Издирват внук на Кирил Рашков заради закана за убийство

Внукът на Кирил Рашков - Кирил младши, е обявен за общодържавно издирване по жалба за закана за убийство, отправена минути преди прегазването на 19-годишния Ангел от Катуница.

Обратно в новината

Коментари - Издирват внук на Кирил Рашков заради закана за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роми пребиха семейство в столичния квартал Модерно предградие. Това съобщи пред Фокус една от потърпевшите - Ива Шишкова.

Чета в др. медии, че "До общодържавно издирване се е стигнало, след като полицаите не са открили Кирчо Рашков на адресната му регистрация в Пловдив". Каква "изненада"?! Цветанов стига с тези номера!!! Да не е луд да ви чака на "адресната" си регистрация. А може би е бил на митинга на Герб, където е подпявал на потното изпълнение на Веско Маринов "родната полиция ни пази"

Сънародници,българи,да спрем с тези измислени и гальовни имена:роми,цар Киро и пр.Да наричаме нещата с истинските им имена,защо да даваме на циганите самочувствие?!Да ни бият и крадат ли?! Хайде де!?

Дайте снимка, като го издирвате!

Павилно - как така го издирват, щом за да го намерят не им трябва помоща ни като го разпознаем, очевидно изобщо не го търсят и най-вероятно си го и охраняват някъде за да не му се стовари всенародната любов и да натежи на клончето на някое дърво!!!

Цялата мизерна същност на дребнобуржоазната ни държава лъсна тези дни. Загниването на страната най-ясно личи в поведението на пловдивската полиция. Ако е за арест на децата на България, вдигнали се на бунт против корупцията на цялата политическа шайка воглаве с ГЕРБ, полицията на естрадния певец Цветанов действа мигновенно. Когато трябва да прибере в кауша доказани цитгански лумпени и убици, провокатори и негодници, тогава полицията е като озлочестена девойка. Крещи, та се къса, но нищо не прави, освен да си вдига нагоре рокличката. На нашата полиция обаче нито гащичките са й чисти, нито краката - стройни. Това е едно корумпирано, лениво и злобно котило, на което не може да се разчита. Новата власт, която ще дойде след бунта на младите и българскатка пролет, ще трябва решително да оправи нещата чрез тотална подмяна на състава и особенно на лидерите, които трябва да видят и другата страна на решетките.

Пазили им къщите, защото мародерствата били незаконни. А 20 години циганите как мародерстват в цялата страна, нямаше кой да пази къщите на не-циганите, там е проблема.

Ако и този случай потулят си хващам багажа и се махам завинаги от тази мафиотска страна. Ще ги питам далавераджиите от БСП и ГЕРБ как ще крадат, като останат само цигани и малограмотници в България.

мда.. съгласен съм с теб аз мисля да направя същото .. но независимо как се развият нещата с този случай, защото проблема не е само в случай, а много по-дълбоко и ако има някакво желание да се оправи тази държава трябва 90% от политиците да се вкарат доживотно в затвора - да не говорим за голяма част от "бизнесмените"

някой се сетил да го обвинява в заплаха за убийство. сигурно и лъжесвидетелите са на лице.

А някой от Вас сеща ли се за EURO+, че са ни задължили с 6000000000/милиарда/ евро. Толкова са парите за дострояване на АЕЦ Белене. Ето срещу това трябва да се вдигнем. Не може някой своеволно да решава съдбата на народа . За такива жизнено важни решения е необходим РЕФЕРЕНДУМ.

И какво излиза: НИЕ,РЕДОВНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ПРАВОРАЗДАВАЩИТЕ ИНСТИТУЦИИ / ПОЛИЦИЯ,СЪД, ПАРЛАМЕНТ/, А ТЕ САМО ПАЗЯТ ПИРАНИТЕ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД ДА НЕ ИМ ТЪРСИМ СМЕТКА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ ВЕЧЕ 22 Г./КРАЖБИ,УБИЙСТВА,ИЗНАСИЛВАНИЯ,ОБИРИ И НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ.../, ЗАЩОТО Е ЯВНО малките деца го ЗНАЯТ ,ЧЕ ТЕ ИМ ПЛАЩАТ КЕШ-ДИРЕКТНО В ДЖОБА БЕЗ НАЛАГАНЕ НА ДАНЪЦИ...СЛАДКООООО, СЛАДКООО...BASTA COSI...!!!!

Добре казано!

И така значи според управляващите е мародерство да се съборят опразнени къщи и за това ще ги пазят, а не е мародерство да се "опразват" други къщи от покъщнината по селата....След като едва ли не ги изкараха хората от Катуница виновници за етническото напрежение сега ги изкарват и лъжци че внука се разкарва из селото...Оставам настрана лъжите на управляващите колко пъти беше "задържан" рода на Киро а сега подир дъжд качулкам като дадоха всичко от себе си за тази седмица да помогнат на родата да напусне страната и да се окопае, го пускат за "издирване"....Наглост, лицемерие, подлост и всички подобни "хубави" неща използват управляващите за да не засегнат тези които "ще ги изберат".....

Приятелю, просто потърси в Гугъл с ключови думи "роми разграбват" и ще видиш истинските случаи на мародерство. Интересно при тях къде е била жандармерията и полицията. От това по добър пример за расова дискриминация към българите ми е трудно да дам.

Мисля си че това съм написал и в коментара си, но без да определям извършителите по простата причина че не знам какви са били...А и честно да си кажем няма значение циганин или българин е престъпника - трябва да има прилагане на закона...

ББ страшно много прави за държавата ни.. Човек с образование пожарникар! Бивш бодигард на Тато? Човек който не знае чужди езици? Човек без семейство.. и този ни управлява. Е страхотно управление само! Режем лентички, всеки ден по телевизията как е отворил някоя детска градина или пък как е пуснал някоя магистрала в действие. Едва ли не самия той се е потил и ги е строил. Само че те са направени я с ЕВРО пари я с наши. Сега не може да се справи и с този проблем, че той с кой ли е успял да се справи? Но иначе може само да говори това и онова и да изкарва другите виновни в това е пръв.

Този пост е към всички, които не са тясно свързани с конкретен политик или политическа клика. Дано следващите избори преминат през два тура. Направете всичко възможно да разберете резултатите от първия тур в секциите с доминиращо население склонно към продаване на гласове. (Тук проявих етническа свръхтолерантност). На втория тур гласувайте срещу кандидата получил продажните гласове. Преодолейте антипатия и симпатия, гласувайте срещу циганския избранник.

...трябва да гласуваме АЗ за ТЕБ или ТИ за МЕН, щото всички останали са цигански избранници.Бях неволен свидетел на подобни машинации за кметски избори и макар да се имам за корав, ми се уплаши окото.

В секциите всичко се манипулира Трябва електронно гласуване сървърите в Google.

Вълците са разтревожени.Овцете се бунтуват.Облекли си лъскавите нови кожи хищниците и се събрали на консултативен съвет за вълча безопасност.Разбира се пръв взел думата този с най-дебелия врат.Побратими,тук присъстват водачите на всички на глутници.Знаете защо сме тук,белите и черните овце си скочиха,което само по себе си не е толкова лошо за нас,но има опасност добитъка да обърне гневът си срещу нашето вълчо царство.

Май искат да ни успокоят за изборите, та платените цигани да гласуват спокойно! И да го застрелят този, пак няма да ни направят толераси!

ИСКАТ ДА НИ ПРОТИВОПОСТАВЯТ! "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!" ИНАЧЕ КАК ЩЕ КРАДАТ! ХОРА, ОБЕДИНЕТЕ СЕ!

"Прокурорът каза още, че са снети обяснения от всички очевидци на инцидента по преписката, образувана в полицията. " Хората заявяват по телевизията, че никой не ги е разпитал, а прокурорът - че всички били разпитани!!! Няма ли кой да го застави да си свърши работата и да го накаже за клинченето и лъжите!!!

Колкото и да не харесвам владиката Николай, все пак го приветствам за думите: "И когато като държава търпим безучастно отделни лица, не просто да извършват, но да парадират с престъпната си дейност, в този случай народът е принуден да се съпротивлява." Макар и понякога високомерен митрополитът поне не е поредния "фикус" - бездеен, безхаберен църковник

Нали всички били задържани в ареса. Ех Бойко Бойко лъжите ти нямат край вече. Сигурно всеки ден си режеш носа. Скоро народа ще ти го върне тъпкано. Тия купени цигански гласове ще ти изядат главата.

че българската църква е настоявала вероучението да влезе в българското училище, кАВО ИМА ОБЩО ТОВА С УБИЙСТВОТО НА МОМЧЕТО И ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА РАЗПИТАНИ СВИДЕТЕЛИ

Ехе Волен Сидеров по NOVA, ами прав си е човека! Този път всички думи му бяха точни.

Думите му винаги са точни, но като политик трябва да е по-спокоен, за да не го изкарват луд!

Този урод човек ли го наричаш? Тази мижитурка просто използва човешката трагедия за да вдигне рейтинга на лумпенизираната си семейна партийка. Виж само физиономиите на хората в неговите агитки. Същия не беше ли гл. редактор на в. "Демокрация", не беше ли той пресаташе на олигарсите - свързаната с Мултигруп и Газпром компания Овергаз... Голям моралист е, особено като се сетя за снимките му в женски еротични списания. И сега този мишок яхнал вълната на национализма и спекулира с справедливия гняв на хората

Уважаеми дами и господа. Спомняте ли си денят, в който беше убито момчето в Катуница? Спомняте ли си, че тогава някаква кола с хора на цар Киро се беше врязала в тълпата хора и полицаи? Спомняте ли си, че имаше двама-трима полицаи с потрошени ръце? Та: ЗАЩО ТАКА И НЕ РАЗБРАХМЕ КОЙ ПРЕГАЗИ ПОЛИЦАЙТЕ? Защо започвам да си мисля, че това е абсолютна лъжа и беше целенасочена дезинформация от пресцентъра на МВР с някаква цел?

Имаше информация, че още двама са задържани като шофьори на мерцедесите, а един - за прегазването и раняването на полицаите. Но наистина не пише дали са им повдигнати обвинения и защо не са разпитани свидетелите. Хората от Катуница се възмущават, че никой не ги разпитва, а има много свидетели, и аз не разбирам какво прави полицията?! Седят и гадаят какво се случило, а не разпитват свидетелите?! Странна работа, изглежда като че ли чакат някой да им нареди какво да правят ...

Не е лъжа,че има прегазени хора след убийството на Ангел..В един ежедневник четох статия и интервю със снимка с едно от прегазените момчета-лежеше в б-ца с извадена /луксирана/ тазобедрена става и екстензия -тежест на крака.Майка му го гледаше,защото 20-30 дни не трябва да се движи,дори да се мърда в леглото.Ужас направо!Но какво стана с виновния шофьор,нещо пак се затъмни информацията.

След като има прегазен полицай, той или неговите колеги нямат ли право да застрелят нападателя? Ако нямат това право защо въобще са там и защо са полицаи.

А кой охранява къщите на милионите българи от мародерстване, г-н Прокурор? Почине ли човек по селата, трупът е още топъл, а къщата му вече е разграбена. И то посред бял ден! Това не е ли мародерство и какво прави тогава прокуратурата??? Или само имотите на престъпниците са недосегаеми, на хорицата, които Ви плащат заплатите чрез данъците си - кучетата да ги влачат?

Абсолютно вярно!!!

Като чуя точно николай да говори за божи страх - настръхвам...

"ЗАКОНА ЗА СОЦИАЛНИ ГРИЗИ" ли каза? Че откога в България има точно такъв закон? Има Закон за социално подпомагане, ама в него далеч не всички трябва да си "заработват" помощите. Така че леко с измислиците! Защото си започнал да лъжеш като дърта циганка!

Е нема такава държава! Обстановката, както казват военните, е критична, а оня си развява гащите в "предизборна кампания" и нямало да си прекъсва отпуската! Къде е тоя "министър"? Кое е по-важно в тая държава - кой ще стане президент или да се опази мира в нея??? Идиоти! Единия реже лентички на 5-6 км пътища и лайнопочистващи станции, другия припява на лигоча Веселин Маринов, а в същото време всичко ври и кипи. Егати, това ли са държавните управници? Техния непукизъм май мина всякакви граници!

повечето си взимат болнични

Факт е, че не плащаха 12 години. Кой плаща през това време?

"Владиката каза, че етническо напрежение в България не е имало, няма и няма да има" Айде бе, тоя владика пак е пиян, имало е и ще има, дедо попе, недейте да се страхувате толкова... Хората не са длъжни да живеят заедно насила. Ако не можем да се търпим с циганското племе все някога ще се стигне до разрив, неизбежно е...

Ще видим след толкова обвинения дали няма и него да пуснат, както мвого други. И само пушилка

Българската православна църква е сплотила и запазила народа ни през вековете. И сега виждаме че политиците и политическите партии не отиват по-далече от сметките за купуване на гласове. Единствената разбираема и смислена надпартийна обществена позиция се изразява от Българската Църква - и сега трябва политиците да покажат че са разбрали посланието на църквата. Може би мирните протесни демонстрации в градовете трябва да се предвождат също от Българската църква - поне няма да има бити с палки и ритници деца и младежи, ако висшите ни духовници тръгнат начело на мирните демострации...

абе ние го издирваме още от първия ден,явно се е разбрало и сега ще го приберат да си го пазят индиичето

Общодържавно издирване,защо?За да спечели време да се укрие добре и едва тогава да се обяви за интернационално издирване!

А снимка?

Е то това излезе като новина още тогава в жълтите вестници. Една седмица ли ви трябваше за да разберете, че официалните новини заедно с Миролюба Бенатова не са в час.

КАКВА ЗАКАНА? НАПРАВО УБИЙСТВО!

...И СЕГА САМО НЯКОЙ ДА Е ПОСМЯЛ ДА СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ВИДИШ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ БИЛИ ГРЕШКА !!!! ВИЕ СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ ЦЕКО ШЕСТАКА ЩЕШЕ ДА СИ МРЪДНЕ КУТРЕТО, АКО НЕ БЯХА ИЗЛЕЗЛИ ХОРАТА НА УЛИЦАТА.... НИКОГА !!! ТО НЕ БЯХА ЧУПКИ В КРЪСТА, НЕ БЕ ФИЛОСОФСТВАНЕ НА ТЕМА ЕТНИЧЕСКА ТОЛЕРАНТНОСТ, НЕ БЕ ПАЗЕНЕ НА КИРО ЦИГАНИНА.... АМА ТАКА СА НАЩЕ ПОЛИТЯГИ, ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПРОТЕСТИРА ИНАЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ ! ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ ХОРАТА СЕ СЪБУДИХА И ИМ ПОКАЗАХА КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ ! ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ !!!

Пичове,управляващите станаха много активни.Пак ни готвят нещо много кофти.

абе булгари,защо не си отворите очите,та нали властимащите са сащите като "цар киро2.не било вазможно да се подмени шофиора-аиде бе.и т. н. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно на същото мнение съм.

Ми избори идат

Идват избори за поредните изроди ..........................................................

Третото народно септемврийско въстание не е свършило. Следва народен съд преди всичко за полицейски началници, прокурори и съдии. След това диктатура, лагери, ред.

Първо трябва да ви мине сутринта визитацията и тогава правете въстанието,след обяд може и лагер с полицейски началници и прокурори в парка..

Ама как добре ги описваш тези твои много любими заведения! Остава и да ни разкажеш и за твоите случки с още по-любимите ти доктори, на които също и ти си им най-любим. Предварително благодарим!

Взе ли да Ви пари под краката, а Герберчета!?

Абе дир ? Къв инцидент ! Тва по бокотиквенски ! УМИШЛЕНО УБИЙСТВО ПРЕД ОЧИТЕ НА СВИДЕТЕЛИ ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА И ДА ТРИЕТЕ ПОСТНАТИ ИСТИНИ !

Не са виновни толкова полицията , колкото ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИИТЕ ..... прокурорите покровителстват тия престъпници внука на Рашков и другите внуци а и тия които са били в микробуса също трябва да ги съдят ... а именно от прокурорите зависи това защото те са тия които повдигат обвиненията и т.н. .... а както виждаме тоя прокурор даже има наглостта да прекрива внука като не вярва на хората че са в селото ..... и какво излиза, че милиони разбират вината на внуците и на тия в микробуса а прокурорите не се сещат за това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УЖАС!!!!!!!! ПОДКУПНА СМРАД ..... крайно време е вече да се търси отговорност от прокурорите!!!!!!!!!!

Трябваше ли да напусне страната за да се обяви за издирване.След дъжд качулка,ей на това викам корупция на високи нива.

Европа избра са свои партньори нашите мафиоти. Логично е да не и дреме за останалите българи.