Протестиращите издигат палатков лагер, свикват конференция

В деня, в който се чества 135-тата годишнина от Освобождението на България, десетки хиляди хора излязоха на национален протест. Във Варна заплашиха с гражданско неподчинение и неплащане на сметки. В София пък бе обявено издигането на палатков лагер пред НС, докато Изборният кодекс не бъде променен. Свиква се и национална конференция. Отново се стигна до блокиране на Орлов мост.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите издигат палатков лагер, свикват конференция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде сте, агитаторите!? От два дни нещо не ви виждам да размахвате пръст поучително пред форума и да веете "важните си послания". Да не спряха финансирането?

Ами то,какви да са протестите,като вече се разбра какви са организаторите.Ангел Славчев,подставено лице на БСП.Янко Петров,човек,който заяви по bTV,че няма да гласува.Ами какво смята да направи? Иван Петров (Варна), основно образование, футболист, с криминални прояви, бивш кандидат за кмет на Варна.Да не говорим за оня с оранжевите очила/Златната флейта,за която никой не е чувал /,не мога да разбера,какво точно иска.

" Революциите се замислят от идеалисти, провеждат се от садисти и от тях се възползват случайни минувачи"...

БСП само за две палтки ли има парички?

Абе интересно защо "протестиращите" не искат национализация и на Лукойл, диверсифицирани доставки на природен газ, че да паднат цените? Или руските интереси са недосегаеми? Свещени крави, така да се каже...

На всички грамотни хора им е ясно, че тези протести са платени от червените. Целта е да се всява страх и анархия.

Хайде да сменим власта, народа да управялва, да настане лумпенизация. Аз поне не видях един възможен лидер измежду протестиращите, а само хора които се опитват да вземат дивиденти от това. Хората протестират против мизеривта в цялата държава и с анархия няма как да се оправят тези неща, може да стане и по-лошо. Пример: Сомалия

ТИЯ МАЛОГРАМОТНИСОПОЛАНКОВЦИ ПОЧНАХА ДА СЕ ВЗЕМАТ НАСЕРИОЗНО... ЩЕШЕ ДА Е МНОГО СМЕШНО, АКО НЕ БЕШЕ ОПАСНО И АКО НЕ ОПРОПАСТЯВАХА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЯКОИ СПРАВЕДЛИВИ ИСКАНИЯ... ТЕЗИ СА ГИ ПРАТИЛИ С МИСИЯ ДА РАЗВОДНЯТ ПРОТЕСТА, ДА ВКАРАТ БЕЗУМНИ ПРЕТЕНЦИИ, ВМЕСТО СПРАВЕДЛИВИ И ОСЪЩЕСТВИМИ ИСКАНИЯ! НАПРИМЕР: СЪДЕБНА РЕФОРМА И ИЗБОР НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ....

Бойкотирайте ТИМ!!! Не допускайте техни клакьори на протестите!! Може и да греша но лудия СИДЕРОВ може би ще ги смачка?!!??!!? Не ме винете -просто предлагам. Ако греша -извинете?!Желая Варна да си върне красотата и чара от моето детство!!! Тя е най-красивия град за мен!!

Не знам кой е този който може да смачка тим - групировка с огромен финансов ресурс, контакти както на висше политическо ниво в стрната и чужбина, така и в ъндерграунда. всеки който смята че някой ще въздейства на тим или е луд или не е живял в България или няма достатучно мозъчни клетки.

ИЗБЕРЕТЕ МЕН - 1000 лв. минимална пенсия и 2000 лв. МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА!!!

познават, Айкю:) а и с това кюкювско име!

А от мен 1 Евро = 500 лева.

Докога ще търпим произвола на групировката ТИМ! Те завземат и монополизират всичко около нас! Техен е националният ни авиопревозвач - авикомпания България Ер, монополизират изцяло бизнеса с резервациите и продажба на самолетни билети. Те притежават 49% от резервационната система Амадеус, което е прецедент и е пряк конфликт на интереси! Тяхната застрахователна компания АРМЕЕЦ отказва да застахова стотици туристически фирми и довежда СЕГА - В ТОЗИ МОМЕНТ, фирмите до фалит. Стотици хора ще останат без работа! "

КОЙ ЩЕ НАЕМЕ ЗАЛА АРМЕЕЦ?? И КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ЗА НАЕМА? НЕ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ РАЗБИРА СЕ, ХАЙДЕ ДОСЕТЕТЕ СЕ, КОИ ЩЕ БЪДАТ И В КАКВО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ТАЗИ КОНФЕРЕНЦИЯ!??

На Гр.Ганчев синът е следствен, Донев и Любо пъпката са под удар, , далаверата с Козлодуй се спихна, Алексей чака присъда, наглите и те ... сигурно има още желаещи да платят за връщане на тройната!

Омръзна ми некомпетентни хора със съмнителен интелект и познания, да говорорят от мое име и да разправят, че били гласа на народа! Предлагам всички останали разумни хора да надигнем глас срещу това безумие. Недопустимо е въобще да се обръща внимание на лозунги от рода на "Национализация" на каквото и да е, "преразпределение на благата", "опрощаване на кредитит", "спиране на дела" за събиране на неплатени сметки. От кой искат тия хора да преразпределят? Ами нали след "преразпределението" ще вземат от мен, който съм бачкал цял живот, за да осигуря на децата си долу горе нормално образование и нормален живот? Да не мислите, че т.нар олигарси ще допуснат да им бъде взет и един лев? Никога не биха, а тия сополонковци по улицата ще бъдат първите, които ще се продат за жълти стотиннки. Както между впрочем вече се случва...

Който макар и бегло е запознат с обществените науки знае, че не може без партии и лидери. Дали те са добри или лоши е друг, разбира се важен въпрос. От една страна на хората им писна от престъпната партокрация и олигархия. От друга страна народа е разделен, озлобен и оплюва всичко и всеки които реши да се припознае като организатор (лидер). Всеки иска всичко и казва "дайте", никой не посочва конкретика и решение за изход от политическата и икономическа криза. Хора модела е един демокрация (да не се бърка със свободия), т.е. партии са нужни. Да те зависят от някого, да финансират се от някого, но така е на всякъде по света. Само че трябва да е ясно кой стои зад тях. Ако протеста продължава да е безплодно врякане, без конкретни действия за основаване на партии, коалиции, сдружения и т.н. на изборите ще се явят същите, познати ни до болка. Ако обаче извоюваме да има истински граждански контрол и върху партиите, в т.ч. отзоваване на депутати ето крачка напред. Тези дето не работят на полза роду аут и търсене на отговорност.

Аз не съм запознат със такъв закон в обществените науки който да обезсмъртява партиите. Обществото търпи развитие и по време на ранните му етапи партии не е имало. Сега навсякъде по света има криза и вълнения. Коренните промени в обществената структура е по логично да започнат в малки държави доведени до ръба на оцеляването. От една страна малката държава е по гъвкава и адаптивна. От друга когато става въптрос за оцеляване то вече няма какво да се губи.

По принцип не комертирам, но това ми дойде в повече. Искам да знам кой ще плати залата!

Знае се каква роля играят в настоящите патаклами червенодупестите човекоподобни ! Знае се кой плаща,драги ! Всичко се знае ! Ние,българите,ще потраем още малко и .... ще ги скатаем !!!!!!

Хора, комунизмът пак надига уродливата си глава. Да смажем тия влечуги на изборите!

Бихте ли престанали вие, журналистите и водещите предавания по К1, БТВ, НОВА и К7 да ни пробутвате обяздилите протеста на движение Орлов мост за представители на народа?! Писна ни!!! Аз не искам някакъв си човек с ниско образование и елементарна култура като въпросния Янко Партизанко да ме представлява!!! Преди няколко дни в предаване той обвини виден финансов експерт, че той не разбира нищо от финанси. Аврамов леко се усмихна на простотията на Янко и престана да се занимава с него. Тази сутрин по К1 Янко пък обвини професор по Право,че не си разбира юридическите неща и не може да разбере исканията на протестиращите и правото им до всеки държавен чиновник да поставят свой представител, който да контролира работата му. Същевременно се оплака,че държавните люде спъват работата на Орлов мост -където отидат да проверяват, чиновниците си подават оставката напр. членовете на ДКЕВР, министрите от кабинета Борисов, депутатите също не искат да прoдължат работата си и юнак Янко иска мерки против такъв саботаж.

Къде виждаш комунизъм, БЕ. Нас ни управляват криминални престъпници, които държат в тайна договорите уж заради националната сигурност, а в действителност извършват невиждани финансови кражби и престъпления спрямо народ и държава. Стига си се крил зад паравана на антикомунизма. Целта е да имаме прозрачно управление, а не тъмни сделки. Ти кого всъщност защитаваш? Не си достатъчно ясен.

Точно така е! Не само, че говорят некомпетентни глупости, но и със самочувствие си вярват. Според мен са направо за психото..

Парите не са в народа, а в олигарсите, а народът е заробен за десетилетия напред с договори сключени от власт имащите. Това е констатация и факт, а не комунизъм.

ЕДИНСТВЕН ИЗХОД Е: 1.Свободен пазар /без монополи, без картели, без закрепостявания/ и 2.ВЪЗМЕЗДИЕ /съд, конфискация и затвор за всички били във четирите власти с доказани престъпления срещу държавата без срок за давност/. Ако това се случи, всичко останало ще дойде на мястото си. Иначе дотук всичко върви по сценария и протестите ще се изродят в безсмислени спорове дали с 6 или със 7 стотинки да се намали цената на тока, какъв да е цвета на бюлетините и подобни.

Чакай ти с комунисти промяна...живота ти ши къс да я дочакаш

Пиши си точките колкото щеш...накрая си ги у дупе заври

ЕДИНСТВЕН ИЗХОД Е: 1.Свободен пазар /без монополи, без картели, без закрепостявания/. 2ВЪЗМЕЗДИЕ /съд, конфискация и затвор за всички били във четирите власти с доказани престъпления срещу държавата без срок за давност/. Ако това се случи, всичко останало ще дойде на мястото си. Иначе протестите ще се изродят в безсмислени спорове дали с 6 или със 7 стотинки да се намали цената на тока и какъв да е цвета на бюлетините.

Не се ли забранят БСП и ДПС промяната е кьор фишек...като онова газово вищовче де не гръмна ни веднъж

Не се ли забранят БСП и ДПС, НДСВ и ГЕРБ, СДС и РЗС и т.н.промяната е кьор фишек. И после следва забраната на следващите и така до края на света. БРАВО!

Добре бе , протестиращи келешчета, след като всички партии са боклуци , защо вие , новите демократи и патриоти не направите партия? След като всички останали са боклуци, влезте в Парламента и оправете проблемите на народа , изметете тези партии. Нали народа е с вас и всяко изказване е , че го правите в името на народа. Променете законите, така , че да са в полза на всички. Закони се променят от политици, не от метежници. Няма да го направите, защото не сте представители на народа. Който има претенцията , че е представител на народа , да се яви на избори и да си преброи гласовете в негова подкрепа. Чак след това да кряска дали има подръжници или е останал само кряскащ безработен неудачник. Ама не сте искали да сте във властта ... няма такъв филм. Всяка една държава се управлява от политици - добри или лоши. Държави в които политиците не управляват се намират в анархия и десетилетия граждански войни.

Демокрация без партии - да, но без конференции, конгреси и пленуми май не можем. Очаквам тезиси и "некои съображения".

Аз искам оставка на всички протестиращи. Никой от тях не ме убеди в правотата на исканията си и в личната си компетентност. Комунизмът отново изпълзява. Това е най-страшното, което може да ни се случи.

Старите муцуни ще си скъсат гъза за да се набутат пак. Те трябва със закон да се забранят! 23 години сучат въртят и пак да крадат. Да се махат до един!

Единият от най-кресливите лидери на част от протестите Ангел Славчев, е бил член на партия "Българска левица" до миналата година, крайно ляв елемент, който е подписал профила си във Фейсбук като Ангел (Че) Славчев. Чудя се защо ако си нахлузиш фланелка с образа на Хитлер, свастика и други национал-социалистически атрибути, веднага биваш заклеймяван, а когато се кичиш с лицето, името или атрибутите на масовия килър Че Гевара, това някак си минава за допустимо. Даже било секси, коментират някои празноглавци.

Според Ото фон Бисмарк една революция трябва да бъде оглавена, ако искате да не Ви обезглави. Нямам никакво съмнение, че в БСП и други леви структури внимателно са чели и възприели този урок на великия германец. Имах възможност да се убедя с очите си в това преди няколко дни бях с приятели пред археологическия музей, когато покрай нас премина Петър Мутафчиев, депутат от Коалиция за България. Подхвърлих му тази мисъл на Бисмарк, а той коментира: Умните хора постъпват така. Не съм сигурен, че в БСП са много умни за други неща, иначе щеше да си проличи в политиката им, когато са на власт. Но съм сигурен, че в БСП имат дълъг опит в политическата поквара и коварството да опаковаш различни прояви, които да впрегнеш за своите си каузи. Умеят го, по дяволите. Един германски консервативен политолог от 20 век, Алард фон Шак, наричаше тези техники кристализационни: Под кристализация се разбира събирането и насочването по възможност на най-широки слоеве от обществото около една обща бойна цел. За целта служат така наречените кристализационни лозунги, които, по правило, имат некомунистически произход (национално освобождение, аграрна реформа, защита на мира и т.н.). те трябва да се възприемат съзнателно или несъзнателно от масите.

Такива бяха гости на Николаев в тази сутрин,Дудев,който е от същите младежи на лявата структура

По-предишната седмица имаше един коментар в "Блиц", където беше качен коментар от заседание на младежите от БСП с инструкции от другаря Кирил Добрев за разпространение на негативна информация за техни противници. За съжаление не мога да го прикача към коментара, защото е дълъг, а аз не съм регистриран потребител.

Наемът на зала Арена Армеец е поне 20 хиляди.. Кой ли ще ги плати..?

Много интересен въпрос...лумпените с панички на Орлов мост ще събират подаяние

Kalin

ООООООООООООООООО аз помислих че след като твойте работодатели си хвърлиха оставката са те съкратили а то......натрупали са парички за черни дни;-)))и ти ще се облажиш

НЯМА ДА НИ СПРЕТЕ!ЩЕ СМЕ НА ПРОТЕСТ ВСЕКИ ДЕН, ДОКАТО НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯТ ИСКАНИЯТА НИ...ИЛИ ДОКАТО НЕ НИ СЕ ВДИГНЕ ЦЕНАТА НИ, ТА ДА НИ НАПРАВЯТ ДУПЕТАТИ ОТ НЯКОЯ ОТ СЕГАШНИТЕ ПАРТИИ! П.С.ПРИЕМАМ И КЕШ!

ОТ ОПИТ ЗНАЕМ ЧЕ ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПАЛАТКОВИ ЛАГЕРИ УЧАСТНИЦИТЕ В НЕГО СА СИ ОПРАВЯЛИ ПОЛОЖЕНИЕТО.НО ПОЛОЖЕНИЕТО НА НАРОДА НЕ Е МРЪДНАЛО КЪМ ПОДОБРЕНИЕ.НЕ ВЯРВАМ ВЕЧЕ НИКОЙ.ДОСТАТЪЧНО МНОГО СЪМ СЕ ЛЪГАЛ.

Вярвай ве човеко, вярвай! Имаме избран патриарх...

ЕТО ТОВА Е РЕШЕНИЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. ПРАВЕТЕ СИ КОНГРЕСИ, ПАРТИИ, СДРУЖЕНИЯ, А ПАЛАТКИТЕ В ПЛАНИНАТА. НИКОЙ НЕЕ ДЛЪЖЕН ДА ВИ ГЛЕДА ПРОСТОТИИТЕ ПО УЛИЦИТЕ. ИСКАХТЕ ОСТАВКИ ПОЛУЧИХТЕ. СЕГА ВЗЕМЕТЕ СЪВЕТ ОТ КОМУНОХИЕНИТЕ, ТЕ ЩЕ ВИ НАУЧАТ НА КАКВОТО ИСКАТЕ И НА ИЗБОРИ, А НЕ НА УЛИЦАТА.

Бенковски и апостолите не бяха питали тези като тебе дето само гледат, защото обикновено не могат. Тези дето сте с многото акъл и съвети сте виновните за положението. Овчи душички.

Гаргамел

Много си прав! Винаги други са виновни. Вие протестиращите сте от расата на невиновните...и като управляващи няма сте виновни - вие не сте да носите отговорност...лумпен и отговорност...бухахаха

тези дето са с достатъчно акъл, не чакат някой да дойде "да ги оправи" а работят здраво и си решават проблемите ... тези , които нямат образование и умения и не искат да придобият такива, или не им достигат качества за това си избират един след друг разни псевдо месии .... и след като се окаже, че така тая работа няма да стане, започват да обвиняват другите за състоянието си и разнасят лозунги по площадите

Лица и групировки свързани с БСП и Русия, дестабилизират държавата.

И с Тройната коалиция са свързани!!!! Онези гадове още преди 4 години са подготвили тази завера!!!!

Това е така! Тези лица получават пари от Русия, но Русия не си ги вади от джоба, а от Българският данъкоплатец. Парите за предателите се дават под формата на ДДС, такси от енергийни проекти, газ, петрол итн....Тези предатели се издразниха че фирмите за ГАЗ бяха елиминирани от ГЕРБ и съответно дистабилизираха страната като наредиха на ЕРПтата да увеличат сметките с почти 100% за да излезнат хората на улицата. Всичко по като по проект!

И много правилно постъпват.Американските и западните лакеи в България трябва да бъдат изметени.България- на българите.Вън масоните от България

точно така хора не се отказваите и не се вразваите на това театро. миналя пат пак беше така гипсирахме крачето и изчакахме глупавя балгарин да ни вадвори. е сега пораздвижихме сзенаря хипертонична криза ама дали. буда беше се изказал в един западен офизиоз че с таи стратегя е катурнал бсп. не се оставяите буди да ви правят на будали.

Трети от водачите на протеста направи следните предложения за нормализация на страната: национализация на ЕРП-та, на Лукойл Нефтохим-Бургас АД, на ТЕЦ-овете и ВЕЦ-овете, а мините и рудниците да станели собственост на народа чрез златни акции??? Прощавайте, но това само на Франсоа Ноел, фанатичният комунист-утопист от френския метеж в края на 18 в. останал в историята с името Гракх Бабьоф, би му хрумнало. Българският му колега, повече от два века по-късно с лекота допълни, че трябвало да се създадат отново ТКЗС-а, а финасирането им щяло да става с нисколихвени кредити, като паралелно правителството определя и основния лихвен процент. Бога ми, тези ако не са най-отвратителните национални предатели, подкокоросани отвън, ще се окажат лишени от елементарен здрав смисъл. Смисленият разговор, който според мен трябва да се води днес и за което трябва ад настояват протестиращите е как да съкратим всякакви остатъци от социалистически структури. А не как да поправим пораженията на социализма с повече социализъм. Социализмът, най-общо казано е в основата на днешните ни проблеми, как пък не го осъзнаха най-накрая протестиращите.

препоръчвам на настоящите и бъдещите депутати да прочетат железният светилник и другите ми книги от 4-и логията.

Колкото и да си ревем , накрая пак става дума за пари и политика.Честито на новите ни (бъдещи) водачи .

това разбират ли протестиращите.Това ще продължи дълго,защото всеки е отишъл и наметнал знамето за да стане лидър и той да граби.Кауза пердута, би трябвало да си направят партия и като са толкова много и силни да се явят на избори,но няма да стане,защото всеки дърпа към себе си, а това води пълно съсипване на икономиката .

си оплювал. То Бенковски ако беше питал щяхме да сме турци днес.

Безкръвно старата система може да се бие само по нейните правила на играта - изаборен бой с едно качествено оплюване на предните, по-предните, по-по-предните и т.н. Това, което те най-последователно правиха до сега. После ще видим. Ако краденето и корупцията се понамалят, ако се случат някакви по-дълбоки реформи - добре, ако не пак беднотия, но то за хората не е нито ново, нито непознато нещо. Само борда да се запази за да не се облажат пак тези с много кредити и народа да им ги плати.

Палатковия лагер да си свърши работата,да направи форум там не в арена и предиэвика ВНС,да могат хората беэ партии да се кандидатират эа депутати и да премахнат всички превилегии на депутатите в сегашната конституция

на тая сламка наречена ВНС дето я толкова гоните. НЕ - бой на избори и това е. Обединение на протестиращите. Мотото трябва да е РЕФОРМИ. Това е истината. Реформи и запазване на борда за сега поне. Нов вид демокрация няма да измислим. ВНС е отживелица бе хора, то 2 шепи народ на една педя земя та и Велико НС - глупост. Сега също депутат може да се издигне без партия, но не е най-доброто решение. Ако имаш гласове за 1.5 депутата в района си тази половина я губиш, а при партиите само я прехвърляш и вземаш мандат другаде. Стига с глупостите. 100 души депътати - 10 болни, 20 заети и какво 70 в зала - с 35 гласа разтуряш държава. Не става. За сега пропорц. система с 240 търтея е по-добра - поне дотогава докато мутри и олигарси престанат да купуват лесно вличние. Особеното в сеира е да не забравяме съдебната система нито за миг..

Моля всеки разумен човек да прочете статията на линка по-долу.

Лидерът на част от протестиращите във Варна Иван Петров се оказа изключително малограмотен човек, с основно образование, бивш кандидат за кмет там и опасно близък с Борислав Гуцанов, любимецът на Сергей Станишев, който вече е на щатна работа на Позитано 20. Толкова ли е трудно да се прозре за кого работи този човек? Въпросът е риторичен. От подобна порода са и останалите водачи на част от протестите. Чудно ли е тогава, че тази крайно левичарска и на каишка към Позитано 20 група издига невъзможни и противоречащи на здравия разум искания.

Ама в новия Парламент Иван Петров-дамаджаната,щял да става председател на комисията по алкохола?!...

Предлагам да добавят и следните искания: 1. Да не се работи. 2. Да не се плаща нищо. 3. Да има кой да ги храни, да им купи жилище, да им плаща всички сметки в жилището. 4. Да им се отпусне кредит за по 100 бона на всеки без да се връща. Като ги гледам точно такива искания са отправили... ще се приемат 100%...

ГЛЕДАМ ГИ ТЕЗИ КАК СТАВАТ ВСЕ ПО-НАГЛИ! ВЕЧЕ ПРЕТЕНДИРАТ ДА УПРАВЛЯВАТ И ДА РЕШАВАТ ВСИЧКО. ТЕ БИЛИ НАРОДЪТ! ЦЕЛИЯТ! НЕ Е ВЯРНО. НАРОДЪТ ВСЕ ПАК СМЕ ШЕСТ МИЛИОНА ИЗБИРАТЕЛИ, А ТЕЗИ ПО УЛИЦИТЕ СА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ. КАТО ИСКАТ ДА МЕ ПРЕДСТВЛЯВАТ - НА ИЗБОРИ! АМА ТЕ ИСКАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ПО ВТОРИЯ НАЧИН - ПРОСТО ДА СИ Я ВЗЕМАТ, ЩОТО САМО ТЕ БИЛИ "ЧИСТИ". НЯМА ДА СТАНЕ! НАРОДЪТ ВСЕ ПАК ИМА ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ. ЯЗЪК ЗА НАПЪНИТЕ И ПРОТЕСТИТЕ, ЩОМ ОСТАВИХА ТЕЗИ ДРИСЛЬОВЦИ ДА ИЗПЛУВАТ ОТПРЕД И ДА ОКЕПАЗЯТ ВСИЧКО...

"ШЕСТ МИЛИОНА ИЗБИРАТЕЛИ" В България няма толкова хора. А и май хората до 18-годишна възраст не ги зачиташ за такива.

Напрегни си гънките на мозъка и виж като справка ,колко гласа бяха необходими за да е валиден референдума ?За сведение , поне на списък го издокарваме.

Единият от най-кресливите лидери на част от протестите Ангел Славчев, е бил член на партия "Българска левица" до миналата година, крайно ляв елемент, който е подписал профила си във Фейсбук като Ангел (Че) Славчев. Чудя се защо ако си нахлузиш фланелка с образа на Хитлер, свастика и други национал-социалистически атрибути, веднага биваш заклеймяван, а когато се кичиш с лицето, името или атрибутите на масовия килър Че Гевара, това някак си минава за допустимо. Даже било секси, коментират някои празноглавци. Падне ли шистовата забраната, пада и правителството казва в интервю от октомври миналата година във в. "Дума" Ангел (Че) Славчев. Два месеца по-късно, на 15 декември 2012 г., пак във вестника на БСП, той заявява: Като координатор на антишистовата кауза се занимавам с тяхното организиране. Междувременно левият екстремист (Че) Славчев е избран за координатор на младежкия клуб към Националното движение Русофили

А сега черешката на тортата - Ангел (Че) Славчев е фронтмен на група разбеснели се левичарски елементи, които в нарушение на закона, организираха агресивен контрамитинг на един от митингите, който искаше демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София. Ще видите днешния лидер на протестите в изключително отблъскващата поза на крайноляв екстремист, редом до други подобни екземпляри от организацията Че Гевара. Винаги съм се чудил кога най-накрая страната ни ще стане нормална и подобни опасни за общото благо елементи ще бъдат изривани от жандармерията, докато се опитват да пръскат крайнолявата си отрова. Вижте видео от това скверно събитие, лицето Ангел Славчев

Да ти отговоря на чуденето. Това никога няма да стане, защото всички са такива. Просто едните днес са на луканката, а другите лук и сол, а утре обратното. Но всички са деца на комунизма, особено МВР.

След като не приемаш различните, това означава, че си за диктатура. А ние това отхвърлихме. Браво на тези, които имат куража да излезнат с имената си и да поставят искания пред управляващите, пък било то и от ГЕРБ.

Това е за тези "българи" (май в днешно време липсват такива), които плюят по Русия! Това не е филм, не е сериал, не е измислица, някога хора са умирали, за да може вие сега да плюете! "3 март е 62-ият ден в годината според григорианския календар (63-и през високосна) и е национален празник на България от 1880 г. Остават 303 дни до края на годината. На 3 март 1878 година в градчето Сан Стефано, днешен Йешилкьой, предградие на Истанбул, е подписан мирен договор между Русия и Османската империя. С него се слага край на Руско-турската освободителна война (1877-1878г.) и се създава Българска държава след 500-годишно османско владичество. Причина за Руско-турската война е жестокото потушаване на Априлското въстание от 1876 година, което предизвиква огромен отзвук в Европа. Редица видни европейски общественици и държавници, сред които личат имената на Уилям Гладстоун, Виктор Юго издигат глас в подкрепа на потиснатите българи. Войната става неизбежна, след провала на Константинополската конференция и отказа на Османската империя да се реформира и зачита правата на своите християнски поданици. Тя завършва с победа на руското оръжие."

Жалка картинка са днешните населяващи България.

Дълбок поклон пред всички протестиращи по улиците - Вие сте шанса и бъдещето на България ! Евала на всички, които се събудиха и се борят за по-добър живот и достойни доходи !

Особено тия с качулките - ако беше Гоце президент - орден "Стара планина" щеже им даде!

Ма тя една борба тече ХАХАХА Всеки уж лидер на протеста се бори за кокала ХАХАХА

Има 37 000 000 000 /тридесет и седем милиарда лева/на депозит в банките! ! ! Лихвите по-депозити и кредити - най-високи в Европа! ЗАЩО БНБ НЕ ВЗЕМЕ МЕРКИ ПО ТАЗИ ''СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ?!?

Въпроса с банките е решен - един с Кангото пътува към тях

Тегли кредит в чужбина и го депозирай в банка тук, щом е така!!!

Всички мушмуроци на показ : Таско Ерменков е между протестиращите. След като изкара 10 години(от тях 2 при Борисов) на хранилката на властта - беше директор на АЕЕ. Той принадлежи към петата руска колона - завършил е шпионска школа в СССР, има руска булка и е беше измежду феновете на АЦ Белене по време на референдума. Кадър е на мултака Илко Йоцев (зам.мин. на МИЕТ при н.в.) и Бригадир Аспарухов. Работил е като щатен шпионин под прикритие към Първо главно у-ние на ДС. Сега, под прикритие се експонира като безработен протестиращ и се стреми да стане министър в служебното правителство. Собственик е на ресторант и не умира от глад. Има огромна вила и апартамент достойни за министър. Жена му - руско КГБ, води семейния бизнес, се беше забъркала в далавери в Петрич и я съдиха.

На автопилот ли си

Искам магазини без каси! Чуйте ме - бъдете българи!

Недей да плачеш - знаем, че те боли ! Твояд милиционерски идол си отива - сега ве можеш да паразитираш на милиционерска заплата, а ще трябва да работиш ! Лошо з атеб . зобре за нас - данъкоплатците ! От такива долни мижитурки като теб, които живеят на наш гръб ни е писнало и е време да ви изметем на боклука ! Времето беше ваше нали ха ха

Много добре му го премести от единия в другия крачол :)

Крайно време е от психиатрията да си приберат пациентите.:-)

ИСКАМЕ никой да не бачка, само разни работохолици на които това им доставя удоволствие, всеки да си взема от магазините каквото му хареса, а държавата да осигурява всичко това. ИСКАМЕЕЕЕЕ

ЧУХ, ЧЕ ОТ ЕДНА ПАРТИЯ ПРЕДЛАГАТ ХУБАВА РАБОТА: ДА СТОЯ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО ФОРУМИТЕ И ДА ПЛЮЯ ПО ББ.ЧЕ И ХУБАВА ЗАПЛАТА ДАВАТ!КАК МОГА ДА КАНДИДАТСТВАМ...ЩОТО АЗ И СЕГА ТОВА ПРАВЯ, АМА БЕЗ ПАРИ!

За съжаление няма свободни места към момента. Можете да се запишите при нас. Молбата ви ще бъде разгледана и ще бъде заведено досие.

Запиши се при Яне Янев. той ще те приеме веднага. А и добре плаща.

Обади се, другарю!Ще изпълним исканията ти: 700лв. На граждански договор, ама ще наричаш премиера: ББ, Боко, Боко Тиквата и т.н.Няма да говориш за метро, магистрали и БГ Лувър, околовръстно и спортни зали, а само за народните страдания!Ако си ОК-call me!

Ще защитаваш яростно,нашите най добри приятели:Сопола,Посран Местан и Хасан Бисеров!