Яростни протести на чернокожи в Сейнт Луис (Снимки, Видео)

Втори ден продължават протестите в Сейнт Луис, след като бивш полицай бе оправдан от съда за застрелването на чернокож.

Обратно в новината

Коментари - Яростни протести на чернокожи в Сейнт Луис (Снимки, Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Втори ден?! Нашите независими медии защо мълчат, иначе ми проглушиха ушите с ареста на оня руски помияр .

Великий Краваристан, Бийте на негрите за да има национална стабилност....

Северна Корея се противопоставя срещу насилието на негри вСАЩ

А заповядай мулти-култи, либерал общество... а интегрирай различни националности и религии на едно място....

Малко неестествено ми изглеждат тези протести. Все едно някой българин там да се осере и после българската общност да протестира пред властите.

Запалиха няколко Американски знамена,но не е като в Атина-гледайте видеото,страхотно е! JUSTICE

Е, не! Такова нещо в никакъв случай не може да се случи в САЩ! Няма начин просто! Това е люлката на демокрацията, която е пръскат по цял свят (най-вече от самолети). Тази информация е пълна дезинформация. Лично Путен е писал статията, за да очерни запада. Руска пропаганда току-що съобщиха също от Козяк. Ние вярваме и сме верни на Козяк. П.С. Ало, дежурния офицер, само да попитам, кога ще ми преведете последното възнаграждение? Цяла седмица чакам вече. Ако до утре парите не са ми по сметката спирам да пиша във ваша полза.

Ако е бягал от полицията, значи не е бил невинен. Дали е черен или бял няма много значение. Щом бягаш значи има нещо нередно. За да го застрелят значи е имало причина. Не съм чул някъде полицията да стреля по хората за майтап "Нещо ми стана скучно, чакай да отстрелям някого". Това е закона там, ако бягаш от полицията най-вероятно ще бъдеш прострелян. Ако не се спазва законаще настане анархия, като в България.

Точно затова е бягал, защото в говедарника се стреля за едното нищо. Например, че си направил жест с ръка, койт после "полицаят" припознава във вадене на оръжие. Над 400 са застреляните само от полицията в смачкания говедарник годишно, отделно - убитите от мафията и заровените в Тексаската пустиня никой не ги брои.

предимно по черни и червени боклуци стреляме тук..като гледам ти си и от двете...хахахаа....не идвай при нас..долни комунисти

се нарича това. за корпорациите всичко може за гражданите не. Я да се сетим когато намалят корпоративния данък / Тръмп вече го е предложил и ще се одобри / кой ще плаща държавните разходи? Познахте драги зрители - ще се повиши данъка на работещите американци. И пари за нигри няма да има. Това е Антидемокрация по американски / по тръмповски /.

ти на нИгрите не им бери кахъра! още нито един нИгър не е избягал от щатите в россия! нема и да се случи.

Черните маймуни нека да си ходят Обратно в Африка. Така ще има Мир. Иначе, ще се наложи да бъдат убивани.... Маймуните няма какво да правят в чужда Къща или Държава.

чай растет и все по мед и масло..

Да, сгъвай се от яд.

Каква ирония само... Човекът е възникнал като вид в Африка. Поне това показват вкаменелостите. Обаче по- късно се е изродил до евреин, наглосаксонец, холандец, испанец, немец, франсе и други подобни такива и станала мазаницата.

сейнт луис. протест няколко стотин души. да ги закръглим на 1 000. население на града е около350 000 души. а на градската англомерация около 2 604 000 души.

а бе мурзилки, мие на парни пишещи машини ли сте, та не можете да проверите факта който съм написал, та пишете минуси, бе деби..ли комунделски?

То там остана ли жив негър?

Абе вие защо биете негрите, че сега дори и ги отстрелвате. Ако в Б-я застрелят някой ром-ей какво ще каже БХК и Белият Дом, че и Страсбург.

Да си негър в САЩ е професия.

Е, па тоя не е умрял от раните! От експертизата е видно, че смъртта е настъпила от високо съдържание на олово в кръвта. Значи е бил наркоман. Шмъркал е оловосъдържащ наркотик. Полицаят е невинен!

Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ!

Бойко Борисов е виновен

Бягал от полицията, значи е виновен. Другото са подробности

Путлер е виновен.

какto казват едни наши парнтиори ....and justice for all

Не защитавам негрите но полицайте там са едни обикновени убиици избивайки всеки ден безконтролно хора по улиците. И още една малка подробност само - за да станеш в хамерландия полицай след всички изпити и долументи те карат да подпишеш документ че си готов при заповед да застреляш дори членовете от семейството си - родители , съпруга , деца. Тоест ставаш безмозъчен психопат готов да убива всичко живо.

Отново тъпа и нагла путлерастка лъжа. Такъв документ може да се подписва само в Путлеристан.

когато бях в USA имах приятелка полицайка на която и се наложи да простреля баба си по заповед на местния шериф

Същите цигански номера както тук, при нас! Нали като заловят автокрадец, в момента на кражбата, започва да твърди, че се е скрил от дъжда или че се е приютил за малко в колата, .... като хванат дистрибутор на дрога казва че не знае кой му го е сложил ... нищо непознато! Подхвърлил оръжие, стрелял 5 пъти, не веднъж, и т.н. За

Значи како викаш,навсякъде сигани и то изучени--пък аз се чудя нашите от къде ги усвоиха.

Ооо , ДА! Но инетресно, по дяволите! Защо не искат да дойдат в Чалгария, в Кракозия, и при козяците нещат! Искат си УСА! Лошо хубаво, били роби, не били, искат си там! Върви ги разбери!

Номерата минаваха при Обама, сегааа, да не се надяват - протести, митинги, шествия на главите си да стоят пред белия дом все е тая! няма кой да каже на УСА, че нарушават човешки права, а и коя нация ще паркира самолетоносачи край бреговете на задания антлантик, че да ги стресне ... смее ли някой! .... оня с атома от изток с трибуквените имена не ги уплаши, та тези ли!

..... боли ма

Що бре Ганчо ,какво ти е ?

аве, боли го .... ха ха ха боли ма и мене .... аммаха!

То направо екшън-сигурно не са си получили помощите.Да дойдат в България-ние ще им дадем.Ама и в тоя щат са и едни с бели и остри качулки-те си знаят работата.

Рано им е на щатите- още 15-тина години имат...виж, други вече са "на ръба"...нали знаете- на 100 години нещата се повтарят. Чао и умната.

След колко години очаквате такива събития да се случват в БГ: 1. 5 години; 2. 10 години; 3. 20 години;

То за да стане първо трябва да внесем афроХамерикански негри и полицаи, иначе ще си е като досега - едните ще бият, а другите ще протестират за повече пари.

..я виж ти в Aмерика стреляли по мангалите ?!?!!

аве, боли ма ... за негрите им! тука сума бели измряха последните 620 години, нищо не казваме а иникой не неи пита! .... аммаха!

Божей, колко прав беше селендура Хрусчов когато попита: "А вие защо биете негрите?" Съветското текме обаче още не знаеше, че "негрите" е забранена дума....това да не са ти тонгуси?!?!

Пак ли сме я ,,,закършили, , - етнически и....,социялно, ?

..заКУРшири сме я...

А бе тия американци, защо не са си интегрирали чернокожите, та сега им правят золуми. А пък от нас искат да интегрираме циганите. Редно е да ни покажат как стават тия работи, нали са големи разбирачи.

Когато ги имаше Хитлер, Мусолини и др.подобни, света беше в добър ред. Отрекохме ги и сега е пълна каша. Време е да се признае расовата теория за вярна, и това че има висши и нисши раси.

Че как иначе? ГЛЕДАМ НАГОРЕ ! !

Разгледах снимки и си връщам думите назад. Тук-таме някой черен - всичко останало бели - всевъзможни хухавели, трансжендъри, лесбоси , на предна линия някакъв тип с фланелка "Джендър ис Овър" " хаха...

От 2011г. в САЩ се раждат повече цветнокожи бебета отколкото бели. След още 7-8 г. когато тази вълна от цветнокожи стане на 15-16г. обстановката в САЩ ще заприлича на тази в Западния Бряг на река Йордан.

Столипиново и факултето репа да ядат...

1. Започва цветно-бялата гражданска война в УСА. 2. Путин помага на белите срещу зелените с пари и оръжия. 3. Белите побеждават. 4. Путин и останалите бели в УСА подкарват рязаните. 5. Рязаните са дезинтегрирани. 6. Празник на мира в столицата Москвинтон

Голяям СЦЕНАРИЙ! Ебе ми се от негърка, а не си казал нищо по такъв въпрос ....

Че какъв ти е проблемът? Иди в някой публичен дом, поръчай си негърка, плати си и действай. Или нямаш пари? Или само си мислиш, че ти се "действа", пък то само ти се пикае.

де факто негрите, командват в щатите, с изключение на мурмонския щат, Haron вчера свари ракията, и сега спи осран като харманска ярка, а е капацитет, щерев е ангажирал четерима цигани осмокласници и просперира, докато се прави на хищна лисица по геи баровете...въпрос на идеали

мОрмонски, тва не е същото като град мурманск

... сума бели измряха последните 620 години тука! .... аммаха!

Протести, кво става бе, нещо май мултикулти модела на вашите работодатели хич не работи, а???? хахахахахахахахахахахахаха

Експерименталното социално издигане на черните е пълен провал.Върнете ги на големи групи в Африка за да се приобщят наново към маймунския начин на живот на терен,психологически те никога не са си тръгвали от там.

Тия мургавите още не са слезли от клона. Еволюцията там не е сработила и са останали на някакво междинно положение

Като нашите бай манг.али. Реват, че не ги интегрират, но истината е, че самите те не искат и им е изгодно да го играят жертви

дкми

Калашника, и на решето. Срещу маймуни - като срещу диви животни! Тези са по-зле от нашите цигани!

Краварунделите стрелят по тъмнокожи. А когато не може на тяхна територия ходят в Арабските държави и там направо избиват жени и деца по сватби и погребения

Не знаех че в америка още има негри. Мислех че са ги изтребили заедно с бизоните!

Изтребиха индианците, а негрите ги докараха допълнително, за да им робуват....

Да изтребиш червените за да докараш черни

Двамата големи братя здраво се ритат по кокалчетата и взаимно си копаят рова. Ама, който копае другиму....

Нещо не си в час.

наистина ли го мислиш? значи си сляп.

май трябва да се учи на демокрация. След това да учи другите. Може и да обяви война на черните нигери - това ще е "демокрация в корпоративен американо-фашистки стил".

Путин президента им избра и сега като нищо може да им организира една цветна революция на пиндосите.

Маймуняци. Не случайно Сейнт Луис е на 1во място по престъпления в САЩ и на 9то в Света. Само някакви дупки с получовеци от Южна Америка го водят.

И в. ЮАР било много зле, пак заради афроафриканците.

май ще започне да се случва и в УСА. Техните тъмнозелени гледат какво се случва по света и почват да копират демонстрации, митинги, стрелби. И така бумерангът се връща на собствена територия.