Ахмед Муса зовял за бой под знамената на ИДИЛ

Таен свидетел под номер 002 даде показания по делото за проповядване на джихад срещу Ахмед Муса Ахмед и 13-те му последователи.

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Муса зовял за бой под знамената на ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се харчат парите на ДАНЪКОПЛАТЕЦА да се доказва нещо толкова ОЧЕВАДНО, че този мангал е ТЕРОРИСТ и НАГЪЛ и се подиграва на бълг. институции, че не са СМЕЛИ и не го ХВЪРЛЯТ В ЗАТВОР ДО ЖИВОТ или направо да му теглят куршума и то ПУБЛИЧНО, за назидание на всеки като него!!!

ахмед муса, наред с другите неща е шизофреник, а шизофренията не се лекува.

Айде стига с тая криворазбрана толерантност, де, като е шизафреник защо не го избива да помага на страната, която го е хрантутила преди да започне да се прави на мюсюлманин и до днес го търпи - него и т.н."жена", която щом я попитат нещо по-сериозно започва да обяснява колко ги изтезават тук, ама не се маха! Прости и неграмотни били - вярно е, ама са тарикати, и то от опасните точно заради простотията и алчонстта им.

Щов Ахмед Муса зове за бой под знамената на ИДИЛ,то той значи е "бунтовник",нали,слугинажи ?

Муса действа срещу родината си- България.Той е предател. Заслужава разстрел!

Да не забравяме обаче, че за разлика от българите-християни, за мюсюлманина няма Родина, нация, етнос, държава и държавни граници. За него това са второстепенни, маловажни, земни неща, а "правата вяра" е над всичко и целият свят трябва да бъде един огромен халифат под знамето на Аллаха. Такава е ценностната им система, така ги учи религията им. Затова, впрочем, ислямските нашественици пишат по стените в европейските градове: "Borders are illegal" , тоест "Границите са незаконни" - не отговарят на закона на Аллаха, както го разбира вярата им. Докато за християнина, особено православния, втората най-висока ценност след вярата е земното му Отечество.

Соросите би трябвало да харесват Ахмед Муса защото той поддържа каузата на Джон Маккейн.

ПРОБЛЕМА СЕ РЕШАВА ОТ БАРЕТИТЕ ЗА ДВА ЧАСА.И АКО НЕ СЕ РЕШИ СЕГА СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ ЩЕ Е КЪСНО.

Вие герой на ИДИЛ го изкарахте този. Оставете го да го видят всички какъв е продажен циганин, дето гъзът му никога няма дим да подуши ама подучва малоумните да ходят да се гърмят.... Те сиганите са по-умни от това.... Сиганин не се гърми ей така

сега ако имаше ДС, тоя щеше одавна да е изпял кой го е пратил и всички мангали заедно щяха да чукат чакъл в белене, кокато им побелее гъзо...демек мноого дълго време.

с две думи: тоя мангал на дравника !

да ги галите с пухено перце, докато ни резнат българските глави и затрият България. Пък и БХК ги пази зорко....

Абе освободете го тоя с еднопосочен билет за Алепо, Рака или Мосул. Какво го дондуркате и той се смее. Пускайте го дам и това е. Що въобще трябва да се занимаваме с него? Кухите лейки от дира що го показвате и пишете за него?

Абе докога ще се мотаят с тоя процес??? Трепи и заравяй...без обяснения след като работят за чужди интереси ...

Тикнете го за месец в ромското крило на централния и след това вместо за бой ще зове за Уй!!

Мястото на такива животни като него,независимо от тяхната принадлежност откъм религия или политическа идеология,е на каторгата!! Една чорба на ден,16 часа работа и колкото издържат!!След това,тор....

Кичо

Я не мъчете мургавелкото ами товарете го на самолета и го пуснете при неговите хора от ИД ..нещо като "хуманитарна помощ "

Ама да го пуснат от високо .Нали той така показва с пръстчето

Кичо

Че те ИД нямат летище да си го ловят с чаршафите...

БХК не го ли защитиха?

О, я се замислете, дали този е действал сам? Този смешньо е само клоун. Истинските терористи са тези, дето го финансират. Тях трябва да търсим.

ако можехме да стигнем до цру,нямаше да сме на грешна следа за тероризма по света

ТАКИВА ЧОВЕКОПОДОБНИ СА ОПАСНИ С АЛЧНОСТТА СИ - ЗА ПАРИ ЩЕ ПОДСЛОНЯТ, ЩЕ УКРИВАТ ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ, БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА.НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПИМ, ТОЗИ ТРЯБВА ДА ГО ПОРЕЖАТ ЗДРАВО, ЗА ДА МОЖЕ ДРУГИТЕ ОТ НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ С БУРКИТЕ И БРАДИТЕ ДА СИ ПРАВЯТ ИЗВОДИТЕ, А НЕ ДА СТАВАТ ВСЕ ПО-НАГЛИ И НАХАЛНИ.

Виждал ли е някой циганин терорист, кога циганин ще жертва живота си и семката си за каквато и да било идея или религия? Всичкият този театър е защото някой му плаща...и той станал циганин от ИД. Жалък и смешен циганин!

И какво правим ние, съдим го а той излиза герой в очите на сподвижниците си. За такъв направо смърт бе хора, има си начини, как ще проповядва и организира нещо в ущърб на законността в дадена държава. Къде го има това и кой ще го търпи. Допускат се грешка след грешка и после виждаме че връщане назад просто няма. Черната мутра идилска да си понесе заслуженото наказание, иначе ще си патим.

Ахмед Муса зовял за бой под знамената на ИДИЛ Ами командировайте го в Алепо. Със сигурност на вторият ден ще бъде изпратен при Аллах.

Кичо

Ми да му метнат един бой под знамето на Дебил...

Управнициии, защо оставяте един мангал да живее и диша въздуха на Б-я, ТОЙ Е УБИЕЦ ? ЗАСЛУЖАВА КЪРШУМ в главата и да не се харчат повече парите на данъкоплатците за такива ПЛЕВЕЛИ - УБИЙЦИ!!! СМЪРТ за тоя БОКЛУК !

защо ли понякога изпитвам носталгия по смъртното наказание