Турският посланик: Нямаме нищо общо с изчезването на Бекташ

Посланикът на Турция у нас Сюлейман Гьокче съобщи, че мотористи са се опитали да нахлуят в сградата на мисията на Анкара, но полицията е успяла да ги спре.

Обратно в новината

Коментари - Турският посланик: Нямаме нищо общо с изчезването на Бекташ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

казах Ви,че трябва да почистиме България,като започнеме от такива,като тази долна съдийка

Алоу, баламурниците подбалкански. Какво общо има турския посланик, посолство и турската държава с българската корумпирана бюрократщина, корумпирана полиция, най/вече корумпирана прокуратура, зависим и гладен съд. Какво общо има и с това мероприятие което българските служби направиха от този трагичен инцидент. Раздухват го и ползват мършовиди разни да вдигат врява. Аааа, да, идат избори! Шалом , глупаци !

ТУРСКА ИЗМЕТ!!!!!!!!!!!

убиеца е сключен не с чуждия му паспорт, а с кой документ за временно пребиваване в България. Такъв документ се издава само от консула. Това е въпросът, който посланикът трябва да обясни добре на хората с моторите и на хората без моторите.

не е виновен турчина! съдът го е пуснал под домашен арест, и той си е заминал у дома си! а вие другари мотоциклетчики , защо не бяхте пред руското посолство, когато ставиский пиян потроши онези наши сънародници??

бе ти луд ли си? не бяха понеже тогава мотоцикълник номер едно на републиката беше сергей станишевич!

Я си представи сръдливият Ердоган какви ултиматоми към нашата държава щеше да наложи и да изисква с най нагъл и недипломатичен тон! Така, че спести си критиките към нашия хуманен правов ред!

Вие може да нямате нищо общо с изчезването на Бекташ,но съдийката Недялка Николова със сигурност има. До кога ще търпим безчинства и безобразия в съда?

ЕВТИНИ ВНУШЕНИЯ,СОРОСОИД ТЪП !!! СЪДЪТ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА,ДРУГИ НА СА !!!

Когато чуеш от управляващите,КОЙ е отговорен за случая,ми се обади.Мръсниците мислят,че вечно ще ги търпим

Или съдийката не си е свършила работата, или законът е такъв. Представете си в Турция да се случеше това. Дали тяхното правораздаване и закони щеше да е милостиво в закон с "домашен арест". И да попитам - след като закононарушителят, отнел два човешки живота няма нито дом, нито гражданство тук, как така има закон за "домашен арест" ? Може би към Закона и Ковачите на законите трябва да бъде насочена стачката.

ДОКАТО НЕ СИ ИЗДЕЙСТВАМЕ ПРАВОСЪДИЕ С ПРАВИЛНИ ЗАКОНИ НИЕ, ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО.

Представете си подобно нещо да се беше случило в Турция ... с български гражданин. Какво ли щеше да прави Надето?

Същото каквото и при медицинските сестри в Либия - нищо.

Кой очаква да прави нещо?Тя е само за крас та

Тоя посланик, така ли е според нормите и правилата на дипломацията да нарича рокерите ТЪЛПА? Кой е тоя избушеняк, че да си позволява това?

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАЦИЯ ОТ МАНГАЛИ!

искаха правосъдие в България, не трябваше само сега да го демонстрират! Рокерите действат само по команда ОТГОРЕ!

А ти, отрепко, българин ли си?

Я покажете кадрите как "са се опитали да нахлуят" ?

Някой от съдийската гилдия подстрекава рокерите да стоят пред турското посолство,а не пред най големия виновник:БЪЛГАРСКИЯ СЪД,но трябва да разберете кой ви кара да стоите пред посолството,защото той е къртицата между вас.Мислете!Помогнали са му да избяга пак тези които не го осъдиха,а го пуснаха.Адвокатът му не може да не знае какво се е случило.

Във второ интервю г-н Посланика говори за опит за нахлуване. Ако има някакво доказателство за това, моля нека да го предостави. Има достатъчно камери на посолството, ако записите не са с добро качество всички мотористи ще съдействат за разпознаване на човека/хората опитали се да нахлуят в посолството и лично ще ги предадат на МВР. Ако не предостави такива, най-учтиво ще очакваме официално извинение от негова страна. Ние, присъствалите на протеста, от своя страна разполагаме с голям брой записи и също ако е необходимо можем да предоставим. Тъй като в интервюто се визира и МВР, очакваме да чуе и тяхната официално позиция относно "опита за нахлуване" - дали и кога се е състоял, колко са били участниците, какви силови средства са били употребени за да бъдат спрени участниците, имало ли е и какви щети? Или цялата съпротива на полицията се е състояла в "момчета преместете се на другият тротоар"?

Това не е важно,а кажи чий го търсите пред посолството,а не сте пред съдебната палата.Съдията,която го е пуснала е знаела,че този ще избяга в Турция,а на вас вятърът ли ви издуха мозъците,че не се сещате кой е виновника.

БРАВО, БЪЛГАРИ! НЕ СЕ ОСТАВАЙТЕ ДА ВИ ЧЕРНИ ТУК В ЗЕМЯТА НИ ЕДИН ЛЪЖЕЦ , ДЕЙСТВАЩ ПОСТОЯННО НЕ КАТО ПОСЛАНИК И ДИПЛОМАТ, А КАТО САБОТЬОР, ЗАНИМАВАЩ СЕ С ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ. ГЮКЧЕ ОТДАВНА Е ЗА ИЗГОНВАНЕ И ПРОКУРОР!

Не знам, защо безпокоят посолството. Трябваше да атакуват съдебната палата.

Ами като не ти стигат гънките при тези новини от случващото се в Турция, как ще знаеш? То мисловните процеси, съчетани с практика, че и с реалността са дадени от Бога само на 7-8% от населението на земята. Ти продължавай да се чудиш, но мозъкът ти няма да се нагъне повече от това. Ще има да се чудиш цял живот, за всичко!

Аууууу, безпокоиш се за Гюкче ???!!!! Не за загиналите българи!!!! Не за възмутените и съпричастни българи, а за Гюкчето , че и за посолството??? Море голям резан --- за тебе!!!! Е, ти непременно ще си от обезпокоените от фесовете някога - щом такава съдба си заработваш... Все ще ти се случи да се запознаеш с турското безпокойство за отделната личност бг-гражданин, па макар и мюсюлманин!!!! Ще го ядеш рано или късно, да знаеш! Щом живееш на тая земя и ядеш тук хляб, ЗАПОМНИ, че тук действат БОЖИИТЕ ЗАКОНИ!!!!

Момчето в Австрия има по-смислено и зряло отношение към този инцидент от консул Гьокче, който проявява типичното срредновековно отношение към случая. Вместо да поднесе съболезнования, готовност за съдействие и осъждане на действията на извършителя, той се държи като бито куче, измива си ръцете, като обвинява друга институция, че не си е свършила работата и се оправдава - 'нямал нищо общо с укриването' - ми то оставаше и да има.

Типично по турски!

ПРЕКРАСЕН ПРИМЕР ЗА РАЗЛИЧНИ КУЛТУРИ, ЗА НИЗША И ВИСША ЦИВИЛИЗАЦИЯ И РЕЛИГИЯ. Нараненият, загубилият е по-мъдър, не озлобен, прощаващ и цивилизован от администратора не загубил абсолютно нищо. ПРОПАСТТА МЕЖДУ ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА!!!!! Ако исламджиите-османлии носеха по-висока култура, завземайки ни, СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ АСИМИЛИРАНИ, ЗАЩОТО ХУБАВОТО ЛЕСНО СЕ ВЪЗПРИЕМА. НИСКАТА КУЛТУРА НА ОСМАНЛИИТЕ, НЕ ВЪЗПРИЕМАНА ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИ ХОРА СА СПАСИЛИ НАШАТА ИДЕНТИЧНОСТ ЦЕЛИ 500 ГОДИНИ!

ами ти да не искаш да те почерпят с баклава, това не ти е Боко да ти се дупи....

Ако моторджиите не осъзнаят кой стои в дъното на цялата абота-да ги трепят , защото си заслужават.Съдийката и адвокатите на ченгел-това е.Недоразумението Български съд трябва да бъде смачкано най-безмилостно в този му вид.Тези нагли кокошкари, зовящи се магистрати и измисляйки си ореоли, трябва да бъдат ликвидирани и никой от следващите три поколения от родата им не бива да бъде допускан до работа в правораздавателната система.Всеки съдия публично трябва да дава обяснение за мотивите на присъдата и да носи съответната отговорност.А адвокатите-за тях специален специалитет-без сапун и презерватив.Дори и Гьокче да го крие, пак виновен е българския Съд.

Защото в съда е присъствал и представител на турското посолство. Но от гледна точка на правилните действия трябвада се започне от съдебната палата или окръжния съд и мин. на съдебните щуротии и 100% блокаж. Другия вариант е пред министерски съвет и президенството. И така дасе вика Бойко къде си Бойко и там дето викат за него Пе........ Народното събрание е в отпуска така че него го оставяме.

Виновен е българският съд и българският Парламент.Не си губете времето пред турското посолство.

" Това предизвиква огромно съжаление и отвращение. " Как успява да съчетае тези 2 чувства явно е някакъв турски мурафет.

Тоя лъже като за световно защото нищо такова нямаше..Нали са си свикнали на лъжи дето им минаха и за собствения им ''преврат'' защо сега да не кажат че и с гаубици са им ''срутили'' посолството

Сидерастчетата да ходят да пазят турецкий пасоль, че иначе нема да има пица.

ЕЙ, ПРОДАЖНИКО! РАЗКОЛНИК! НЕ СЛОВОБЛУДСТВАЙ, НЕ ПОЕВТИНЯВАЙ НАС БЪЛГАРИТЕ, МАМИЦАТА - И! ЗА тия дето говориш са повече българи от теб! Смотаняк!

Турският посланик е изключително противно същество.

FuckTheEU

Абе, рокери ли сте какви сте не знам, ама сте големи малоумници! Какво са ви виновни турчелята, кто се защитават един другиго - това е нормално и го има почти навсякъде по света! Вие по-добре наметере адреса на съдията пуснал убиеца на свобода и протестирайте и нахлувайте там, защото той е истинския виновник за ситуацията! Може и да научите и издирите един по един адвокатите защитавали убиеца, те са не по-малко виновни от съдията!

ЗА ТЕЗИ,КОИТО ЗАГРЯВАТ ОЩЕ ПО-БАВНО ! СЪДЪТ СИ Е СВЪШИЛ РАБОТАТА, ПОСТАНОВИЛ Е ДА НЕ НАПУСКА СТРАНАТА !!!

FuckTheEU

Съдът не е преценил правилно, виновен е 110%.

Подкрепям протеста им, но не разбирам защо е пред посолството. Не вярвам този човек да се е скрил там, нито че посолството ще седне да крие някакъв мухльо-гастербайтер. Проблемът идва от Съда ни и мярката му за неотклонение.

Именно, сега нека тази съдийка бъде осъдена да изплати полагащото се обезщетение от турчина към децата да убитите!!! Защото иначе щеше да го плати турчина, който тя умишлено остави да избяга и по този начин лиши децата им не само от обезщетението , но и от удовлетворението да го видят как си излежава наказанието по закон!

FuckTheEU

Името и адреса на тази "съдийка" никой ли го няма?!

FuckTheEU

Името и адреса на тази "съдийка" никой ли го няма?!

малоумници и лумпени се правят на герои и "мъже"

Този съд си увеличи заплатите само преди месец и сега младши съдия получавал според медиите 1700лв. Нека сега парламента да им намали бюджета с 50 %. За зле свършена работа.

Ех, мечти......

Дойде време за Военен Трибунал над Предателите и Изменниците на Православна България и Братска нам Русс! Бърз процес и смъртни присъзи за Костофф,Желю,Ф.Д.,СаксКобургов,Милен Велчев,Паси,Меди Доганов,Ебем Етем,Местан,Касим Дал,Боко .Агент Буда,Първанов-Агента Гоци,Цзъчко Крадецо,Сашо Апашо,Фидоскага свиня,станиШЕФ серГЕЯ,Вагинин,Сталинка,Ирина Бокова,Аньо Маангалов,Ангел Найденов,Веселин Близнаков,Ноев,Николай Цонев........списъка на осъдените чраз Обесване е дълъг,Мамицата ви Фашистка-Прочие Доле НАТО,Долу САЩ,Долу ЦРУ,Вън Американските военни бази от Родината на Ботев и Левски.....Амен!

FuckTheEU

Той желю не пукна ли?

то до риска подлога а фашахите саид наши врагове *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя е толкова яко е зомбиран, че избеси и доста от хората на Кремъл! Няма как това да стане!

"Предателите и Изменниците на Православна България и Братска нам Русс" - Предатели и изменници са всички, които поставят България редом с друга дсържава, а интересите на другата държава над интересите на българите и България, а това са всички русофили, защото това са съществата, които българин ще убият и предадат в името на Русия, това са съществата, които като се видят не си говорят на майчиния - български език, ами на руски ... Това са факти, срещу тях каквито и обиди и лъжи и епитети да изсипете по мой адрес, колкото и минуси да ми сложите, жалки, малки предателчета, няма как да ритате, това са факти.

Нямам нищо против т. нар. "рокери". Нека си протестират. Но знае ли някой какво работят, от къде се издържат та са готови да ходят из цялата страна по ВСЯКО ВРЕМЕ за разни протести и да карат тези скъпи возила. Гледам ги и в нашия град (С.З.) - по цял ден дремят из кафенетата, пият кафета, бира, коктейли и опъват цигарите...Като им доскучее качват се на моторите си и правят по няколко тигела из улиците с шум и трясък...После пак на маса; и така - ЦЯЛ РАБОТЕН ДЕН Много свят съм обиколил, но такова чудо само в БГ може да се види...

ако е вярно , това което твърдиш , ти имаш по-големи доходи от тях , с писане на коментари или ??

Ами аз съм си пенсионер, дядовото, прилича ми....

ЗАЩО АТАКУВАТ ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО? ТРЯБВА ДА АТАКУВАТ СЪДА И ДОМА НА СЪДИЯТА ПУСНАЛ УБИЕЦА. ТЕ СА ВИНОВНИТЕ.

да късаме дипломацията с турците и руснаците и да приключваме с глупостите

Да им обявим война! Ама нема къде да ги копаме...

да ги окупираме, Атака напред.

FuckTheEU

Да ги понапляскаме!

ако имаше граждани на тази територия , отдавна щяха да направят гражданска(социална, битова)революция и да заживеят като цивилизовано племе , но те предпочитат да живеят като невинни плъхчета , като техния вожд , който ги класифицира безцеремонно като "калпав мат'рял" , а те го взеха за шеговит комплимент ! ако Господ си прибере вересиите , може да останат само рокерите по тези земи !

На фона на житието в повечето държави , България си е рай: Белгия - Фламандци и още групи искат отделяне , ама не им стиска, щото ги бият лошо Британия - студенстските протести бяха смазани жестоко , Шотландия иска навън, Сев. Ирландия водеше война и мразят англиканите Франция - бял човек по улиците е изключение Испания - Каталуня иска навън, ама не става и там номера, нито стачки нито протести Германия - народа го изнасилват навръх Нова година, всички траят САЩ - откога се говори за Тексас, забрави ли как беше овладян Окупирай Уолстрийт? Бразилия - да се разходиш по улиците на Рио, означава нещо като игра на руска рулетка Аржентина, Венецуела, Боливия, перу, Куба - връщат се към начина на живот на ацтеки, маи и подобни Близък Изток- там вероятно не си емигрант... Китай - както вчера една китайка възкликна на оня заблуден влюбен в нея норвежец - ама той не знае ли че всичко в Китай е фалшиво??? Япония - от радиация и земетресение в к-т с цунамита не им остана време да живеят Канада - оцеля ли министърката на Монтреал, която англиканите простреляха, заради искането за отцепване Мексико -....

във всичките държави(без изключение) , които си изброил , ако турчин убие двама от техните , ще го съдят и ще си получи заслуженото !!!

Никъде не видях изавление на съда, прокуратура, съдия и пр. виновници за ситуацията. Май няма и да видя, те се изказват много компетентно само и единствено, когато трябва да защитят поредното увеличение на заплатите си и на привилегиите си. Иначе мълчат, като пукели и ни лук яли, ни лук мирисали. Мотористите да обсадят и съдебната палата с искане за обяснения за неадекватните мерки, които са взети спрямо тоя човек.

какво общо има турското посолство? Да палят гумите пък ние обувките ииии на жълтитие павета !!! Министерства, правителство , парламент.... всички за за боклука щом допускат най-елементарни грешки!!!! Къде е Боко? Къде е социолошката ??? Къде се покрихте??? М И Ш О Ц И.....

В Гърция, на почивка са.

Някой може ли да даде смислено обяснение на дейстията на рокерите?

да, прочети поста точно преди твоя.

светни ме ти ... доказателства?

При подобен инцидент се обръщаш за помощ към посолството. Именно посланникът на Турция е уредил правилният адвокат и правилният съдия!

Трябва НАРОДЕН СЪД!!!!!На жълтите павета едно бесило и който е корумпиран , краде и работи против хората на БЕСИЛОТО

Да бъде съден по турското законодателство! Много по истинско е от българското, - обслужвано от меки соросоидални китки!

там ще го наградят , вервай ми !

Гьокче е изпратен за наказание на заточение в България. Ако беше добър дипломат, щеше да бъде посланик в Париж, или в Берн.

Момчетата са прави, но тропат на грешната врата. Не Турците са проблема, а нашите съдии. Боклуци са те, най-големите. Оня ден турчина, вчера мутрата от Карнобат (и кой знае още колко). Пак ли Турция е виновна? Докато не бъдат линчувани няколко боклуци - съдии, нищо няма да се промени.

Жалки сте! а на тоя който редактира постовете..ей пипи ами ако това бяха твоите родители бе?

СЪДИЙКАТА ДА СЕ НАКАЖЕ и да си признае КОЛКО И СРЕЩУ КАКВА ПАЧКА извърши предателство и дари СВОБОДА НА УБИЕЦ??? Там където НЯМА ЗАКОН или той се потъпква или е СЛУЧАЯ СЕ ПРОДАВА, ТОГАВА НАРОДА Е ЗАКОН и той ще наказва ПРЕДАТЕЛИ, ИЗМЕННИЦИ, УБИЙЦИ, РУШВЕТЧИИ и т.н....

НЕ се вижда никой никъде да нахлува! Журналистите пак пресоляват манджата! Техния човек бил проблем на нашите власти, а дни преди това искаха от нас да им депортираме разни лични врагове на презедента им - щото те са наш проблем също ли?

В заглавието е посочено - ОПИТАЛИ да нахлуят. А отделно дали и въобще са опитали е друга тема . И колко от рокерите трябва да са опитали да нахлуят за да се обобщава все едно всички?

братя няма какво да правим тук, адвоката братя, адвоката и съдиййката те са виновни. Какво е виновно посолството, нашето правосъдие там е заровено кучето.

Подкрепям протеста напълно !!!! Много жалко за починалите хора, мир на праха им! :(

внимавай , да не повредиш клавиатурата , че какво ще правиш утре !!?