Щурм във Варна - чувал с фесове за областния (снимки)

Граждани щурмуваха сградата на областната управа, искайки оставката на областния управител Иван Великов заради негово решение да отмени декемврийската сесия на Общинския съвет. Те му изсипаха като подарък чувал с хартиени фесове.

Обратно в новината

Коментари - Щурм във Варна - чувал с фесове за областния (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

варналия варналия ( нерегистриран ) 03.01.2014 12:58 всички успели и грамотни варналии поткрепяме управителя на град варна!!! Е щом всички "грамотни" поТкрепяте областният управител, то ние "неграмотните" ще поДкрепим Костадинов.

Въпреки че съм от софия трябва да кажа че комай хората от провинцията са повече българи от нас!

koga ste smenim imeto na varna,burgaz .janbol,aytos,karnobat,kazanlik,haskova,kircali,sumen.................

мехмед читаков името на варна,бургас и т.н.няма да се сменят,защото читаците сте малко и не зависи от вас.

Ние не сме против турците, а против депесе /нарочно го пиша с малка буква/. Този политически кратунчик Местан ще доведе България до етнически конфликт, а може би това му е задачата на господарите му от Босфора. А Станишев се е вторачил във финансовата трансформация на политическата си власт и е готов да продаде България на турците, само и само с Моника да имат повече време за кражби. А Сидеров? Политически маргинал,, на който цената пада.

Браво на варненци само така.

Така става като те управляват комунисти безродници и турци!

нещо против турците ли имаш?

ДА!!! Имам!

Да живеят турците, но не и османизмът!

представяте ли си колко сме разединени, малоумни и продажни българите, щом ДПС ни управлява с 6% от гласовете?

ОБЛАСТНИ И ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА БЪЛГАИЯ ПРИ КОАЛИЦИЯТА БСП-ДПС-АТАКА : Бургас -Юсеин Мехмед, Варна-Маткан Ибрямов, Габрово-Кенан Ашиков, Добрич-Исмет Хабил, Кърджали-Муса Сайдаахмед, Ловеч-Юнал Масъков, Пазарджик-Юмер Хамза, Плевен-Енгин Кючуков, Пловдив-Юксел Расим, Разград-Севгин Шукри, Русе-Айдън Караахмед,, Благоевград-Муса Палев, Силистра-Насуф Насуф, Търговище-Емел Расимова, Хасково-Кадир Исов, Сливен-Неджим Ахмед, Смолян-Бейхан Дуран, Стара Загора-Тонджа Йостург, Шумен-Левент Зекериев, Ямбол-Ахмед Мехмедов. БЪЛГАРИ ХАРЕСВА ЛИ ВИ ТОВА ?

МИНИСТЕРСТВА Алиосман Имамов ДПС (зам.-председател на Народното събрание) Али Неджми Ниязи ДПС (зам. министър на отбраната) Рамадан Аталай ДПС (председател на комисията по енергетика) Джейхан Ибрямов ДПС (зам.-министър на инвестиционното проектиране) Хасан Адемов ДПС (министър на Трудa и социалната политика) Юнал Тасим ДПС (петият зам. министър на икономиката) Бюрхан Абазов ДПС (зам. министър на земеделието и храните) Мукаддес Налбант ДПС (зам.министър на образованиeто) Искра Михайловa ДПС- министър на Околната среда и водитe Марияна Георгиева ДПС- министър на Младежта и спорта Велислава Кръстева ДПС зам: министър на културата Иван Данов ДПС- министерството на инвестиционното проектиране Светлана Дянкова ДПС- зам.-министър в социалното ведомство ДРУГИ Четин Казак (председател на комисията по правни въпроси) Алиосман Имамов (председател на комисията по икономическа политика) Нигяр Джафер (председател на комисията по здравеопазване) Емил Иванов от ДПС- областен управител на София Нусуф Нусуф ДПС- областен управител на Силистра Емел Расимова ДПС областен управител на Търговище Кенан Ашиков ДПС областен управител на Габрово Руслан Каймаканов ДПС- областен управител на Пловдив Муса Палев ДПС- областен управител на Благоевград Делян Пеевски от ДПС Йордан Цонев от ДПС Христо Бисеров от ДПС Янко Янков от ДПС Камен Костадинов от ДПС А до тук се стигна, понеже рецидивистът Сергей Станишеве алчен и иска на всяка цена да остане на влст! Понеже той няма необходимата подкрепа в България и в Парламента, Сергей е зависим от кефа на Доган! Ако на Сергей не му харесва, Доган сваля правителството му и Сергей остава безработен! Сергей е ВРЕДЕН за България

Браво Варна! Само така. Бой по онаглелите еничарски псета от всички партии. Бой, болница, а скоро и в затвор. Браво!

Освободи ли напрежението като каза "еничарин". Олекна ли ти Пешо на душата?

А на тебе мюезини ли ти капят на душата? От Хаджистефчовци ли си,или просто продажен гъ..лизец?

8901

Не ги иска фесовете щото си има-полагат му се като работно облекло от работодателя.

Нали партията,която представлявате защитава правата и свободите на всички българи,без значение на етническата им принадлежност?В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ БЪЛГАРИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ВАШАТА ПОДКРЕПА,ПОДКРЕПЕТЕ НИ,А НЕ НИ ПРЕЧЕТЕ.

И защо агентите на руските служби от ВМРО не желаят да се сменят и руските имена на местности по нашата Родина?До там ли им стига патриотизма?

Руснаците са наши братя!

Ама руснаците дали те имат за брат? Защо ли ни продават най-скъпите горива като братя?

Хахахах...що руснаците, бре? Не може ли англичаните или люксембургците, например? : D

Тия които искат да се сменят имената на местности сега да вземат да отворят една банкова сметка и да ни я дадат за да можем да направим корекции в документите.

ЕЛЕМЕНТАРНО,УОТСЪН.ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРИЯ,ТИ ГЛЕДАШ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ КАМБАНАРИЯ.

А бе Пъпеш, и азбуката ли да си сменяме, щото руснаците пишат на нея или да си отрежеш оная работа щото я имат и турците... Като някой носи гъз вместо глава както тебе, да е жив и здрав народа...

НАЙ КРЪВОЖАДНИТЕ,НАЙ ГАДНИТЕ СА БИЛИ ЕНИЧАРИТЕ.ТОЗИ ВАРНЕНСКИ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ БЪЛГАРИН ПО ПРОИЗХОД,А С ТУРСКО САМОСЪЗНАНИЕ,Е СЪВРЕМЕННИЯТ ЕНИЧАР.

Браво на Варненци, много хубава идея. Иначе това шопарче Великов от ДПС ли е. Ако е така, това напомня за гаврата с генерал Делов. Имам и една иедя, мен много ме дразни в планината на небесният покровител на Българите, Свети Иван Рилски, най вискоият връх да е с турско име - близо до алах.

ТРЯБВА ДА СТАНЕ В ПАРЛАМЕНТА И ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА, НО ПЪРВО ДА Е МВР. НАПРЕД -ОСТАВКА НЕКАДЪРНИ РАЗСИПНИЦИ.

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! ЯСНО И ВИСОКО ДА СЕ КАЖЕ!СТИГА ХРАНТУТНИЦИ!

Пълна лустрация - забрана на всеки който имал връзка с комунистите, също и който имал в рода си комунистите да бъде на държавна работа и фирмите му да учавстват в държавни поръчки!

Варненци са останали,ама червени боклуци,като теб-се намират,все още!

Яко! Варна - НАПРЕД!!!

везелин за управителя

РЕЗУЛТАТИТЕ,след 25г. От ДПС---ИСЛЯМИЗАЦИЯ! От ЕВРОРОМА---ЦИГАННИЗАЦИЯ! От БСП----ЦЪРВУЛИЗЦИЯ! И ВСЕКИ 2-ри БЪЛГАРИН ----НЕГРАМОТЕН!

За ОЛИГОФРЕНЧВАНЕТО на Българина голям принос имат също така: - ЧАЛГАТА - Турските сериали - модата от 90те- модерно беше/е да си ДЕБЕЛ и ПРОСТ, ама да ти личи от далеко

Като македонец който си мисли за българин докато получи паспорта :)

Същото като българското в западните покрайнини...

Не само фесове а и ибрик трябваше за тоя ходжа.

Страната ни се дави под петата на неизвестно от кого и защо назначени на ключови места негравмотници, неосъзнати и мътни типове. Слабо обучени, озлобени и прости келеши си позволяват да се гаврят с османското минало на страната като въвеждат стари арабско-турски наименования, въведоха анадолските кючеци и идиотщини като музика на мутрите, широко отварят вретите пред една изостанала страна на фанатици, фесове и тъмни сили. Заиграването с неканените на Балканите пришълци от Мала Азия води директно до ново робство и кипърски вариант. Ислямистката дъга пред Родопите, Македония и нататък е страшна заплаха за Европа, християнството и светските държави, платили вече жескота дан на това скотско турско племе.

Прекрасен коментар, но е нужна една поправка в първото изречение. Някои (но малко) хора знаем под чия пета се дави страната ни и то не от вчера. Османското робство всъщност е талмудско, а след Освобождението петата вече е ционистка. Името е различно, но тези които ни мачкат са едни и същи.

На човеконенавистните неудачници все пети им се привиждат. Все друг ги гази и им пречи да си помпат самочувствито. Основни виновници са евреи, американци, англичани, турци, цигани.... Като свършат ще си намерят за виновни синеоките или високите. Омразата граница няма...съвсем като глупостта... : D

Във всичко са виновни либерали и демократи - ето до къде водят европейските щуротии!

Принципно Великов е прав....., жалкото, е че редови член на БСП и не лош юрист е областен управител с протекциите на ДПС на втория по големина град в страната! За Бога братя негласуващи, гласувайте, защото станахме за кашмер на цял свят допускайки една етническа партия да управлява България за коя година подред не знам

ДОЛУ ИБРИКЧИИТЕ! На българина вече му идва в повече и започват да прехвърчат искри! Предателите и чуждите шпиони дорбе да помнят отколешния ни девиз БОГ ПРОЩАВА НИЕ НЕ!

Кефя се на простотията, която блика тук! Голяма част не са прочели статията, а немалко от прочелите я, не са я разбрали. Ама се пише, ли пише!

А ти много умен ли си? Явно си амуджа а не българин.

От къде си бе, Марков? Писна ми от такива ракиени патриоти!

Че какво толкова е станало? Тези хора там в Варна добре ли са? Пак се играе някакъв театър.

Алоо шалварите, като не ти харесва в България тръгвай си към Анадола.

Демократиту са против либерализъм и европеските цености :)

1.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ : 2.НОВА КОНСКИТУЦИЯ 3.ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ

Не във формата е проблема, а в съдържанието.

В такъв случай: 4. ДРУГ ПРЕЗИДЕНТ!

ДПС узурпира властта. Гласувайте, за да не ни наденат фесовете след няколко години! (къде тука виждате противообщ. прояви?)

Не са ни виновни турците.Да са живи и здрави! Много са Кириак Стефчовците!

Правилно, не са виновни турците! Винаги в такива спорове забравяме за главният виновник - еврейте.

Правилно си написал, братко, но народът е прост и неук, и все още не знае кой е ръководил османците, кой предава Търново, кой е заповядвал масовите кланета и опожаряване по време на робството и още много такива "кой", та чак до днешната катастрофа на България, която се очертава да е последната... Едва когато се осъзнаем кой е най-големия ни душманин, щр имаме някакъв шанс да оцелеем.

Сакън! Марсианците къде оставихме? Те са виновни за всичко : D

ПРАВ СИ! ПРАВ СИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ....!

Поредният еничар! Жалко за родината.

На мен винаги ми е бил интересен израза "български турци". Интересен и абсолютно неразбираем. За мен има, българи христяни, българи мюсюлмани, българи будисти и тнт. Промивката на мозък през последните години, би и тази на комунистите. Възродители и възродни се изродиха в нещо което няма аналог. Две противоречия съществуват в някаква странна симбиоза. На цялото това безумие трябва, да се сложи край. Протести до оставка.

"български турци" - това са хора с бг гражданство, но с турско самосъзнание. Дори и сред тях има много свестни люде, но ги използват за политическите игри и им промиват мозъците.

Турски произход или корен е по-правилно, не самосъзнание.

Трябва спешно национално помирение: на българи, турци и цигани; на гербаджии и бесепари; на олигарси и протестиращи; на вълка и агнето, ако е необходимо. Да си сядаме всички на задниците и да работим за тая България, такава, каквато е. Законът трябва да застане над всички и всеки да има личен интерес от общия напредък. Вижте за пример Англия, която може и доста по-скоро от 2030 г. да задмине Германия по брутен продукт. Там се е изсипал боклука на света, а на него растат най-красивите цветя. Няма да стане с расизъм и национализъм, нито с неолиберализъм. Трябва нова национална и икономическа политика, на базата на поне 30 годишен социален мир. После, може пак да се броим, ама няма да искаме.

До като Станишев не влезе в затвора.

Aнглия ще задмине Германия,ама друг път.Грешна информация.Както и да е...Никакви помирения и обединения с национални предатели.Първо-изчистване,после-помирение.Всички виновници за катастрофата при Виденов-в панделата,да не кажа до стената...Всички гнусни доносници-също.

Аз съм приятно изненадан от общата нагласа, че все пак националното помирение е неотложен въпрос. За нерешените въпроси съм наясно и не съм очаквал по-различни коментари.

Направо на цигански ги кръстете, че българите изчезваме.

Оставете иден фес и за Волен, иначе ще вземе да се разсърди!

Той си има, споко! Лично Доган му го е дал след некоя сауна, докато са се обичали страстно...

Тоя "потурнак" Варненци да го ИЗМЕТЪТ и без това сме на изчезване но можем да се борим до последно!Какво заработва този родо-продавец като го "убиждат" в аванс.ДПС-забрана и на съд за ОМРАЗА към НАС къде е БХК?

Вярно е че сме свикнали със старите имена, тези местности имат и сантиментална стойност! Ще свикнем и с новите, все пак са български! Чудно е защо чак сега се сщат? Но да хванат и да им дадат свестни имена поне! Кабакум ще го преименуват в някакви високи незнамкакви си пясъци! Ами то е смешно и обезличава всичко! Паша дере е уникален плаж - да му дадат и такова име, а не да е някакава гротеска! Там няма ли малко умни хора? Хора на изкуствто да им подскажат!

Лижеш и мажеш,другарю-типично по комунистически!

Не позна! Не съм комунист, не съм и гейберсат, нито пък националист/нацист! Християнин съм и гласувам по съвест! Избирам по-дброто, винаги! А жалки нещасници като теб, ще си останете в нищета, най-вече духовна!

Паша дере НЕ ТРЯБВА да се прекръства!!! Напротив - заведете там областния управител и му разкажете историята на пашата който е дал фира в онази местност. :))))

ТУРЦИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ И НИ ВОДЯТ КЪМ КАТАСТРОФА.

Някой писа, че трябва и един кашон вазелин да му изпратят!

фес пълен с вазелин

ДПС или задължително гласуване,изберете сами!

Мамо, мамо, шъ мъ давът по тИливизоръ!

Мамо, мамо, шъ мъ таковат!

Коригирайте си статията, защото много от коментиращите са останали с впечатлението, че на местностите им се слагат турски имена. Което не е така. Ако и вие не сте разбрали, турските имена са заменени с български имена, които са буквален превод. И че според Областният управител тази промяна не е станала по правилата. Пък Костадинов явно преследва евтин популизъм, евтин ПР. Най-малкото поради твърдението, че се ощетяват варненци с отмяната на по-ниските такси. Ами сега местни данъци и такси не се плащат, защото не са преизчислени все още. Да направи опит да си плати, и ще види. А по-разумното е, да се свика нова сесия, и да се прегласуват, като общинските съветници си спазят собствения правилник. Какво толкова е станало?!

Е да ама този буквален превод, е ужасен! Като ще се сменят имената което е правилно, не може ли да са благозвучни, красиви, а така то все едно са си пак турски, че даже е и по-лошо! То и от английски да се преведат, не винаги ще е благозвучно! Имаме си богат език и трябва да си звучи българско, иначе е смешно, направо жалко!

Това също е тема за размисъл, че наистина при този буквален превод има толкова недомислеци, че звучи направо смешно. "Къде отиваш?" "На плаж на Големия пясък."

едно време казвахме:брантия ама с тапия!!! "Завършил съм Юридическият факултет на Софийския университет с успех 5.6ч", аргументира се Великов, като вероятно имаше предвид факта, че дипломата на опонента му е издадена от Великотърновския университет "СВ.СВ. Кирил и Методий".

България трябва да се управлява от Българи и е правилно местностите да се преименоват. Виновниците за това са българите от 18-50 години, защото не гласуват за комунистите гласуват българите пенсионири, а за ДПС възрастните турци. Нещата ще се променят когато моите родители спрат да гласуват за ДПС и вашите спрат да гласуват за БСП. За съжаление това няма как да стане, имам много приятели българи които често са влиза в конфликт за това с родителите си и не могат да излязат на глава.

Когато имаш право,грамотноста не е от особено значение.

ГрамотностТа.

ами като спрат да гласуват твоите родители ти ше си остарял и ше си разбрал за кой да гласуваш ъхъ

Виждам че ти е смешно. Значи ти е смешно да управлява ДПС, с едва 10% от гласувалите, защото такива като теб само плямпат и си седят вкъщи. Смешно ли ти е държавата да се управлява от лайна, заради шепа поддръжници и милиони непокисти

Прав си! А и ние всички спрем да гласуваме за такива като ГЕРъБ! Не са по-различни! Крадливи и некадърни! Доказаха го!

Ако наистина си турчин, ще знаеш защо вашие гласуват за ДПС. Защото, в смесените региони ако не подкрепиш ДПС, живота ти свършва. Там има диктатура, която жестоко се разправя със инакомислещите. Всичко това, щедро финансирано от Анкара.