Жегата не спря протестите

Недоволните срещу управляващите отново се събраха за поредна вечер пред сградата на Министерски съвет въпреки жегата. Те коментираха видеоклип за автобуса от нощта на сблъсъците миналата седмица. Готви се блокада на правителствената резиденция Евксиноград.

Обратно в новината

Коментари - Жегата не спря протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ден чувам как герб били платили за тези протести по 50 лева на човек, че не би ли работещи протестиращите, че били лумпени, вандали, и стигам да извода: Явно има паралелни вселени. И аз пак не съм от правилната ходя на протест. Никой не ми дава пари, за мен и Герб и БСП и ДПС и АТАКА са мафиотски организации. Хората по протестите ги познавам като хора които работят по цял ден и обикновено идват към 18:30 - 19:00 за да протестират. Така и не успах да се отъркам в милионерите дето ходели на протест. А бе хора осъзнайте се с лъжи не се живее нито дълго нито щастливо.

Аз вече нямам думи. Протестиращите явно приемат фразата "тъп и упорит" като лично предизвикателство...

Тези събират пари за втората смяна на август. Другите вече са на морето.

Протеста си е едно чисто хаотично брауново движение! Математическото му очакване е равно на нула. Както и очакването за резултати от протестите е равно на нула!

Проглушиха ни ушите с протестите на шепа хора, взели се на сериозно, не знаят какво искат и тикат България към дъното.

Ако това, кой ще управлява държавата се решаваше с надуване на свирки и тромби по улиците нямаше да има нужда от избори и парламентарна демокрация.

Въпроса е, как да отстраним юдеомасоните? Соросоидите от "протеста" са с фланелки с образа на Дьорд Шорош (Сорос) с обърната петолъчна звезда на челото. С ръцете си показват знака на бафомет, който е юдеомасонски. Какво прави Отворено общество в България и защо то е финансирано от българската държава, т.е., държавата работи срещу себе си. Когато юдеомасоните бъдат неутрализирани и изгонени от страната, можем да решаваме въпросите пред държавата ни, в противен случай нямяме държава. Акцента са юдеомасоните контролиращи държавата. Да ги унищожим за да имаме държава.

Главата на хладно. От розовите - по 2 на 6 часа. И холандец, само холандец! Това от Петрич и бело в никакъв случай!

И парите, и хората. Днес "сутрешно кафе пред Парламента" пиха 15-20 души на преклонна възраст. Един от тях /на около 80/ застана пред ТВ камери , обяви как се казва и че е независим кандидат за президент . Заяви , че иска да съди Орешарски "за престъпления срещу човечеството". Толкова и такива са протестиращите на 30.07.

Подържайте обстановката след има няма 30-десет дни лятото свършва тогава ще лъсне истината.

Еййй тия алчни хорица.. за по 20кинта надник се изпичат на слънцетто

Петстин мнения, петстин протестиращи.. йде на бенефиса на мнифестцията (около 31.07) да се посераете повече, че скукаа. скука ти казвам!

Както се вижда протестиращите не са изморени от работа, а повечето от тях едва ли имат и един ден трудов стаж. Икономиката на България едва ли ще се оправи с разходки, ако е така да тръгваме всички са се разхождаме из страната.

Е, редиците оредяват.... Няма даже и 200 души. Хайде пръждосвайте се и вие.

Колко останаха да протестират? 200-300 човека има ли? И как вървят надниците за протестиране?

Протестите са вече жалки и смешни! Снощи ги гледах тук там по някоя група индивиди, дърти жени размахват ръце със свирка в уста - надуват бузите и махат със знаменца! Ха ха ха! Пълен цирк! А Путьорински направо вече се чуди какви въпроси и на кого да задава и как по-дълго да поддържа разговора, за да запълни времето си за излъчване! Просто толкова отвратителна гледка с тези "красавци"!

За подкрепящите Орешарски ли говориш?

Всички виждаме морала на комунистите. Кутев и камъка. Стъклата - счупени от вътре, от народен представител на БСП и/или ДПС, с което се извършва една мръсна провокация срещу протестиращите. Всички чухме изказването на Павел/Местан за пианото и павето. Оказва се, че в автобуса имало павета - сигурно са сложени от същите народни представители. Моралът на Миков и Манолова също е ясен с провокациите за подслушване и бюлетините. Моралът на главния прокурор - защо не подхване истинските престъпници - крадците - Местан, Пеевски, Емил Иванов, Йордан Цонев, Хр. Бисеров, Р. Овч. ащо не са осъдени приятелите на Миков, които инсценираха подслушванията, Найденов (вече си е купил да не бъде съден) и т.н. А висшия съдебен съвет? ... и т.н.

Вярваш ли си

Според др. Станишев на Бузлуджа били 55 000. Интересно защо само 20 000 са се подписали там - или са били само толкова или останалите 35 000 са неграмотни ????

Беха ми мазни ръцете от кебапчетата и не можех да се подпишем.

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!! ИЗБОРИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕННАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ИЗМЪЧЕНАТА НИ СТРАНА!!! СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ТРЯБВАТ ДЕЛА!!! ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ СКЪСАМЕ СЪС ФЛАШ-МОБОВЕ ПЕРФОРМАНСИ И ДРУГИ ФОРМИ СПОНТАНИ ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ДО ДУПКА!!! РАЗБРА СЕ ЧЕ ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!!! ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

защо Антон си пази павето : да си чука главата като дадат ОСТАВКАТА!

Внимание в парламента се подвизава депутат който си носи паве-нещо като Антон павето!

ОСТАВКА!!

Рибарите и собствениците на моторни лодки от местност Траката са готови да помогнат на протестиращите със свои сили, за навлизането им към резиденция Евксиноград, по море. Тази заявка направиха самите те преди ден, като отговориха еднозначно на въпрос биха ли се включили в недоволството срещу кабинета Орешарски, съобщава сайтът Днес +. Писна ни да гледаме как живеят охолно, пекат се на плажа, хранят се на безбожно ниски цени, а ние от сутрин до вечер се блъскаме за да свържем двата края, бе коментарът на един от собствениците на моторни лодки в Траката. През годините рибарите са се нагледали на оядени и високомерни политици, които отсядат в резиденцията. Исканията на протестиращите, които планират да окупират лятната резиденция на 5 август от 19:00 часа, са за оставка на правителство на БСП ДПС и Атака. Също така, демонстрантите ще настояват най-после гражданите да имат свободен достъп до резиденция Евксиноград.

милиони се събраха да протестират и пак нико ги не чу.:):):):):) ИДИОТИ

Добре, дайте да обобщим. Хората по софийските улици са платени. Еврокомисарите са платени. Евространите са платени. Българите по цял свят са платени. Синдикатите са платени. Леле тоя Бойко много кинти имал бе. А да и 55 000 човека на Бузлуджа, на лъжливите си очи ще вярвате или на Станишев ?

Когато еврокомисарката дойде тука, каза по телевизията: Навсякъде чувам олигархия, олигархия... Това не е добре. Олигархията и демокрацията са несъвместими. Не съм сложил изказването и в кавички, защото не е точен цитат, но беше в този смисъл. Аз мисля, че тя трябваше да дойде подготвена, сигурен съм, че има достъп до механизми, които да и осигурят по-точна информация от моята (а и от вашата). Тя трябваше да говори конкретно, а не какво е чула на улицата.

Има неща, които един еврокомисар не може да каже. Налага и се да е по-сдържана. Важното е че се обяви в подкрепа на протестиращите пред BBC. Повече не би могла да направи.

Уникално тъп коментар изнесен зад скоби... Толкова ли се изчерпахте вече? Айде на плаж и през септември да ми се върнете с по-свежи идеи.

безплатен обяд няма все някога трябва да си платиш а в политиката задалжително кои се бори за добруването на нацята -това е една химера за бг.борят се за себе си

станиШеф и власта са седнали на полицейска палка!!!! супер това ми хареса!!!!!!!!!

добре де.облегнали са се но и така ми харесва!

DBS:КОРЕНИТЕ НА ЗЛОТO.ПАРИТЕ. Парите отдавна не са средство за размяна на материални ценности и заплащане на труда. Парите не са свободата, а оковите в съвременното робовладелско общество. Нищо не се е изменило от 2,000 г насам. И преди и сега хората са роби. Какво е по различното - да продаваш труда си и мозъка си, от това да продаваш тялото си? Съвременното общество е проституиращо общество: народ от проститутки, парламент от сутеньори и малка група банкери, която има всичко срещу цифри или цветни хартийки.

може би но те са и остена който те кара да работиш,защото без тях няма начин да накараш когото и да е да работи в насока.

В различни градове по света българи участваха в протести в неделя срещу правителството в България с искане за оставката му, съобщиха организатори на протестите. Информация за тях може да се намери в интернет на адрес tp://link/. Според съобщението нови градове са се включили в протестите като тази седмица са се присъединили българи от Бостън, Сиатъл, Оуклънд (Нова Зеландия), Дъблин и Бристол. Редовни са протестите в Сан Франциско, Ню Йорк, Франкфурт, Щутгарт, Вашингтон, Лос Анджелис, Торонто, Монреал, Лондон, Барселона, Мюнхен, Карлсруе, Манхайм, Амстердам, Тулуза, Виена и Цюрих. Протестиращите в чужбина българи се обявяват за ясни правила, прозрачност, морал и достойнство в политиката. Промяната на статуквото може да стане единствено чрез оставка на сегашното правителство, нови избори и скъсване с олигархичния модел на управление, наложил се през последните 23 години, се казва в съобщението до медиите.

Идат като овци, бягат като овци. Що е то? Овци.

Протестиращи са не обиждай овците.

Ти си оФца , който не протестира. Масата са овци. ХРИСТО БОТЕВ- интелектуалец, той пожертва живота си за нас. Протестиращите са осъзналите се, другите са заспали овце! Ако чакаме на тях промяната ще дойде пак след 5 века. Заспал народ = гибел.

E как ще ги спре някаква жега , като са на работа !Няма студ , няма пек - трябва да бачкат за г-н Борисов , за г-жа Фандъкова , за Цецо /за да отърве пандиза/, за олигарсите около ГЕРБ , за офшорките на ордата .....хей тъпи софийски мулета - за пари са готови и майките си да продадат!!!

Твоята и за много пари не бихме я пипнали.

Sangre sica

остави го той вече я продаде!

И твойта също продажнико.

Виж , кой има офшорки. link

Eто кой има офшоркиlink

Само жегата спира 400 000 подписали се за БСП да превземат столицата... само да се захлади и ще видите вие "Сърдити старчета 3" ама без София Лорен.

Още малко и ще захладнее.Дръжте се Братя и Сестри.Протестирайте на сянка казаха от Бтв

Браво.Само тази велика телевизия се грижи за нас

Луд умора няма - само се поти и пъшка!

Снимката прекрасно илюстрира младите, красиви и интелигентни протестиращи

Не говори така за баща си.

Баща ми си има достатъчно акъл все още за да не е между лумпените и платените "протестиращи"

Пак е по-красив от Орешарски.

Втора и трета младост краота!

В КАВИЧКИ НАЛИ УМНИ МЛАДИ И КРАСИВИ

Злобни дъдти реститути.

Единственият начин да не чуеш дрънкането на оковите си е да си стоиш мирно и тихо. Браво Другари социалисти, избрали сте правилното поведение.

Хора бдете!!!!!!!! Олигарси/бсп/, мафия/дпс/ и предатели-бандити/атака/ са живи.

"И какво като сте недоволни бе "тупани"?"... Така според мен си мислят комунягите и ... ударно "усвояват" следващите милиони... които вие ще плащате... А дали все пак не сте "тупани" всички "мирно протестиращи"?!

в Румъния свалят ДДСна хляба от 24 на 9 %! тука сигурно ще свалят ДДС на кебапчетата за Бузлуджа!

Мутрьо имаше 4 години да свали ДДС-то и не го направи - сигурно малкия гений Дянков не му е дал ..... Веднъж оцапаш ли дуп.то очистване няма :)

Колко правителства имаха БСП и ДПС ръка за ръка? Колко години далавери, заменки? Броил ли си?

Всички протестиращи селяни и платени лумпени в защита на Цвъки Гестапото. Ние ви плащаме не само да обикаляте МС и НС като гламави, но и да свършите нещо. От петък -пред Съдебната палата да спасим Физкултурния от панделата! Без него парите спират!

нямам нищо против ядрена енергетика. тъй като вече имаме Козлодуй/тогава нямаше референдум/. Но въпросът ми е защо Белене а не 2-4 нови реактора в Козлодуй? какво му липсва на Козлодуй та да не се продължи там развитието?

Значи почваш да строиш къща и вдигаш два етажа .... Обаче в един момент не ти харесва мястото и модела , изоставяш я и почваш да строиш на друго ---- досега тоя номер съм го виждал само от Свиленградските митничари :)

Типично герберско мислене. То реакторите са сергии на женския пазар та си ги вдигаш така където и както ти скимне

Sangre sica

типично комуне :ще си ги сложа където каже Доган!

Абе празни глави жега не ги бърка.

Браво! Тези хора са гордостта на нацията, прекланям се пред подвига им, 46 дни да ревеш едно и също като стадо орангутани и да не ти стане ясно, че и 480 дни да ревеш, все тая! Преди ви посъветвах, в знак на протест, вместо да обикаляте като като отвързани, хванете се и почистете градинките и улиците на София, може и градските тоалетни, вие за друго не ставате, дебили прости!!!

ДОБРО УТРО на всички БЪЛГАРИ! подкрепям ПРОТЕСТА! за предателите на БЪЛГАРИЯ ще има съд! БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ!

Чорбаджиите и фашистите до стената и ... кърррррр

Sangre sica

това вече се случи веднъж-09091944 резултат:чорбаджии-комунисти! какъв ще е резултата сега?

Не ти искам доброто утро, ти и тези като теб, 46 ден нарушаващи законите и реда, са наистина за съд!!

Sangre sica

тогава отивай при Лукашенко нали ти е рода? там можеш да си пасеш на воля!

Добър ден, българи/позволявате, нали, да се обърне към вас един обикновен човек/Подкрепям ви, хора протестиращи, подкрепям и мълчаливо протестиращите тук, в далечната провинция.Възрастни сме, не можем да дойдем там, но стискаме ръцете ви - аз и деветдесетгодишния ми родител, активен борец срещу комунизма !Подписваме се с отрудените си ръце за ВАС - силни, непреклонни ,въодушевени.Дано думите ви не ви зазвучат като ония лозунги на "другарите".Дано силата и волята не ви напускат.Дано позитивната енергия, която изпращаме към вас, ви крепи! Това е НОВАТА ни МОЛИТВА!Ние не можахме, ние не посмяхме, нашият живот го пречупиха.Поне опазихме СВЯСТ и РАЗУМ, които не ни позволиха да се превърнем във врякащи плямпала пред пилоните./простете за грубия ни език/...Нашият живот беше една огромна стълба и ние вървяхме по нея, но тя винаги водеше надолу...Вървете нагоре, обърнете стълбата!БОГ с вас!

Цяла България да не са 2000 души бе, хаймани. Боже колко сте прости.

АКО ПОЧНАТ ДА ПРЕЧАТ НА БИЗНЕСА И ЩЕ ЯДАТ БОЙ ОТ НАС ЧАСТНИЦИТЕ - ПОЛИЦИЯТА КАТО НЕ МОЖЕ ДА БИЕ , НИЕ МОЖЕМ :))) ... А ПЪК БОЙ И ЕБ.НЕ СЕ НЕ ВРЪЩАТ - АКО ИСКАТ ДА СЪДЯТ (ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ МОГАТ ДА НИ ОСЪДЯТ):))

ниски са даназите на хотелите,наркотизите и пронститузията трябва да се облага сас 70%данак,мисля ,че всички са сагласни и протестиращи и поткрепящи правителството

соца та до сега, винаги ни е липсвала едната 0 към стандарта.

Валери Станков "ПРАВО НА ДУПЛИКА Когато падне някой ден Сергей, сърцето ми така ще е изстинало, че ще река единствено: Здравей! И сбогом! на досадното си минало. Ако ли не, дано да се взриви! от потрес пред партийните бездария. И тоя мъж с две атомни глави да си върви в държавата Другария!"

явно протестите се размиха. комуноидите познаха, че протестите са ялови и не ги застрашават. сега очакваите да цъфнат налъмите и дедо иван да ви продава тока от белене на троини цени каквито заслужавате. след ч5 дни пиене на кафета и ражодки по софииските улици. комунегите ще си поделят милярда, а вие духаите бобената супа и сънуваите че сте европеици.

Орeшарски сe e овъртолил около всички управлeния и сe e изучил и сeга са го взeли да им прикрива слeдитe, а тои пък си обича 4eрeпа, и така.. Убии мъ обичъм тъ.

Алоооооооо, нека, ако може : Боко.Тиквата, ЦвъЦв и сие от комуноидната ГЕРБ Граби Еби Руши Българя да застанат, отзат на - Гея, Бея и Злодея, на тез отцепродафци! И тогава шъ са опраим! НАРОДЕ ????