Протест ”Блокирай Мая” не спря Манолова, пое поста омбудсман

Новоизбраният омбудсман Мая Манолова встъпи в длъжност. Тя поеме поста от Константин Пенчев на официална церемония, на фона на протест пред сградата.

Обратно в новината

Коментари - Протест ”Блокирай Мая” не спря Манолова, пое поста омбудсман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само болни мозъци могат да измислят лозунги ог рода на "Блокирай Мая", "ДАНС with me и прочие.

Мая е психопат, момче. Жалко, че в България и по света не подлежат на психиатрична диагноза политиците! А ти си повърхностен и некомпететнтен - за това не можеш да уловиш какво прави тази особа. Та тя не можа да напише един закон, даже не разбра какви сметки е заложила в него! Та тя не разбра какъв е процесът в едно не сложно производство като печатарското! Жената има умствен недоимък, но е научила пормула, с която да се хразсва на глупавите хора. За това има място в политиката - с тази формула. Иначе е един некомпететнтен и напълно излишен човек в политиката, но в България е тичпино да я има там, понеже масата хора са много глупави. Ибирателите на Манолова са с най-ниско образование в България, това статистиката го показа неотдавна. Смятай какъв е продуктът на такъв избор! А е омбудсман, за да я махнат от парламента изметта. Психопатията в леките й форми е особено опасно явление, намери материали в Ютюб, ще разбереш за какво става дума. Посочвам ти Ютюб, понеже научните материали са неразбираеми за непрофесионалист, но популярните им интерпретации са напълно достатъчни, за да рзбереш за каква мимикрия става дума при такива хора. Мая си има ВСИЧКИ индикации за заболяването и не е виновна за това, което прави. Виновни са тез, които в глупостта си гласуват за партията й. А че там са поне няколко лидера с психопатични проявления, е поради интереса на БСП да спекулира с глупостта и да оцелява на всяка цена. Дори с цената на качеството на живот на електората си. Само комунистите са тези, чийто електорат става по-беден вселдствие на политиката, която подкрепя. Феноменална глупост, но употребена, за съжаление.

платени ранобудни тюфлеци

Срам и позор! Тази гадина трябваше да е в затвора за провал на цели едни избори и за летаргията на държавата, до която ни доведе некомпетентността на нейната смотана партия. Все народа трябва да им обира парсата на тия смотльовце. Ние българите тая не я искаме бе, не я харесваме, как тя ще ми отстоява правата... Тя е някво просто и нагло завършило юристченце с голяма уста и слугуващо на партията си ... Повръща ми се...

толкова е лейм да вярвате, е тази манолова е най-големият проблем на държавата и че без нея всичко ще върви по вода. не подкрепям бсп, въпросната въобще не я познавам, но е абсурдна идеята. вие си знаете де, но ви съветвам преди да подкрепите простест дори във фейсбук - обърнете внимание или проучете кой стои в организацията му - в случая ще останете изненадани...

заради простотия, алчност и наглост ли я избраха за омбундсман тази корумпирана партизанка? горкият пенчев да бере толкова срам по предаването на длъжността, заради тази подставена простакеса.

Трябваше да изберат "Пр." Ташева от хАтаКаТа за Омбудсман. Тогава всичко щеше да е ясно!

Голям резил, тя ще осмърди с шуробаджанашките си разбирания този пост.....тя отново излъга . Първо не искаше и после си е променила мнението си ...типично за комунистите жалко за България....

Не е лошо да се гръмнеш,да ни ти гледаме тъпотиите

Наглостта си има ново име... Мая...

Браво, г-жо Манолова! Поздравления! Натрийте носовете на соросоиди, псевдодемократи, крадливи блогъри и безделници, които са "тролове" на престъпни манипулатори - като самият президент на България! Вярвам, че Вие ще сте ИСТИНСКИЯТ ОМБУДСМАН, а не както досегашните ОмбудСРАМИ!!! Пожелавам Ви успех!

Стига бе Миков, я си налей едно, че се отърва.

вие пък, тази преврат от костинброд пребори, та омбудсман няма да стане. ще ни защитава феодалката нагла... за поред път ехидна физиономия и пресмехулни свински очички

Ще го поеме разбира се, как няма да го поеме.

платените подлоги винаги ще ги има,тука в нета, пред парламента и пред министерството .когато изтеглеха един милярд скочиха платените подлоги,а къде бяха когато изтеглиха 16 милярда ,дори не са се замисляли че чак и пра внуците ще им плащат,защо да се замислят да не би да имат акъл .акъл имат колкото говедара който ни управлява управлява.ама на говеда като нас това ни се пада да ни управляват говедари .

ами гащите изтеглиха 16 милиарда за да покрият източването на катебе и държваните фирми и институции от д....пето.. тая гад седеше до орешарски и избра мамин шиши, днес първи притежател на акциите на булгаристан на доган.. ти не си платен, ама друг път

мая общата нищо не може я спря !

Добре бе, защо нямаше протести като искаха служебно да прехвърлят партидите от частните пенсионни фондове в НОИ? Защо нямаше протести когато гласуваха нови 16 милиарда дълг? Защо нямаше когато предложиха да увеличат данъците за физическите лица с 2%? Защо нямаше протести, когато поискаха самолети на НАТО да патрулират в небето на България? Защо никой не протестира, че министър Москов иска да обложи с данъци вредните храни (каквото и да означава това)? Защо никой не протестира, че границата не се охранява, защото няма ток, а министърката Бъчварова ни лъже всеки ден по какви ли не поводи? Защо никой не й иска оставката когато в страната се разхождат неидентифицирани Су-бекти на групи по над 50 човека? ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНИЯ ПРОБЛЕМ? Не знам според другите форумци как е, но според мен в тая работа има нещо лично? Някакви пари са останали на "Америка за България" от протестите, с които докараха Борисов и сега - мини-протестче. :))))) Малко смешни ставате, смешници.

А колко плащаха за тези протести дето питате ,че ги нямаше:)

Плащат ми-протестирам.Ако имаш повече долари-печелиш

Няма ли да си оптимизира администрацията,че от 3 години съм без работа и да се наръгам там.Ако трябва ще ставам гербер, ако трябва комунист,писна ми без работа,няма пари!

Какво ли бутна тая вещица на Винету та я уреди?

нея бакнка и не требе,що да му бута..Той я бутна у трета глуха -това според него.

Кака Мая :

Има нещо гнило в този измислен протест срещу Мая.Казват,че е подкрепила Пеевски,но нямат нищо против с негови пари да се издържа Левски.Мая е много отговорен и честен човек и въпреки,че се ровеше много за да открият дали е крала,или дали е забогатяла на нечий гръб останахте разочаровани.Ако всички политици приличаха на нея,може би щяхме да се оправим,но разни платени ненормалници,на които действително се плаща и то не малко пречат на обществото да се развива напред.

Стига бе Балки, майтапиш се ха ха ха... КОЙ казваш, че е ровил, ама как си измисляте само...

На Делян Пеевски не съм му на парите за да му ставам адвокат,но все пак имам питане: Защо той може да бъде избран за депутат, а всичко останало няма право да бъде? По кой закон ми кажете? Аргументи от рода на: "Ами защото е престъпник." или "Защото изглежда като мутра" не струват. Ако е престъпник няма право да става депутат! Ако е защото изглежда еди как си; ами то много хора изглеждат така,ама са на властови позиции.

Защото не перла,като ментемен

Това е име на разказ от Чудомир, дано рецензентите са го чували, за да не ме резнат. С тези постижения на "демократизираната столетница" може да се напише и продължение "Синеп.тка". Все пак за омбудсман единствено способна е жена..

вместо цензури написах "рецензенти"! Тоя правешки чип дето ми го монтираха безплатно съвсем се скапа:)

Правешкият чип поне те е научил на логика,май в днешно време двете думички са равнозначни:)

Егати / с "б" / защитника на хората дето го пазят с полиция от хората !

BE6E SKRIT OT 4IFUTIZATORITE

протест "Блокирай протестна мрежа" или "Блокирай Америка за България" или "Блокирай Рамаданчо" " какво ще кажете,супер,нали?????

Те са блокирани от 70г, бе!

не пуснаха едно "Блокирай тиквата" да видите колко хора щяха да дойдат. Ама неееммаааа ,страх лозе пази:))))нали така бе ,Асенчооооо..

Него го дават на прокурора Му, да има възможност да си направи ПР преди изборите. Вожда може да е тъп, но е нагъл.

Най - подходящ за тази длъжност е внука на бай Тошо. Всеки който се оплаче пред омбудсмана, ще има възможност да му види....оная му работа.:)))

Лично за мен е срам и унижение такава личност въобще да заема такава длъжност,БСП е преименуваната -БКП обявена за престъпна срещу българските граждани!

:) Младежо, членовете на БКП към 10-11-1989 година са около 20% или 1/5 от населението на България. Без семействата им и членовете на фамилиите, а към момента може да включиш и внуци, правнуци, деца, съпрузи и т.н. Няма къде да ги събереш толкова престъпници. А и не съм сигурен, че тия дето ще останат са най-големите дисиденти. То преди 1989 дисидентите бяха на щат само в ДС.

Не разбираш - един от последните оргазми на Иван Костов беше да приеме закон, че комунистическия режим е престъпен (5 май 2000 г.) Най-смешното в закона е, че той не предвижда никакви, ама никакви наказателни санкции срещу който и да е, участвал в "комунистическия режим" (да не говорим, че както много добре знаем такъв никога не е имало, защото таман почвахме да изграждаме развит социализъм, когато демокрацията дойде и ни прасна по главите). Затова наричам този закон "оргазъм" - ако имаше наказателни действия, половината СДС щеше да изгърми. А на другаря Костов това явно не му изнасяше. Щото и той има една публикация в Работническо дело, в която критикува системата, пък и другарката му Елена Костова е виден партиен кадър.

Знаеш ли, мен също ме е срам. Обаче ме е срам и от протестерите. Щото явно са едни платени клакьори. Щото маята не я избра само бсп, ами повече от половината парламент. Което значи, че е имало сделки под масата. А протестерите къде бяха тогава - за гъби ли? Що не скачаха пред парламента, ами скочиха сега, когато вече беше ясно, че са пред свършен факт? Или май и те се пазарят с някой за след изборите?

Хареса ми протеста срещу Мая. Сега е време, контрапротеста да не я пуска да излезе. хахаха

харесай Моя!

Абе много бързо остаряха "ранобудните студенти" тия ми приличат на пенсионери дошли да изкарат за по едно кисело мляко евентуално. Трудно се правят протести без Пашата, само "Америка за България" не е достатъчно. И какво е обвинението към Манолова? Не е дебела като Пеевски, но е гласувала за него... :))) Ми що не протестирате пред министерски съвет или пред Народното събрание? В момента Пеевски е част от управляващата коалиция (отново) и гласува заедно с Бойко, Местан, Кунева-Кънев-Московски (другите мюрета на Бойко от РБ не си ги спомням вече). Айде, успех с протеста, че като спре дъжда мисля да мина да ви спретна един контрапротест.

Явно добре ти плащат и си доволен от всичко в България. В противен случай не виждам причина за всичката глупост, която си избълвал.

Плащат ми прилично, защото съм добър в това, коевто правя и даже ми остава време да пиша по форумите, когато простотията надига глава и става прекалено дразнеща. Дали е глупост или не е субективно, явно ти си някой недооценен интелектуалец, но не се притеснявай, повечето в това правителство са такива Ентелекти ще се намери място и за теб.

:)Хайде стига за щало и не щяло все Пеевски да споменавате.Той ,човека как да се концентрира?Кое по напред да прави?Писания по негов адрес ли да чете или проценти от КТБ да разпределя.Недейте така.Ще вземе да се обърка и тогава какво ще прави клетата ни Родина,хаиде нея кучета я яли,но Батко ако му се разсърди?:)

Ако на 9 септември 1944 г. по българската земя не беше нагазила Червената армия, сега малкият червен принц Тодор Славков щеше да пасе патки в Правец, а Евгения Живкова щеше да е шивачка в Бусманци. Първанов щеше да крепи с летви нужника в Сирещник, а Миков може би все още нямаше да знае какво е водка. Всъщност за водка нямаше да знаят и самите руснаци, ако не бяха окупирали и държали в робство Полша 200 години. Всичките общо 6000 (цифрата е доста спорна, б.а.) члена на БКП на 9 септември 1944 г. щяха днес да са не повече от тогава...Да, толкова са били носителите на светлите идеи за човечеството. Според доклад на Героги Димитров до Сталин от октомври 1944 г. само за един месец комунистите са се увеличили на 50 000. Родих се и живях във време, в което активните борци против фашизма и капитализма вече бяха повече от редовната българска армия. Е, колко да са били активни и колко борци?!

Защо Манолова е предпочела да се лекува от рак на гърдата в една от най-престижните клиники в света? Защо е обърнала гръб на българското здравеопазване? Дали е поискала и чакала за клинична пътека от нашата Здравна каса? Кой плаща скъпото лечение и престоя й в клиниката, които дори богати българи не могат да си позволят? Едва ли депутатската заплата на Манолова ще е достатъчна, за да покрие тези разходи. Този случай обаче е показателен за фалшивата и лицемерна социална политика, която БСП води 25 години към българите, след като само елитът на тази партия може да се възползва от високото европейско здравеопазване, докато 90% от българите не може да стигнат даже до софийски клиники. Това поставя под съмнение и доколко бъдещият омбудсман ще бъде близко до хората и на страната на народа, и как ще защитава социалните му проблеми

Защото д-р Москов закри българското здравеопазване и го превърна в свой частен бинзнес, доста по-скъп от която и да е клиника в Европа.

Манолова е изтъкана от лицемерие и популизъм

Е колко да са били,не са били по-вече от днешните дисиденти и техните внуци:)И на 09.09 1945г както и на 10.11.1989г най-хлъзгавите бях на-праведните комунисти и борци срещу комунизма:)А като се заровиш в родословието на тези дето ги дават по няколко пъти в няколко телевизии ,ще взем да се окаже ,че на едната дата са боржи против фашизма ,а на следващата сръщу комунизма:)Развиват се хората ,на никой не можеш да отнемеш правото на еволюция и полюция

Kомунист за власт и кражби не се спира пред нищо, те са нагли и безочливи. Не е новина, а нещо нормално.

И глупави, защото не разбират, че не всички са като тях.

Манолова е изтъкана от лицемерие и популизъм

Не обиждай комунистите, те нямат нищо общо с тази пасмина.

Мая е идеалния омбудсман. Никой няма да смее, да влезе в кабинета и.:)

набара тя топлото местенце,заплатка,без много натоварване,здравеи живот-пеи сарце.

А на тези двадесетина оръфляци, дето са се строили отпред, още ли не са им намерили топли местенца? Да се поучат от другите протестъри! Виж как им намериха на всичките синекурни длъжности, където ги осигуряват за пенсии! Защото техните основни заработки идват по линия на "Америка за България".

Подходяща е за тази позиция! Но времето ще покаже! Успех в борбата срещу несправедливостите в държавата!

Какво става бе ,тези от протестната мрежа/петата колона на америка за българия/започнаха яко да каруват ,за какво са ни тогава избори щом те казват кой ще управлява.

америка, че я пишеш с малка буква, ми дреме на шмайзера, ама БЪЛГАРИЯ е с Главна буква...

Така както прочетох,пише за бандата "америка за българия" ,която нанесе и нанася много вреди на България.

Да не намекваш, че само протестна мрежа бори руските бандюги и техните протежета?

Борят те! Дръжки! Просто прибират здраво едни пари!

Шило

С тази политическа почва, която я имаме в момента, моделът "Пеевски" е бил, сега е, и ще го има. Дали се казва Делян Пеевски, Пеян Делевски, няма никакво значение.

Алоууу, ПРОФЕСИОНАЛНИ протестъри, как е положението - америка за България киха ли яко грантчета за да стачкувате против Мая и ко...?!

Вече Майчето е ''ОМБУДСМАН''Колкото и да не ви е приятно Соросоиди Ниедни,много ви съжаляваме за това какви Боклуци платени сте,да се излагате пред хората за една пица и една боза,за заграждате жени,не ви е срам:)утре да заградите Данчето Фъндъкова пред Столична Община ,ама там може да гризнете дървото от Белият Автобус:)

Пак ли се появи бре комунистически айдук

Какви радини вълнения под тази тема.

"Очаква се да се държа сдържано и балансирано, но тъй като чрез мен ще говори гневът на българските граждани от безобразията на администрацията, не очаквайте да бъда кротка, тиха и спокойна." ----------------------------ха-ха-ха-ха Тая, гащите си не сварва да вдигне, а се кани да говори от мое име! Че и да ме защитава? Г о с п о д и, пази България!

Г о с п о д и, пази България от Боко!

"Тя подчерта, че това е благодарение на Гиньо Ганев, който е положил началото на институцията и Пенчев, който я е развил и й е придал солидност, значимост, почтеност. " ================== Значи, излиза че всичко си е предизвестено, преди години: Гиньо Ганев и Константин Пенчев само са подготвяли идването на Великата Мая - за да я затрие. Мая разби протестите и се изгаври с Изборния кодекс - сега ще ни довърши, пряко! ОМБУДСМАНА беше единствената институция с елементи на доверие и различно очакване. К Р А Й !!! ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ПОСЛУШНО НА МАФИЯТА! НА НАРОДА МУ ОСТАНА ДА СЕ ЖАЛВА САМО НА АРМЕНСКИЯ ПОП.

Боко се оттърва от един от най-непримиримите си врагове, а БСП гълта големи количества вода.

А случайно да ти е направило впечатление ,че тя е първата която встъпвайки в длъжност отдава заслуженото на предшествениците си и не казва ,че света започва от нея и слъцето изгрява само за да я види

...бойкотирай ГЕРБ кога?

Когато се издъни с 3 икономически кризи като БСП (луканов, Виденов, Станишев) и една политическа криза с предателство (Орешарски). Ето тогава. А може и при първата подобна проява, понеже е достатъчна за протест. За сега получаваме от ГЕРБ икономически ръст, което не е приемлив повод за протест, а за похвала.

т'ва герберастите умирате да се хвалите сами, щото ви е умряла циганката!

и къде го видя този икономически ръст - само не ми говори за IT сектора в София. Навсякъде всичко е умряло, вярвай ми - разруха, бездържавност и безработица - ха, и магистрали с гаранция 6 месеца

Правителството на ГЕРБ е най-зловещото от 1989г.насам !

както винаги ,,шум,,!!! след него ,,циганското лято,, си продължава!!!

Тая пача е за затвора, а те омбудсман я направиха. Наистина срам. Слаб е бил протеста. Лошото е, че хората очевадно са обезверени и не мислят, че с протест нещо ще се постигне, това е резултата от безкрайните протести преди време, които не доведоха до нищо. Затова и протести под формата на седенки с деца, кучета и колела не се правят. Протеста е протест, защото изразяваш недоволство, противиш се и за да те забележат, трябва да пречиш. Така мисля аз.

Голям цирк ще е винаги в България докато не дойдат на власт хора като АТАКА! Успяха да внушат на Обществото от шарани , че тяхната партия на народа т.е. АТАКА е фалшива и помогнаха на синдрома за комплекс за малоценност в главите им да се доразвие . И така успяха да се получи един народ от олигофрени многознайковци , които сами се погубват!Положението е станало нетърпимо , но хората се страхуват , но не разбират , че властта също се страхува от недоволството на народа!

Вождът на лумпените да не е настинал?Вече няколко дена не е набил никаква стюардеса или поне сервитьорка.Странно..Даже и ченге не е ритнал.

Лудото ли или заместника му, другият кретен по рождение със синдрома на Даун

пак ли цивриш за нечестивеца и юродивеца долен пръдлето -сидераста,пъсоглавецо?