15 дни арест и 20 000 рубли глоба за опозиционера Навални

Руският опозиционен политик Алексей Навални ще остане в ареста за срок от 15 денонощия. Наложена му е и парична глоба от 20 хил. рубли (352 долара).

Обратно в новината

Коментари - 15 дни арест и 20 000 рубли глоба за опозиционера Навални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

време е за революция срещу комунисти4еската олигархия!

Въпреки терора на КГБ самоотвержените борци за свобода демокрация и евроатлантически ценности не прекланят глава. Те са готови да се отрекат от всякакви блага само и само за да постигнат своят идеал, да видят Русия свободна, независима и демократична следваща светлината на евроатлантическите ценности

Русофилите са хора, които обичат руската култура и народ. Вие тролове сте просто платени или прости Путинофили на късия диктатор дето го защитавате. Самите руснаци скоро ще го линчуват защото им писна.

С много малко се е разминал Навални, трябва да благодари на Медведев и Путин!!!

кафявото жуже ще си ходи скоро...и то руския народ ще го гони с камъни от Москва до Владивосток..ха.ха

Не е зле да оставиш китайската синтетика,още има шанс за теб!

да те питам, верно ли некво джудже те било таковало отзад, и затова имаш зъб на джуджетата ?

Точно обратното отказало му е и за това е им има зъб.

Руснаците го искат за президент пожизнено, скоро скоро ще е след 30 години

8000 протестъри в Москва най-много да изгонят болните амбиции на надяващите се макарите на коча да паднат, нищо друго:)

А КАКВО СТАНА С ТЕЗИ СТРАНИ В КОИТО ЕС И САЩ НАТИКАХА ДЕМОКРАТИЯ - СЕГА ИМА СА МО НАДЕЖДА СИРИЯ А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОСОБЕННО УКРАИНА В 8 ПЪТИ СТАНА ПО СКЪПО И ЗАГУБИХА 9 МИЛИОНА РАБОТНИ МЕСТА и какво ще плаща пенсии и социални !!!СЕ РАЗОРИХА И НЯМАТ ДЪРЖАВНОСТ А НАПРОТИВ - ХАУС и ТОЗИ ХАУС ИСКАТ ДА Е В РУСИЯ !!! А ПУТИН ПРАВИ ОБРАТНОТО - УВИЛИЧАВА РАБОТНИТЕ МЕСТА (около 4 милиона украинци затова и работът в РУСИЯ )А ИМЕННО ТОВА ТОВА Е И ЗАДАЧА НА ВСИЧКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ В СВЕТА - СЪЗДАВАЕНЕ НА НОВИ РАБ. МЕСТА А НЕ САНКЦИИ КОИТО И ГУБЪТ РАБОТНИТЕ МЕСТА !!!

Подкрепи го с факти или по просто попитаи хората как живеят ....

повтарям корупция има РУСИЯ- но аз специално бях на този митинг за видя всмчко директно а не да чета от пресъта какво и колко а било и защо е бил този митинг .ЗНАМ със сигорност че това се плаща от задграницата ! малко по големи от пуберите младежи по 16-17 години бяха основата по надвикването и гръмогласните викове - за 10 долара !!!!! а В УКРАИНА ПЛАЩАХА ПО 100 ДОЛАРА + ДОПЪЛНИТЕНИ ЗА СБИВАНЕ И ХВЪРЛЯНЕ НА КОКТЕИЛИ "МОЛОТОВА" ВИЖДА СЕ ЧЕ ПАРИТЕ СА МАЛКО ЗА ВНУШИТЕНИ МИТИНГИ А И ХОРАТА ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ОБРЪЩА И ВНИМАНИЕ КОЕТО Е И ПРОБЛЕМА ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ КОИТО РАЗЧИТОХА НА ОБРАТНОТО

Че то, и тук е същата корупция, че и по голяма, но да сте видели, някои да излезе и да протестира, а само си пишете по форумите и си плащате, като попове, когато трябва или не трябва. За това не трябват думи а мотика, борба, но по късно, и това, ще стане. Вие виждате сламката в чуждото око, но не виждате гредата в своето. В Русия сигурно, ще вземат крути мерки след тези протести, но тук едва ли. Така, ще си живуркаме немили недраги в собствената си страна, а и вашите наследници, и те, ако не си промените мисленето и изискванията към тези, за които сте гласували. Много са гласували, и на инат не според собствените си убеждения, а преди всичко са се поддали на емоции, които са им вменили и скоро, ще го разберете. Ако не си променим мисленето за себе си, и тези около нас сме загубени не само ние, а и тези след нас, защото те гледат, не какво се говори, обещава, а какво се върши зад вашите гърбове. Докато не се обединят всички в страната независимо от техния етнос управия едва ли, ще има. Повечето от нас все така, ще си бъдат овце, и аутсайдери в живота сега и после. Някои от вас могат да си го осмислят по подробно, защото тук не му е мястото затова....

Трябва по същия начин с митинги. Колкото народа е по овчи, толкова повече ще го тъпчат.

Западните дебили не казаха една дума за забранените митинги на турците в Германия, Холандия и Франция. Колко народ арестувахте бе хайдуци ?Защо така бе извратени шибаняци ?Тръмп арестува хиляди на митингите срещу него.Една дума каза ли някой одрискан български соросоид ?

И забрави да попиташ, защо американците бият негрите!

Нека повече хора изгледат клипа ОН ВАМ НЕ ОМОН! МОСКВА. 26 МАРТА 2017 Нека нормалните хора видят какво представлява жужака Путя и как тъпче нормалните хора борещи се срещу неправдата.

Абе Дебил ! Прочети по долу Дойче Велле и се самоубий.Боклук !

Руска ТВ е глупако, независима. Или за вас всички независими медии са на Дойче Веле

ОН- НАВАЛЬНЫЙ ОБЫЧНЫЙ ВОР! Два пъти съден ,с две присъди, за кражби! Ебемти оппозиционера! А ти чалгопитека уж европейски погледни обявите за работа в Англия , и ще разбереш какво ти предлагает на тебе великия евроатлант?мбуууууухахахахаха

Ти ни разкажи тук за чистите сълзици: Медведев, Хуйло..

Бе и сащ бият, че и убиват мирни протестиращи, че и непротестиращи граждани, ама там всичко става демократично, някак.

Вставай, страна огромная, Вставай на смертный бой С Путинскою силой темною, С проклятою ордой!

Със соросоидиотска сила темнея...

Всеки престъпник- опозиционер! Това е руската опозиция.

Е, има и по някой обратен, за шарено.

НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ЗА ОПОЗИЦИЯ В USA нема там всички за ДОВОЛНИ ДОКАТ НЕ ГИ ИЗЯДАТ ОНЕЗИ АФРОТО

Шило

А бе, какво коментирате някакво шевствие на 7000 човека? Въобще, заслужава ли си вниманието? Че то по мачовете хорят поне два пътни повече. Па тук като чета, една ли не, свалили Путин.- Хахахаха. А не се напъвайте толкова, че да не скъсате някоя вена.

Х.Й У НАС УЖЕ ВСТАЛ НА ВАС! ВЫ ДЕРЖИТЕСЬ ТАМ В КРЕМЛЕ!!!

Не давали резултат санкциите, а? Жужко нещо се покри, да не е болен?

В канализацията под Кремъл се крие.

ще го изтеглят от канализацията за ушите, както Кадафито. И ще врещи "Не ме убивайте, братя" Ще го гледаме и това.

Путин даваше на Янукович 15 млрд. долара - не помниш ли.... ... и той прие да прекрати споразумението за начало на предприсъединителни действия на Украйна към ЕС. Хората скочиха срещу това и излязоха на Майдан. Янукович поиска помощ от Кремъл за потушаването на гражданското мирно неподчинение - те му изпратиха снайперистите и ето ти 100 загинали от еднакви прострелни рани както милиция, така и протестиращи. Свидетел на това беше депутата от Думата от Единная Россия Вороненков когото убиха преди няколко дни (23.03.2017) посред бял ден насред Киев - за назидание на останалите. Сега Кремъл пее песничката небылимы и такбудетвсем Излезе и наяве заявлението на Янукович до Путин с което иска нахлуване на ВС на РФ в Украйна - което е ПРЕДАТЕЛСТВО към РОДИНАТА откъдето и да го погледнеш, заради което беше убит представителя в ООН, който го беше обявил лично пред съвета за сигурност на ООН. След всичките си простотии криминално осъденият Янукович избяга в Русия. Путин нападна Крим и заплаши, че ще използва ядрено оръжие, завладя го със силата на оръжието и "зелени човечета". Путин нахлу в Донецка и Луганска област с редовни военни части и започна необявена война срещу Украйна на която е ГАРАНТ НА СУВЕРЕНИТЕТА И ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ. Пак по КГБ-ски без отличителни знаци и флаг ("отпускари", "уволнени предния ден от ВС на РФ, ГРУ и др.")

Лъжи си, не пречиш. Само дето снайперистите са стреляли от хотелската стая на "коменданта" на майдана.

Путиновия диктатор скоро ще увисне на бесилото и линч от народа. Младите не търпят.

Кафявото джудже нещо голЕм страх бере. Дойде времето и почна да се разтуря Руската империя на злото. ха ха ха

Амчи що тъй са изнервени дежурните келеши в дир-а бе, да не са на същата хранилка като руските келеши?

как е педи? Още ли те боили черната дупка в която ти Боко ти тикна банана вчера на изборите :))) голЕмо рИванИ падна снощи от тебе. Тука урИва всичко. Изнервил си се напоследък :))))

Имаме незаконни протести по всички закони на държавите в ЕС и САЩ. Биха били незаконни и тук. Изискава се разрешение от общината и тя може да премести мястото на протест. Блокират и пътища, което е отделно провинение - нарушаване на общественият ред, нанасяне на вреди и други. Действието се извършва от съден за измама с брат си от френска козметична компания "Ив Роше". Типичните опозиционери в последно време - все криминално проявени. Сигурно е добър начин за оправдаване. Може и като хванат крадлив циганин в България да се оплаква с Путин и че бил опозиция. На тези казват, че им плащали, което е пределно позната картинка. Грантовете на Сорос и подобни са ни ясни. Знае се тук за поне 15-тина НПО-та, съдии и журналисти които получават пари от Отворено Общество и Америка за България.

Да биеш хора на мирен протест дето са дошли да протестират против корупцията и да мачкаш свободата на словодо и правата на човека го може само разбойника Путин. Това даже и в Африка вече го няма.

И не забравяйте: путин няма да бъде съден в Хага, путин ще бъде съден в Москва за национално предателство.За това, че е продал огромни части от Русия на чужда държава. За жълти стотинки.

Сорос/цру наляха 10млрд. долара за киевския майдан. Колко ли са готови да налеят за руски?

А някой знае ли що протестираме, или само правим калабалък????

Винаги за правата на обратните.

ДАВАТ СЪВЕТИ ПОД ФОРМАТА ЗА ЗАПОВЕДИ ТЕ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ СМЕ В ЕПОХАТА НА КОЛОНИАЛИЗМА И НАЙ ВЕЧЕ НА 1990 - ГОРБАЧОВИТЕ ЗИМИ И НА ЕЛЦИН - ПРОДАЖНИКА Е НЯМА ВЕЧЕ БАНИЦА ДА МЪСАТЕ ОТ НЕЯ демо_КРАТНИ СТЕ ВЕЧЕ

Той украинския майдан и той започна под прикритие на "борба срещу корупцията", а завърши с кървав преврат, след който Украйна цъфна, та върза. Още на другия ден, щатите изнесоха златният резерв на Украйна със самолети. От Ирак изнасяха танкери със ... злато. Все "в името на демокрацията". Нашето злато си го крадат законно и демократично, вече доста години... Пък за Русия как точат лиги, не е истина просто... Готови са да воюват, до последния... европеец.

Да бе да, знаем ги тези: - "кървав преврат" - забранили да се говори на руски - където срещнат руснаци ги колят - малките деца ги изнасилват разпънати на кръст - "укропитеци" - "бандеровци" - "укрофашисти" - въоръжените сили на Украйна, които се сражават срещу агресора били "наказателни отряди"

НАЙ - ГОЛЯМАТА СМРАД ВИЕТНАМ ЛИБИЯ ИРАК СИРИЯ ТО СЕ НЕ НАЯДЕ И НАВСЯКЪДЕ СА БИТИ И... ВТОРАТА СВЕТОВНА ПОКРЕПЯХА ХИТЛЕРИСТИТЕ ДА ГИ ИЗВОЗЯТ НА ТОПЛО В ЮЖНАТА ХХАМЕРИКА Е ДОКОГА БЕ ИЗМИСЛЕНА НАЦИЯ ОТ ВСЯКАКВА СВОЛОЧЧ-справка ЧЕТИ ИСТОРИЯТА,после се наведи

Сащ и ес, у лево.

соросоидната "безотказна" доскоро технология нещо се огъва. Тинк танковете да мислят нещо ново, че либерастията съвсем изтрещя.

Не че нещо, ама в САЩ в повечето щати синдикатите и сдрурежинията на работници са нелегални, а право на стачка не съществува.Ако протестираш те уволняват,ако продължаваш да настояваш за правата си те арестуват.В ЕС всички виждаме как се харчат милиони за водни оръдия, палки, сълзотворен газ и прочие и се използват за кървавото подтискане на справедливи искания за борба с корумпираните казионни правителства наложени,чрез извратената "демократична" система, където всеки несъгласен с "либералните ценности" е обявяван за фашист, нацист или крайнодесен и е вкарван в затвора.Та за какво толкова надигат глас ЕС и САЩ освен по добре платен сигнал от либерално-масонското си оръжейно лоби.

Санкции до дупка за Кремъл, това си искат, това да получат...

Санкциите на са за Русия а поименно за 140 олигарси заедно с Путя и Мечо, а също и фирми които са участвали дейно в далаверата с КрымНаш и Лугандония. Другото за руския народ е от Путя - най-чистичкият, бял и пухкав зайо-байо на света.

ОН ВАМ НЕ ОМОН! МОСКВА. 26 МАРТА 2017 Чакам отговори русофили. Ако милеете за Русия и руския народ искам да видя кой подкрепяте, защото който милее за народа не подкрепя диктатора.

Видеото кърти мивки Нека ИВАН ОТ МОСКВА ДА ГО ГЛЕДА ХУБАВО

Да кажат нещо за силоваците омоновци и побоя над мирните граждани дошли на мирен протест

Защитниците на незаконния протест дали са гледали филма-,,Роден на четвърти юли"?

за неподчинение на полицията все пак само арестуват, а в УСА да са го гръмнали и вече да са забравили за случая.

соросоидните бливочи нещо напоследък ядът бой по всички фронтове

Да уточня първо, че не съм трол, а изразявам лично и независимо мнение. Уточнявам, че не мразя Русия и руснаците. Не мразя и американците, които чувствам не дотам близки. Познавам много европейци, но тях не ги е еня за нас. Аз, обаче, съм българин и е съвсем логично, ръководен за мен да бъде българският интерес. Така че, на мен ми причинява душевна болка, когато българи започнат да защитават ревностно или американците или руснаците, турците, джадаите или зелените човечета от Марс. Като малки деца сме, драги сънародници. Деца, които свенливо скланят главичка, когато силният батко ги похвали. Оставам на страна слугинажа. Такъв винаги ще има и той ще защитава чуждия интерес, защото той ще го доведе на власт (с пари, с влияние, с шантажи). Нито Русия, нито Америка, Европа или който и да било, няма да даде даром. Те просто защитават своя си интерес. А ние тъпанарите, сме вечно разделени. Ние нямаме национален интерес. Ние защитаваме винаги чуждия, приемайки го за свой. Аз съм за Путин, аз пък харесвам Америка, аз Англия, аз пък съм турчин и Турция е била велика империя..... Жалко, много жалко! Нашият интерес е да сме обединени около това да си създадем нормална държава. Държава с върховенство на закона, с морал в политиката и борба с корупцията. Кой ни пречи? Путин или Тръмп?

В момента и двамата ни пречат - единия с действията си а другия с бездействието си

Написано е през 1875 г: "Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни..."

САЩ и ЕС всичко им е окей, че тръгнали акъл и демокрация да раздават! Всяка държава си има закони и правораздаване,суверинитет! Все си мечтаят неолибералите за цветни революции!!

Че в Русия има корупция, и то много, това е публична тайна! Но ми е много интересно как подобен митинг би могъл да повлияе на премахването ѝ. И с какво по-точно допринася именно Навалний за това! Той е просто един платен от вън дупедавец, който на вълната на народното недоволство иска дестабилизация на страната! След като пред руснаците т.н. "европейски ценности" се компромитираха като чужди на руснаците и Православието и след едни що -годе прилично проведени демократични избори за Парламента на РУсия, сега се започна с нещо, което винаги би работило - корупцията! Само че в Русия и повечето бивши соц страни с нея активно само когато не са включени в схемите ѝ. А, впрочем, прочетохте ли къде е в момента "баш патриотът" г-н Плевнелиев? И с какво и за кого работи? Или какво прави често-често в Австрия например един друг наш "бивш"? Тяхното е пример за абсолютно неприемлива форма на политическа корупция, но за това тихичко се мълчи у нас. Защото е най-добре да си борец срещу чуждата корупция!

платен от вътре) бъркаш го с путин

Сега ще ви дам да изгледате едно видео путинофили да ви докажа че не са платени протести и изказването на нормални и възрастни хора как вече не могат да търпят путинския упадък. Напишете в гугъл ОН ВАМ НЕ ОМОН! МОСКВА. 26 МАРТА 2017 Гледайте в тубата и ми отговорете.

Не драскайте минуси, а изгледайте видеото и ми отговорете дебили.

Дебил е баща ти.

И най-вече путиновите силоваци как се отнасят с тези нормални хора на които им е писнало.

АЗ НАРОЧНО БЯХ НА ТОЗИ МИТИНГ -И ТОЧНО ЗНАМ ОТ УЧАСНИЦИТЕ (А ПО-ВАЖНО Е ДРУГО -АГИТИРАЛИ СА МНОГО ЮНОШИ НА КОИТО СА ОБЕЩАЛИ ПАРИ СЛЕД МИТИНА НО НА МЕН НЕ МИКАЗАХА КОЛКО СА ПАРИТЕ (НО СТАВА ВЪПРОС ЗА 600 РУБЛИ ИЛИ 10ДОЛАРА)ЧЕ ПРОСТО ТАКА НИКОЙ НЕ ОТИВА ПРИ ТОЗИ КОИТО НИКОЙ НЕ ГО ПРИЕМА ЗА ПОЛИТИК ! А РУСНАЦИТЕ МРАЗЪТ ХОДОРКОВСКИ ЗАЩОТО АКО НЕ БЯХА ГО АРЕСТУВАЛИ РУСИЯ ЩЕШЕ ДА Е КАКТО И ЕС -ЗАВИСИМ ОТ ЩАТИТЕ ! ВСИЧИ ФИРМИ КОИТО ПРАВЯТ Г-Я СА ПРОДАДЕНИ НА САШ А ПУТИН СПРЯ ТАЗИ ПРОДАЖБА И ЗАПАЗИ СУВЕРЕНЕТЕТА НА РУСИЯ !!!!

Леле каква защита на диктатора само ...и то с главни букви. Това русофилията е неизлечима болест и за жалост много вредна. Какво ли е това чувство да се пишеш по голям руснак от руснаците - какво ти пука на теб какво говориме и пишеме за ЧУЖД ДИКТАТОР - Какъв ти е той на теб,какво ти пука за чужд човек

Тоя капут Путин още ли не си е подал оставката

Капут е шефа ти.

късокракия педал се е уплашил май.

Прав си.Подал е оставка.

Къде са правата и демокрацията от диктатора на тези млади хора искащи борба с корупцията. Лошо ли са направили да са против корупцията че силоваците на джуджето така се отнасят с тях.

Като ви харесва Навални, вземете си го увас. Ама май не щете, защото в затвора на Путин е 1000 пъти по-полезен, отколкото на свобода на Запад.

Трогна ме. Искаш ли билет за там,за да се включиш бодро,с патос и самоотверженост в борбата на прогересивната младеж?

Млади, млади, колко да са млади? Шести-седми клас? Много активни тия ученици в Русия, бе!!! Значи има бъдеще в тази страна! Защото нашите на тия години мислят за чалга и евентуално как да барнат или топнат нещичко при съученичките? Пак са напред с материала рашките! А ние не искаме да ги следваме! Що така нашите си мълчат за подобни неща при нашите калинки? Или ББ е удобен на плщачите и за борба с него никой не дава ст'инки? Лоша работа!!! Така ще си потънем в корупция без младите ни борци!

В Омска област се е наложило полицията да пази протестиращите от местното население,защото са ги погнали с лопати и пръти.

1. Смешно, но факт! Пробутват ни новини за съпротивата срещу властта в Русия с тъпи опорни точки имало корупция! Ха сега ми кажете къде я няма гадната корупция, след като класиците са казали: Корупцията е сложно социално явление, което съпътства човешкия род от възникването му! 2. Рейтингът на Путин расте и сега протестърите атакуват Медведев. А те сякаш не знаят, че тези двамцата са сиамски близнаци. 3. Тъп и късен отговор на кибер-соросоидите, след като губят позиции дори в САЩ, за масови протести от около 8-10 хиляди платени боклуци в милионни руски градове. 4. Обзалагам се, че в Русия вече няма да има "октомврийска, нежна, цветна или друга революция". Там може да има само "снежна" такава. Нека потомците на Наполеон, Хитлер и други такива си припомнят историята. Близката.

Времето на Путин изтича - Obama is coming for you...

Либерлно мислещите в Русия смятат, че упадъкът на моралните ценности не е важен. По подразбиране казват, че някои се оплаквали от упадък на нравите, НО защо същите пропускали това колко много хора били забогатяли, след падането на СССР. Излиза, че за тези свободомислещи материалното (при това забележете- чисто виртуално с напечатани хартийки) забогатяване е по-важно от начина и порядките, които ще има в обществото. После защо имало носталгия по комунизма. Ами защото опозиционерите на комунизма са абсоолютни идиоти или проджаници!

Европарламентът да си оправи собствената корупция и тогава да дава акъл на Русия.

То какъв акъл, руснаците са потънали до ушите в говната.

Tи първо погледни че живееш в европеиската клоака.

А на теб,какво ти пука? Или ти пишеш от тук от алтруизъм по обикновения руснак? Русия потъва,Русия умира,Русия фалира - ОК Лягай да спиш спокойно тогава и се наслаждавай.