Асен Генов от „Протестна мрежа“ бе арестуван заради акцията пред БСП

Асен Генов от „Протестна мрежа“ и още петима - трима мъже и две жени, бяха арестувани, докато рисували със спрей паметника пред централата на БСП на "Позитано" 20. Фигурите бяха с розови глави, а в основата пише "БКП - Позор - Кой?"

Обратно в новината

Коментари - Асен Генов от „Протестна мрежа“ бе арестуван заради акцията пред БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няшият фолклор е запазил всичко ценно през вековете - нека ни помогне да устоим себе си сега !!! Българското хоро!!! Българската ръченица !!! Хванете се за ръце и покажете това, което символизира този танц - Сила и единство !!! Хайде да направим границата си от едно безкрайно българско хоро !!! Всички учасници в протеста направете едно безкрайно хоро - всички !!! Не спирайте да демонстрирате своята позиция чрез един от най-красноречивите начини - ръченица ; Тракийско хоро ; Родопско хоро ; Мелнишко хоро ; Северняшко хоро ; Дунавско хоро ; Македонско хоро ..... Имаме толкова много хора и ръченици .... Обиколете всички обекти оклоко, които протестирате с хора и ръченици !!! Ние тук също ще направим подобен протест, защото сме много и сме разширили България почти по целия свят !!!

АБЕ ДОКОГА ГЕНОВЦИ И БОКЛУЦИ ЩЕ МАЧЛАТ РОДИНАТА,БАСТА НА ОЛОГОФРЕНИТЕ-ХУДОЖНИЦИ НА ЕС И НАТО МАЙ,ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ,И МОНОПОЛИТЕ

Ако не се сещате, оставете си го за домашно упражнение...

Я ми кажете, вие червени идеалисти защо след 1989г вашата организация БПФК (борци против фашизма и капитализма) я прекръстихте на БАС (български антифашистки съюз)? Защо не искате да се борите повече с капитализма???? Въпроса е с понижена трудност... като за вашите мозъци.

Акцията не е пред БСП, както манипулативно ни насочва заглавието, а пред клуба на бойците против фашизма в България! Показателно е! Акцията на Асен Генов е чиста проба, нов опит за възхвала на бившият режим преди 9.9.1844 г. наричан Монархо - Фашистки! В България единствено се оправда този режим, оневини се напълно и бе определен дори като демократичен от СДС през 1990 г. Не се гласува у нас закон, какъвто има във всички демократични страни в Европа и света, за забрана пропагандирането и оправданието на фашистката идеология. В друга държава за поругаване на монумент, отразяващ анти-фашистката борба на народ, извършителите ще получат по 10 години затвор, без никакво съмнение! У нас, десните си представят демокрацията, като фашизъм! И не за друго, а от простотия, слаба образованост, ниска култура и пълна деквалификация!

МНОГО ПРОСТО-СДС ФАШИСТИ И МОНОЛИСТИ,АЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ААА ИДЕ НАЦИОНАЛИЦАЗИЯ ТАПАЦИ

Акцията на Асен Генов и неговите съратници показа, че в България има достойни наследници на Левски и Ботев!

Генов и Цонева са инициаторите на протестите и ръководители на окупаторите-партизани в университета. Изживяват се за много интелигентни и красиви, но за съжаление не са. Облажват се от един проект "Сърдите млади хора" и се надяват на още пари. Не си заслужава човек да се занимава с тях.

АСЕН ГЕНОВ ДОСЕГА БЕШЕ НЕКАДЪРЕН ЖУРНАЛИСТ-БЛОГЪР И АНАЛИЗАТОР. СЕГА Е И ПРОВАЛИЛ СЕ БОЯДЖИЯ!!!

Този е много мръсно копеленце . Професионално протестиращ , от това се издържа . Нищо не работи и не е работил . И този човек говори за нов морал :)

целия церк ще има точно обратен ефект за тези които го организират.Вчера в you tube пуснаха клип на откачалката Асен Генов с оранжевия чаршаф на шествие на харе кришна.Утре ако му платят,може и с чалма да тръгне и да вика алах акбар

ТОЗИ АСЕН ГЕНОВ КАКТО ИЗЛЕЗЕ ОТ ТРЕТО РПУ Е ЕДИН НЕЕЖЕН , С МЕК ПОГЛЕД И ЖЕНСТВЕНА ПОХОДКА . БРАВО НА ЙОВЧЕВ . ПОЛИЦАЙТЕ НАЙ СЕТНЕ СИ СВЬРШИХА РАБОТАТА

Какъв е този господинчо Антон Генов-Бояджията?

фурнаджийска лопата, виж му историята и ще разбереш.

Добре де - разбрахме за този Генов.... Ако -наистина е хванат да маца -та било то каквото и да е ..- да се носи последствията ... И на мене не ми е кеф , че сме една от последните КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ В СВЕТА С НАЙ-НИСКИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ -НО ...- НЕ ХОДЯ ДА МАЦАМ НАЛИ.... ИСКА МИ СЕ ДА ПОПИТАМ НЕЩО ДРУГО ОБАЧЕ .... ??? -АКО И ТИЯ ОТ ДИР-а - ми разрешат де ????? Защо- никъде не намираме малко повечеко "инфо" - , А и не се коментира следната МНОГО ИНТЕРЕСНА НОВИНА ????? А ТЯ Е : "...Нови надежди за разкриване на тежки престъпления от преди доста години. Спецпрокуратурата и полицията смятат, че са на път да разкрият убийците на Фатик и похитителите на сина на Венцислав Стефанов. Прокуратурата повдигна обвинения на поредна група за убийства и отвличания за откуп. За петимата, арестувани вчера от баретите, вече се говори като за "Килърите 4". Те са заподозрени за знакови престъпления от последните години. Групата е действала около 7 години - от 2003-та до 2010-та, когато са задържани част от участниците в нея. За лидер на бандата е сочен небезизвестният Йосиф Йосифов или Йоско Костинбродския. Името му се свързва с убийства и наркотици. Йосиф Йосифов и най-приближеният му от бандата Ивайло Симеонов - Богьовеца вече са обвинени за първия опит за покушение срещу бизнесмена Кирил Кирилов - Японеца. Тогава мотористи стреляха по Кирилов и го уцелиха в гърба, той обаче успя да се скрие в колата си и оцеля. От наши източници научихме, че бандата е разследвана за убийството на Филип Найденов-Фатик, както и зад отвличането на сина на президента на Славия Венцислав Стефанов, който все още не е открит. Двама от бандата на "Килърите 4" вече са мъртви - това са Асен Петров - Шаки и Борис Арсов - Борчо. Ради Калинов е безследно изчезнал от няколко години, съобщиха от спецпрокуратурата. Още приживе Шаки и приближените му бяха заподозрени от полицията за убийството през 2003 година на Филип Найденов-Фатик. Година след разстрела на Фатик куршумите застигнаха и Шаки. По време на кървавата вендета в букмейкърски пункт беше убит и случайно озовал се на мястото на престрелката полицай. Още тогава хората около Шаки бяха подозирани и за отвличането на сина на Венци Стефанов. Килърите 4 са разследвани и за редица други убийства, опити за убийства и отвличания с цел откуп. По време на акцията вчера при задържането на Мариян Атанасов е открит пистолет със заглушител. Експертиза ще докаже дали оръжието е използвано при други престъпления... - ТОЙ ББ - КАКВИ РЕКЛАМИ СА ПРАВИ С НЕГОВИТЕ ПОКАЗНИ АКЦИИ...:)))) - А , ТИЯ МАЙ ПРОСТО РАБОТЯТ А ????? КАЖЕТЕ - вярно ли е това.. . ???????????????????? дайте смислени обяснения и коментари- защо не се обръща внимание на тази тема .. а тя е доста сериозна .... МНОГО .... СТРАХ ЛИ ГИ Е ДДИР-а .???? или не я смятат за "важна" ..?????

Съмнява ли се някой че българската журналистика не е платена и пристрастна.Един американски журналист би написал "За вандалски действия спрямо паметник на културата ,произведение на един от най-големите български скулптори професор Далчев,организаторът на "Протестна мрежа" и още пет негови съмишленици,бяха арестувани от полицията" Бихте ли ми казали кой български журналист ще има смелостта да пусне една такава обективна информация.?

Простак, наглец и хулиган - това е лицето на съвременните български протестиращи... жалко за държавата !!!

Днешния протестиращ е не само наглец , но и спокойно може, да го обвините за всички престъпления след режима на Тато та чак до наши дни..

Само здрав бой за продажните лумпенизирани соросоидести!!! Докога ще дразнят с тъпите си изцепки!

Че точно там му е мястото!

Да й имам водачите на протестната мрежа. Ако тези художници са алтернатива на управлението, здраве му кажи.

И тоя човек Генов ни учи на политика по радия и телевизии, а сега го арестували да рисува по паметници. Срам.

Генов, за протестиращ не ставаш, а явно и за художник също.

Това са хората, които ни призовават за нов морал в политиката.

ДА, именно !!! Това е най-голямата порнография !!!

Като не искате ДСБ и плачете за партизански паметници,радвайте се на вашите любими избраници в парламента!Колко са знаещи и можещи!

Ето с какво се занимават водачите на протеста срещу правителството.

Ако хулигани като Асен Генов и компания от ДСБ ще ни управляват, какво ли добро ни чака?

Пореден опит за привличане на нови последователи.

На това се казва денонощен труд. Кой знае какво са им обещали за това дело.

БКП = Позор. А действията на бояджиите не са ли позор? Сигурно смятат, че трябва да се гордея с тях

Поздравления за адекватната реакция на служителите на МВР.

Да се бие комунист е богоугодно дело.

тия с "новия морал" са пример за изродите дето оскверниха и паметника на ЛЕВСКИ!

Тия боклуци трябва да се осъдят за насаждане на омраза! те ме накараха да препикая гробовете на майките им!

Вече е освободен и не дава изявления, за да не пречи на следствието:)

ВИДЯХ ГНУСНИТЕ МУЦУНИ НА ЦАПАЧИТЕ НА ПАМЕТНИКА. ВИДЯХ И КРИШНАРА НАЙ МУ ВЪРВИ ДА ЗАКЪРШИ ЕДИН ТАНЦ И ДА ГО ПРАТЯТ ДА ПОРИСУВА В ЩАТИТЕ ПРИМЕРНО

Браво на тях, много добре са направили. Колкто до обвинението че са соросоиди, самата дума е измислена от Волен мъжката проститутка...

SOROSOGNIDI NA BHK

Най-после една добра новина! Пред закона няма Асен, няма Генов - всички са равни. Пък и до там ли е изпаднал блогерът с баданарката? Но да не го мислим, чичо му Сорос "щъ го управи".

Сега как ще се изтъпаниш по сутрешните блокове и ще раздаваш акъл бе,цапач на паметници.Видяхме ви колко мозък имате!Сега остава и репресирани да се изкарате.Ейй,големи тапигьози излязохте.

стига с това сесесере, стига с тази москва. Н А Р О Д Е ???? Левски

Де пута мадре Асене! лапаш като ненормален за Сорос и НПО-та и си позволяваш да оскверняваш история! Платен Прокопиево-бориславово чадо!

Кой бе? Кой предложи за министър Дянков? Ко назначи без да е избирана на избори Кристалина Георгиева? Кой лапа мухите та не укрепи границата - нашествието на така наречените "бежанци" започна още август 2012... Кой изпозакри болниците в райони пълни предимно с пенсионери? Кой източи здравната каса? Кой източи фискалният резерв? Кой взема акъл и насоки за действие от американското посолство? Кой подклажда опити а събаряне на държавността вече 5 месеца? Кой опитва да възпрепятства правосъдието и да спира обвинения срещу бивши министри? Кой спира СРС-та срещу свои хора?

Коя е тая държава рисувана като ,,кенеф'' и кои я управляват?

е па кои кои - жидовете моника и сергеи малкият череп боклушарски ,данчо ментата торбата с лаина пеевски , циганите доган и местан ,

Ако защитник на кучетета, изнасили майката на Асен дали влизането то му в затвора ще бъде разчистване на сметки на куче-мразите с него.

много дърти за такива прояви

Браво на рисувачите, точно така, не щем комунистите, нито пък паметниците им!

а тебе кой те иска бе пръдльо

Този, който ги изпрати и им плати за да се правят на художници на "Позитано" с телефоно обаждане от бул."Стамболйски" ги предаде на 3-то РПУ. Политическа манипулация за сметка на А.Генов, който се хвана като шаран на качамак.

Въпрос на Ценностна система , другариии..:))) Oдобравяш или НЕ съветника на Черепа - за мин. председател ::) Oдобряваш или НЕ - Доган мафиота и неговите хора - пеевски, нефелни министри , 'консултантски",пътят през Босфора за Европа.. Oдобряваш или НЕ руските проекти , агенти , КГБ муцуни , изкупуването на Черноморието ни , руската мафия у нас , милиард - за дупка ,рубладжиите и т.н.. Oдобряваш или НЕ- България в ЕС или евроазитска путинова губерния ::) Oдобряваш или НЕ -нефелната корумпирана съдебна система - нито един олигарх в пандиза или за 15 млн. неплатени данъци - условна присъда ::) Oдобряваш или НЕ -стотиците милиони в ръцете на ДС - другарите , строителите на комунизЪма , златевци, герговци, баневци и сие червени мутри , БЕЗ да са СЪЗДАЛИ, изобретили, внедрили НЕЩО ::)) Oдобряваш или НЕ- ТИМ - мафиотите ::)), ограбването на банките - от вътрешни тогава червени мутри ,мултитата и богатите вдовици , външнотърговските дружества и т.н... Oдобряваш или НЕ -наследствените БКП- мутри, професори, доносници и офицерчета от ДС- във Висшите учебни заведения ::)) ит.н... ТОВА е различната ни ЦЕННОСТНА система в сравнение с ВАС- слугите на диктатурата и ссср..:)) Наследствените изтърсаци на комуно- сатрапите ::))) Просто е телета,кутевчета червени ::))) На червен тулуп- абориген и пианото му ..пречи ::)

Няма държава,няма оправия.Вътрешния министър не може да залови един престъпник и не си подава оставката.Главния прокурор оправдава протестите на студентите,а за противозаконната окупация на университети увърта като ненормалитет,вместо да ги вкара в друга зала/килия/

Асенчо, докъде те докараха трйсете сребърника? Падението ти от Бойкометър до платен измикяр е жестоко.Познавах те като кротко и простичко момче и никога не съм вярвал, че ще се превърнеш в пълен боклук.

да арестуват Генов..Но я да видим как ще арестуват Бисеров. Или вече е при сметките си. Ех, Генов, теб ли намериха за изкупителна жертва на истината.

Защо не арестуват станишката с крадените милиони, масларова и всички останали боклуци, а тези хора, които освежават! То пък един паметник, да се изпикаеш върху него!

Ами на Масларова и поискаха гаранция 50 000 лева и я разследваха. Станишев го търсят за накакви папки загубени. Но какво общо има това с жалките кретени-вандали? Според теб трябва да не се пречи на цапачите? Кажи си коя ти е колата да дойда и аз да "творя" с кофа боя тогава ;)

Колата ми е трабант, мърло! Ела! Обичам ги такива отворени като тебе! За какви папки говориш за станишев, когато е сред най-богатите българи,без един ден трудов стаж! Откъде тези милиони???! Е педерасти сте и такива ще умрете! А пък тези олигофрени от паметника са за изтърбушване!

,човек,който ходеше по улиците с орожев чаршав и викаше харе кришна не е с всичкия си.Отделен въпрос,че ако полицията не си стъпи на краката,утре кришнаря може да боядиса и лъвовете пред МВР

Да изтрие всичко до блясък,да си вземе хапчетата и в Карлуково

Браво! А сега нека и един бой да му хвърлят на тоя инфантил

да си ги мерим масово.

темата за Асен Генов е актуална ама по-интересна е светкавичната реакция с подаване на НЕПОИСКАНА оставка от христо бисеров или прокуратурата изчака първо да подаде оставка и да се дистанцира от дпс, а после да се шуми в обществото

ЦЦ що не арестува Бисеров, като бил знаел нещо ? Това май не ти е толкова интересно, колкото, че кати си свършила прокуратурата работата да въртиш кусур.