Синдикат плаши с блокада на парламента

КНСБ заплаши с протести да блокира парламента, ако бъдат приети предложенията за промяна на кодекса за социално осигуряване (КСО).

Обратно в новината

Коментари - Синдикат плаши с блокада на парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези протести трябва да са общонационални. Българите не сме само в София., а в цялата страна. Така че синдикатите да се замислят за това - всички искаме да изкажем своето мнение.

Ама в България имало синдикати? Запръв път чувам. Направо съм изненадан

управниците! Гответе се! Всеки откраднат лев от осигуровките ни, да им струва поне 100 лв., от всеки увеличен ден осигурителен стаж (възраст), НОИ да губи по 10 дни внесени осигуровки. Работете за себе си - нито лев за правителството на олигарсите, нито лев за НОИ, нито лев за бюджета! Пълен бойкот и саботаж на тази политическа система, на НОИ, на антисоциалното министерство и на правителството! Поставете си за близка цел свалянето на правителството на олигарсите. Когато става въпрос за живота ни, за човешкото ни достойнство, всички средства за разрешени.

КАКВИ ПРОФСЬЮЗИ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА?? ЧЕ КОЙ ИМ ВЯРВА НА ТРЕНЧЕВ И ЖЕЛЯЗКО ХРИСТОВ??

Ало-оу, циндикалистчетата-а, не четохте ли вестници? Ха да ви видим сега как ще блокирате нещо след дъжд качулка. Плашат те...само гаргите! И пак да гледате с поучителна цел филмът "Хофа", че сте го задминали, чини ми се!!!

Скъпи синдикалисти,толкова се компрометирахте във всички тези години,в които сте несменяеми,недопускащи нищо ново до кокъла,какви представители на трудещите се сте вие!?Камо ли г-н д-р Ж.Христов!Моля ви скрийте се някъде в небитието,където по право ви е мястото,не на организациите-синдикати,а лично на вас,самите.

на Тренчев Подкрепа, че нещо не го забелязвам? Или те са синдиката на олигарсите?

Тяхната вече не се търпи! Вдигайте ни, да излезем всички на улицата и да ги изхвърлим от парламента и властта! Едва оцеляваме, а те искат още и още от нас, но на данъците и богатствата на олигархията не посягат. Няма да им плащаме за кризите с кръвта си, бедността и мъката на децата и възрастните! Долу правителството на олигархията, Световната банка и МВФ!

Тези правителствени синдикаКи, се излагат с повторението на изтъркания си номер в цирк "България - Борисов". И аз, барабар Петко с мъжете, съм се запътил за "оня свят", където няма да ми е необходима ни пенсионна, ни здравна рИформи. Имам 100% гаранция - 100% инвалидизация и ми дреме на дедовия. Пред Парламента и да протестират, ще е буря в чаша вода. Без протести, с БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ, ще бъдат издухани колониалните марионетки. Световната криза ще погуби кукловода им, а куклите ще измрат от страх пред очакващата ги "народна любов".

проблемът е ние да не ги предварим, щото това им се ще. Време за губене нямаме - или ние, или те.

А ИМА ЛИ СИНДИКАТИ У НАС;КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕКЕРЕТА

Не няма, гербаджийско недоразумение такова

Синдикати в България? О,не!!!!!!!! Те са в Гърция! Хайде,хайде,на командировка там,че дано се научите как се действа! Ама и ние,ако сме членове на някой си синдикат,сме едни активисти,ама не тий работа... Мърморим си: Виж ги ти тия в Гърция,пак стачка! А за нас,доста обидно,ама ако не се обидите- лапни шарани...Кютай си брато,времето лети,и нищо не ще се промени... Льов,льов,лилильов,льов лилильов,за протести и стачки ,никой не е готов!!!!!!!!!!!!!!!

Като го гледам как се е наклал като свинкя пред Коледа, хич не го виждам този вожд на КНСБ като гладуващ. Това е номенклатура от времето на милиционеро-социализма, която си търси реализация. Това не са синдикати - това е пародия. И понеже всички го знаят, този се напъва да покаже че в КНСБ има останало някакво съдържание. Другарю Желязко, не се напъвай чак толкова че може да ти изпусне клапана. Тогава в най-добрия случай ще се размирише, в малко по-лошия ще оцапаш гащите, а в най-тежкия може да разкаляш терена. Във всички случай ще смърди та няма да се трае.

По-добре е да си от времето на милиционеро-социализма в сравнение с времето на бандито-капитализма, на което дебилен представител си ти. Резунски, колелото на историята се върти, оборотите стават все по-бързи. Внимавай в картинката, резунски, времето ви изтича!

ДОЛУ ГЕРБ! Обърнахте държавата на бадак!

Истината е,че синдикатите,като тоталитарни организации са силно мафиотизирани. Използват измислени протести за да измъкнат парички като се самоназначават за посредници в спора. Изключително опасни са за икономиката на страната защото раждат само глупости. След ЕРП-та и газоразпределителните дружества трябва да има проверки и на синдикатите плюс проверки от комисията Кушлев за имотното състояние на синдикалните лидери.

и сега кво?1000 или 2000 души ще викат пред парламента а останалите 7 000 000 ще минават покрай тях и ще се подсмиват. И така ще е докато синдикатите си мерят оная работа и кой по-голям брой ще изкара вместо заедно да се съберат и да ги изметат всички от сградата. Ама няма как да се случи като си пият заедно и си делят парите под масата с министрите. Да сте чули за беден синдикален лидер?

Къде сте,бе "синдикати"? Смешници . България и синдикати - все едно казваш дървено желязо...Не заблуждавайте никого - просто сте лапачи ,а не синдикати.......

чесно ли ?

Какво ли означава "чесно"?!?