Полицаите няма да протестират на 5 юли, чакат преговори

Няма да има полицейски протест на 5 юли. Най-големият синдикат - СФСМВР, се отказа от намерението си на празника на министерството отново да излезе на улицата.

Обратно в новината

Коментари - Полицаите няма да протестират на 5 юли, чакат преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да получите подкрепа от народа скъпи полицаи!Хората не ви вярват!Хората които бихте по-площадите и ви плащат заплатите!Където и да се обърнеш виждаш безнаказаност!Или почвайте да си вършите работата или хващаите мотиката и копаите!Ако 60-70 хиляди полицаи се влеят в селското стопанство ще има подем!Но като знам колко са работливи най-вероятно упадъка ще е пълен!

Нашите полицаи паразитират като нашите роми.

Дембелите само за лапане мислят.

Доверието в полицията е 0 !Защо да храним 70-80хиляди полицаи след като престъпноста е огромна!А като излязат на протест заслужават хората да вземат по-една палка и яко бой!Да видят хубаво ли е да излезеш на площада да си търсиш правата и не само никои да не те чува ами и бой да ядеш!Мързеливи паразити!

Тези знаят ли, че от бюджета получават заплатите и пенсиите си? Включително и онези 20 брутни заплати които лапат когато ''остареят'' на 50 години и се пенсионират за да заработят вече в частния сектор !?

За какво протестираха тези паразити? Че те през живота си за една стотинка нещо полезно не са свършили! Само рекет и "логистична" подкрепа на криминални типове!

"Полицаите няма да протестират на 5 юли" Значи ли това, че ще работят? Неделя е! Ще ловят ли престъпници!

Най-многобройната и най-лошо работеща полиция в Европа протестира, за да запази привилегиите си! Вместо да си посипят главите с пепел и да молят за извинение, че не си вършат свястно работата. Ами недоволните да напуснат и на тяхно място да се назначат млади, безработни и НАЙ-ВАЖНОТО - НЕКОРУМПИРАНИ хора.

Тръпна в очакване , след така наречените "преговори", така наречените "полицаи, също, като ромите от Гърмен да излязат да скандират "Бойко, Бойко"..

Когато в държавата течеше потоп, единственият от висшите полицаи, който неизбежно се появяваше още в първите часове на бедствията, беше точно Николай Николов - шефа на пожарната. Странно ми е защо точно неговата оставка се иска така настоятелно?!

КАКВИ ПОЛИЦАИ???ТОВА СА МИЛИЦИОНЕРИ,КОИТО ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПОЖАРНИКАРИТЕ.НЕ МОГАТ ДА ХВАНАТ МУТРАТА УБИЛ ЧОВЕК НА СЛУЖБА,В ПЛОВДИВ ХУЛИГАНИ ВИЛНЕЯТ,КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ДРУГАРИ УПРАВНИЦИ?

Не обиждайте милиционерите. Днешните полицаи са далече от едновремешните мицифайки и по култура и по образованост.

"Предвижда се преструктуриране на щатове в Гранична полиция. По проект за 90 млн. лева ще се закупи .......кисело мляко за след банкети и запои, че дрегера да не отчита наличие на бело, мело и алкохол.

Глупости! Никакви "преговори" не чакат! И този "мач" вече е купен! Смее ли мухльо да им откаже?!

господа НЕ уважаеми полюционери, дори НЯМАТЕ моралното право да протестирате! РАБОТЕТЕ! ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА! ТАЗИ, ЗА КОЯТО Ви СЕ ПЛАЩА! Ако питате мен, Вие милиционерите, НЕ вършите работа и за 2 стотинки!

Ха ха започнали преговори и няма да протестират.Нали казахте,че ще водите преговори само в присъствието на медиите,за да може народът да види кой крив,кой прав.

Вчера в пресата имаше снимка на полицейската палатка пред парламента. Пред палатката се мъдреше плакат: "Да служим на народа, да не слугуваме на политиците!" Е, господа протестиращи полицаи, когато "претворите" слогана в ДЕЛА, може и да застанем зад вашия протест! Дотогава - не се надявайте на обществена подкрепа! Превърнахте се в хрантутници и слуги на управляващите, съюзихте се с мошеници, джебчии и престъпници, а искате "подкрепа от народа"?!

Тези ли? Тези които биеха по митинги и протести? Тези ли ще служат на народа и кой народ? Този със синьо-лилави венци ли?

Аз, разбира се, не им вярвам- само казвам какво пише на плакатчето;о)