В ”Люлин” се надигнаха срещу мюсюлмански молитвен дом

Над 100 души се събраха в квартал "Люлин" на протест срещу мюсюлмански молитвен дом, където, според хората, се изповядва радикален ислям.

Обратно в новината

Коментари - В ”Люлин” се надигнаха срещу мюсюлмански молитвен дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората са го казали "има мюсюлмани- има проблем, няма мюсюлмани- няма проблем". Всеки да си го тълкува както му харесва.

А трябваше да са 100 000 - не 100 ! Когато обаче се объне колата - пътища много !!! Събуждайте се Българи дорде е време , че после - ЛОШО !!!!

това в човешката психика е невъзможно предатели

то- си сменя мисълта както момиче си сменя дрехите

Мамка му и дирник.... newobserveronlinecom*

link/german-govt-promotes-interracial-sex Вижте какво се проповядва официално от немското Меркелско правителство: интеррашиъл секс. Вижте какво ни готвят - изнасилвания, геноцид и налагане на терор. Това е официалната политика на меркел и правителството й. Хора, да излизаме от ЕС, щото на мене не ми се мре и искам бъдеще за българските дечица. Помислете за дечицата си. Спешно, бароден бунт и демонстрации срещу Меркел и ЕС.

Ето го и директното включване на московските тролове на кремъл! Ето и една директна атака на Москва срещу България и ЕС. Тази страниця действително я има и е предназначена за бежанци. Неин автор е здравното министерство а целта й е да просвети неграмотните бежанци. Страницата е разделена на следните глави: - от какво се състои човешкото тяло - семейно планиране и бременност - инфектции - бременност - чувства и взаимоотношения - права и законодателство Страницата се казва "Zanzu" и я има дори на български! Може да я посети всеки! А руския лумпен пропагира "Вижте какво ни готвят - изнасилвания, геноцид и налагане на терор". "Хора, да излизаме от ЕС, щото на мене не ми се мре и искам бъдеще за българските дечица. Помислете за дечицата си". МОСКВА ВОДИ ВОЙНА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА

Лиглью. Това е откровена графична промоция на секс между черни и бели, щото 'това било нормално да те изнасилват'. Ми не, не е нормално. Сайта е насочен към чернюфците мигранти, как да си намерът топло путе и е планиран да ги насочи към такива смесени сексуални връзки - но забележи, никъде не се споменава за брак, отговорности и финанси. Говори се за еднократен секс, връзки (но не брак и финансови отговорности, нито законови такива), също и как да забършеш некой от улицата за еднократен секс. И 'мигрантите' слушкат.... Ето заради тоя сайт и подобни инструкции от германското правителство се случват изнасилванията в Кьолн и целата Европа. Щото натрапниците са инструктирани и наставени да правят секс. Забележи, европейските жени и мъже са НАТРАПЧИВО УБЕЖДАВАНИ И ИМ Е ЗАПОВЯДАНО че в междурасовия секс НЯМА НИЩО ЛОШО И ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВЯТ. Дали няма нищо лошо е спорно, който както го чувства. Но на мен ми идва нанагорно да ме инструктират че ТРЯБВА да го правя с черньофци - щото баба меркел казАла.

В момента държава няма, всичко е единствено в ръцете на народа, борете се!

В корана думата: - "убий/ убивай" е използвана 180 пъти; - "неверник/ неверници" е използвана 394 - "любов към ближния" е използвана само 5 пъти, но и петте пъти, когато корана говори за любов, продължава да проповядва омраза: "Вижте. Вие сте тези, които ги обичате тях (неверниците) , но те вас не ви обичат" (3. 119)

Задачата която ние унгарците и народите от Централна Европа както и на другите европейски народи, които още не са загубили своята идентичност и разум е ясна. Ние унгарците и поляците знаем как да се справим. Научени сме че смелият трябва да гледа опасността в лице ако е достатъчно смел. Затова трябва да издърпаме античната маска на кураж изпод прореза на милостивостта. Най напред трябва да сложим стомана в нашите гърбове и трябва да отговаряме ясно, на висок глас, така че да бъдем чути надалече и нависоко: Най-важния , първостепенен въпрос определящ нашата съдба е въпроса Какви ще бъдем ние. Ще бъдем ли РОБИ или ще бъдем СВОБОДНИ ХОРА? Това е въпроса, вие трябва да ми отговорите. Бог да благослови Унгария!

Затова ние отхвърляме категорично насилствената заселническа схема и няма да толерираме нито изнудване, нито заплахи. Време е да бием камбаните на тревога! Време е за Противопоставяне и Съпротива. Време е да търсим съюзници. Време е да развеем знамето на горда нация. Време е да предотвратим деструкцията на Европа и да спасим бъдещето на Европа. Днес, независимо от партиина принадлежност, ние призоваваме всеки гражданин на Унгария да се обединим и призоваваме всички европейски народи да се обединим. Лидерите и гражданите на Европа е време да спрат да живеят в два отделни свята. Ние трябва да възстановим обединението на Европа. Ние хората на Европа не бихме могли да бъдем свободни поотделно ако обединени общо не сме свободни. Ако обединим усилията си ще успеем. Ако всеки върви в различна посока ще се провалим. Заедно сме силни, разединени сме слаби. Или заедно или не- това днес е закона. Унгарци, през 1848 година в конституцията беше написано че нищо не е разрешено да се прави в ущърб на Хабсбурската Империя. Ако бяхме тогава приковани към тази постановка, нашата съдба щеше да е друга и германското море щеше да е погълнало унгарците. През 1956 година беше написано в конституцията че ние трябва да останем окупирана и съветизирана страна докато патриотизма бъде изкоренен от душата на последния унгарец. Ако тогава се бяхме подчинили, ние бихме били заличени от съветското море което щеше да ни погълне. В днешната Книга на Съдбата е записано че скрити, невидими световни сили ще елиминират всичко което е уникално. Те ще изтрият култури, религии и популации дотогава докато нашата много лицева и горда Европа стане безкръвна и мека. И ако ние се примирим с този план, нашата съдба ще бъде решена и ние ще бъдем погълнати в бездънния търбух на Съединените Щати на Европа.

Забранява ни се да казваме че Брюксел крадешком реже все повече парче по парче части от нашия национален суверенитет и че в Брюксел сега мнозина творят план за Съединени Щати на Европа- за което никой не им е дал авторизация. Дами и Господа, днешните врагове на свободата са от различно естество различни от кралските и имперски управници в миналото, различни и от тези които управляваха системата на робство на Съветския Съюз. Сегашните използват нови средства за да ни поставят под своето подтисничество. Днес те не ни вкарват в затвора или в концентрационни лагери или пък не изпращат танкове да окупират нелоялните страни търсещи свобода. Днес информационните бомбандировки, заплахите, заблудите или изнудванията на световните медии са достатъчни за тази цел поне засега. Но хората в Европа започват да се събуждат бавно, да се прегрупират и скоро ще се съвземат. Подтискането на истината за гражданите на Европа започва да се пропуква и разпада. Хората на Европа накрая ще разберат че тяхното бъдеще е под заплаха:не само тяхното благоденствие, лесен живот и работни места са заплашени, застрашена е сигурността и мирния ред на нашия живот е под огромна заплаха.

Слово на Виктор Орбан ВРЕМЕ Е ЗА СЪПРОТИВА Съдбата на унгарците е споделена със съдбата на другите европейски народи и е част от общия съюз на много хора, който съюз днес не е свободен. Днешна Европа е наранима, слаба и болна като едно цвете чийто корени се изяждат от хищен невидим паразит. Днес, 168 години след войните за независимост на Европейските граждани, Европа-нашия общ дом не е свободна. Дами и Господа, Европа не е свободна защото Свободата означава да се казва Истината. Днес в Европа е забранено да се казва Истината! Дори да е от сребро поставения намордник е намордник. Днес е забранено да наричаме пришълците пришълци, а говорим че Европа е заплашена от Миграция. Забранено е да казваме че още десетки милиони си стягат багажа за да поемат същия път. Забранено е да казваме че тази миграция носи престъпност и терор в нашите страни. Забранява ни се да казваме че масите пристигащи от други цивилизации заплашват нашия начин на живот, нашата култура, нашите обичаи и нашите Християнски традиции. Забранява ни се да казваме че тези които са пристигнали от там по-рано вече са построили техен, различен свят със техни закони и идеи, които разкъсват хилядолетната структура на Европа. Забранява ни се да казваме че това не е случайна и непреднамерена верига от последователности, а е всъщност една предварително планирана и оркестрирана операция- насочване на маси от хора към нас. Забранява ни се да споменаваме че в Брюксел се творят схеми за максимално бързо транспортиране и настаняване тук на чужденци без нашето съгласие. Забранява ни се да казваме че целта на заселване на тези хора тук е да се промени религиозния и културен вид на Европа и да се изменят нейните етнически основи, и така накрая да се елиминира и последната бариера срещу интернационализма- националната държава.

Фашизма на Адолф Хитлер, холокоста и милионите избити от фашистите е мека версия на Исляма, в името на който са избити и биват избити милиони, в името на който днес хора биват убивани с камъни или бесени по улиците! Вижте какво учат исламистите по джамиите! Вижте какво проповядва исляма, "Религията на мира", както го опредили Ердоган: Сура 2,191 "И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш" Сура 8,12-13 "Твоят Господ разкри на ангелите: "Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници! Аллах е суров в наказанието." Сура 8,39 "И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах! А престанат ли Аллах е зрящ за техните дела." Сура 9,111 "Аллах изкупи от вярващите душите и имотите им. Сражават се по пътя на Аллах, убиват и биват убивани, за да е техен Раят Негово истинно обещание.Това е великото спасение Сура 47,4-6 "И когато срещнете неверниците, удряйте по шията, додето ги надвиете, и здраво ги вържете! А после или милост, или откуп, когато войната приключи. Така е! А ако Аллах пожелае, би им отмъстил, но иска Той да изпита едни от вас чрез други. А на онези, които бъдат убити по пътя на Аллах, Той не ще провали делата им.Той ще ги напъти и ще подобри положението им.И ще ги въведе в Рая, за който ги е известил." Сура 48,29 "Мохамед е Пратеника на Аллах. А онези, които са заедно с него, са строги към неверниците, милостиви помежду си"

Това прилича на наливане на едни пари от външни ислямистки държави,като причината е да се увеличава броя на мюсюлманите,не неволно ,а преднамерено,защото обществото спи и не се интересува,а тук се атакуват младежи и то в момент когато света се бори с радикалния ислям и ИД,това което се случва е недопустимо,защото младежите ,особено сега когато войната продължава да се зомбират е крайно неприемливо,а и влиянието на ИД не е пресечено,а младите са най лесни.Нищо не е случайно,и Хафъзов също е получател на едни пари,изобщо не ходи за черните очи!

кво да си говорим. Когато с името на твоя Бог взривяваш и убиваш невинни хора и деца, това не са хора. Ама и ние си траем - нали тур;ци взривиха ВАГОН ЗА МАЙКИ С МАЛКИ ДЕЦА И ИМАШЕ ЖЕРТВИ. Жащо позволихме да се издигне паметник на именно тези атентатори, които с право ги екзутираха. Ще ни мачкат, щото си траем.

Повече от коментаторите меко казано са животни. Виновни са Тв, които обръщат внимание на тези 100 идиоти.

Не сме ги канили тук тези мюсюлмани и не сме им ходили в мюсюлманските държави да се молим на нашия християнски Бог! Така че, или ще се съобразяват с християнските порядки в нашата цивилизация, или да си ходят там, откъдето са дошли.

Забрана за исляма на територията ни.кой ни попита за разрешаване на друга религия освен православието?Референдум имаше ли или се чака мангустите да се размножат достатъчно и тогава да се проведе "референдум" менте като в Шотландия където гласуваха всякакви емигранти и тарамбуки.

Много интересна статия на немския Spiegel-ONLINE oт 2007 година. Статията е озаглавена: Forschung in islamischen Ländern: Wissenschaft im Namen Allahs (Науката в ислямските държави: Наука в името на Алах). Spiegel-ONLINE си задава въпроса, защо науката в ислямските държави е изключително слабо развита. "Научната незначителност на ислямските държави, чието население съставлява една пета от световнот население, е видна от статистиките на Световната Банка, на Юнеско и на Национална фондация за наука. - В Организация за ислямско сътрудничество (съкратено ОИС) членуват 57 ислямски държави. 20 от тези 57 държави са отделили за наука през периода 1996 до 2003 средно само 0,34% от брутния вътршен продукт, докато средното световно ниво е 2,36%. от брутния вътрешен продукт. - Научните публикации в държавите от ОИС са средно 13 броя на един милион население. Средното ниво в световен мащаб e 137 публикации на един милион население; в САЩ 666 публикации на един милион. От 200 000 научни труда, публикувани през 2003, половината са от САЩ, една трета от Европа и около седем процента от Япония. - Само 312 университета в ОИС от общо 1800 са публикували научни трудове, турски университети са публикували 26 труда, ирански 9. - от 28 университети с най- нисък коефициент на публикации, 14 са от страни от ОИС - Броят на учените в държавите от ОИС е 500 на един милион жители. В Япония и Швеция този брой е 5 000 на един милион. В други 21 ОИС държави, които се намират южно от Сахара, този брой е 20 на един милион. - От 860 носители на Нобелова Награда, само 2 са мюсулмани: Абдус Салам (първия мюсулманин, носител на нобелова награда, роден в Пакистан, НО учил в Кембридж) и Ахмед Зеуаил (роден в Египет, но следвал в САЩ).

Исляма е религията на примитивите индивиди! Коефицента на интелигентност на тези имами, мюфтии, муицини и проповедници е близък до този на павианите! До сега има общо 860 учени носители на нобелова награда, НО сред тях няма нито един мюсулманин! Защо ли? Няма нито едно ново научно откритие, което да е направено от мюсулманин! Защо ли?

"Районният мюфтия дори смята за необходимо да има поне три джамии, които да бъдат разположени на удобни места за посещаващите ги мюсюлмани." Има, дори повече от три удобни джамии, всичките се намират от южната ни граница към близкия изток. Да ходят там.

Ми що се крият в склада,след като има централна джамия,че и дипломатически коли от Судан,Иемен,Либия,а че техния ислям изобщо не е умерен ,а и Хафъзов се наредил и нищо не е случайно,и изобщо не е умерено.

Тоя наглец (мюфтията) май започна да прекалява. В София мюсюлмани са само шепа пришълци, без които можем да си живеем много по-спокойно и ако толкова много държат да вирят гъзове на закрито имат богат избор от хиляди чисто нови джамии в селата около Родопите и в Лудогорието - да ходят там. А на другата категория мюсюлмани - емигранти и "бежанци" - прав им път, да си ходят там, от където са дошли и да си строят колкото искат джамии.

Щом исламистите си позволяват тази брутална и безсрамна наглост в сърцето на България, представете си какво е положението в Родопите и Делиормана. А ДАНС, разузнаване, полиция, прокуратура си бъркат в носа. Турция води война притив България!

през последните сто години , и до днес , единствената държава враждебна към България е русия !

безнадежден случай. А на тези, чиято отговорност е опазването на българската държавност, а не да се прегръщат с турците, рано или късно ще се потърси отговорност.

Не на искането на мюфтията

Путеноидите искат да предизвикат кръвопролития и етническа война в България за да може Раша пак да ни "освобождава"Но мюсюлмани и християни само им се смеят...ха..ха

В петък се събирали над 350 мюсюлмани да се молят, а наще хора - 100 човека, по добре да си траят и да не протестират много много,че 350 е по - голямо от 100...

Само че 350те "молещи се" отиват там, защото им се плаща, а 100те протестиращи са предимно живущи, на които е писнало от тази паплач.

А Света София в Истамбул кога ще е отново църква а не джамия?

Скоро и това ще стане. Те турчолята много на сериозно се взеха и сега ще берат плодовете на интригите дето ги заплетоха.

когато Света София е била църква , по нашите земи са ходили облечени в нещавени овчи кожи ! а за баня и сапун са чули 300 години след това ! тъй че кротко

Нали Люлин, Надежда, Обеля били най-гангстерските квартали в София със скинари бе? Нали имаше някакви такива от рода на - София Запад, София Изток... Къде са сега ултрасите за да ги изгонят от там тези мюсюлмани? Само ходят по мачовете да се филмират и да лаят пред полицията, ама работа няма да свършат...

Исляма е едно от средствата на строителите на вавилон срещу християнството и Божието слово защото е несъвместимо с новият луциферианският ред и хуманистките, закони които са в директно противоречие с Божият закон. Римокатолицизма и исляма за като братя близнаци, но първият е по-стар и начало на вторият. В ислямските държави може да се видят и католически катедрали и джамии в близост една до друга, но християнските църкви там са забранени.

дино , диноооо , дино ! толкова си зле , че и светена вода няма да ти помогне !

Не му се връзвай на тоя. Една от най-тъпите соросоидиотски пачаври тук. Чудя се сорос на такива олигофрени ли си дава парите.

Протеста разрешен ли е от общината

живеят тези идиоти? Да им дадем по едно наметало с кръст, за да се изживяват като кръстоносци.

Ти па да не си некой арабин, че походи са ти в главата?

Играе се същата история вариант Пазарджик. Група мангали вземат пари да се правят на мюсюлмани. И да напуснат мангалския си статус, Само дето този път са избрали София. Те имат подкрепата освен на Саудитска Арабия, Катар и на две други държави, САЩ и Израел, които чрез своите си фондации и НПО се опитват да дефрагментират българското общество. За да могат да насъскват после фрагментите един срещу друг. Разделяй и владей, създай хаос. Не случайно, всички соросови организации са покровители на циганите и едва ли не трябва да им слугуваме. В момента ги лансират, като ползват исляма за ракета-носител. Ако помните, не случайно когато в България дойде Килъри Клинтън, на приема й бяха само мангали. За да знаем българите, на кого да сме "благодарни". А това е удобен начин да се опитат да засилят нашествието на младите, здрави и прави "бежанци", които да бъдат използвани за ударна сила. Държавата трябва да се намеси рязко. Всички такива НПО и прочеее образования, трябва да дадат отчет за парите. Кой ги дава, защо ги дава, как се изразходват. И да си плащат данъци. За НПО чужди - данъци двойни. За бонуси на службите, които ги наблюдават.

Мен не ме интересуват никакви отчети. Всички НПО да се закриват с изключение на Червен Кръст и Юницеф

Аз съм ЗА! Пет века ни стигат ,а политиците ни, май не са учили история !!!

Люлинци , обявявайте ден и час и да ги почваме !

единствената полза от контролирумо присъствие на мюсюлмани в едно ощество е те да служат за индикатор. Когато обществото морално, интелектуално и битово се доближи до мюсюлманите, значи има проблем и трябва да се реши. Когато дистанцията се увеличава, значи всичко е наред.

Преди време писах и пак ще го напиша - както нацизма, и исляма трябва да бъде забранен със закон на територията на България! Разпространяването на Корана и ислямска литература трябва да бъде приравнено с нацистката литература, защото тя е по-отвратителна и античовешка идеология дори и от нацистката! Всеки ислям е радикален, нерадикален ислям няма! Просто доказателство е отношението както на официалната държавна власт, така и на всеки един мюсюлманин към християните, намиращи се по една или друга причина в техните държави. Турция е другото доказателство,че светски ислям дълго време не може да има! И какво, 70 000 орки-мангасарян бият чела в земята в София?! Умножени по 4, да речем, около 300 000 мюсли ли има в Сф??? И даже повече?!? Ислямът трябва да бъде забранен в България, това е!

А какво е нацизъм? Не беше ли един вид социализъм, малко по-либерален от този, който преживяхме (слава Богу) всички ние? Или сте от по-новото поколение, което не помни "хубавите" времена и само слуша носталгичните приказки на глупаците, на които им е мъчно за тях.

Нацизмът не е социализъм,драги, макар да има десетки изброени форми на всякакъв вид социализъм преди да се появи национал-социализмът! Когато прочетеш Комунистическия Манифест на Маркс и Енгелс ше видиш за колко вида социализъм става дума. Но тъй като нацизмът е обявен за расистка идеология, тук писах именно в тая връзка,че исляма е в пъти по-расистка и античовешка идеология, идеология на примитиви и дебили, той трябва да бъде забранен с цялата строгост на закона, така както е забранен и нацизма! Сега ясен ли съм?

България от години се ислямизира с активната помощ на Саудидска Арабия и Турция, Родопите скоро ще поискат независимост, а ДАНС, Разузнаване, Полиция, Прокуратура броят мухите и чоплят семки! Какво правят службите? Каква информация имат? Какво правят против ислямизацията на България?

"България от години се ислямизира с активната помощ на Саудидска Арабия и Турция, Родопите скоро ще поискат независимост"- Исляма е българска религия от векове...за какво ислямизиране говориш(българин-мюсюлманин)? И за да се поиска независимост в Родопите трябва да се чувстваме подтиснати , а не е така. Живеем в свободна държава . А ДАНС и прокуратурата май трябва вас да разследва да видим кой ви плаща за да създавате етническо и религиозно разделение на нацията!!!

Аре бе малко ли талибани от ИДИЛ клаха християни, та да се ширят и у нас!

В БЪЛГАРИЯ живеят БЪЛГАРИ. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в БЪЛГАРИЯ трябва да говори БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и трябва да уважава и спазваБЪЛГАРСКИТЕ закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. БЪЛГАРИЯ не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от БЪЛГАРИЯ и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация. ТОВА Е ОТ РЕЧТА НА ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕР КАТО СЪМ ПОДМЕНИЛА САМО ИМЕТО НА НЕГОВАТА ДЪРЖАВА С ИМЕТО БЪЛГАРИЯ.

Дайте координати. Утре там няма да има нищо освен новинарски екип от тв анадола

Има нещо много странно в Европа. Всички искат да са толерантни към бежанците и Исляма. Това е добре, все пак сме хора. Стига да не се занимават с терористични дейности. Защо обаче на много места в ислямския свят не са толкова толерантни към Християнството и християните? Защо имат смъртни наказания за смяна на религията? Как би изглеждало, ако България имаше смъртно наказание, за отказване и отричане на Християнството?

"Млада иранка, приела християнството, получи закрила у нас Момичето е на 22 години, а причината, поради която животът й в Иран е заплашен, е, че приела християнството." И тези хора искат толерантност.

Квартал Изток ви подкрепя, ако се наложи ще дойдем!

"независимия депутат Хюсеин Хафъзов" Какъв процент от населението са гласували за този независимост депутат? Докога ще има подобни депутати? Предполагам, че джамиите в и молитвените домове в Люлин не е спонтанно, а спонсорирано, планирано и организирано.

"Люлин" е колкото Плевен! Като прочетох на челната страница на портала "Люлин се надигна, мюфтия иска 3 джамии", помислих си за 2-3 хиляди души поне на протест, а те били стотина. Не се е надигнал още "Люлин". Вътрешното заглавие е по-вярно - "В Люлин се надигнаха срещу мюсюлмански молитвен дом".

Протестът беше по време на петъчната им сбирка от 12.00ч на обед. Колко хора са свободни по това време? Важното е следващия път да са повече! Всеки ден да е така до победата!

Всеки има право да се моли на който си иска Бог, Дявол, Буда.... или да почита извънземните. Пише го и в Конституцията. Правилото е просто: Религиозните обреди не бива да са в разрез със законите в съответната държава. Колкото до това кой като какъв се самоопределя- това също е личен въпрос и по никакъв начин не касае филанкишията по форумите!

Щом искат ДПСарите да се кланят на дявола, това найстина си е тяхна работа, ама да водиш и от вън сатанинопоклонници и да караш местните да им дават места от свойта земя за сатанинските им сборища, е няма как да стане.

Болшинството от ДПС-арите се кланят на Аллах- така наречените "еничари" от българския етнос се молят на царица "Парица". Никой не може да насили никого да даде земя, но може да си купи- по най-тривиалния начин. Ами съберете си пари и направете 100-на нови църкви в София. Бих приветствал такова начинание- само не бъдете безбожници и върли овълчени материалисти като че ли ще живеете во веки веков!

На кюрдите в Турция така ли разправят?

В страната няма толкова мюсюлмани, колкото ги изкарва мюфтията. Повечето са цигани, които се турчеят и правят на мюсюлмани, а всъщност са никакви. В София пък съвсем не е нужна джамия - тук една джамия им стига.

След новините от днес, за договори и споразумения, скоро българите ще са по-малко от мюсулманите.

Ако им спрат нелегалните пари ще мирясат , но не е само това . Във смесените места ,със все възможни начини изнудват бедните хора ,ако не си към ДПС ,няма подновяване на трудов договор в държавните предприятия или инстанции. Да не говорим за финансиране на бедни смейства ,където мъжете трябва да носят бради задължително ,ажените да ходят покрити с кърпи ида носят ,дрехи кито дори не са по турския обичай , а са по обичаите на една арабска страна . Не го ли правят спират им помощите .Не изключено скоро и целия парламент и министерски съвет да се включат в същата кампания ,защото вечно са алчни .

ЛЮЛИН!!!

Финансираната отвън религиозна дейност е хибридна война срещу България! Да си покажат финансирането! Откъде имат пари да развиват религиозна дейност!?

как да покажат,нали ще се разбере че С.Арабия,Катар,Турция,ОАЕ са им най-големите спонсори,обществена тайна е че за всяко посещение в джамията им се заплаща определена сума а ако и пее по микрофона там сумата е двойна че и тройна!

Точно така! Затова със закон да се извади финансирането им на светло и да се забрани финансиране на религиозна дейност от чужбина като водене на хибридна война срещу България!