Пореден протест в защита на д-р Иван Димитров

Малцина пловдивчани отново се събраха протест в защита на д-р Иван Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Пореден протест в защита на д-р Иван Димитров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сите доктори, прокурори, депутати, правителства, президентства, журналисти.... в панделата! спасете популацията от тях!!! иначе съвсем ще ни избият по западна команда! както са изклали българите у днешна германия след кубрат!

да бе да. нямало "неизбежна самоотбрана". а що е дирил рецедевиста-крадец в двора на доктора. ела в германия ще те позлатят. циганите бият лекарите , крадат - нека те ви лекуват.

Плъха е престъпник, който достигна логичен край. Лошото е защитната линия на доктора. Той трябва да сочи физиологичен афект, страх, уплаха, да заяви че е стрелял в тъмното , за да уплаши нападателя, но не и да лъже. А реакцията на тълпата е обществен провал, провал на гражданското общество, което показа невежество, хаотичност на мисленето, грозна простащина с давление над съда. Ако мислите, че нещата се решават с даване на оръжие, право да се убива, саморазправа- дълбоко грешите. Утре нападателите ще станат още по- организирани, а властта пак ще ги пази. Протестите не са срещу главния и неговите ментори. Защо? Тълпата, че е сляпа, сляпа е, но как се прекършва престъпността на хора като Плъха? В затворите е хаос по вина на властта, която пропилява пари, а резултат с престъпността няма. Тълпата ще предотврати ли следващото престъпление? Със сигурност не. Ще потърси ли мангустите в гнездото им? Досега не може да го прави, защото тълпата е гола вода- вика, кряска, бие безпомощни, но не е годна за нищо сериозно. Един калашник е достатъчен на такава тълпа, за да се пръсне позорно. Да е говоря за една картечница и още малко подкрепление с автоматично оръжие. Пита се защо властта допуска произвол и дефиле на тълпата в Пловдив? Никой не се съмнява в престъпната дейност на убития плъх, но никой не казва, че няма оправдание за престъпната дейност, защото не можел да не краде.

А бунта на Столипиново срещу пускането на доктора срещу подписка как ще го овладяват утре?! Интересно, цацаратурата и местните политици нещо мислят ли по въпроса?!

Почна работната седмица и ... То като оная година, когато умните и красивите протестираха всеки ден. Докато не дойде лятото - време за моренцеееее ...

Да си жив и здрав. Ако ТИЯ не променят закона,няма да си последния,отървал ни от напаст.

Къде си Сидеров Симеонов и Каракачанското Сидеров нали циганите щеше да ги правиш на сапун Нали си във властта Ние Българите за какво ви гласувахме или както казват от партията на Местан вие сте подлогите на Доган Май е прав

Снишили,гледат от герб,а пък Герб гледаха от Бсп. Ето това е българският парламент ,,Докопат се до власта,,и забравят кой ги е избрал

Някой за показ с акмери влезне в дома на ББ и сие през ноща да видим как ще реагират те самите

Ако един от тези влезне в къщата на даден депутат какво ли ще направи депутата ще му каже че е еди кой си ще му покаже къде му е касата с вещите или ще го гръмне в този късен час или ще го покани на кафенце докато един не влезне в къщата на депутат докато спи те няма да разберат какво тегли народа ни

Господа законотворци и правосъдие,до тук ли трябваше да се стигне?И не за първи път.Чашата отдавна преля,отдавна!!

Защити Доктора , спаси България ! ДЕРАТИЗАЦИЯ по катуните , парламента , мс и кривосъдната система !

Подкрепяме доктора, макар и отдалече! Да е жив и особено - здрав, независимо от преживения ужас и неприятностите в следственото! Ние сме с теб, докторе! Всеки подобен случай води до прочистване на обществото ни от отровни гризачи!

как доктора е ръгнат от престъпното в глезена 2 пъти с нож? да не би да са се гонили легнали? щото ако е така е по други часи на НПК...

Нещо не разбрах изказването на прокуратурата, помогнете да разбера: Някакъв доктор отишъл в дома на плъха и искал да го обере, докато децата и жената на плъха спяли в съседната стая и прокуратурата се е юрнала да защитава жертвата плъх от престъпният доктор?!

Плъховица ясно каза преди 2 дни: Тя е била с таанетата в дупката а Плъха излязъл по "нужда" между казаните. Там го е причакал маниака доктор, който доктор първо се наръгал сам, за да изпита удоволствие, а после гръмнал Плъха за да достигне оргазъм. Поне такъв е сценария с бели герои в Холивудските филми. Иначе, Прокуратурата и Следствието отдавна трябваше да са си свършили работата по разследването, където е нужна единственно експертна оценка на следите, участниците и оръжията. Отдавна министъра трябваше да даде пресконференция пред ТВ в ефир поради социалната значимост на инцидента. В момента е пълно информационно затъмнение под натиска на "едни либерални НПО-та". Ще стане същото подобно на битите младежи на гребния канал. На доктора ще съсипят живота както професионално, така и семейно.

Трябва спешен закон за социалната отговорност на "Гражданина на Република България".Стига със скимтене на хора"Социално слаби" а здрави като бикове.Стига "кефа от еб...то" да се представя като любов към децата.Стига се оплакват многодетни, че били бедни-правиш толкова деца колкото може да отгледаш и възпиташ.Училищата са достъпни за всички, закона е един за всеки БГ гражданин.А за бутове-има каторга, има затвор има средство за превъзпитание.Какви казани, какви 5 лева.За скитничесттво-трудови колонии-толкова.

На протеста ВСИЧКИ искат оставката на правителството

За докторчето,спаси Пловдив от тоя рецидивист,а сега той ще му ,,сърба попарата,,Нали бяхте солидарни,а сега малцина са били там. Аз съм много далече,но те подкрепям и благославям,,жив и здрав бъди,,въоръжи се с търпение и направи ,,фондация за защита от мангалите,,едно време Костовица казваше,че ще си направи и друга фондация ,тази като и отнемат.Вие докторите непременно трябва нещо да направите за да не ви ,,ритат цигани с бос крак,,.Или и ти като твойте колеги ,,летището ви чака,,Дано поне не те осъдят,амин

Няма смисъл, защото правителство на комундетата ще свърши по-малко работа и ще направи повече поразии! Редно е да натиснем Герб и Патриотите да предложат и да грасуват по-справедлив закон за самозащите и друг закон при който плъхове с 1000 присъди да си стоят вовеки и доживот зад решетките!