Стотици отново излязоха на протест в кв. ”Орландовци”

Жители на кв. "Орландовци" се събраха на протест пред читалището против ромската престъпност. След сбиване с полицията са задържани 20 души.

Обратно в новината

Коментари - Стотици отново излязоха на протест в кв. ”Орландовци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цел. Борбата на българите е да придобият цигански имунитет и права , или никаде и нищо да не се плаща , и когато крадеш и биеш някого ,да не е подсъдимо .

"Вярмам на българите и искам ромите да спрат да дерибействат - заяви Васил Боянов - Азис пред БНТ. - Надявам се те да се интегрират, въпреки че ми звучи като фантастика". Така фолк певецът коментира етническото напрежение, което взе връх тези дни в столичния квартал "Орландовци" и в с. Гърмен. Един от най-известните и успели роми у нас призна, че сам се е интегрирал още като дете в българската общност. Не е искал да звучи нелепо, дори е печелил ученическа олимпиада за най-правилно четене. "Аз съм ром, обичам своя етнос и имам право да ги коря. Те са цветни, весели, но не може да живеят на гърба на другите, това е така - каза Азис. - Има добри хора и при българите, и при ромите. Искам ромите да ходят на училище, без да крадат. Бил съм в целия този мармалад и мечтая за една България, в която всяко ромско дете ще има раничка за училище на гърба си и ще обядва заедно с българчетата. Никакви пари не могат да ги интегрират. Аз съм се интегрирал, защото съм го искал. Значи е възможно. Ромите живеят на племена и по някакъв начин се чувстват низвергнати от другото общество. Мисля, че трябва да си знаят мястото, работата, да знаят откъде се пуска водата, тока, защото ако плащаш, ще мислиш. Българите плащат и ние трябва да плащаме. Не можеш да живееш на гърба на никого. Повечето роми не го правят, те живеят ден за ден" - изля мислите си звездата.

Етническото разделение беше подготвено от БКП-БСП още в началото на демокрацията.Тогава се създаде ДПС, после ВМРО, Атака и след като вече изветряхя се появи най-реакционното единство под формата на патриотичен фронт.В него се насадиха измислените журналисти от СКАТ, създадена от КГБ, останките от ВМРО и изританите от Атака мародери на патриотизма.И тези мижави патриоти сега палят етническия конфликт, за да привличат обезумелите от глад и незгоди българи, които нямат изход от нищетата им е останала само вярата, че някой може да ги оправи.Не се лъжете братя българи.Навярно помните обещанието на лъжливия деда, който смяташе за 800 дни да ни оправи.Хращайте се за сапа и гласувайте на изборите.

1989-та - "Що няма сирене? - Фашистите го изядоа", след 1989-та - "Що е толкова скъпо сиренето - БКП и ДС му дигат цената". Все има конспирация нали? Ама то обикновено крадеца вика "Дръжте крадеца".

Стотици... какво? Учете български.

ТОВА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ! ГЕРБЕРИТЕ Я ДОКАРАХА ДО ТАМ, ЧЕ ДА ПРОДАДАТ НАРОДА СИ ЗАРАДИ ЦЕГАНСКИТЕ ГЛАСОВЕ! ТАКОВА УНИЖЕНИЕ ТАКОВА ПАДЕНИЕ ИСТОРИЯТА НИ НЕ ПОЗНАВА И ОТВРЕМЕТО НА ТУРСКОТО РОБСТВО - българи да арестуват бъгари защото отстояват правата си!! ВСЪШНОСТ БЪЛГАРИ ЛИ СА БОЙКО БЕХАР , И ЦЕЛИЯТ МУ ЕКИП ОТ ЕВРЕИ?!

Кмета на общината да не се тутка и мотка ,а да изгони всички цигани пришелци и да им събори бараките ако не оставка.

Еврогейската полиция пази престъпниците. И в Орландовци и в центъра на София.

Яко! Майната й на политическата коректност. Циганинът си е циганин. Негърът си е негър :)

Предиаборната кампания започна много бурно. Циганите са ясни, но защо националистите се крият и не възседнат протеста на българите? Волен какво чака? Той май смени резбата?

на протестиращите, но по-добре юначните български момчета да се включат масово в изборните комисии, за да предотвратят редовната подмяна на вота, както и компютърните специалисти, които ще обработват резултатите, да не се продават за стотинки, ако искат да създадат нормална държава за себе си и за децата си, а не да психясват и робуват на чужденци.

На български език да класифицираш човек като ''черен'' или ''жълт'' е по-обидно от това да го наречеш според расата му. В САЩ думата ''негър'' се избягва и е обидна, но в България не е.

Sm3hurk0

Направете роми полицай и ще я втасаме. Тогава и брадчедите ще работят усърдно с униформата, докато роднината спи ( почива си ), по неотложни задачи.

Властта заедно с циганите води война с Българския народ! Вече гражданската война е неизбежна... Полицаиската престъпност е организирана държавна престъпност, тя служи за тормоз над населението за толериране на циганите като основен донор на гласове за изборите. Купуването на гласове е престъпление на партийния елит и циганите. Едните получават субсидии от държавата другите помощи във вид на детски за цигански майки и баби - поддържани от държавната педофилия: - вече се достига 20 годишна възраст при циганските баби... и те получават детски - бабата за майката дете и майката дете за детето си...

Полицията за сетен път застава срещу народа, който я храни. Както и в Гърмен. И същите тези полицаи имат нахалството да стачкуват и да искат подкрепата на същия този народ???

Mилиционерите пазят електората на дпс и перхидролената им ханъма от българите

Все още ли има наивници, които да си въобразяват, че властта е на страната на българите ? Нищо подобно ! Предлогът е, че полицията охранява протестите, за да не се стигне до насилие. Пълни глупости ! Властта, заедно с циганите води война срещу българския народ. Хора, опомнете се !

булгари се бят с булгари заради цигяни - това е безумно

Пълна наглост! Решението е едно единствено и толкова простичко - правят се общи групи - съответните институции и гражданско общество, което да контролира същите за съвестното изпълнение на задълженията им /желаещи няма да липсват, вярвайте ми/ и започват масови проверки на гетата. Искат се нотариални актове за постройките и платени данъци за тях! Ако нямат такива - незабавно събаряне! Правят се проверки за платени ток, вода.... и ако нямат такива - на съд за кражба на същите! Докато тези индивиди имат само права, а никакви задължения, мили сънародници, хей така ще ни увеличават тока и ще им покриваме кражбите по мрежите! Стига вече!

Стига вече . Пълна глупост. Скъп ток е защото ерпетата ни правят на маймуни и за съжаление успяват. Милиарди за външни поръчки , милиарди на техни си / дъщерни / фирми , милиарди за консултантски и т.н. а на вас ви промиха мозъците и портаряте като папагали цигани та цигани

Стига вече. Пълна глупост.

Ако те се опитват да ни правят на луди, това омаловажава ли и факта, че плащаме и тока, и водата на циганите? Ти какво, едноканален ли си? Не можеш ли да обхванеш с мисълта си повече от един проблем по дадена тема? Да, правят ни на луди от ерепетата, но и на циганите плащаме тока и водата, глупако! И то никак не е малко, което плащаме за тях! То минава загуба и е огромна сума! Така че не виждам смисъл да противопоставяш еднот она другото. Все едно да духа и да е студено, като при това да спорим дали трябва да се облечем, или да отидем на завет. Защо не идвете, момче младо?! Защо не идвете?! От глупост ли?

Башибозука се е състоял от цигани,турци и черкези.Левски е обесен от цигани-пише Г.Войнов в книгата си.Това ,което предлага Б.Димитров и сега има цигани полицаи,но те вършат взаимно престъпления с родата си.Получава се един затворен кръг.Случка-качват се 2-ма цигани в автобуса с чували пълни с медни жици.Слизат на спирка в цигански квартал.Там ги чакат цигани полицаи.Кражбата взаимно ще си поделят.Преди това в автобуса се заговорват с други цигани,защо не пренасяли чувалите с кола.Колите ги били проверявали.Полицаят трябва да има морални качества .

башибозукът се е състоял от помаци - т.е. българи. палачът на батак е Aхмед барутинлията (от барутин - 100 % помашко село).

башибозукът се е състоял от помаци - т.е. българи. палачът на батак е бил Aхмед барутинлията (от село барутин - 100 % помашко).

Отново цяла седмица ще се занимаваме с измисления цигански проблем. Медийни шумотевици, политически сделки, и пари, пари, пари..... През това време ни вдигат цените на всичко - ток, парно, храни и т.н. И ще ни се настаняват американски бази.

Е хора всякакви. За едни културно цивилизационния сблъсък и разпада на държавността е важен проблем. За други - увеличението на тока с 2 лв. Всеки според капацитета си.

Сидеров за пореден път се оказа прав. Преди два месеца тои предупреждаваше за това което става в страната. Разделяй и владей . Нищо ново под слънцето. Етническо напрежение или подмяна и вариант косово. Това е , натовските главорези това ни носят.

Аз не знаех, че ДПС е позволено от НАТО, мисляех си че е от комунистите, в частност от Луканов. Не знаех, че НАТО ни е вкарало в БХК комунист до комунист. Не знаех, че НАТО накара Станишев психопата да продаде България на турците срещу един мандат и една година уродлива власт. Изобщо не знаех, че НАТО пази циганите като лесни парчета избиратели - за бройка. Сега научих всичко това и благодаря на прозорливия Сидеров, че ме открехна изпражнението миризливо и продажно, дето като спряха да му плащат турците, отиде да изнася реч срещу хонорар в руската дума.

Бългърите, секи има вишо, И, по кола и половина. Ние, циганите, бес работа сме, И, само деца правиме. За това е тая дандания, искат, на сапун да ни прават! Боян Расисте, Дучето, Кучето, И, Праси войвода ? Каде музика се чуе, там са вече, със байраците ! Асен Асенов

не Боян Pасате а Прси и даскалицата фандък искат да ви изгонят от София

Полицята е винаги в услуга на плащащия. Това е платена длъжност. За разлика от войската, в която се служи по задължение. Сега и войската е платена. Защо? Ами защото светът се вкарва в еврейското и ориенталско осмисляне на нещата. Всичко е пари( финанси) . А пари, религия и лъжа се хранят от едно и също нещо. Вярване в тях. И затова сега има възход и на трите елемента и като резултат на невежеството. Полициятя като система, в концепцията си е сбъркано понятие. Защото всеки, който носи оръжие и затова получава заплата е ако не лично разбойник, то поне слуга на разбойници. Силният не се страхува от свободата на другия!

25 години привилегии и възпитаване на безнаказаност дават своя "плод". Който сее бурени, не може да се надява да жъне пшеница. Конкретно за случая - вижда се от репортажите, че ресурсите на полицията не достигат, включени са пътни полицаи, жандармеристи и др. Всичко това можеше да се избегне, ако бяха изпратили навреме 10 полицаи, които да озаптят ромския произвол. Досега упраляващите смятаха, че проблемите с ромовете са в дълбоката провинция и те ще си живеят безметежно. Когато жертва на ромската престъпност десетилетия наред бяха възрастните... още по отдалечените села, реакция нямаше. Е сега повечето от тези възрастни вече си отидоха, ромовете няма от къде да крадат, отиват в големите градове, в т.ч. и София, утре могат да бъдат застрашени и децата на управляващите. Дали това ще ги стресне?

Протеста трябва да бъде както срещу цуганорите така и срещу полицията.Когато цигани тероризират ,грабят и бият българия полицията я няма.В момента в който българи пребият 20 мангала изсипват жандармерията!

Вината е обща - от унтерменша през полицая, прокурора, съдията, местната власт и стигнем до бутафорната политическа власт легитимирана в голямата си част от първите. И не става въпрос за смяна, защото каквито едните такива и другите, а да ги принудим да действат за налагане на ред! Иначе рано или късно ще стигнем до място от което връщане назад няма и следвашите поколения ще се чудят защо сме допуснали това.

ни манипулират. Само помислете: - полицейски протест,гайди,тъпани,фирмени фанелки,по къси гащи,дерибеи; -цигани нарочно надуват музика(изпитан сценарий) и става масов бой; -неделя протести срещу циганите; -полицаите пазят циганите; -полицаите стават много важни за власта и удовлетворяват всичките им искания; -накрая,най-вероятно полицията пак ще ни набие; -Борисов пада,нови избори,а разни хора типфлейтисти заемат важни държавни или политически постове; Все едно играем не се сърди човече.

Въпрос на време е да се събуди народа и да избере спасителя на България - Сидеров, който ще премахне европейските ценности да не работят циганите , а да ни тормозят и размножават като животни.

След всичките му изцепки ти още не си се събудил , малцина останахте "умниците"

Къде ни е господин Премиерът-Слънце? Къде е нашият нежен розов президент? Друг път по 20 интервюта на ден четем от тях. Тука няколко дни, откакто започна конфликта са толкова мълчаливи и по-ниски от тревата, никакви ги няма да ни обясняват, колко добре живеем, каква Швейцария на Балканите сме станали, как растат доходите на фона на най-ниските цени на ток в света, на най-ниските цени на хранителни продукти с най-високо качество. Къде сте господин премиер, защо мълчите и се криете? Вие мъж ли сте или страхливец, неспособен да се справя с проблемите? пп.Въпросът е риторичен.

Въпросът не е риторичен, има си отговор: Този конфликт ще добие смисъл, само ако двете враждуващи страни се обенинят и насочат енергията си към тези, които от години умишлено създават предпоставки за сблъсък. Защото засега печеливши са само нашите мили "политици", които ни разделят, за да ни владеят лесно! То затова е там полицията-заради бащиците, а не заради нас!!!

Може и да ви прозвучи странна аналогията, но хайдушките движения в България преди Освобождението са възникнали точно по същите причини - слаба централна власт, тежка корупция и привилегии, разбойничество, насилие върху българското население не толкова от официалната турска власт колкото от турско, циганско, черкезко и други групи от населението, които тероризират българите, невъзможност за опазване на честта и собствеността... И реакцията е налице. И тогава на хайдутите са гледали като на обикновени разбойници и в.Дунав редовно е описвал ситуацията като - дребни битови конфликти, криминални елементи смущават мирното съвместно съществуване, задгранични тъмни сили... и т.н.

Както винаги анализатори много, но никой не предлага решение на проблема. Само глупаците говорят за интеграция при положение, че богатите западни държави не успяха да я осъществят? Предложения господа демократи?!!!

Българи, не виждате ли, че властта води откровена война срещу народа ? Готови са да запазят властта си - дори и с цената на гражданска война и жертви. Това е повече от очевидно !

Ако цената на това да си запазят властта е озаптяване на развилнелите се цигани съм съгласен "да се пусне кръв"! Този народ трябва да се стресне и да преосмисли своята Конституция в която е отбелязано че освен ПРАВА всеки от нас има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ!! Не може за едни да е Райна Княгиня, а за други Райна Попгеоргиева!!

кой бе нарекъл народа"лош матреал", а децата ни след 20години ще му дадат 100% право !

българската полиция вече е коригирана.......и така,циганите пеят: -нашата полиция ни пази! а българите -"нашата полиция" ни млати!

Полицаи и протестиращи се сбили. Последвали арести. Гледам снимка номер 2.... това са буквално деца. От тези деца ли се уплаши полицията, че ги натовари да ги кара в ареста? Тези ли деца набиха полицаите??? Господа полицаи, че изпълнявате политическа поръчка преди изборите да не разваляте рахата на циганските избиратели, но ви пожелавам от сърце, къде ви хване циганин да ви бие и е.е до насиране. Това заслужавате вие. Антибългарска полиция-слуги.

Божидар Димитров се прави на професор по всичко.

няма по-страхлив от българина,отива и демонстрира мъжество прец полицията като знае че няма да ги пуснат. псевдолевенти