропо, аз бях ортодоксален атеист, докато Небето не се стовари върху глупавата ми глава, РЕАЛНО. И Вие, същото ли чакате?/

Употребявай полицията за да държиш народа в подчинение , употребявай народа за да държиш полицията. Много умно , колкото за днешен управник .Проблемът е колко умен ще се покаже народът.

Ама то вицовете за полицаи били истина. Шапкари! Не могат да мислят разумно. Не могат да си смират лакомията, защото се егоцентрична система - като скропион и себе си самоизяжда след като отрови всички други. Не виждат ли, че са пионки в играта на олигарсите, които живеят като Соломоновци, а простия народ се задоволява с трохи, а те са слуги на тия безмерно алчни хора във и зад властта, които разиграват цялата държава и режат всички соцални придобивки за които хората са се борил векове. Пенсионните обезщетения от заплати на един полицай са равни на две мои годишни заплати, а за много други хора - за три или четири заплати. Влизат с връзки в системата, пенсионират се на 45- 50 години и пак работят, а хиляди са безработни или работещи бедни. В случая са изнудвачи - как ще реформираш хора, които искат основно пари и придобивки, а клетва, служба и дълг - това са смешни работи. Не, драги, службата иска отдаденост, както и животът.

ПИПО

В 7 милионна България има 53 000 полицаи. В почти 20 милионен Ню Йорк има 30 000 полицаи. И макар че по отношение на външната американска политика съм върл американофоб, с мея да твърдя, че там полицията си върши работата за разлика от тук.

Реално погледнато, с тоя промени те не са ощетени. Никой не им пипа привилегиите. Просто им режат едни пари които еветуално биха взели, някога след време... По големия им проблем е отпуската. Това е нещото което реално ще усетят. Но нали са си тъпи, са се хванали за кинтите. Типични продажни глупаци.

УШЕВ: "Никой не ме обича, аз съм е--а ти и пича!" Да ви приседнат 20-те заплати накуп, наглеци продажни!

Няма да плащаме данъци и осигуравки за привилегиите на дембелите полицаи които не вършат никаква работа. Да напускат. Има много безработни за техните места.

Сидеров Ви каза г-да полицай , че всичко се връща.Викайте на помощ циганите от Гърмен и Катуница.Ех какво жалка картинка сте пдодажници и измекяри.На умряла лисица нож вадите и сте мноооооооооого големи.

Когато кучетата се джавкат и хапят , ''стопанинът'' хваща сопата. ''Стопанинът '' нямам съмнение се досещате кой е , въпреки че нищо общо няма с термина.Така се ''управлява'' кучкарника България.

Кучкарник с помияри е това а не държава. Породистото куче се цени ...

Абсолютно правилно.

да не са "на оръжие". Щото един "парламентарист" от комисията за вътрешен ред призоваваше гражданите към бунт срещу властта, която пак им натри носа. Нагнетяването от Позитано върви по петилетния план.

Едно време имаше армия , за да противодейства, а сега ???

Няма разрешение за тези протести от общината. Какво следва? Ако обикновените граждани решат да протестират без разрешение за провеждане на протеста ще дойдат на мига патрулките, може дори да понабият някого. Излиза, че служителите на МВР са над закона. Ако сега държавата се огъне пред исканията им - майната й такава държава!

Тази "демократична" държава, след седмица става на 26 години. И накъде отива ... на майната си, при Андрей Луканов и Петър Младенов.

Всичките тези паразитиращи боклуци - в затвора !!! Така наречените "полицаи" отдавна са авери на престъпниците ! Плащат им се заплати с нашите пари, боклуците не само че не ни защитават от престъпниците, а ни крадат заедно с тях ! Никакви привилегии, всички протестиращи боклуци в затвора !!!!

И Вълкан Хамбарлиев, и него ли в затвора?

Тъпи фатмаци ние не сме с вас! Да го духате!!!

видяхме ги защо носят униформата

Нагли, гнусни толупи. Ние не работим. Ние искаме 20, не - 30 заплати.

Тези наглеци нямат срам. Някакъв синдикалн полицейски лидер се пъне по телевизията. Ако беше до мен щях да му прасна една по нахалната физиономия. Като не стават за нищо други тези наглци, поне да си траят. Дано Бойко не се огъне, защото ще ме загуби като гласоподавател. Кой друг в тази държава има по-големи привилегии от тях. То поне да вършеха някаква работа.

Уволнение на всички! Ние, народът, сме им работодатели! И те тръгват срещу нас! Уволнение!!!!! Дисциплинарно! Аман от тая пасмина!

В Бъгария кой е със нормални социални придобивки ? Здравни работници сме със 600 лв. заплати. Младите медицински сестри поголовно напускат страната.Как оцеляват семействата ни с тези пари ? ЦЕНИТЕ НА ВСЧКО ИЗРАВНЯВАТ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ _ НЕ ИЗРАВНЯВАТ САМО ЗАПЛАТИТЕ

Наглеци, рекетьори, хрантутници!