168 задържани при поредните протести заради Катуница

Мирни протестни демонстрации след инцидентите в Катуница се проведоха във Варна, София, Пловдив, Бургас. Задържани за нарушаване на обществения ред са общо 168 души. Един е арестуван за насаждане на расова омраза и ще бъде обвинен за това.

Обратно в новината

Коментари - 168 задържани при поредните протести заради Катуница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link Присъединете се към групата ДА СЕ ЗАБРАНИ НА НЕГРАМОТНИТЕ ДА ГЛАСУВАТ, за да спре най-накрая купуването на гласове,изборния туризъм и толерирането на определени малцинствени групи с цел лесната им манипулация при избори!!!

Само си някоя изкукала свидетелка на Яхова! Или любовница на циганин с ланец.

Ами, господин свидетел, ние други нямаме, които да застанат зад нас и да ни защитят. Аз ли да отида, дето едвам ходя? А ако ти се безпокоиш за реституцийката си/да няма размирици/, е твой проблем. Засега бъди спокоен, ама не завинаги...

говорим за права ,говорим за наручаване на етническя мир-моля ви отговорете ми ние булгарите какви права имаме-не сме ли ние дискриминираните,засто бягаме от собствената си дарява-замислете се политиси ако имате и грам савест/за патриотизам не моге и да се помисли-не си падате по тази част/младото поколение тегли от вачата безучасност-ако открадна кокочка сте ме садите до дупка -а за убииство-1500 лева и си оправдан.дави се не види и демокрасята,сасипя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Протестиращите са инструмент за да има напрежение...

ГЛУПАКО !!!! а умиращите от глад,мизерия и болести какви са МАЛОУМНИКО !???

Безкрайно съжалявам, че съм се родил в България. Това е проклета, обречена страна. Тъмна страна, с лоши хора. С отвратителни ръководства. Крадливи, нагли, жестоки, неморални, излишни. Баща ми беше пребит от фашистката полиция през 1943г до смърт за това , че е бил на страната на Антантата, против кафявата чума. Мечтата на новите ни есесовци и гестаповци - ренегати на Компартията, синове на бивши величия на Политбюро, днес издават аналогични заповеди за арести и побоища над протестиращи демократи против организираната държавна престъпност и мафия. Как да се гордея, че съм българин и че си губя времето и живота в такава държава?! Мисля, че или трябва тотален поврат към западен ред и закони, или да се въведе милионерско-прокурорска хунта и да се мине на екзекуции на деца, изправили се пред типове на върха.

България - това не са тези подлеци за които говорите. България - това са родителите, безгрижното детство, приятелите от детинство, верни до гроб, родния край, домът, в който си очакван с радост. Това не можеш да получиш никъде другаде, освен в родината - там е семейството, което винаги ще бъде на твоя страна и в най-трудните минути. Това не могат да ти дадат всичките богатства на света!

Нема как да се гордееш, такива като теб и баща ти са национални предатели, които лъжат постоянно - през 1943 фашистката полицията биеше ако обичаш комунистите, а не ако ги мразиш! Яли сте им оная работа на фашистите, а не бой. Да ви смерим у шибаните проклети дисиденти, дето се опитвате да изкарате българските момчета фашисти!

Свободолюбивите хора са винаги гонени от властта, от баба си го знам - докато те са се борели за земята си, бившият кметски съветник пръв влязал в ТКЗС. И когато се примирили - където всички, там и ние, натоварили всичко и напуснали, не можели да гледат как "голаните"/хора, които са бедни, защото не работят/ тормозят конете им, скришом ги е гледал дядо през прозорчето, разболял се от мъка по тях. И сега е така, вгледайте се само.

Не разбирам как е възможно за три дена българските власти да тикнат в следствието и затвора повче БЪЛГАРСКИ граждани, отколкото ПРЕСТЪПНИЦИ и ЦИГАНИ за последните двадесет години. Такава ефективност е покъртителна. Боже, вече ще гласувам на всички избори и дано да я бъде БЪЛГАРИЯ.

СБОГОМ БОЙКО! ЗДРАВЕЙ ВОЛЕНЕ!!

Не на болните мозъци предизвикващи хаос в държавата и заплахи от гражданска война!

То гражданската война си дойде без Сидеров като гледам! Ама Сидеров щеше да прати полицията да обискира въоражените цигани, а не да пребива и арестува деца!

НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ - УЗАКОНЯВАТЕ МАФИОТСКАТА ВЛАСТ!!!!!! СЛЕПИ ЛИ СТЕ??????

Ще гласувам срещу мафията. 22 години стигат!

БОЙКО - КАТО ПРЕДНИТЕ СИ БАЦЕ, НЕМА ДА ГЛАСУВАМ ВЕЧЕ!!!!!!

ЗАРАДИ МАНГАЛИТЕ НАРУШАВАТ ОСНОВНИТЕ НИ ПРАВА: "По-рано община Варна забрани провеждането на незаконни мероприятия заради сблъсъците на шествието, проведено на 26 септември. Според заповедта на изпълняващия длъжността кмет Коста Базитов полицията не трябва да допуска събиране на хора на обществени места"... Е КАКВО ДА Е ОТНОШЕНИЕТО НИ КЪМ МАНГАЛИ И ВЛАСТИМАЩИ

Докато има такива тъпанари като тебе,ще сме на това дередже!Толкова ли си тъп ,за да не проумееш,че даваш шанс на цигани и турци да ни управляват?

И аз това му написах към поста - ще спечели ДПС абсолютно мнозинство, ще промени конституцията и ще ни направи вилает на Турция. Всички трябва да гласуваме, всички!

ДПС КАТО СПЕЧЕЛИ ПЪЛНО МНОЗИНСТВО, ИЗЛИЗАМЕ НЕКОЛКО МИЛИОНА СРЕЩУ НЕКОЛКОСТОТИН ХИЛЯДИ, ППОСЛЕ СЛЕДВА РЕФЕРЕНДУМ И Т.Н. - НЕ СЕ КАХЪРИ ЗА ТОВА!!!!!!

Докато има ЦЪРВУЛИ като теб,ще има и олигарси неграмотнико !

Бойко!!! Да приравниш предумишлено убйство с кола с катастрофата на бул.България!!! С това сравнение си запазваш циганските гласове ,но губиш много повече български. СБОГОМ БОЙКО! ЗДРАВЕЙ ВОЛЕНЕ!!

нещастник! Тоя предаде всичко и всички, а за пари и майка си ще продаде. Цяла България го презира с изключение на лумпен-дебилите. Заради такива като теб сме на дъното - дето вървят след лозунги, изобщо не мислят и се оставят да ги водят за носа мошениците.

Каквото и да предприеме полицията оттук нататък, броят на задържаните вече е написан тук. Числото е особено, то закриля тези арестувани хора и полицаите ще го разберат. Всеки полицай, имал нещо общо с обявения тук брой задържани хора, ще го разбере на свой гръб. Аз знам тълкуванието на числото. Ще го узнаят и полицаите.

А кой ги създаде тези според вас "пияни и надрусани футболни фенове"??Какво са направили управляващите за да няма почва за тяхното "създаване"??За да се дрогират са взели от някъде където МВР и Митниците не смеят да се намесят заради облагите си. Обществото е такова каквото го правят управляващите.Когато хората видят че властимащите са ХОРА и те ще се постараят защото е казано че "рибата се вмирисва от главата"..

Полицията "не трябва да допуска събиране на хора на обществени места..."Гражданското общество как може да реагира ако не по този начин? Полицията какво предлага? - да се "събират" по мазета и паланки??никой да ги не види че са недоволни???и управляващите да ср "радват" как всичко е тихо и спокойно??? Когато хората са излезнали значи НИЩО НЕ Е НАРЕД И ТЪРПЕНИЕТО Е СВЪРШИЛО....Умния се замисля а глупавия се мъчи да се прави на "умен"

Да разбираме ли, че са дефилирали така и пред МВР !? Ако е така, ко праим??

Виновни са Молотов и янките. Първият направил коктейл, а другите бухалка.

Кой живее днес по-добре от преди 2 години? Кое освен човешкият труд и безсмисления бетон поевтиня през тези 2 години? Сигурни ли сте за бъдещето си? Ромите ли са виновни за това?

БЪЛГАРИ ! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НИКОЙ !!!!!!! защот за когото и да гласуваш,пак за тях ще си гласувал !!! ... и после-само малоумникът ходи да гласува пак за този,който вече го е лъгал !!!!!!!!!!!!!!!!!!? НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ !!! Оставете ги сами да се избират !????????????? Нека оставим само НЕГРАМОТНИТЕ да гласуват !!! защото така няма да им е възможно да фалшифицират изборите !!!??? Неграмотните цигани и турци не могат да пишат !!!??????? И при една най-елементарна проверка за фалшифициране ще бъдат хванати и ще е доказуемо !!!!!!!

Не гласувай, така на ГРОБ и комунистите ще им излиза още по-евтино да купуват циганите, а ти после ходи да доказваш очевидни фалшификации.

Моля,партийните членове да не дават мнения ! Тяхната позиция е ясна! Интереса им клати феса !!?

ДОКАЗАНИ ЕКСПЕРТИ И ДЪРЖАВНИЦИ! Никакви млади и зелени тикви! Видяхме колко злини направиха разните великденци, отворковци и соросци. Навсякъде по света управляват възрастни, опитни, знаещи и видели какво ли не хора. Стига експерименти! ГЛАСУВАЙТЕ, не допускайте лумпените и малцинствата да решават съдбити ни. Ако няма за кого, задраскайте всички, но гласувайте! Нека управляващата идиотокрация разбере какво мислим и какво я очаква!

честита ви демокрация по ГРОБарски! вече дори не може да се протестира, и всеки несъгласен с боко тиквата незабавно е арестуван! а мангала, дето с нож в ръка крещеше по новините "смърт на българите" в Красна поляна не го арестуваха, даже не го и намериха...

точно така, между другото циганите са много долно и отмъстително племе, време е вече да ги сложат където им е мястото.

Не е проблема в циганите, нито в българите, а в това, че има хора, които се смятат за недосегаеми, над закона. Хора, които прегазват пешеходци на пешеходна пътека, или просто, които стоят на спирка и си говорят. Това са хора, с изкривена ценностна система, между които има и българи и цигани, и турци и всякакви- това проблем на личността, а не на етноса. Как се разшава такъв проблем - когато мафията се е сляла с държавността, и на празника на София, нашите големи мъже са се оградили с полиция, за да не могат "другите" хора да са част от техния празник. Не съм за революцията, и то със сила, това е реакция от друга епоха- някои са я свършили тази работа през 18 век, но че трябва да има позиция и мнение нашето гражданско общество, да, определено! Трябва да се намерят, както обичат да казват, лостове, с които нещата да се променят. Аз станах на 33 докато чакам, нещата да се оправят. А бях на 11, когато започнаха "промените". Нека не се борим един срещу друг, нека се борим срещу непокизма, егоизма, наглостта, лицемерието.

АЗ СТАНАХ НА 47 ПРЕЗ 89-та КОГАТО БЯХМЕ НА СТУДЕНТСКИТЕ СТАЧКИ НЕ МИСЛЕХ ЧЕ СЛЕД 22г БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СМЕ ТОЛКОЗ БЕДНИ И ИЗТОРМОЗЕНИ. ДЕРЗАЙТЕ МЛАДЕЖИ НИЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ.

НАЛИ ЗА ТОВА СЕ БОРИХТЕ ТОГАВА? В 1989 Г? ЗА ДА ДОКАРАТЕ БЕДНОСТТА И МИЗЕРИЯТА В БЪЛГАРИЯ? ВИКАХТЕ,СКАЧАХТЕ,КРЕЩЯХТЕ,БУЙСТВАХТЕ,БЕСНЯХТЕ! И ЕТО СЕГА ПОСТИГНАХТЕ ВСИЧКО КОЕТО ЖЕЛАЕХТЕ! МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ДОВОЛЕН ОТ СЕБЕ СИ И "КОЛЕГИТЕ" СИ. УСПЯХТЕ ДА ПРЕВЪРНЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕДНА УРЕДЕНА СТРАНА В АФРИКАНСКА ЗАПАДАЩА СТРАНА! БРАВО НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ! БРАВО,БРАВО,БРАВО И ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО!

Драги младежо ! С твоят начин на мислене и до 103 год.да доживееш,нещата пак ще са си същите !?

А ти много не размахвай юмруци, щото нали знаеш, юмруци ще получиш, а може и тежко да пострадаш! Заради идиотите като теб България е разделена и са я яхнали какви ли не мерзавци! Но краят ви идва, времената се променят.

"...нека се борим срещу непокизма, егоизма, наглостта, лицемерието....". ОК, а знаеш ли къде живеят тези четиримата, дето си ги описал по-горе? Ако не, ще ти помогна - София - на жълтите павета; Варна - в общината; Пловдив - пак там. Надявам се, че повече жокери не трябват... .

Браво

Когато служителите на МВР протестираха в градинките пушейки и с банички, никой не ги подкрепи. Защо сега искате те да ви подкрепят? за да загубят тези 600 лева заплата,за които не могат и да мечтаят по родните си села ли?

ЧУКЧА ! Ченгетата никога,НИКОГО не са подкрепяли !!!!!!!! Те са влезли в МВР,за да крадат и като се пенсионират рано да имат пачки и територия за сериозен бизнес ! Ти до сега да си чул за осъден МИЛИЦИОНЕР ?

Трябва да си много прост, ако мислиш за всички "ченгета" като за катаджии...

Не се сърдете на управниците си. Нали знаете кой употребява сила?При това непремерена. Слабият и неможещият или от страх. Толкова могат другарите от ГЕРБ, толкова правят. Нали всички вие ги избрахте, защото ви мамеха, че ще възмездят. Е, ето го възмездието на другарите от ГЕРБ.

А Вие, другарите от БСП и бивши БКП (СДС) сте толкова неграмотни, че с тези несвързани мисли човек не може да разбере какво искате да кажете и каква позиция заемате... Ако няма какво да кажеш, по добре не казвай нищо!

Не те знам милиционер от ГЕРБ ли си, партиец от ГЕРБ ли си, но трябва знаеш следното. за да стигне до истината, не е задължително човек да има партийни пристрастия. за това се искат други качества, качества като тези които са необходими от осмисляне на прочетеното или казаното. Това не се отдава на всички. Видно е от примера с теб.

Съвсем се самозабравиха! Какво си позволяват? Народа е суверена, а не една шепа крадци и верните им силови структури!

... то не се знае до кога ще са им верни !? Близкото бъдеще ще го покаже !

След като, цял свят им обяснява, на нашите политически кратуни, че конфликтта не е етнически, а вследствие на разградения двор, създаден от тях за да разграбят националното богатство пак се оправят на ощипани, неразбрани и паднали от Мелмак. Май, някои забравиха, че същите тези младежи, а не циганите ги избраха да управляват. Да си спомнят и политическата демагогия за справяне с корупцията, за закоността и тем подобни предизборни бълвочи. Господа срам ни е от вас. За циганските гласове продадохте и децата на България.

Кучето скача според тоягата! Няма държава, няма и тояга и циганите се разпасаха.Не е само Катуница, в Червен Бряг е даже по-лошо- Пети квартал.И почти във всички села, където има цигани.Но не те са главния проблем, а всички,които ни грабеха и грабят вече 22 години.Трябва да се надигнем всички, да ги изловим и да ги избесим по дърветата за назидание на следващите, които ще ни управляват.Иначе нищо няма да се оправи-пак ще затънем в блатото без никакъв шанс за оправяне.Сега е момента да се спасим от мафията!

Пуснете децата от арестите, с нищо не са се провинили!

СВИДЕТЕЛ , свалил униформата и облякъл цивилните дрехи ?

Всички разбрахме, че в последния доклад на ЕК бяхме критикувани най - много в областта Правосъдие . Името на главния прокурор беше споменато 4 пъти ... Какво чака още главният прокурор, че не си е подал оставката досега ? Трябва ли в следващия доклад на ЕК отново да ни критикуват в областта Правосъдие и името на Борис Велчев да бъде споменато 40 или 400 пъти, за да си подаде молбата за напускане на поста, който заема, поради неспособност или нежелание за справяне със служебните задължения ?

Продължаваща неадекватност на властта към проблема с циганите. Защо се занимават с богатството на един циганин? Това богатство е само резултат от пълното безхаберие на управниците към абсолютната свобода оставена на всички цигани да крадат, да плячкосват, да се самонастаняват и строят катуни където си пожелаят, да ползват безплатно ток, вода, транспорт и лечение, да не плащат данъци, а да получават помощи защото мързелуват, да създават безобразни сметища около местообитанията им, да разрушават заради кражба на метали електро и ВиК инфраструктура и какво ли още не. Това аз наричам негласно одобрена от властта анархия позволена на част от населението, която не само че не допринася абсолютно нищо за брутния продукт и възхода на страната, а изяжда огромна част от този продукт, планомерно руши вече създаденото и става все по-нагло. Бунтът на българите породен от изчерпаното им търпение и дълбокия сън на властта е напълно оправдан и има общо с Киро дотолкова, доколкото този особено нагъл мангал на всичко отгоре и парадира с богатството си натрупано от консумураното беззаконие, стигащо и до убийство. Той просто е събирателен образ и олицетворява циганина като обсолютно чужд, неприемлив и нетърпим субект в държавата. Още по-неадекватна е реакцията на днешните нефелни управници заели се да арестуват и подтискат възмущението на лоялните към реда и законите граждани.

Не разберате ли, че ни сложиха най-дивата цензура, за която можете да се сетите? Ако от сайта не ни трият коментарите, ще замине сайта. Нареждане от СЕМ. Затваряне на устата на свободните и не толкова свободните български медии. Коментари трият навсякъде, обърнете внимание. И със свободата на словото става нещо предизборно страшно...

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ знае за незаконните действия на ' цар ' Киро , които са били в продължение на десетки години , но очевидно само висшите политици и прокурори не знаят ? Какво правиха МВР и прокуратурата през тези години / повече от 20 г. само от ' прехода ' / ? Имало ли е покровителство над ' цар ' Киро от страна на политици, прокурори и полицаи / бопаджии / ? Всъщност ДС ли беше РАЗТВОРИЛА ЧАДЪРА над въпросния ' цар ' ? Изкупуваше ли се крадено злато в продължение на много години точно пред Съдебната палата на ул. ' Позитано ' ? Кои го изкупуваха ? Нима главните прокурори не са виждали какво става под прозореца им ? В продължение на много години джебчийките не крадяха ли по трамваите и софийските улици ? Събираха ли се всяка сутрин въпросните джепчийки на ' оперативка ' точно пред църквата ' Света неделя ' ? И какво излиза ? - В продължение на много години около 20 - 30 джепчийки всеки ден крадяха , а 60.000 полицаи не можеха или не желаеха да се справят с този проблем ? Ако не греша, годината беше 1997 г. и Ан Макгърк , която беше служител на МВФ, беше дошла в БГ , а чантата и беше открадната ... Но кое е интересното в случая ? След около 2 часа чантата и беше НАМЕРЕНА и ВЪРНАТА . Възниква следният въпрос : Как така полицаите за има - няма 2 часа намериха открадната и чанта ? Интересен въпрос, нали ? Кой ще отговори на тези въпроси ? Гоце ? Борис Велчев ? Костов ? Румен Петков ? Разбира се, че те нищо не знаят ! А ние просто за пореден път ще им повЕрваме ... Борис Велчев вече почти 6 г. е главен прокурор . Какво направи той , за да предотврати незаконните действия на ' цар ' Киро ? Нищо ? Защо тогава още не си е подал оставката ? А окръжният прокурор на Пловдив ? Това, което се вижда , е , че ' цар ' Киро е човек с чисто съдебно минало, сиреч лоялен гражданин на републиката !? И това, ако е държава !?

Цар Киро с царски екскорт шества из България! Мутрите си имат държава, а нейната чиста съвест - децата са бити, заграждани и арестувани като добичета! Защо полицията не се разсъни някъде около 05 часа сутринта и да види тълпите цигани, отиващи да мишкуват по полето?

Само не разбрах, защо цар Киро са го извели под полицейска защите след като не си е плащал данъците???? Това не са ли средствата от нашите скромни данъци и нали е невинен, защо бяга????

волен и саркози ще намерят доста общи теми. даи боже едно такова взаимодействие прогнозирам за България оправяне за макс. 2 години.

НАБЕРЕТЕ В ГУГАЛА :"Двама полицаи ранени при масови безредици заради изключен ток" ВИЖТЕ КАКВО ЗНАЧИ РОМСКИ ПРОТЕСТ И ЗА КАКВО Е ТОЙ !!!! ГОДИНАТА Е 2002, А ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР Е ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ. "Около 900 роми се събраха между блоковете в "Столипиново" и започнаха да замерят с павета и бутилки светещите прозорци на българските семейства." ЗАМЕРЯЛИ СА БЪЛГАРИТЕ КОИТО СА ПЛАЩАЛИ ТОКА СИ , А ТЕ КОИТО ДЪЛЖЕЛИ НА ЕНЕРГОТО 6 МИЛИОНА ЛЕВА НЕПЛАТЕН ТОК ПО ТОЗИ "ЦИВИЛИЗОВАН" НАЧИН СА ИЗРАЗИЛИ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ, ЧЕ ИМ Е СПРЯН ТОКА. Прочетете ТАЗИ СТАТИЯ на вестник Сега и вижте какво е направил срещу тези вандалски АНТИБЪЛГАРСКИ ПРОТЕСТИ главния секретар на МВР - лицето Бойко Борисов. ПРОСТО СИ Е ПРЕМЕСТИЛ МАХАЛОТО ОТ ЕДИНИЯ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ. Някой от вас тогава да е разбрал, че етническия мир е нарушен или, че има етническа омраза ??? РАЗБРАХА ГО САМО ПОТЪРПЕВШИТЕ !!!!! Гласувайки за Борисов избирате да ви управлява Цар Киро

Герб са аут на изборите, тия боклуци крадливи

Докато горяха войничетата на България, Жан Виденов играеше хоро. Докато Катуница гореше, Борисов и Цветанов се хилеха като олигофрени на платени смешки за откриването на предизборната кампания на ГЕРБ, където ги нарекоха ефенди на асфалта и аркадаш на Веселин Маринов. Станишев бе освиркан на стадион Тича докато бе премиер. Борисов бе освиркан на стадиона в Разград. Колко позната история! Водещите медии и телевизии умишлено пропуснаха освиркването на премиера Бойко Борисов на откриването на стадиона на Лудогорец в Разград. А там не само го освиркаха.

Малко допълнение: Филип Димитров и Ахмед Доган - гости на цар Киро ...

Апропо, пич, Цв.Цв. в момента е на Черноморието по партийни далавери. Отседнал е Гранд хотела (комплекс "Сейнт Елиас" Св.св. Константин и Елена). Ако журналистчетата се позаинтересуват за менюто на софричките му, дали пък няма да открият такива гъделчета като сърнешко месо, глиганско ухо и др., не ми се говори за питиета... От своя или от нашия джоб се плащат фактурите???

ПРОТЕСТИТЕ СА СОЦИАЛНИ. НЕ СА РАСИСТКИ КАКТО ИСКАТ ДА ГИ ПРЕДСТАВЯТ ОЛИГАРСИТЕ. ЗАТОВА ПЪРВАНОВ И БОРИСОВ СЕ ВЛЮБИХА.

Ахмед Доган е бил чест гост в къщите на Киро циганина (Цар Киро). Не е ли ясно, че ДПС са разпънали политически чадър на този цигански род.

ха-ха ДПС са разпънали чадър над всеки, който може финансово да си го позволи. ;-)

Срам и позор.Предлагам да внесем подписка за приемане на закон да имат право да гласуват само тези които си плащат данъците.Така ще отпаднат 99% от мангалските гласове.Проблема ще бъде че политиците не ги интересува това и едва ли ще го приемат.На тях им трябват лесно купуваните гласове на мангалите.Но все пак нека опитаме...

Нещо ни послъгвате с броя на участниците. Как като във Варна са били 400 протестиращи полицията разпръснала около 1000/ от местните новини/?

трима роми с 20 бутилки запалителна течност тип "коктейл Молотов".!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

аз да попитам за какво са им били тези бутилки? все ми се струва, че сами са се готвили да подпалят някоя барака, а след това да прехвърлят вината на протестиращите.

абе и без тях не можем ама никои е краино време да им напомни кои и са.... стига са леяли на нашят граб. щом ние можем да работим чесно ите така. и какво значеи страх от циганин еее хора маи забравихме как се наричаме ааа булгари. като си направят дарява циганя тогава ще се саобразяваме с тях. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.