Свалиха билборд за протеста на полицаите

Билборд на английски език, с който служителите на МВР планираха да посрещнат евроделегатите у нас, беше свален.

Обратно в новината

Коментари - Свалиха билборд за протеста на полицаите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

без тия, уважаеми полицаи! Ако не ви стиска да кажете на началниците си, че ви ограбват отвсякъде, защо ще ни вдигате джангър по улиците и ще просите направо от Европата. Моля, моля, мисля, че му викате субординация!

в тази страна е останал поне един, който да вярва на герберски мамунджилъци, да знае, че той е виновен за нещастията на останалите стопяващи се 4-5 милиона!

А защо Ушев 9г.нищо не направи за да не се случва това точно сега?

Мутренска държава...

те полицаите са и престъпниците и хората които петнят България

самите ченгета си пазят престъпнастта, като искаха да направят рокади отказаха, защото закрилят местните дилъри и проститутки и крадли и всикчи престъпления

тези още са роднина ,милиционер и всички са от ДС

В Н Р Б служителите на ДС, НМ, БНА...бяха предани на партията и държавата и нямаха право да стачкуват, протестира и всякакви други демократични глупости! Поради тази причина имаха допълнителни стимули дадени им със заканите. След 1990г. стимулите останаха , а получиха допълнителни привилегии и резултата е на лице: работа никаква, авторитет никакъв, резултати никакви, НО ПРОТЕСТИ КОЛКОТО СИ ИСКАШ И ТО ЗА ПАРИ...

изглежда че , в МВР трябва да има лустрация на...умствения багаж . Колко ли полицай ще излезнат чисти ???

Младенов обясни, че е взел решението за свалянето на билборда единствено на базата на договора си с другата фирма и в случая не е имал политически съображения. Освен това не е член на ГЕРБ и въобще не им симпатизира

Скандалното, е че за огромния бюджет, който получват, в крайна сметка заплатите и условията на труд са никакви. Резултатите на МВР всички ги виждаме. Включително и последните дни. Няма реформи в министерството, за последните 10 години нищо не е свършено, за да усетим или ние или служителите положителна промяна. Да управляваш държава не означава да постоиш и измажеш 2 сгради, да опънеш 20 км асфалт или да отрежеш 5 лентички. Да управляваш държава е да управляваш МВР, армия, здравеопазване, образование, култура. Кое от тях е наред?

Всичко много хубаво, но каква според вас трябва да е "реформата"? Ако вие имате една машина, която изначално си е работела, както беше МВР някога, как стана така, че сега хем не работи, хем "тежи" на бюджета? Да ви кажа ли? РЕФОРМА правена от глупаци и тъпи лели!

Време е да се сложи билборда на Бойко с генералската униформа. Да се знае къде е цялата истина. Какво си мислите и кой ви дава право да мислите.

Тъй като съм стар и прозззд кажете ми : - Може ли да бъдеш генерал ако не си бил капитан;майор; подполковник и това допустимо ли е по законите на европейска държава

че може. Точно както може да работиш като пазач или продавач на сергия и да станеш милионер.

пропуснали са да го принерат повреме на вчерашната анти-мафиотска акция в Италия

Те ще си протестират защото няма кои да ги бие.А обикновените хора ако протестират там ще ги смачкат.

Знаят, че получават милиард и сто-двеста милиона (!!!) на година, към пет-шест пъти повече от бюджета на културата и образованието, нали? И че никога не им стигат, нали? И че по ТЕХЕН разчет 95% от тези пари са за заплати? Ами да ги разделим 95% от 1.2 млрд на калпак на калпак и става нещо умопомрачително, нали? Ама до тях не стига. Ако не стига, те ЗНАЯТ, че собствените им шефове ги крадат, нали? Но НЕ протестират срещу тях, т.е., одобряват краденето, а срещу държавата скачат за ОЩЕ пари? на фона на ниска разкриваемост и заинтересованост към престъпления? Перверзно, нали?

казал/а си го толкова просто и ясно. Точно като за милиционери!

Са кат' ни лъснат мръсните гащи ББ ще има да целува з....ци....

Ако плакатът бе в подкрепа на третия пол, нямаше да го свалят.

ХА-ХА-ХА... ДЕМОКРАЦИЯ....

Всички милиционери трябва да ги уволнят,да има нови конкурси и който не издържи да си ходи на село да копа зеленчука,че са се охранили като свине и ги мързи да излязат от колите дори

И какво се получава, не трябва да се оплакваме от малките пенсии, от лошото здравеопазване, от мръсния въздух, от непрекъснатите престъпления, от корупцията, от поскъпването и т.н., има си човек да мисли за всичко това, всички знаем че това е Бойко, но не знаем дали това го е научил от Ердоган или от Тато.

Ами ние сме ''демократична'' мутренска територия и за това няма как да позволим евродебилите да видят как по мутренски дълги години ги лъжем за ''напредък и стабилност'':(((Незнам каква долна подлога трябва да си за да свалиш един билборд на който пише колко лева вземат полицаите или дори някоя друга професия и с тъпата си кратуна да не проумееш че дори и махната информацията реалността няма как да я махнеш..

И защо протест в подкрепа на конвенцията, а не митинг. Протестира се срещу нещо, което се е случило (или не се е случило), а не срещу нещо, което още се обсъжда. Виж, срещу определени текстове в конвенцията може да се протестира, примерно срещу социалния пол.

И току що изгоряха милиционерите с парите хвърлени за билборда.Пари за които постоянно реват че нямат и не стигат за нищо,но някак си стигнали за няколко дена реклама. Като толкова искат по големи заплати да си съкратят администрацията с 50%(и без това не им е нужна) и да видиш как ще се намерят пари.Че иначе автопарковете им ще продължат да стоят претъпкани с патрулки с дебел слой прах и ръжда.

Никой не е изгорял с мангизи защото тоя дето е наредил да се махне добре е платил на фирмата която ще се върне парите на полицаите и пак ще и остане печалба от подлагането..

Ти мислиш ли, че са платили? Или е минало по линия на "И к'во праим ся?"

Това са пари на синдиката , отворко !

европа има ценности. куките си мислят че е комунизъм все още и ще правят каквото си искат. правата на обикновеня човек са много повече от тези на куката и така трябва да е

Направо ме разсмяхте с ''ценностите'' дето имала европата днес...Ама то от еврогейски ценности се пръкват такива подлоги като вас...

Колкото им работата - толкова и заплатата... има ченгета дето зимат дебели заплати, ама и работата им - качествена...

Проблема е кой "Партиен секретар" даде заповед да се свали билборда. Трябва само да го кажат, нищо по-вече.

В"територията" заповедите сега ги дава само ТОЙ...!!! Дааа...!!! ОСТАВКААА...!!!

Излез да протестираш бе дебил като все искаш оставка или на топличко е най-лесно да храчиш за копейки......още поне 3 год. ще има да квичите а който остане след това ще се напикава и няма да може и да храчи дори:)))))))))

не ти харесва заплащането, напускаш. Билбордове, рекет на държавата, организаторите и финансиращите мероприятието в прокуратурата.

направо се чудя как го измисли един българин принадлежащ на 80% !? Ами то в този случай робовладелеца ще си казва че защо да му давам повече като той е съгласен и на това! Разбираш ли неможе да те държат цял живот на повод?

на полицията съответстват на заплащането.

роби сте били вие 80%ов дебил,че един виц с/у тато не сте имали кураж да кажете и само лениски и димитровски безплатни трудови дни сте давали но робите като вас са свикнали с тоягата и сега като няма кой да ви сурваква сте недоволни

Полицаите да подадат оплакване в полицията че са им откраднали плаката!!! Полицията да разследва случая, да открие плаката и да накаже виновните - Бойко и Фандъкова, да стоят и да го държат на ръце пред европейците!!!

и като само плачат за пари, откъде пари за билбордове на английски. Това смърди на руски газ.

В решителния момент премиерът ще вземе най-правилното решение.

Нали това става по времето на комунизма.

2013 г. когато народа протестираше пред парламента те ченгетата вместо да са с нас ни биеха , а сега реват за състрадание и подкрепа от обществото ... ми сори но няма да получите подкрепа от мен, на който не му харесва заплащането си търси нова работо, има бюро по труда , терминал 2 ....а не да извивате ръцете на обществото , това си е живо изнудване - наглеци, пък и некадърни и подкупни повечето от тях

Какви билбордове, че и на английски език? Колко от полицаите го владеят? И какви протести точно сега? Аз ако съм на мястото на министъра им ще проследя колко от времето на водачите на протестите, а и на протестиращите, е заето с истинска полицейска работа, а не с чоплене на носа и лозунги. Резултатът няма да е в тяхна полза, със сигурност. И тогава не само че няма да им увелича заплатите, а ще ги намаля реципрочно. Ще вдигна само на мръзнещите през зимата или топящи се под слънцето през лятото полицаи, които са на улицата. Другите - с намалени заплати до пълно уплътняване на работното им време и постигане на видими за цялото общество реални резултати от тяхната работа. И още нещо - полицаите не бяха ли държавни служители, ползващи облагите на този статут? И ако е така - те нямат право на никакви протести Цанили са се на работа при определени условия, щом не им харесва да бъдат любезни другаде да си търсят прехраната, например в частния сектор, където шифовете ти определят и парите, и почивките. Но не в бандитския, както направиха много от колегите им след промените.

Скъпи сънародници, Ходете и пак гласувайте на следващите избори / без значение за какво са - парламенатрни, президентски, местни, за евро депутати/ и си изберете корумпирани депутати, мутри, разбойници, престъпници, олигофрени, психопати и т.н. Ходете и гласувайте!!! Честито!!!

че то има ли други?

Що ми се струва, че това е вид рекет/изнудване/извиване на ръце? Когато аз съм недоволна от заплатата си ми се казва, че никой не ме задържа насила /крепостничеството е отменено отдавна/ и вратата на офиса е широко отворена. Ако считам, че качествата ми не са оцнени подобаващо, че резултатите от работата ми не получават адекватно възнаграждение, трябва да си търся друго работно място. Какви са резултатите от работата на полицията? По села и градове, вкл. столицата - ежедневно насилие, несигурност, страх. Аз лично от месеци не съм виждала полицай "наживо" в района в който живея. А там често има сбивания, нападения над жени с цел грабеж, джебчии. Доверието в полицията главоломно спада /накъде повече/. Всъщност, напоследък оставам с усещането, че имаме преди всичко охранителна полиция. Само дето не пазят обикновения българин, а неговите "избранници".... Убедена съм, че сред полицаите има съвестни хора, но за съжаление те се губят в общата маса нищоправещи чиновници.

По твоите разсъждение по добре да няма държава! Точно крепостничеството съществува и то е в това да не ти плащат за да живееш нормално! По твоите думи излиза че всички трябва да си оберем крушите и да напуснем? За какво живеем тогава, да бъдем държани на каишка ли цял живот ли? А това че неси вършат работата ченгетата, виновно е обществото ни че не пита правителствата защо не накараха полицията да работи? Отговора простичък защото на робовладелеца така му оттърва, да използва глупита като теб!

Я ми кажи селски дебил ти на коя каишка си и какво работиш,че си беден и смачкан......ПЕНСИОНЕР,познах ли?

Разсмяхте ме! Интересно тълкуване на изразеното от мен мнение. С подобно на Вашето мислене наистина сигурно сте крепостен. Човек който вярва, че има възможности и качества, който счита, че не е оценен от работодателя си винаги има възможност да се реализира на друго място. С робска психика и оправданието "Ми то навсякъде е така" завинаги ще сте роб. От доходи не се оплаквам, не смятам да си "обирам крушите", но не мога да подкрепя и този смешен протест.

Военизирана институция,с най-големите привилегии в държавата си позволява протест!!! Това означава,че нямаме държава,а сме си точно кенеф,както ни представи карикатурата на чехите. Веднага трябва да се разпусне цялото МВР и да се създаде нормална полиция,с нормални полицаи. Така са направили в Грузия и всички проблеми са се решили мигновено.

И от къде ще ги вземеш тези нови полицаи, обучени, добри професионалисти, с високи морални качества, срещу което да им платиш 850 лв. заплата?

Защо не добавиш дрехите, храната, ранното пенсиониране, многото заплати накрая, ДОО, гориво, което крадете, съвместната работа с дилърите и т.н. Или това не са пари?

Как само тиквата и шайката му се изгавриха с милиционерите.Как после хората да ги уважават след като властта се гаври с тях

така е душички мили и да слугувате и да бабувате на политиците и бизнесмените все ще си останте ТЪПИ ГАЛОШИ! Хахха така е душички мили вместо да работите за народа, то вие слугувате на вашите началници, пилитиците и бизнесмените дето до оня ден им викахте мутри! ЧЕНГЕТА!

Прав сте ,но: Който дава папо- той е тато! :-(((

просто човека се бъзика с ченгетата че нямат мозък подиграва им се

Доходите в такъв размер са геноцид и пълен цинизъм. Как очаквате полицай да работи съвестно и да се подлага на опасности за 600-700 месечно? Що за учител е този със заплата 700? Медицинска сестра 400, пенсии 200? Подобни служители няма как да са лоялни на общество или на правителство. Те или ще търсят начин да си докарат от нещо странично, или ще се ослушват за друга работа или емиграция. Да взимат заеми ли, програми ли, какво ще правят правителствата, но така няма да я докараме до никъде. Полицай, сестра, учител минимум 1000, пенсия минимум 500. Всичко под тези цифри е простащина и гавра с хората. Тези хора не са марсианци, а наши съграждани, съседи, братя, съпрузи, деца и т.н.

не се пени толкова да не минеш на купонна система и канче за котлова храна

кат спарт евросубсидиите и някой светъл ден ердоган каже Тракия е моя! Тогава ще ви питаме в София къф ще го ядете!

за това ли си мечтаете руските подлоги на лилиПутката - за канчета с храна и купонна система за хляба ?!

Русия ще направи всичко възможно за да отрови председателството на България на ЕС. Цялата 5-та колона, деца, внуци, престъпници, мафия е активирана. Ще има повече от 6-ни убийстава. Със сигурност Дребния ни готви и атентати. Хора внимавайте. Русия е най-големият враг на България!

вярно Русия чрез Бойко ще отрови председателството ни на ЕС! ПРАВ СИИИИ ХАХАХА !

Към призивите НА ТО (явно третополово) мога само да добавя: Хора внимавайте и бдете "ДА НИ СЪ 'ЗЛОЖИМ ПРИД ЧУЖДИНЦИТИ"... :::))) А пък и Вие си знаете, че Путин е виновен за всичко, даже и затова ЧЕ БОКо-КРАТУНьовците ВИ УНИЩОЖАВАТ...!!! :::))) Дааа...!!!

Бойко е наредил, а Фандъчката го е изпълнила ... Бравос!!! Конграчулейшънс Борисов!!!! Следващият път, като отидеш при Папата, кажи му да извика екзорсист и той да те бие по главата с обувка, докато изкара всички демони от там ....

споко.. сменяме само фона , силиконови цици и задник е новата версия.

Евро кочина няма как да се замете всичко под черджето.

Препоръчвам на евродепутатите осмелили се да дойдат у Софето, да научат и запеят песента: ............................................ Вечер в блока влизат чужди хора, и разбиват първо асансьора. Мале-е-е, страх! Кънчеви, Петрови, Иванови, се снабдиха с газови пищови. Дончев ходи на площада "Гаров" и от ромите си взе "Макаров". Мале-е-е-е-е-е, страх! Денем, нощем все ментета пия, тактиката си от вас не крия! Щом нахълтат у дома апаши, моят вид до смърт ще ги уплаши! - "Граждани и селяни, хайди стига повечи! Не на страха!" Янкови реват за застраховка. Станкови поръчаха винтовка. Мале-е-е, страх! И една девица има тука. Тя в леглото ляга си с... базука. Само аз като спартански воин, още съм донякъде спокоен! Мале-е-е-е-е-е-е, страх! Денем, нощем все ментета пия, тактиката си от вас не крия! Щом нахълтат у дома апаши, моят вид до смърт ще ги уплаши! Не на страха!!!

Според мен от МВР правят грешка. Не им прави чест на господата от МВР. Тяхната цел е защита на народа и те нямат демократичното право да протестират по такъв начин. Правилно е да се изсипят в народното събрани и там локално да си кажат какво искат. Срам е да напускат работните си места, да лентяйстват и т.н. ако са в стачка. Народа не ги подкрепя, понеже точно тия от МВР биеха невинни хора време на мирен протест. Биеха и после си мълчаха долно като путки, кой посегна на хората!!! Сега единственият начин МВР махне чаешкото лайно от пагона, е да обяви че защитата на народа на първо място, да премахне гнилите корумпирани индивиди от редиците си и да протестира вътре в народното събрани, без да нарушава защитата населението.

То...добре! Ама в полицията не са корумпирани май само тези , които още не са назначени там. :-(((

Ще има протести всеки ден. тиквата така и не разбра че само с ПР не може да управляваш и магазин за дъвки.

Евродиктатура в действие. Голям страх да не разбере някой европъпеш, че в България има проблеми. Явно Дебелия като ходи да се снима с тоя и оня, ги лъже, че в България всички блаженстват и много го обичат.

На който не му харесва да напусне ВЕДНАГА! за две стотинки работа не вършат само с рушветчийство и далавери се занимават.

Свалянето на билборда е вид цензура, наложена най-вероятно от този, който съумява да огрее навсякъде в държавата ни, а също така и лакейничене пред евроДУПЕТАтите. Според мен целта на билборда е неясна. ЕвроДУПЕТАтите, които четат на английски с нищо няма да помогнат за решаване на проблема, а тези с български корени, като Бареков например, няма да могат да го прочетат и разберат.

що го свалихте?!? Нека ЕС види как цъфтим в БГ под ръководството на една тиква, която те много потупват по рамото, излъгани от докладите на министрите МУ!!

горките, милите, пари нямат, изнудили са някои да плати билборда ..... а колко добре се интегрират в престъпни схеми ....

Безумие след безумие - едни слагат билбордове със синдикални искания и факти, които са за повече от срам, а други ''демократично" ги свалят без основание. Остава ли и грам съмнение, че реформите и действията в МВР са тотално сбъркани. От години отговорностите и резултатите им стават все по-трагични, статистиките им все по-порочно погрешни, а са оставени да получават увеличения, бонуси, да работят паралелно формално прикрити зад семейно регистрирани фирми, да рекетират, да получават привилегии при пенсиониране, а санкциите при нарушения да не са утежнени. Стигна се разкриване на лъжесвидетелства, издевателства, лъжливи обвинения в насилие от граждани. Тотален позор и падение. А сме били изпълнили критериите за Шенген

За това, че им е свален билборда при положение, че е платена услугата да си искат неустойка. Не само аз се сещам кой може да е наредил свалянето. За това, че са с най-ниските заплати в ЕС-така е. То в БГ сме на дъното на заплати във всички сектори в сравнение ЕС. За това, че са смотани / меко казано/ българските полицаи - да! 95% са смотани и за чеп за зеле не стават