Яне Янев даде 10 дни на Борисов да смени Цветанов

Стотици се събраха пред входа на сградата на МВР със скандирания за незабавна оставка на вътрешния министър Цветан Цветанов, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев даде 10 дни на Борисов да смени Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този палячо Янев няма умора!!! Все пак трябва да има на кого да смеем!! :)))

цитат на върл гербаджия:"007 ( нерегистриран ) 02.10.2011 22:28 ще ти кая крадливо корумпирано от типа на симеончо и виденов стяга им се кранчето на тея комуноиди и реват нема да има от каде да цоцат скоро данаци трибва да се плащат не е добре реват искат си да е по старому разграден двор милиционерщина ли мрасни негодници пушкилото за вас " Едва ли авторът на този текст ще разбере какво казвам, но дори и един първокласник ще бъде ошашавен от тази най-висша форма на неграмотност и просташтина.

А, Янето и Костов пеят една песен на два гласа. Гледай ти каква комбинация!

-Яне само вестник Галерия не пише лошо за нас явно ни харесват.Да ги поканим да ни вземат интервю.-казва Семов. -Не, нека продължават да ни харесват.....

Този пък смешник с неговите срокове. Ег..... мишока. Няма ли кой да му каже на този човек да престане да се излага.РЗС-рядко залупен супол

Ако законът позволяваше, нямаше да го задържат, а да го ликвидират. Хелзинкският комитет нещо се утрая напоследък...

ABE TOЯ МАЛОУМНИК НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО И ШЕФА МУ - ТРАКТОРА МЯСТО НЯМА.СЪЩИТЕ СА И АТАКИСТИТЕ - ТИЯ ЗАщО СИ МИСЛЯ ЧЕ СИ ГИ СЪЗДАДОХА БСП-ТО СЪщО КАКТО И дпс КЛАКЬОРИ БЕЗПОДОБНИ.

България има да връща на Европейския съюз над 39 млн. евро заради измами и нередности по предприсъединителните програми, разкрити през 2008 и 2009 г., Досега сме върнали 3,5 млн. евро. Средствата се изплащат от бюджетите на министерствата или агенциите, които са ги управлявали. След това те си ги търсят от крайните получатели - частни лица, фирми, общини.През миналата година България е докладвала за 66 нередности по следприсъединителните програми на обща стойност над 21 млн. евро.

Бойко Борисов имал единствения iPhone с цяла ябълка.

Ай сиктир!!

Ясно е че тези неща с еинспирират от ненормалници като Яне и доц. д-р Тракторов. Случката в Катуница е само повод. Ясно е че тези изпълнения са по случай изборите. Защото след 20 дена ще се види нещо просто - РЗС няма да може да спечели и 1%, а доц.д-р Тракторов, дето толкова се заканва ще се види че еедин огромен балон, без електорална подкрепа. Въздух под налягане. И ако ЦЦ не попдаде оставка след 10 дена какво ще стане? Яне ще вдигне революция? Глупости! По-добре да запрята полите на жена си и да се скрие отдолу, че накрая ще отнесе боя.

А бе Яне, ненормалник смотан. Ще престенеш ли да ни занимаваш с глупостите си. Като свършат парите на трактора, какво ще правиш, бе немощнико. Ти и твоите платени бездарници сте бич за всяка държава. Вие сте българските полтически цигани. Нищо не правите, а само смучете от нас.

Янето забравя, че тоягата има 2 края...

Банда тъпи помияри... Внушават, че нещо зависи от тях... Само мърлят съзнанието на себеподобната им публика - нищо повече...

И аз! И аз!

Много са смешни платените драскачи в дир.бг... Запомнете добре, жалки душици - в България интелигентни хора все още има - трябва много да ви е страх.

Ако сметките на ТРАКТОРА бяха запорирани Яне олигофрена да епотънал в забвение,прах и мухъл!

Много ми харесват репортажите на Л.Кулезич - силни и достоверни. Хейтърчето Тансел ще се скъса от яд...и това ми харесва.

Ма тая Кулезич оная ли е, дето беше с Дачков, пък той с Янев? Ма тя била от техните, бре? Ма и хубави продавания правила, а? Също като с Дачков и Янев, нали? И непременно ще я гледам на пълна програма след 12 часа през нощта в секция "възрастни"!

Кулизич е работила с Илия Павлов, същата като Татянчето от БСП-то. Двете да се хванат за ръчичка и пляскат. И винаги е работили за Костоф и пари, който по-добре плаща. Т7 е телевизия на Костов създадена специално за Дачкофф и сие.

Кое е това човече, което дава дни бе? От къде ги взема тези дни този мърморко? Той давал дни. Кой си бе планктон такъв?

ще ти кая крадливо корумпирано от типа на симеончо и виденов стяга им се кранчето на тея комуноиди и реват нема да има от каде да цоцат скоро данаци трибва да се плащат не е добре реват искат си да е по старому разграден двор милиционерщина ли мрасни негодници пушкилото за вас

с тоягата няма рзс да изкарате но си опичаите ума срокове ще ви каят други а не вие може да се изметете малко по рано от другите :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами той палячото е директно за прокурор за подбуда на неподчинение в системата за вътрешна сигурност на страната (или директно за лудницата). Законно избрано правителство, вътрешен министър, които е по-ефективен от всеки предишен... няма съдебни процеси срещу него... Значи от политическа амбиция прави опит за дестабилизиране на страната. Поводът е вендета на местен циганин. Някак е смешно, ако не трагично. Но е за прокуратурата. Ако съм на Цецо, след изборите ще му спретна едно делце 'държавата срещу палячото'. Задължително е, европпейска държава сме! За педерастия ако можеше... заглежда ме по улиците, докато си карам колата. Щеше да се спъне на тротоара! Впечатляващо е!

Абе той и Кадафи беше заканно избран, пък го махнаха...

А Цецо Лъжецо със 6-те откраднати апартаменто е за Народен съд.

Една лъжа си знае баба от Позитано , една лъжа си повтаря Лошото е бабо ,че лъжата се изтърка и вече никой не и вярва , нещо ново вземете измислете със склерозиралите си мозъчета Тази глупост беше актуална преди три месеца , сигурно мислите , че и бай Тошо е още на власт , съвсем сте изперкали в тази умряла дърташка БСП

Заблудений върви питай Вигенин колко му струва апартамента.Защото евродепутата няма тъща а има апартамент струващ колкото 6-те апартамента на Цветанов.

Абе смешник, не виждаш ли, че цялата ти "система за вътрешна сигурност" е за прокурор.През ден, вече, хващат корумпирани ченгета.А колко не хващат? А това физкултурниче и бивша мутра за къде е?

Виждам, че много партийни писачи има тук! Жалко е това за все по-кривата ни демокрация! И въпреки всичко, Яне бълва простотии в негов стил. Много долно от негова страна!

Тия мъдрости отрепката Кулезил ли ти ги наби в рапончето. Споко, ние ще ти ги избием оттам.

Някъде да съм цитирал Колизеума? То е очеВАДНО, бе дедовото! Всеки с нормален ум вижда щуротиите на Яне. Ако не беше сериозно положението щеше да е плачевно смешно!

Пак репликираш на неправилното място. Open your eyes:) You make me smille:) darling!

Гледайте предаването на Люба Кулезич по тв7 и наистина ше ви се изясни защо тази отрепка Янето иска оставката на Цветанов.Получил е нареждане за спешни протести от неговия шеф ал.петров защото примката около него се затяга.наистина гледайте предаването много е показателно!!!!

Единствено джобът ви ще се затегне след изборите платени хейтърчета мръсни.

Хе - хе - хеее. Чакал избори. Абе танселчо, защо не те виждам в избрани коментари.

Абе стига си ни пробутвал тази платена герберска подлога- Кулезич . Те и децата вече разбраха , че тя обслужва интересите на герб и е журналстка- слугиня на мутромилиционерите от герб . Агитацията ти е безмислена,никой няма да ти се върже .

добре остави я тази кулезич но гледай предаването изтегли си го от тв7 погледни тези хора и ще разбереш че тези хора говорят истината склонен съм да вярвам на тях а не на мазната патрашкова и яворчо дачков янето и техният ментор ал. петров.

е по тв7 какво друго да гледаме - нали си е на герб?

Цвъки трябва да бъде арестуван и съден и то незабавно,а не след 10 дни.Люба недоибезич работи в телевизията на Доган и е един от многото поръчкови псевдожурналисти.Бивш и настоящ кадър на ДС тя не може да заблуди никого.Сценарият им е съшит с бели конци и не хваща дикиш.Тя също трябва да бъде проверена за незаконни доходи,а след това съдена.Истината е една и всеки я знае,стига платени репортажи,подмяна на дневния ред и престъпления извършвани от мутри на държавни постове и подлогите им платените псевдожурналисти.

Цвъки сигурно се е изцвъкал на главата ти... А за Люба Кулезич си пренебрежително незабележим...

на всички етажи от силовите структури и управленческите институции ...Когато има ненаказана престъпност ,организирана престъпност дълги години ,и продължаващи репресии на мирно протестиращи активисти за човешка справедливост ,и нихилизъм към сплашващите с брадви,ножове и т.н ,КАКТО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СЕ ПОДОЗИРА И ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ НА НЯКОИ, ИЛИ ПРОНИКВАНЕ ОТ ЕЛЕМЕНТИ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ ,КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ОСИГУРЯТ СИЛА В ЗАЩИТА НА ЖЕРТВИТЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ,ККАТО И ПРЕВЕНЦИЯ,ИЛИ КРАЖБИ И НА САМОЛИЧНОСТ ВКЛ С МАСКИ /силиконови .../ и перверзия на линията на функциониране на правосъдието именно по тези начини . КРИТИКА КЪМ ПРАВОСЪДИЕТО НИ ОТНОСНО НЕСПРАВЯНЕ С ОРГАНИЗИРАНАТА ПЕСТЪПНОСТ ИМА И ОТ ЕС И САЩ .Нужно е да функцонират реално полицията и правосъдието ,и да съдействат на съответните структури от ЕС, и по света ,съобразно теорията и практиката за ред и сигурност .

Цветанов трябва да си подадде оставката, независимо от това кой му я иска. този човек е вреден за България, вреден е за демокрацията. нищо не е свършил, създава само интриги и напрежение. Пък е и прост.

Яне е напълно прав Цветанов трябва незабавно да бъде изритан от правителството.

Бате Емо, токова си се увлякъл, че си праснал коментара си към друг човек:)Любовта е сляпа- но зрението се връща веднага след брака.:)

Кулезич е първа братовчедка на Илия Павлов. Комуноидна подлога.

Стига с тая Кулезич. За информация, Кулезич е секретен сътрудник на ДС, в един момент внедрена в радио "Свободна Европа" заедно с други като Коритаров, Костов и др. След това тя е използвана активно за изпълнение на целите на формираната от структурите на службите и номенклатурата олигархия. С особени заслуги при разгрома на Иван Костов и смяната му с доведения от службите Симеон 2-ри. В момента със задачата да зачитава, текущият фаворит на олигархията Борисов, като за целта и е издействана специална рубрика по ТВ7. За разяснение в средите на ДС и номенклатурата е настъпило разслоение и се води борба за надмощие. Старите монтерейци и най-едрият бизнес свързан с тях подържат Борисов. Друга недоволна част, се опитва да се противопостави чрез Алексей Петров, РЗС, няколко вестника и телевизии като СКАТ , някои от низвергнатите монтерейци като скоро(странно)- починалия Цветков, Аспарухов и т.н. Те залагат и на създаването на конкурентна на герб партия при евентуален добър изборен резултат на Кунева.

Тези пък кои са, че да дават ултиматуми и да заплашват с протести?! Нито някой ще им обърне внимание, нито ще постигнат нещо...Не че Цветанов е стока, но лудостта на Яне Янев вече взима заплашителни размери...

link Вижте интервюто на Колезич и ще разберете защо Яне се пеняви! Защото става напечено за шефчето му Алексей Петров!!! Не ви е срам!!!

г-н яне янев, дори г-н цветанов да излезе от правителството мислите ли, че за вас ще гласувам на изборите???!!! мечтаите си! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Който не е гледал предаването"Насреща Люба Кулезич" от днес 2 октомври,да си го намери в сайта на ТВ7.Нека го изгледа и тогава да реши срещу кого да протестира !!!

Нема нужда,предаванията с Люба Курлизич сме ги гледали преди да са снимани .

Интересно, откога върли симпатизанти на Герб и Атака започнаха да вярват на всяка дума на партизанската щерка Люба Клозетич и то изречена от екрана на телевизия, собственост на депутат от ДПС Делян Пеевски

А има ли някой в комунистическо-мафиотското сборище, именуващо се ГЕРБ, с което бандата на герберастите да се гордее? Дори сред ренегатите, номадите, готови на всякакво предателство само и само да докопат кокала, които мутрата-премиер Боко като кучета придърпа с каишката към себе си и държи изкъсо?

Е-еее, пак си влязъл в стаята с кривите огледала...

ГеЙбеите спечелиха цар Киро и циганите, но загубиха българите!

Тихо , че ще те чуе ДОНОСНИКА ГОЦЕ, а той 10год беше президент благодарение на точно тези цигани Смятай , че като отидеш на Позитано веднага ще ти свият сърмите То отдавна в БСП няма други освен изперкали старци и цигани , това е целият електорат на олигархите от тази престъпна партийка

Първанов печели и то много убедително във всички големи градове. Виж данните от изборния ден. Да не мислиш, че в ценралните райни на София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново гъмжи от цигани. Хората просто са гласували за Първанов, тъй като алтернативния кандидат беше помияра Болен Сидеров, който и в момента има рейтинг около 3%.

подчинявайте се на лудото Яне и на трактора, къде, къде по-гнусни играчи са! "РЗС призовавава полицаите, всички служители на МВР и останалите структури за сигурност да не се подчиняват на заповедите на Цветанов."

Ти си и Распутин, а, работиш, пишеш извънредно за двойна надница?

служебно правителство и така докато не застанат нормални хора да управляват страната,то комунисти ли не бяха,седерасти та сега и дъното ,некви тъпири

ВИЖТЕ САМО ПРОТЕСТИТЕ ОТ КАКВИ ХОРА СА СЪСТАВЕНИ- САМО МЛАДИ ХОРА , КОИТО ИСКАТ ОСТАВКАТА НАТОВА НАГЛО МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО.А ШОМ МЛАДИТЕ ХОРА СЕ НАДИГАТ , НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС , ЖАЛКИ МУТРИ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ГЕРБ .СПАСИ БЪЛГАРИЯ.УНИЩОЖИ ГЕРБ.

Ние вас комуноидите искаме да унищожим ВЕДНЪЖ и ЗА ВИНАГИ!! Стига сте преминавали партия в друга, от една власт в друга!!! Я да си докажете всички имането. Крадци недни, унищожители на БЪЛГАРИЯ!!!

Унищожението трябва да започнеш от герберастката върхушка и роднините им!

Що ми се струва, че всички досегашни герберасти преди това са били бесепари, седесари, царисти и още не знам какви си? Ама иначе съм съгласен - ВСИЧКИ крадци веднъж и завинаги да ги изритаме от властта! И да започнем от "най-силните" - СЕГАШНИТЕ наглеци!

Нищо няма да стане.Кучито си лае кервана си върви. ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ В МИЗЕРИЯТА.

ако пак продължи кучето да лае,а керванът тази път спре и умрат всички в замразени заплати на милион -два ,които все повече не стигат за поддържане здраве или функционално жилище,докато има босове с 10-30 замъци,владеещи и фирми ,в които заплащането е мизерно като на нео-роби ,които не могат и телевизор да си купят от жедневен труд,а босовете ще яхнат не само последните модели джипове,лимузини и яхти,може и хеликоптери скоро ...,но в тези условия ще е като в края на държавата -епидемии от спен,сифилис,туберкулоза,рак ,убийства и смърт от разрастваща престъпност,която живее луксозно от кражби и нечовешка експлоатация на добросъвестните

Боже,каква простотия се шири из форума,тц..тц.То,че си има платени драскачи и плювачи си личи по елементарния изказ,но колкото и да е податлив на манипулации българина не може да му се внуши ,че мизерията в която тъне е по вина на ГЕРБ."Опоскването" на държавата започна още след 10 ноември 1989 г. и главни действащи лица т.е. престъпници бяха ДС,комунистите и техните издънки.Създадените от тях закони ги закриляха и никой нищо не можа да направи нито на Масларица,нито на батко и братко и на цялата им крадлива пасмина.Ех,българино,гласувай за БСП,ако искаш пак да им гледаш мутрите във властта.

Ех Анииии , твоят идол Боко Рапона какъв си мислиш че е . Нали още пази членската си книжка н бкп и се гордее с нея . Нали същият този твои идол е бивш член на СИК, съдружник на Младен Михалев- Маджо и на Румен Николов- Пашата , които по официални данни ръководеха пазара на дрога , проститеуция и контрабанда в РБ.Съдружник и с Алексей Петров ,главен покровител и съдружник в мафиотската групировка- ТИМ . Чрез ф- ма та си Ипон , рекетираше хората през 90- ге години .А какво е герб- сбирщина от нереолизирали се милиционери от най- изроденото крило на бкп -некадърни , некомпетентни ,алчни , безскруполни ,крадливи , корумпирани , лобисти , среднисти и пр . измет . Ти трябва да си мнооооого сляпа , или може би живееш в саксия , че не ги виждаш тези факти . И платените писачи тука сте вие от герб . Всички си ги знаем Отличават се по това , че са с ниска ,почти нулева интелигентност , злоба , омраза и милиционерсо мислене ...

Айде стига си драскал, бе, смешник, ще те заболи ръчичката. Гласувай си за РЗС и повече да не съм те видял във форума. Ти ще обясняваш кой кой е в ГЕРБ, ти ще манипулираш хората, злобен хуманоид. Остават ти 20 дни да плюеш, после ще се завреш като наср.н в миша дупка.

Господи, колко сте смешно-жалки и двамата... И много скоро ще лазите в нозете на истинските българи, продажни мижитурки. Да не мислите, че в България няма останали или завърнали се мислещи, интелигентни хора?

това,което казвате е самата истина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютна простотия.друго не може да се каже.Надявам се да са малко тези които не знаят или не искат да знаят кои са виновниците за днешното положение.Това естествено са бкп и дс

Вдигни очи, отвори очи и прочети, ако можеш да четеш книгите на Георги Стоев за славното минало твоя идол мутрата Боко - комуниста, пожарникарина, гавазина на царчето и на бай Тошо и тогава хвали отново неговото сборище от комунисти, комсомолци и ченгетата, но вече с нов "имидж" - превърнати, назначени за капиталисти!

Абсолютна простотия.друго не може да се каже.Надявам се да са малко тези които не знаят или не искат да знаят кои са виновниците за днешното положение.Това естествено са бкп и дс

БРАВО БЪЛГАРИИИИИ !!! ПОКАЖЕТЕ НА ПРОДАЖНАТА СГАН, ЧЕ ТЪРПЕНИЕТО СВЪРШИ ! ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ДО ДУПКА !!!!!! НЕ САМО СЛЕД СЛУЧАИ КАТО В КАТУНИЦА, ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ДОКАТО НЕ ВЛЯЗАТ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ БОСОВЕ, НАЧЕЛО С ВСИЧКИ ДС АГЕНТИ, КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ И ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ, СЪДИИ И ПОЛИЦАИ В ПАНДЕЛАТА !!!!! СТИГА ВЕЧЕ !!! БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУДИ !!!!

Митингът във Пловдив сега е внушителен. Хиляди хора - младежи - в центъра на града. Истината не е в РЗС, а в студентите, младежите и младите хора...

ТУКА ИМА ДВЕ-ТРИ ПЛАТЕНИ МИЖИТУРКИ ОТ ГЕРБ ,КОИТО ПЛЮЯТ ЛИ ,ПЛЮЯТ . ...И ДА ПЛЮЕТЕ,И ДА НЕ ПЛЮЕТЕ НА 23 ОКТ . ЩЕ ВИ БИЕМ ШУТА , А АКО СЕ ОПИТАТЕ ДА ФАЛШИФИЦИРАТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ,В КОЕТО НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ , СЧИТАЙТЕ , ЧЕ НАРОДЪТ НИ ЩЕ БЛОКИРА ДЪРЖАВАТА ОТ ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКИ НЕПОДЧИНЕНИЯ И СТАЧКИ И ЩЕУВЕДОМИМ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ИЗБОРИ . НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ ГЕРБЕРАСТЧЕТА НАГЛИ , ЧЕ КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ , АКО ТРЯБВА И С НЕПОЗВОЛЕНИ СРЕДСТВА ЩЕ ВИ СВАЛИМ . ДНИТЕ ВИ СА ПРЕБРОЕНИ .

Ще ни биеш шута глупако -когато си видиш ушите без огледало. Да не сме тъпаци като теб- че пак да връщаме Доган , Моню и Станишката. Ще има да сънуваш само онова гнусно соц време. Мижитурка си ти - защото само мижитурката живуркаха добрепо времето на развития социализъм.

Да позная ли от първи път . Ти си една блондинка- тип чалгарка , падаща си по комплексирани , шкембести и застаряващи мутри като Боко Тиквата .Хич и не се надявай .Времето на мутрите и мутреските като теб от партия герб изтича . Треперете мутрески , времето ви изтича .Айде на бас , че ще ви чушнем ,а такива като теб ще се крият в мизерните си миши дупки от народният гняв . ХАУ .СПАСИ БЪЛГАРИЯ . УНИЩОЖИ ГЕРБ . МЛАДИТЕ ХОРА СА С НАС , А ЩОМ МЛАДИТЕ СЕ НАДИГНАТ , НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС , НАГЛИ МУТРОМИЛИЦИОНЕРЧЕТА . АРЕ , КЕРЕ ОТ ТУКА.

Много ми е интересно кои пък сте вие

Почти целият български нараод- над 90 процента- и млади ,и стари .

Ало ДИР бг защо ни цензурираш и вас ли ви купиха? Ако не ме публикуваш ,ще пиша за това в демократични сайтове .....Стига с комунистическата цензура !!!

ВЪН НАЙ-ТЪПИЯТ МИНИСТЪР, КОЙТО СЪМ ВИЖДАЛ И СЛУЖИЛ ПРИ НЕГО!!!!!! ВЪН!!!

А къде е Цацо Цв. в тоз напрегнат момент, когато въздухът трепери?

Как къде е? В това смутно време заедно с тъщата пазят апартаментите! С голям зор са ги взели, с голям зор ще ги дадат!