Хиляди протестиращи в страната поискаха оставката на правителството

Хиляди хора протестираха в цялата страна срещу кабинета "Орешарски", въпреки заявлението на управляващите, че председателят на ДАНС Делян Пеевски ще бъде сменен от парламента.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди протестиращи в страната поискаха оставката на правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Оръжие БРАТЯ , да ги изметем и на бесилото. Ще се гаврят с нас , с най-милото което имаме , с децата ни , с нас самите. Вашта м.... да е.. ! БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОБУДИИИИ...........Да Живее БЪЛГАРИЯЯЯЯЯ !!!!!!!

"ГЕРБ няма против личността на Делян Пеевски. Проблемът е политиката, която се води от парламента, която открадна волята на гражданите. Те избраха ГЕРБ" коментира днес депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. От думите на Главчев излиза, че бившите управляващи искат само едно - да се върнат на власт. За какво точно стачкуват "хилядите" по улиците? Да се върне ГЕРБ? нЕ, МЕРСИМ ВИ!!! Какви оставки искате- мислете!!!

Колкото и странно и неочаквано на пръв поглед да звучи големият губещ в създалата се ситуация е ...ДПС. Лидерите на тази партия заложиха на неистовия стремеж към властта и вопиющото желание за мъст и реванш на сегашната върхушка на БСП, което в крайна сметка се оказа губещ залог. Защото, покрай податливото на зомбиране и манипулации общество, състоящо се основно от нискообразовани или лелеещи за изгубеното, безметежно Татово време хора, в годините на т.нар преход неусетно израстна младо, далеч по-образовано младо поколение, познало и с очите си видяло предимствата и достойнствата на европейската цивилизация, което не желае да бъде манипулирано, лъгано и да получава благата на живота само в бъдеще време. Ето това не оцениха лидерите на БСП. Защото именно те, младите хора, са инициатори и участници в протестите. Защото на тези протести никой не дрънка празни тенджери, те не са инициирани от фикс-идеята им ГЕРБ! Протестът има далеч по-дълбоки корени, което също е енигма за върхушката на столетницата. Което означава, че тя е с недостатъчни капацитивни и аналитични възможности. Което означава също така, че на следващите избори (които ще са твърде скоро) БСП ще претърпи тотален крах, както електорален, така и вътрешнопартиен. Каквито и мимикрии и лицемерни пози да прави в лицето на уж осъзнали се, уж срамуващи се другари...Що се отнася до ДПС която и да е политическа сила от тук нататък ще бяга като дявол от тамян от него. За да се спаси от народния гняв и предрешен бъдещ управленски провал...Това в близко бъдеще вещае тотална изолация на тази партия. Нещо, което нейните избиратели, които в голямата си част честни и трудолюбиви хора, не заслужават. Тяхната беда е, че не са посветени нито в интригите на падишаха, нито в козните на бейовете...Що се отнася до БСП, маниакалният синдром ББ, се оказа пагубен за нея и я отклони от трезвата оценка на промените в интелектуалния потенциал на нацията.

Сега, че Станишката се поокъка е ясно. Обаче. Защо никой не мрънкаше, а ръкопляскаше на основната мутра- Тиква толкова години!? За Пеевски- ясно, но по тая логика, защо не го оставихте да действа, както оставихте Боко. Не че Делянчо ми е любим, ама как така, за един може, за друг не може!? Значи- щом за единия не може, значи и за другия не може! Щом стачкувате срещу Пеевски, как така гласувате за Борисов!? Некой крадна логиката, не мислите ли? Хиляди, ама колко искаха оставката? Хиляда или десет хиляди, щото има маааалка разлика!

С крадени народни пари от мафията ГРОБ лесно се плащат протести!!!!!!един хубав дъжд и крадените пари няма да помогнат на гробаджиите!!!!!!!!!!!!!!!!

Ела да ти платят и на теб! Днес пак има протест от 18.30! Ела не се страхувай!

Изказване на Мишо Шамара във Фейсбук ( ИЗКАЗВАНЕТО НЕ Е ЦЕНЗУРИРАНО): =========================== Аве, бунтовниците срещу мутрите във власта, къде бяхте 9 години, бе????? Къде бяхте, ебаси смешниците. Пак искате генерала да е на власт ли, веееее паляцииииии. Генерала, дето е толкова генерал, колкото доктор Дре е доктор, хаха да еба, изпърдяната свиня мръсна. Тоя бойко неиздържал 1 месец без власт и пощурял. Хората още са в заразата на ГЕРБомонията. Това е силно заразна болест или секта. Тя се вменява чрез страх или интриги , чрез компромати или заплахи за жиовота . Всички в сектата ГЕРБ са длъжни да боготворят божественният им султан, еничара на ЕРДОГАН. Подарил милиардите, дадени от Евросъюза за магистрали на ислямистките фирми на ЕРДОГАН и бленуващият за реставрация на османската империя . Насаждащият ви омраза срещу турците и ДПС, а обслужващ Турция и партията на проводника на войнственният ислям ЕРДОГАН. Искащият демокрация с фалшиви бюлетини и купени гласове. Искащият касиране на изборите, поради активноста в Турция, организирана лично от ЕРДОГАН, гласували за ГЕРБ изселници. ЕЙ, МРЪСЕН ИЗРОДЕ, ПРЕСТАНИ ДА ВМЕНЯВАШ ОМРАЗА В НАРОДА, ВЕЕЕЕЕ! Да, Пеевски е доста неприятна фигура на пръв поглед, но е медииен магнат и олигарх, а не истински амфетаминов бос като Флоров, Кокаинов крал като Борисов, контрабандист, ощетяващ бюджета с 4 милярда годишно като Борисов. А и най вече мразен, заради връзките му с БОРИСОВ, ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТАПАНАРИИИИИИИ. Толкова ли сте слепи и не виждате опита Борисов да се върне на власт, веее. Да дойде да свали майчинските и помощите за първокласници, да обвини пенсионерите, че ядат много и да нахрани кучетата в полицията с телешки пържоли и да накара родителите на убитите деца в България да се извинят лично на ченгетата, че плачат и скърбят за децата си.

Мишо шамара ли ще е критерии кой да протестира и кой не. Достатъчно е че възпитава децата ни с тъпите си песни.

ДПС най дълго са управлявали през тия 23 години.-3600 дена,БСП 3200 дена.Доган е тоя който реди кабинета в момента .Това казва и Осман Октай -бил е в кухнята на политиката.Неговите думи са,че Орешарски е станал заложник на големите амбиции на Станишев.До година ще се избира заместник на Барозу,трябвало да бъде от Източна Европа.Станишев се гласи за този пост.А Л.Местан е мъжката секретарка на Доган.Кабинета се редял от Доган ,чрез Местан.Другите са кукли на конци.Това го има в интернет.Дончева го е казала ,че БСП и ДПС ги свързва общите обръчи от фирми.Доган ги държал в подчинение,чрез тия фирми.

Наистина много безотговорно е, ама ти подай па после ще се търси начин да оправят нещата без тебе. Или направо нови избори, че нещо социализъм не виждам и под микроскоп.

хилядите протестиращи трябваше да излязат да гласуват а не сега да си чешат крастата по тротоарите когато гласуваме поне 90 % от българите тогава дпс ще останат с 15-16депутата и никой няма да се интересува от тях а сега го духайте на местан

Искането за оставка и предсрочни избори не е пресилено. Ако всяко решение на правителството ще ни кара да си губиме време от нашата работа и нашия живот, няма да стане. Трябва ни отговорно правителство на една отговорна политическа сила.

ава да са наистина отговорни,а такова нещо засега не се наблюдава.

Много искам да видя високопарните и помпозни речи, нравоучения и присъди на МЕСТАНЧО. Увисна ли ти джуката, сега? Май ДПС трябва да остане в миналото!

ама не го боли, защото е свикнал

Връщам се от протеста в София. През цялото време се оглеждах да видя Волен Сидеров или Светльо Втков, че имах да ги питам нещо. Някой дали ги е виждал?

КЪДЕ СА ПЛАТЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.............?????????????

гледам Истанбул и си мисля, че ако комунисти и турци не се оттеглят по най-бързия начин , ще си спомнят за Чаушеско

И ЦАЦАРОВ ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА. ЯСЕНА Е КАРТИНАТА ТВ7 - ЦВ.ВАСИЛЕВ-ПЕЕВСКИ-ЦАЦАРОВ. ЯСНО Е КАКВО СА ЦЕЛЯЛИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ВЪН

ПРОТЕСТИТЕ СА ПРОВОКИРАНИ ОТ НАЗНАЧАВАНЕТО НА ПЕЕВСКИ , НО СА ЗА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА, ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ -НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ИЗБОР НА УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ХОРА ОТ ОБЩЕСТВОТО . ВСИЧКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ ХОРА ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТИТЕ С УЧАСТИЕ. БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОМЕНЯ

Боже, не съм знаел че има толкова бедни и прости хора по улиците - добре че не съм беден, а вие и да се изколяте е все тая!!!

И да не си беден,явно си много прост

Има време - ще разбереш.

ЗАЩО ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ТОЗИ ПРОТЕСТ ЦЕЛИ ДА ВЪРНЕ БУДА И ЦВ.ЦВ. НА ВЛАСТ....

Слушаш ли какво казват хората от протеста? Особено тези гласували за БСП.

Те хората ще разберат когато дойде зимата, тогава ББ пак ще им казва, че кризата е виновна, а той ще изнася кинтите си с чували извън България!!! Просто се чудя на хората които постоянно плачат, за тях всяка власт е корумпирана!!!

Хора,осъзнайте се вече.С тези спорове-Герб или БСП и ДПС са по-добрите само сами си забавяме развитието и поемането по нов път.Това ли е най-важното на фона на безкрайно дълбоките проблеми,които има България.Вместо всеки да се организира,и по някакъв начин да покаже отказът си да бъде малтретиран,използван и манипулиран,да се опита по някакъв начин да помогне сам на себе си,на семейството си,на децата си,на родината си,да се опита да се пребори за нормален живот,който му се полага,вие си губите времето да се обръщате един срещу друг,и да заемате страната на Бойко или БСП,ДПС или Атака.Пропускате шанса си,и този на България,да се промени нещо,докато спорите за незначителни неща.Как може след толкова години доказателства,че никой от тези,които са ни управлявали НЕ СТАВА и НЕ МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ дори и малко,вие отново да заставате зад тях,зад тези,които вече са ви доказали,че не ви зачитат,и които са ви се подиграли,които ви взеха държавата,работните места и т.н.Не знам защо,но самият българският народ няма воля да се справи с проблемите и да се развива.Ние не можем да изпитваме съчувствие към другия,всеки гледа той да е добре,големи егоисти сме.Не ни пука за другите или за собсвената ни държава,ако ние сме добре.Да ама постепенно,ако държавата не е добре,и този който уж е добре,рано или късно ще се срине.Не можем да си помагаме и да се съхраним като нация.Затова циганите след време ще управляват държавата ни и ще определят съдбите на децата ни.Не разбрахте ли,че партиите не мислят за нас,защо продължавате самоубийствено да ги подкрепяте хора.Всички мислят как да източат още повече нашата държава и да откраднат нашите пари.Парите ни за образование,лечение,лекарства.Затвориха ни болниците.Трябва не да си губим времето в спорове кой е по-добрия,и да се обръщаме един срещу друг,да се озлобяваме помежду си.Ние сме от един отбор и трябва да сме заедно,тези,които са срещу нас са онези в парламента-които са били вече, и които са там и сега

Самото осъзнаване за "големи егоисти сме", предпоставка за поемане в правилна посока

Според нас най-важното е икономиката, здравеопазването, спиране на краденето, ама те едно си знаят, едно си баят - служби, подслушвания, далавери!

Лютви Местан: Дължим правилен прочит на вота на суверена. Местан, сега най-накрая разбра ли, че си чел-недочел. От кога разправям на хората, че високопарните ти и наизустени фрази проличава единствено натурата на един псевдоинтелигентен илитерат.

Ясно е, че изборът на Пеевски е някакъв тест, който на този етап остава загадка! Не е ясно, след като Пеевски заявява готовност за оттегляне, защо недоволството и протестите продължават! Поражда се чувството, че в нашата бедна държава, понеже хората си нямат емоции, забавления и пари да си ги доставят, се забавляват по един много нецивилизован и просташко-безсмислен начин! Протестира се сега ( срещу едно нищо), но това ще ОБЕЗЦЕНИЕ ЕДИН БЪДЕЩ ПРОТЕСТ СРЕЩУ НЕЩО ВАЖНО И ЗНАЧИМО! Така, че нека да се намесят качествени улични стратези!

Пич на нас ни ОМРЪЗНА он проби-грешки и някой да ни тества - искаме да видим смислена работа да се върши и РЕЗУЛТАТИ

Няма "ЗНАЧИМО", "НЕ ЗНАЧИМО". Има "РАЗУМНО" и "НЕ РАЗУМНО". Протестът днес е РАЗУМЕН, защото повече така не може да продължава. Или МАФИЯТА ще е победител, или НАРОДЪТ. Средно положение, НЯМА! А зад народа стои Бог, зад БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД конкретно.

Може ли да ми посочите кой визирате в "мафията"или за вас няма значение, важно е да има митинги. Защото ако продължава това така и след като постигнете целта, след това ще има други недоволни и пак повторение , избори и избори и какво правим когато един ден няма да има кой да инвестира в една постоянно митингуваща държава!!!

Хайде,хайде всички знаем вече даже и децата кои са създателите на мафията и кой дирижира парада в сянка,няма какво да се лъжем

защо правителството е сагласно да "обесят "сегашния шеф на данс и изтакват че"сс се вслушали в народния глас"така искат да закрепят позициите си ли ?прекалено евтин трик.не им е там мястото! всички ван!!!варнете боико и го оставете да деиства без задражки тои ще ваведе ред=ако за някои е неудобен г-н борисов... да пие 1 студена за да му минеи и вземе да се покрие.ако не се справим с "лудницата която цари почти 2ч години по добре да се ваведе военно положение с 1 главнокомандващ и сас строги мерки -защото свободното слово и свободата е преварната в свободия.докога ще сменяме 1 правителство с друго ?като се поохранят и устроят 1- те да понахраним и другите ли??кога ще спре всичко това???не си тарсете грешките 1 друг ами се вземете в раце и пооправете тази страна да стапи на крака помислете малко и за тоя народ които ви храни спрете с егоизма си господа управляващи!!!

Изненадан съм от номинирането от българското правителство на ръководителя на агенцията за национална сигурност. Би трябвало да има по-компетентни." Това написа лидерът на социалистите в Европейския парламент Ханес Свобода в туитър. Реакцията му бе разпространена и от профила на групата на социалистите и демократите в европарламента. Подобна позиция означава, че Сергей Станишев като лидер на Партията на европейските социалисти (ПЕС) най-вероятно ще трябва да даде обяснения за събитията в България и за това, че единствен защити кандидатурата на Пеевски в парламента.

Направо да си ходи. Все ще се намери без него някой читав да оглави социалистите. Без него и без Руменовците и Параванката, които сега потриват кунки в засада.

най добре ще е правителството да си подаде оставката както направи пеевски

Не е добре - задължително е!

Ами да, най-добре тиквона пак да дойде на власт и да назначава кухи Калинки и Румянки! Да се краде до дупка!

И никой да не може да седи в парламента повече от два мандата

БСП и мафията вън, вън, вън....ГЕРБ и калинките малинки вън, вън, вън

Касиране на изборите!!!!!!! Нека тогава излезем всички грамотни и работещи българи да гласуваме, а не неграмотници, цигани и издухали комунистически пенсии да ни решават бъдещето на децата ни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сидероглу ПРОДАЖНИКО кога ще сложиш ЧЕРВЕНИЯ ФЕС?

Е ок,съгласен съм ама да попитам .. за кого да гласуваме?алтернативата е пак същите партий и стари муцуни...

Всички политически парти вънка! Велико народно събрание и закон че никои роден преди 1970 не може да участва в полотическият живот на бг - за да сме сигурни няма да има стари к*рви!

Не е проблема във възраста, проблема е, че няма лустрационен закон и това позволи ДС агенти и деца, внуци и снахи на бившете лидери на БКП и създадените от тях олигарси и мафиоти да ни управляват и да се гаврят с българите....

На протест срещу ОЛИГАРСИ, КОМУНИСТИ , ДПС и НЕЙНИТЕ ОБРАЧИ от ФИРМИ и ПСЕВДО-НАЦИОНАЛИСТИ- СИДЕРОВЦИ!!!!

По време на прословутата пресконференция на прокуратурата след изборите г-н Цацаров спомена ,че имало заведени над 60 дела за купуване на гласове и имало двама осъдени за покупка на гласове за ДПС по бързата процедура. Мина вече цял месец и няма никъде информация за останалите дела . Нали е ясно ,че и един осъден да имаше за купуване за ГЕРБ Бареков щеше да го показва като мечка навсякъде от ТВ7 до Супер7 , от площадите на Монтана до Русе. Нищо подобно не се случва . Въпроса е за кого са купените гласове и кога ще си признаят??? Защо медиите усложливо мълчат по този въпрос ?? Явно е ,че нямате интерес г-н Пеевски и г-н Местан това да стане известно ,защото е във ваш ущърб и ще взриви още повече недоволството сред хората . Къде е сега демократа Станишев и неговата г-жа Манолова да излязат с тези факти и да ги размахват по телевизиите??

И после изборите били честни и няма да се касират.. И това ако не е правен абсурд Абе хора или е нарушен закона или не е нарушен. Абе правова държава ли сме или не. Объркаха се хората едни ше съдим други няма.. Едни са по-виновни ,а други не.. Законът е написан ,за да се изпълнява от всички независимо от политически цвят и принадлежност.Във всяка една държава,където наистина съществува демокрация досега щеше да си е подал оставката без да се излага по-вече.. ама не"

На протести !!! Докато правителството на ГАДНИТЕ комунисти и турчеещите се ПОМАЦИ не падне!!!

народе сабъди се и смачкаи нашественика чъжд,булгаря е на булгарите кви търци кви пет лева марш в търця гадове мруснииииииииииииииии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

45 + 24 години само МРЪСНИ , АЛЧНИ и КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ ни УПРАВЛЯВАТ!! Да ги изринем и НИКОГА вече ДА НЕ ГИ допускаме но колуарите на Народното събрание!!

От 23 години ни управляват само крадци и мошеници,турци,гейове,лумпени и всякаква измислена паплач.В България няма политици ,всички са дилетанти и си правят експерименти на гърба на народа.Имаше само един честен политик - Филип Димитров но след като пита дали може да остане на власт се оказа , че не може.Имаше и един нормален президент Петър Стоянов , но и той пострада от жадния Иван Костов.Не разчитайте на старите курви.На 10 ноември 1989 год. БКП имаше 1200000 партийни членове.Сега те се боядисаха но дълбоко в душата си са същите гадни кариеристи и лапачи.Крайно време е да ги пометем тази паплач и да дойдат нови неопетнени лица.Лошото ,че почти няма такива.

! pеплика вземи линк + - Az ( нерегистриран ) 16.06.2013 12:34 Всички политически парти вънка! Велико народно събрание и закон че никои роден преди 1970 не може да участва в полотическият живот на бг - за да сме сигурни няма да има стари к*рви!

И ЗАЩО.. КАКВО МУ Е НА БОРИСОВ- НЕ Е ПО ГРОЗЕН ОТ ВСЕКИ ЕДИН БСП-АР.. А СИ И ИМА ПАРТИЕН БИЛЕТ - СТАР КАДЪР НА БКП .. ОТ ПОКОЛЕНИЯ Е ... А И НАЛИ БЕ ЛИЧЕН ПАЗВАНТИН НА БАЙ ТОШО ... А БЕ- СИЧКИТЕ СТЕ ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ ... ЩОМ МИ ХВАЛИТЕ ТИЯ ПОЛИТИЦИ.. СТЕ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ....

На всички ни остават още някакви си там години живот. Струва ли си? Хващайте си багажа и заминавайте, пък ако щете - в израз на протест. Никой не ви е завързал в тая отходна яма. Мизерниците ще мизерстват, единствено когато не остане никого, за чиято сметка да съществуват.

Тези протести ,все повече заприличват на великите борби на СДС -работеща,семейна ,умна и интелигентна София е навън! И все повече се различават от платения февруарски метеж на комуягите- наркоманчета,лумпени,безделници и рецидивистите на Атака,Архонта,Вмро,Капута и Трактора!

Интелигенцията е поне на хиляда километра по на запад.И едва ли ще се върне някога.

Интелигенцията няма и да се върне, защото беше прокудена от гадните връзкари и лизачи ... калинките-малинки, проститутките, мутрафоните, турската палач насадила се в управата, олигархията и техните деца. Да живее България , тази за която се бориха и проляха кръвта си младите момчета като ЛЕВСКИ и БОТЕВ!!!!!!!!Днес България е държава на БАЙ ГАНЬОВЦИТЕ И АЛЧНИТЕ МУТРАФОНИ КОИТО ДЪРПАТ КОНЦИТЕ СКРИТО НА ТЪМНО.

Алоо смени плочата, други дойдоха на власт! Сега другите са виновни и за слънчевото затъмнение!

Единствено Бойко имаше куража да покаже на Путо кукиш за Аеца,а на Обама за шистовият газ! За пръв път даде прозрачни концесиии на зап.компании в бг.шелфа за извоюване на енергийна независимост! За Люлин ,дунав мост 2,Тракия и 2 метродиаметър да не говорим а и още ще има! Само за това ще гласувам за него в близките 100 години!

А ЗНАЕШ ЛИ НА КОГО СА ДАДЕНИ МАГИСТРАЛИТЕ И ПЪТИЩАТА НА ФИРМА КОЯТО ИМА САМО ТЕХНИКА НА ХАРИТЯ ДАЖЕ НЯМАТ И ЕДИН КАМИОН И ВСИЧКО СЕ ПАРИВ ОТ ПОД ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗАТОВА ЛИ ОЩЕ ЧАКАТ В ПЛОВДИВСКИ ХАСКОВСКО И СТАРАЗАГОРСКО ПАРИТЕ СИ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ И ХОРАТА ИЗЛИЗАТ НА МИТИНГИ КОМШИЯТА НЕ ЕВЗЕЛ ПАРИТЕ СИ ОТ МЕСЕЦИ АКО СИ ТОЛКОВА ЗА ББ ПАРТИ МУ ЗАПАЛТИТЕ НА КОМШИЯТА И ВИЖ ПЪТИЩАТА ВЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА ПРОПАДАТ ТАМ ТЕДО СА СТРОИЛИ ТВОИТЕ ВОЖДОВЕ

НЕ "ТВОИТЕ ВОЖДОВЕ"а " МОЯТ КОМШИЯ" И ДРУГО... ЩО НЕ Е НАПУСНАЛ КАТО НЕ МУ ПЛАЩАТ.

Да, преди Борисов всичко се даваше на подизпълнители от ОБРЪЧИТЕ от Фирмии при нас в Северозапада. Нашите хора стоят безработни, эщото дошли специалисти от другия край на България.

24Х7 ТОВА Е ПРОВИНЦИАЛЕН ВЕСТНИК РОДОРИ ВИЖ ТАМ ТОВА Е ПЪРВИЯ ПЪТ С ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ И С ОТРЯЗАНЕ ЛЕНТА ОТ ББ САМО ЧЕ ВЕЧЕ Е ПРОПАДНАЛ ПЪТЯ И ТОВА Е МУЖДУГРАДСКИ ПЪТ

А не чувстваш ли след тези думи , че не ти остава много дълго да живееш????

Пеевски има мръсни пари. Предпочитам някой беден да си купи апартамент, отколкото милионите на този мошеник.

ЗА ТОВА ДА ОСТАВА ПЕЕВСКИ МАЙ МНОГО ХОРА СЕ ПЛАЩАТ ОТ ТОВА ТОЙ ДА ГИ ВКАРА ВЪТРЕ ЗАЩОТО ТОЙ СИ ИМА ПАРИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДКУПЕН КАТО ДОСЕГАШНИТЕ С НЯКОЯ СЛУЖБИЦА ИЛИ АПАРТАМЕНТЧЕ ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ОТИВАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НЕ Е ВАЖНО ЦВЕТА НА ПАРТИЯТА А КОЙ КАКЪВ Е И КАКВО ОБЕЩАНА И КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ИЛИ ИСКАТЕ ДА СЛОЖАТ НЯКОЙ ОТ ГЕРБ И ДА ИМ ИЗТРИЕ КАКВО СА НАПАРВИЛИ ДО СЕГА ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ГОСПОДА СТАЧКУВАЩИ МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КАТО ГРАЖДАНИН НО НИЕ ИСКАМЕ ВСЕКИ КАКВО СИ Е НАДРОБИЛ ТОВА ДА СЪРБА И НЕ ИНТЕРЕСУВА НИКАКВА ПАРТИЯ ЗА ЯНКОИ ЗАПОЧНА МАЙ ДАВА СТАВА СТРАШНО И ХОП СЕГА ЩА СЛАГАТ НЯКОЙ ДЕТО ЩЕ МОЖЕ ДА Е ПОДКУПЕН ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ КОНТРА МИТИНГ ЗА ПЕЕВСКИ НЕ ГО ПОЗНАВАМ НЕ МИ Е СИМПАТИЧЕН НО СЛЕД КАТО НЯКОИ ПАРТИИ НЕ ГО ИСКАТ ЗНАЧИ ДТАВА ИНТЕРЕСНО И ХУБАВО ЗА СТРАНАТА НИ

Най - малкото се държиш невъзпитано.По полека - ще ти се спукат чорапите.

И ТИ ЛИ СИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ НА ГЕРБ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЦВЕТА НА ПАРТИИТЕ ГОСПОДИНЕ ИЛИ ГОСПОЖО ИСКАМ ДА ОСТАНЕ ТОЯ НАКОЛКО МЕСЕЦА И ДА ВКАРА КАКТО Е ОБЕЩАЛ БАЯ БАНДИТИ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ИЛИ И ТИ СИ ОТ ТЯХ И СЕ ПЛАШИШ И СЕГА СИ НА КОМПА АЗ СЪМ ПЕЗПАРТИЕН И БЕЗРАБОТЕН И НЕ ИНЕТРЕСУВА НИКОЯ ПАРТИЯ НО МИ Е ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ ПЛАШАТ ОТ ТОЯ ПЕЕВСКИ ТОЙ МАЙ Е КАТО НОВАТА МЕСИЯ КАТО ЛЕВСКИ И БОТЕВ НО ЗАЩО СТЕ ПРОТИВ НЕГО

ДАА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КУПЕН С НЯКОЕ АПАРТАМЕНТЧЕ А С ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ...

Не разбирам, защо ще гробарите пак трябва да управляват, след като Тиквата хвърли оставката точно, защото народа започна да иска действия от него! За мен и 4-те разбойнически партии нямат повече място в Парламента! Гейчо ли да следваме или ДС турчелята или болният Юруш на властта?! Искаме промяна в закона , за да можем да избираме депутатите персонално! Не ти гласуваш за ДПС, а получаваш огромен прасок, даже е някак обидно за турците!

Бойко Борисов управляваше в пъти по добре от останалите. Затова много хора ще гласуват пак за него, вервай ми. Ти си гласувай за ДПС, ако обичаш турското синьо.

До сега не бях сигурен, но изглежда, че е време за рестарт на системата. Опитвахме с търпение и даване на доверие за 23 години. Сега се вижда, че всички сме недоволни до степен, че най-добрия вариант, най-бърз и евтин ще бъде да се рестартира системата - Велико Народно Събрание и рестарт. Участието на БСП и ДПС ще бъде минимално колкото да не кажат, че сме ги пренебрегнали.

Какво го интересува гладния човек ДАНС, Манс, Валс и прочее. Ето това доведе до смяната на властта-министрите напълно се откъснаха от народа. Същевремено сметките за ток не намаляват. Сега е лятото ,но ми искат колкото през лютия студ. Е,щом е така , идвам и аз при вас ,протестиращите. От милион малките гласчета ще се роди един всичко помитащ глас. Помнете това министроди.

Народният съд пряко продължение на масовите убийства Следите от чудовищното престъпление не могат да бъдат скрити. Защото от телеграмите на руски език, които Трайчо Костов (с псевдоним Спиридонов) от София и Георги Димитров от Москва си разменят, става ясно, че "народният съд не е нищо друго освен пряко продължение на масовите убийства от септември октомври 1944 година. До Димитров В първите дни на революцията стихийно бяха разчистени сметките с най-злостните врагове, попаднали в наши ръце. Сега се вземат мерки с това да се занимават съответните наказателни органи. Министърът на правосъдието работи по създаването на народни трибунали и следствени комисии ЦК на БКП, 13 септември 1944 г. До Димитров Готов е законопроектът за народния съд. Приета е най-кратката процедура, но докато започнат да действат, ще мине известно време. Това може да бъде използвано за негласно ликвидиране на най-злостните врагове, което се прави от наши вътрешни тройки. Контрареволюцията трябва да бъде обезглавена бързо и решително. ЦК на БКП, 25 септември 1944 г. До Димитров Във връзка с известно недоволство, изразено от нашите мекотели съюзници по повод на революционното ликвидиране на фашистката агентура, решихме: Чистката да продължи още една седмица, след което ще започнат да работят народните съдилища и чистката ще тръгне по законен път. Работата ще се провежда внимателно. Ще бъдат организирано разкрити най-злостните и опасни врагове и палачи, ще бъдат организирани до правителството делегации от вдовици и сираци на убити антифашисти с настояване за възмездие. Да се ускори организирането на Дирекцията на милицията и да се уреди правилното функциониране на отделите й. В наши ръце са отделите за Държавна сигурност и разузнаването. Помощник - началник на униформената полиция също е наш човек. Държавен обвинител в народния съд ще бъде Георги Петров, юрист от Стара Загора. ЦК на БКП, 1 октомври 1944 г. (оригиналът на телеграмите на руски език може да се видят на сайта Декомунизация).

В 24 часа има статия в която се казва,че снощи 20 младежи са се разправяли със Сидеров в някакъв ресторант.

Цвьк

А дай Боже, ама надали.

Тоя страхливец смее ли да ходи по ресторанти?!

Сигурно, цяла нощ не си спала, за да напишеш тези публикации и сега - периодично ги качваш. Или ги получаваш готови? Колко ти плащат? Ако си заслужава - включвам се!