Протест ”Не на мафията в съда” пред Висшия съдебен съвет

Стотина души излязоха на протест пред Висшия съдебен съвет (ВСС) тази сутрин, за да кажат "Не на мафията в съда". Те поискаха "чиста съдебна система" и оставката на един от членовете на съвета - Камен Ситнилски. Прокурори обаче реагираха остро срещу скандалната информация за него и други магистрати.

Обратно в новината

Коментари - Протест ”Не на мафията в съда” пред Висшия съдебен съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗБОРИ И ЗА МАГИСТРАТИ МНОГО СКОРО ЧЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ИЛИ ДЕТСКА ГРАДИНА ИЛИ АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО . НАЛОСТ НА ТРИ ГРАНИЦИ.......... АМА САМО ТОЙ ЛИ Е, АКЦИОНЕРИТЕ И СЬДЕБНИ МОЩНИЦИ МЕКО КАЗАНО С ГПК .....УБИВАТ

Бре, как го защитавате този престъпник! Много добре знаят всички прокурори що са престъпник е този, а ми го защитават! Да се маха

Ситнилски и всички, които са корумпирани в съдебната система, лобиращи за престъпници като Килърите, трябва да со аут от съдебната система. Тя трябва да си изчисти от такива паразити, за да имаме по-сигурно общество!!! Какво ми коментирате сега политиците! Ситнилски си е бил зам. главен по времето на БСП и се вижда как е станал член на ВСС, със задкулисие и притискане на прокурори да гласуват за него! Правилно е имало протест и пред ВСС!

По -прогнила и ПОДКУПНА от съдебната система НЯМА!! ПИЯНАТА рано сутрин Пазарджишка съдийка ОЩЕ НЕ Е ОСЪДЕНА???Работи си жената и ОСЪЖДА???? С какво ПРАВО?? За МОРАЛ не говоря -ТО прокуророри и съдии МОРАЛ НЯМАТ!!!

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ КАК СЕ "ИЗБИРАТ" ЧЛЕНОВЕТЕ НА ВСС. СРАМ !!!!!!!!!!!!!!!

Сто-двеста професионални протестанти могат да изнервят обстановката в страната и да върнат ГЕРБ на власт, щом това се желае от важни заинтересовани! А, те са: - Медиите! Ако има избори след избори, това е най-добре за тях! Приходи от политически реклами и клипове, безкрай! - Чуждият капитал и техните медии работещи за техните интереси у нас и правителства им! Ляво правителство за тях означава намаляване на печалбите и преливане от тях в доходи на наемният труд у нас и в бюджета! Т.е. скоро ще има избори и удобният на двете мощни сили ненавиждащи Орешарски - Бойко Борисов, сертифициран чуждопоклонник, ще се върне триумфално и за дълго на власт! Обедняването и затриването на Българската държава и българският народ ще продължи с ускорени темпове.

Ама те прокурорите били много "раними бе"..Ах колко сме честни а ни пречите да работим....Такива са дебили че дори не виждат че и при тях ще излезе истината наяве пък после НЕКА се оправдават за да се поставят поне малко на страната на подсъдими въз основа на техни фантазии.....

много малко протестиращи бе, няма ли пари и инвеститори за протести в съдебната система?

Как да инвестираме срещу нашите:)))))

Защо искат само на един оставката? Какво са свършили те. всичко опорочават? Защо вдигнаха тази врява в деня за размисъл, а не си свършита тихо и кротко работата,защо не оставиха тези прословути бюлетини да бъдат натоварени и да потеглят, да стигнат до местоназначението си и тогава да щракнат белезниците. Все по-вече се убеждавам, че беше прах в очите на хората, на електората, на такива като нас. Ако искаха можеха да го направят и сега ГЕРБ дори изолирана нямаше да я има в парламента. По скоро прокуратурата е знаела знаел е и Дудука, че тези бюлетини няма да излязат от там, но решиха да си направят едно активно мероприятие на гърба на ГЕРБ за да израстнат в собствените си очи и в нашите за съжаление затворени очи.

А съм рицар цинцар, минцар и каруцар.

Аз съм мошеник от класа,взимам рушвети под маса!Най обичам столевки ,деля ги тях със колеги,помагаме си взаимно,за да е всичко мирно!!

Не трябва да се боим от гората, защото в нея има диви зверове. Не трябва да се поддаваме на добре управляваната спекулация. В нея има някои въпроси, които плашат управителите на установеното знание. Но в космическата ера ние имаме право да задаваме и най-глупавите въпроси, без страх.

Изнасянето на компрометираща информация много им пречела на Прокурорите,ти да видиш!СРЕЩУ КОГО СЕ ИЗНАСЯ КОМПРОМЕТИРАЩА ИНФОРМАЦИЯ?СРЕЩУ КОМПРОМЕТИРАНИТЕ!Хайде да дам едно частно примерче:защо никой не изнесе такава информация срещу Петър Стоянов,напр.?Защото нямат.Тая приказка за сестрата,имаш ли я,нямаш ли я,в тези времена не работи.Компроматите възникват там,където вече са възникнали съмнения.Това,подслушаното в Банкя,компромат ли беше срещу Кокинов?Компромат,ама истински.Намерете в Тълковният речник,значението на понятието.Но както магистратите,така и политиците,са свикнали да работят на тъмно.Нищо да не се знае,нищо да не се чува от простосмъртните.Е,тези времена явно са на привършване.Като искат да работят спокойно и в реформаторски дух,да си избират НЕКОМПРОМЕТИРАНИ личности.Да променят НПК.Пускаш компромат-лъжа,по бързата процедура-съд,присъда и всички последствия.Къде е топката-пак в тях.Аман от нечистоплътни хора във Властта-както в Законодателната,така и в Изпълнителната,така и в Съдебната.

Господа управници, погледнете се. Всяка събота е неделя се криете като мишки и се появявате в понеделник с назидателният си тон за да ни размахате пръст. Щабовете ви са заети единствено с измисляне на пъклени планове, които само болните ви мозъци могат да родят. Всеки понеделник трябва да понасяме шизофреничното ви вкопчване във властта. Всеки понеделник, трябва да търпим насаждането на страх и омраза. Вие отричате най-демократичната ценност, а именно изборите и ни плашите с тях. Вие отричате тази ценност защото ви е СТРАХ. МИЖИТУРКИИИИИИИ. ОСТАВКАААААААААААААААААА

Четете повече и мислете още повече, и чествайте със сърцата си. Четете - Антон Тодоров, Ифандиев и Григор Лилов - за начало. Четете и мненията на другите и тогава пишети. Иначе се превръщате в Чукча дето искал да става писаетл. В изпитната комисия го питали Лермонтов чел ли си, а Пушкин а Достоевски. Чукчата отговорил - Не не съм чел, но аз кандидатствам за писател, а не за читателл И още като напишете мнението си веднага го потвърдете и с F5 така може да стане диалог между нас. Иначе, като с правителството

Чукча не е читател. Чукча писател.

Какъв СЪД бе?? Съдиите ползват закони членове и само за ценоразпис!!!

Треа да отидат на съд мафиотите от парламента и там да изгният!!!

Ако се изолираме само в това, нивото на възприемане на реалността начинът, по който възприемаме и разширяваме своето съзнание е ограничен много сериозно. Точно такова е положението, което наблюдаваме в този свят. Хора - безкрайно съзнание, които функционират като телесно съзнание. Това искат нашите манипулатори, защото ако не сме свързани и не подхранваме отвън своето вдъхновение и интуиция, откъде да потърсим отговорите кои сме ние и какво се случва? Ние възприемаме чрез очите и ушите, а кой контролира тази информация? Тези, които контролират медиите, образованието и т.н. Именно!

Горката "цацаратура". Компрометирали я били. Не оставят Цацата да си проверява апартаментите на Цвъ Цвъ на спокойствие и да прикрива червените мафиоти.

Държавата трябва по всякакъв начин да потиска инакомислещите, тъй като истината е смъртният враг на лъжата, тоест най-големият враг на държавата. А най-прикриваната истина, най-тлъстата от всички лъжи и основа на другите лъжи е фактът, че всичко е една илюзия. Много е лесно да подведеш мозъка да види реалността по един начин, а тя изобщо да не е такава.

тези хубавци от квотата на Цветанов ли са или от президентската?

За убитите, осиротелите и бездомните няма значение дали унищожението се нарича тоталитаризъм или е в името на свободата или демокрацията.

В религията и политиката вярванията и убежденията на хората почти винаги са втора ръка и са сляпо приети от авторитети, които също не са ги проучвали, а са ги взели от други като тях, чието мнение по тези въпроси не струва и конска пръдня. Оттам са общоприетото знание, общовалидната истина

Добре са поздравили Цацаров ама кукловода дал ли му е разрешение да се самосезира или да вземе отношение. Това чучело не стана ли ясно на целия народ чии заповеди изпълнява та чакате да свали имунитета на Сидеров. Ама вие наистина сте наивници-утописти.

Ама той Цацаров е или на Позитано или при брат му Пеевски! Търсят го на грешен адрес!

Да се погледнем! Всичко е наобратно, всичко е наопаки. Лекарите съсипват здравето, адвокатите съсипват правосъдието, университетите съсипват знанието, правителствата съсипват свободата, масмедиите съсипват информацията и религиите съсипват духовността.

В Англия има големи монитори който ти изписват часа и залата в която да влезеш,все едно си на терминала.А иначе съдебния процес е приключил с 2-3-то разглеждане,няма средно положение,както нашите съдии тук.Все нямат доказателства и прочие.Напълниха си джобожете с пари и все плачат.Мошенници

... веднага след втората световна .

В България мафия няма - това са едни прости алчни чичковци и лелки, които крадът, а никой не им търси сметка и конфискува откраднатото. Просто чичковците и лелките са повечко на брой, но нито парите, нито имотите им са скрити "по мафиотски" и се знаят, но ... никой не ги закача с години вече

ние сме 7 милиона, а те откраднаха милярди и продължават! къде е тази овца масларова, скоро не се е плюнчила тази алчна дебелана.

Тя в чужбина харчи, че в България и се дразнят и злобеят. Такава умна жена, усмихната, преподава - е, пооткраднала там, но те всички около нея така. Както самата тя се изрази при повдигнатите обвинения - тя ли е най-големия крадец в България. Безобразие - за няколко милиона завлечени ще я съдят!

iq oosh

бсп исзпосзат ефективната система - "огледало" или "крадеца вика дръжте крадеца" - много е лесно - припиши на опонента това което вършиш и му гледаи сеира как се оправдава, хем някякви доказателства има, хем теб никои не те бара и можеш да си играеш играта, а тои да се тръшка и да вика абе невинен съм - зашото му пука дали е евинен а бсп само гледат изгодата - заотва се казва че народа иска морал - омръзна им на хората, само келипир да се търси и то за тяхна сметка

Вие сте малаумници Мафия срещу мафия това искат да мислите и вие се вързахте.Кога ще започнете да мислите с главите си а не сгъза си.Мафия ха Така ако се бореше с мафитя Обама щеше да е само на протест.Тъпанари тъпи ако нямате нещо умно да предложите ходете и се скрийте някъде.

А ти, Джери, къде си се скрил? В мазето на Позитано, нали?

iq oosh

бсп исзпосзат ефективната система - \"огледало\" или \"крадеца вика дръжте крадеца\" - много е лесно - припиши на опонента това което вършиш и му гледаи сеира как се оправдава, хем някякви доказателства има, хем теб никои не те бара и можеш да си играеш играта, а тои да се тръшка и да вика абе невинен съм - зашото му пука дали е евинен а бсп само гледат изгодата - заотва се казва че народа иска морал - омръзна им на хората, само келипир да се търси и то за тяхна сметка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти добре ли си?Или падаш от Марс? С кухи фрази,къде си тръгнал?

iq oosh

следващото възраждане е с новото дясно - както посочи кошлуков - миглена кунева е била активен член в организациите на бкп, после е с даниел вълчев, вълчев с орешарски - закриват по другарски седенката и да се срешнат да направят няколко уговорки, даниел въляев рамо до рамо с със станишев и бисеров като вицепремиер в троината коалиция където орешарски беше финансов министър - сега новот дясно е меглена кунева с вълчев - могат ли да се изправят срещу бившата си коалиция - или са кукли на един ис същи кукловод

дрън ,дрън ,ярина!

Тъй като винаги в докладът на ЕК от ЕС за България ,...като първа точка ---ПОСТОЯННО ,КОНСТАНТНА Е: ----"СЛАБА СЪД. СИСТЕМА ----24г." ТО БИ СЛЕДВАЛО ----ДА СЕ РАЗПУСНЕ Бг-СЪД.СИСТЕМА --- НЯМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ,...ДОРИ НАПЪЛНО ЗАКРИВАНЕ ,И БЕЗ ТОВА ДЕЛАТА СЕ ГЛЕДАТ В СТРАСТБУРГ и БРЮКСЕЛ !

И да се внесат съдии и прокурори от Китай.Ако не друго, поне по - евтино ще ни излезе...

Всеки неудобен на тиквата получава освиркания и етикета "мафиот". Никой който му е удобен, нито пък самият той не получава подобно "внимание". Всички мутри от едната трибуквена групировка не са мутри, всички олигарси от герб не са олигарси, всички политици управлявали страната от същата групировка не са "политическа мафия". Президента е велик, Дянков е най-големия финансист, а Фъндъкова е кмет - мечта. Схемата е повече от ясна. Остана само една въпросителна - имат ли политическите му опоненти достатъчно аргументи да му отговорят по същият начин? След като някой е заявил - държавата ще върви под моят диктат, то нищо друго не остава освен да се примирят или да му отговорят.

iq oosh

с идването на това правителство - мафията се възроди - антон тодоров - в две телевизии посочи засекретения от орешарски доклад за даване на десетки милиони на фирми - без обществена поръчка а на някои и преди извършване на работата (парите в рамките на 120 милион средно на фирма) това през 2008 година когато орешарски е финансов министър

Кога най-накрая ще спрете да гризете плътта на БЪЛГАРИЯ. Не останаха деца, старците с по една патерица, казаните за боклук - шведска маса, А ВИЕ за власт ще продадете и майка си. Само климата в Сибир ше ви оправи долните мозъчета.

Протестът се води така, че да не промени нищо. Не се прави и говори онова, което би вдигнало милионите - те не искат общи приказки и една "оставка". А най-радикални промени - ПОЛИТИЧЕСКИ ПРАВА, които да дадат реално цялата власт на гражданите - това ще промени България. Права, договорени в разговор между всички нас в кварталите. Освен това не се говори и за НАЧИНА за вземане на тези права /значи се готвят пак да ни пъхнат няква симулация зад гърба/ А начинът при всички революции е самоорганизиране в повсеместни граждански събрания/клубове, комитети/ - във всяка изб. секция - за издигане на граждански кандидати, пряко подчинени на издигналите ги хора и подписали договор за мандат и парична гаранция какви ПРАВА ще ни дадат като вземем законодателната власт на изборите. Как да си издигнем независим кандидат - четири файла с всички стъпки за бърза употреба link. StupkiNezavKand2013.doc: link Priloj049iDr.ZaPurvaReg.doc: link Priloj061iDr.VtoraReg.doc: link ДОГ МАНД 2013.doc: link

Всенароден протест от 100 души! Не виждате ли че едни и същи групички протестират 17-и ден? те очевидно са фракция в обществото и не могат да го представляват!

"Скелендре, скелус. Как при толкоз хубав хляб ти пак къклица ядеш?" И ти страда зрението. Нещо ти се губят 2-3 нули в числото. Пълен площад 18 дена, те папагалите едно си знаят, едно си баят - били 100-1000 човека. Направо сте смешни.

На всички е ясно, че в момента се води война на държавата с мафията. Убеден съм, че ако Орешарски се задържи само 6 месеца, мафията ще бъде унищожена. Убеден съм също, че много скоро неплатените протестиращи ще разберат, че несъзнателно подкрепят мафията, а Борисов, Плевнелиев, Цветелина Бориславова, Иван Кръстев и Светослав Божилов ще отнесат народния гняв!

а не си ли убеден, че едната мафия иска да изплзва протестите за да се изправи срещу другата мафия. 80% от тези срещу БСП, са и срещу ГЕРБ

Повече съм склонен да приема твоето мнение, защото аз самият мисля че това е истината. Просто едната мафия насъсква гражданите срещу другата мафия. А от двете мафии по-страшна е разбира се, мафията на ГЕРБ. Но в случая не можем да избираме по-малкото зло защото това означава да подкрепим държавни престъпници.

На всички е ясно, че в момента се води война на държавата с мафията. Убеден съм, че ако Орешарски се задържи още само 2 месеца, мафията ще бъде възродена. Убеден съм също, че протестиращите са наясно, че се борят с мафията, а Станишев, Местан, Доган, Пеевски, Овчаров и останалата пасмина ще отнесат народния гняв!

iq oosh

опааа - нали чу кои е засекритил доклад с даване на милиони на фирми като на братя галеви през 2008 година? орешарски. после нали ви прпомниха във фактора кошлуков кои вдигаше седенките и да си направят една деве уговорки - орешарски

ПРОТЕСТИРАЩИ,ВАШЕТО ИСКАНЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.СТРАНАТА ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ НИТО ЕДИН МАГИСТРАТ.

Айде герберите изпълзяха изпод камъните и пак почнаха да съшиват анонимни компромати!!! То се видя със "достойните прокурори" как им лъснаха плоските лъжи. Отвратителни са...

E, от там трябваше да тръгне протеста.

се пише, извинявам се.

Тези няма да чуят народа, докато не се събуди заспалата провинция. Само това е начина да се изметат тия наглите.........

ЦЕЛИЯТ ВСС, С 1-2 ИЗКЛЮЧЕНИЯ, Е ЗА ЗАТВОРА! ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ И ПРЕСТЪПНОСТТА!!!

Хора,които са за затвора раздават правпсъдие в БГ или пък стават политици.Това го има,но не в цивилизования свят.Правото на избор е сведено до правото да избереш един от Мафията,а когато не направиш това вотът просто се манипулира.Наричат тази мръснишка система-"Демокрация".Това е все едно да наречеш масов убиец "човеколюбец".

Маргина се върна да му мислят съдии и прокурори.

Мафия в съда,в прокуратурата,в енергетиката,на границата и митниците и къде ли още не!Това са престъпниците от ГЕРБ-мутри и корумпирани ченгета! Гей-бери ,дащо не протестирахте пред ВСС-нали сте против мафията? Защото МАФИЯТА-ТОВА СТЕ ВИЕ! И затова грухтите пред прозорците на прокуратурата,за да пречите да си върши работата,мислите,че така престъпната ви шайка ще отърве затвора!

много манипулативно твърдение...всички изброени мафии съществуват много преди ГЕРБ да се появи в бг политиката... това бе и причината хората да решат, че ГЕРБ е избавлението, но не би... мафията си остава... което за сетен път доказва, че в НС се сменят марионетки от един и същ театър...

Мафията се дължи на алчността за забогатяване, а тази алчност може да е спре само закона и държавата. Ама нали искат минимум държава и повече пазари. Пазари, но за кого? Не за средния бизнесмен, а за старите партиини функционери.

Много си "назависим". За ГЕРБ е ясно какви са, ама не допускаш ли, че тази мафия е създадена много преди ГЕРБ да помиришат власт. Незнам защо, но изспускаш БСП, ДПС и СДС със всичките му разклонения. Бъди обективен!!!

Мафията Герб за 3.5 години завзе цялата държавна власт. Правителството на герб беше дългосрочен проект на Джордж Сорос. Само вижте в Гугъл какво представлява "Проектът Типинг Пойнт" и ще разберете целта и кой спонсорира днешните протести! Както винаги народа е използван за осъществяването на частни начинания, които не са в негов интерес. А Сорос, този унгарски евреин, който в много страни е обявен за "персона нон грата" продължава задкулисния си бизнес в редица страни за сметка на обикновените граждани. Той предизвика финансовата криза у нас през 1996г, "черната сряда" в Англия, далаверите в Малайзия, Япония, Литва и в много други страни чрез фондацията "Отворено общество".

Следствие скандалите преди 2-3 години, възможно е въздействието на Красьо черничкия/и босовете зад него/ да е понамаляло, и оттам да се появява възможност и за други да се включат в игрите в съдебната система... Там само пълна реорганизация по грузински тип може да разбие системата.

Взимайте му имунитета на този и право в лудницатааа