Протести срещу мигрантите ще има в София, Варна и Ямбол

Нови протести срещу бежанците ще има в София и Варна днес. Организатор на шествията е Движение "Национална съпротива". Граждански протест ще има и в Ямбол.

Обратно в новината

Коментари - Протести срещу мигрантите ще има в София, Варна и Ямбол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НЕ ХАРЕСВАМЕ МИГРАНТИТЕ ОТ АФГАНИСТАН,ТА ТЕ СА ПОТОМЦИ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Bojat nastana, bratja na orajie.

дали мигрантите са показали капка уважение към хората в европа напротив държат се все едно сме им длъжни те не се държат като бежанци а като завоеватели какво ще стане като станат повече ще им слугуваме и робуваме

пускат си боклуците в краката докато ядат в парка вдигат страшен шум говорят високо държат се надменно изобщо нямат идея за култура и уважение употребяват алкохол представят се вече от германия и оставят купища боклук след себе си

държавата. Два милиона български икономически емигранти намериха своята втора Родина по света. Откъде изгониха децата ни и къде протестират срещу тях, неукий български народе. Филмите с ужасите от Сирия, давани по френски телевизии и никога невидяни у нас, 284 изгледани момчета са убити от джихадистите, когато са напускали Мосул,а щяха да са живи, ако бяха стигнали до нас. Италия и Гърция, два християнски бастиона, манифестират по улиците в защита на бежанците. Ние сме един малък объркан народ, защото никой в държавата не си направи труда да информира народа за действителната трагедия на невинни хора.Защото премиерът ни трепери пред Турция, която заплашва 550 млн. ЕС с 3 млн. сирийски бежанци. Ще дойде ден да се срамуваме от себе си.

Не могат мъртви да стигнат до нас, избили са ги на тръгване. Следователно по никакъв начин нямаше да са живи у нас. Пък и нямаме задължение да им решаваме вътрешни проблеми.

БАВНО НО СИГУРНО АФРИКА И АЗИЯ ЗАВЗЕМАТ СТРАНАТА НИ.АКО НЕ СЕ СПРАТ ВЕДНАГА НЯМА ДА ИМАМЕ ТАЗИ ХУБАВА ТЕРИТОРИЯ. ТОВА Е ВОЙНА С НЯКАКВО НОВО ИМЕ,АКО ТОВА НЯКОЙ НЕ ГО ВИЖДАТ ИЛИ СЕ ПРАВЯТ,ЧЕ НИ ГО ВИЖДАТ ЩЕ ПОГУБИ ХУБАВИЯ НИ НАРОД.

Освен ЕССС И ГЕРБ никой не е КАНИЛ ТЕЗИ НАГЛИ ГАДЖАЛИ! Щом не спазват ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВАТ! 1) Минни полета; 2) Стрелба без ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ по граничните полета! 3) лагери за БОЙ ГЛАД, СТРИГАНЕ И НАКАЗАНИЯ - копане, бачкане до спукване за да си изкарат пари за РЕПАТРИРАНЕ!

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕ. ЕТО ЧЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА, В КОЙТО СЕ ВИЖДА ЧЕ УНИЩОЖАВАНЕТО НА АРМИЯТА НИ БЕШЕ ГАФ. СЕГА, АКО ТРЯБВА ЦЯЛАТА АРМИЯ ДА СЕ ВДИГНЕ ,ЗА ДА ЗАЩИТАВА ГРАНИЦИТЕ, НИЕ Я НЯМАМЕ. ВТОРО- ЕТО ЗАЩО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗРУШАВА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ - ВТОРИ ГАФ. ОНЯ "ГОЛЕМИЯ ДЕМОКРАТ" , КОЙТО БЕШЕ И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ДЕТО ОТ ТРИБУНАТА НИ ПРОМИВАШЕ МОЗЪЦИТЕ, ЧЕ ТУРЦИЯ НИ Е ПРИЯТЕЛ И НЯМА НУЖДА ОТ ОГРАДА СЕГА КЪДЕ Е ДА Я ПОСТРОИ ОТНОВО, НО ДА СЕ БРЪКНЕ В ДЖОБА. СЛЕДВАЩ ГАФ - ИЗГОНИХМЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА И АКО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ БАБИТЕ С БАСТУНИТЕ ЛИ ЩЕ ПАЗЯТ РОДИНАТА ИЛИ МЪРТВИТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ОТ ГРОБОВЕТЕ. 26 ГОДИНИ ПРЕДАТЕЛИ РАЗРУШИХА ДЪРЖАВАТА И СЕГА СМЕ ТОЛКОВА ЛЕСНА ПЛЯЧКА, НО СМЕ СИ ВИНОВНИ И НИЕ, ЧЕ ВСЕ НЕКАДЪРНИЦИ ИЗБИРАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ ПО-ТОЧНО ДА НИ ЛЪЖАТ, А ДА ЖИВЕЯТ НА НАШ ГРЪБ.ТЕХНИТЕ ДЕЦИЧА СА ПО ЧУЖБИНИТЕ, ТЕ НЯМА ДА ДОЙДАТ ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА, ПАК НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВЯ. АГРЕСИВНАТА АМЕРИКА ТОВА ИСКА - НИЕ ЗАЩО НЕ ПОДЛЪГВАМЕ. ХАЙДЕ СЕГА ДА СИ ГИ НАТОВАРИ ВСИЧКИТЕ АФГАНИСТАНЦИ, АФРИКАНЦИ И ВСЯКАКВИ И ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ ТАМ. "УМНИЦАТА" МЕРКЕЛ ЗАБЪРКВА КАШАТА В ЕВРОПА, НИЕ СТРАДАМЕ. НА ВИ СЕГА ЕВРОПА , НАТО И СИЕ. САМО НЯКОЙ ДА НЕ ПОМИСЛИ, ЧЕ ЗАЩИТАВАМ ПУТИН ИЛИ РУСИЯ. БЪЛГАРИЯ И НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НАД ВСИЧКО, ПЪК АКО МОЖЕМ И ОТ ЕРДОГАН ДА ПЕЧЕЛИМ И ТОВА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ, А НЕ ДА СМЕ ПОСЛУШКОВЦИ НА ВСЕКИ И ЗА ВСИЧКО.

Крайно време беше да застрелят 5-6 ислямиста на телените мрежи мангалите ще се уплашат и ще се върнат и само соросоидните СМИ ще лаят като бесни ,но ще има решение на въпроса.Даже не е зле по нашата граница да наслагат кукли манекени да висят по оградата и надписи на арабски:СТОП-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА. Че то най-обикновен склад за скраб се охранява с оръжие,а те .....??? КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДОБРИЯТ КОМЕНТАР.ТОВА ТРЯБВА ДА Е ПОЗИЦИЯТА НА ВСЕКИ НАРИЧАЩ СЕ БЪЛГАРИН.

Всичко е ТЕАТЪР,тъмно червена мъгла, за да се прикрият и влачат далаверите КТБ,Белене и много други.

последният абзац. не зная какво от дядо си си чувал, но май идва времето на нашите родители, от войната, от заклинание за 24 часа да напуснат земите. градовете от 100 хил. станаха на 20 хил., селата изчезват от картата на българия. имам доказателства относно селото и селата край х и у. изгониха интелигентните млади и сега ще ви натресат и то на 100% идващи от войната. няма кой да ви пита вас и нас. късно е либе за китка. в смесените региони 90% са от бг мюсюлмани, мохамедани, цигани... и това са поделения, мвр, пожарна, общини, горско стопанство, енерго, всичко държавно, нап, нои. те циганите в прав текст по телевизията преди време ви го казаха. след 20 г. вие ще сте малцинство. ще се учи турски език и той ще е официален, справка сайт ? бълг. аут. а и не вярвам при това положение заминалите на запад да си търсят прехраната да се върнат в този така наречен обир. не съм националист. дано и не го пожелавам, но натам вървят нещата.... искате неискате историята се повтаря , караула се сменя християнин с емигрант бягащ от войната или както казват турците, та те са по-зле и от нашите цигани(не всички разбира се). а на др. г-н самолета и в Америка...

Разни ненормални пропагандисти от комунистически тип ни опяват за ползата от мигрантите, как щели да ни плащат пенсиите и т.н. Кой иска - да им вЕрва! Аз повече вярвам на Финансовия съвет към министерството на финансите на Австрия, който преди 2 седмици публикува доклад - За периода от 2015 до 2060 г. (45 години!) всеки един мигрант (те го наричат бежанец) ще струва на Австрия по 270 000 евро. Загуба, т.е. - икономическата полза от мигрантите в близките 45 години е НУЛА, ЗЕРО! Но загубите ще са толкова само АКО се запазят и се прилагат наложените сега в Австрия годишни тавани на мигранти (37 500 човека годишно). АКО не се спазят - ще са по-големи. Полза от мигрантите няма и няма и да има в близките десетилетия. Но пък ще им плащамеиздръжките - на тях и на семействата им, които ще дойдат с тях (като а оня сириец в Германия - 4 жени 24 деца, 33 000 евро месечно социални бонуси).

ПРОТЕСТ В СОФИЯ ЩЕ ИМА И ОТ 20:00 ПРЕД ЦЪРКВАТА СВ. НЕДЕЛЯ. ТАМ КЪДЕТО БЕШЕ И НА 07.10.2016г. ТОВА ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТЕЗИ Vы КОИТО СМЯТАТ ДА ОТИДАТ.

Като избием правителствената мафия, мигрантите сами ще си плюят на петите!

От Милиона влязъл в Германистан миналата година 63 ма са почнали работа,останалите 999937 бежковеца продължават три пъти на ден да се дупят към Мека и да гонят дебелите германки в тъмното . Братята на синовете от Сион,вмирисаните на лой,обрязани последователи на епилептика педофил ще започнат да работят на марта в сряда,когато цъфнат налъмите и когато на дъртия Шорош му се вдигне рязаната карабина. Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

Може да наблюдаваме интересно явление ,разтърсващо народа,как българската полиция се нахвърля върху народа защитаващи чужди интереси .Нищо ,че този изстрадал народ им формира заплатите ,но когато голямия задокеански "началник",виновник за цялата тази ситуация нареди ,няма как ще биеш и собствения си народ в негова угода.Към цялата тази вакханалия ще се присъедини пискливия хор на разни "Америки за България", креативни, иновативни, умни ,красиви и всякаква друга продажна пасмина

Исус каза - не съм дошъл да донеса мир, а да донеса секира с която да разсеча доброто от злото. Друг беше казал - геройство е не да умрете за Родината, а да убивате за Родината. Днес ченгетата ще дойдат да пазят терористите от ГЕРБСП и ИДИЛ. Те ще дойдат въоръжени с палки, пистолети, гранати, белезници, а ще ни сканират нас за всяка монета, която е в джоба. ГЕРБСПДПСДСБДЦАБВДОСТ искат интеграция. Да се интегрираме тогава - отиваме всички на протеста с тесли, брадви, ножове, саби, АК-та, ПМи, и всякакво оръжие и започваме като нашите нови "приятели" да режем главите на ченгетата на Пачаврова и главите на управляващата мафия! Щом искат да ни интегрират, ние ще се интегрираме, а тях ще ги диференцираме. Диференциалът ще бъде правото на живот! Или те или ние! Да им диференцираме главите от раменете! Да ги диференцираме да заживеят от долната страна на тревата! Блажени са миротворците. Затова, ако искате мир се гответе за война! Време е да разсечем убийците на България! Време е да разсечем МАФИЯТА! Да се обединим (интегрираме) и да се разединим (диференцираме) от мафията!

ксенофобията е ужасно нещо, не е солидарно и изобщо не е демократично, връщаме се в средновековието... Ямбол не е ли част от ЕС или тук крайни националисти внушават сепаратизъм?... Чернокожи и всички нуждаещи се от нов дом заповядайте в Елхово - град красив... човекът е човек без значение къде се е родил в Странджа са с Големи сърца и могат да поемат ейй толкова много хора в безизходица

Окото вместо широкия гъз да видиш кой е дискриминиран и на каква основа, разпрана козяшка подлого?

ксенофобията е ужасно нещо, не е солидарно и изобщо не е демократично, връщаме се в средновековието... Ямбол не е ли част от ЕС или тук крайни националисти внушават сепаратизъм?... Чернокожи и всички нуждаещи се от нов дом заповядайте в Елхово - град красив... човекът е човек без значение къде се е родил в Странджа са с Големи сърца и могат да поемат ейй толкова много хора в безизходица

Ква ксенофобия бе, мърльоооо, тия хора требва да си идат по живо по здраво бе. На тях има разкатаха маиките бе, а сега трябва да ги и тегрират тука, щото некой е изцуцал пенсионните фондове на цела европа. Не на войната, не на статуквото и не на такива мърльовци, като тебе!

...ТИ СИ ЗА ЛУДНИЦАТА, бе селски!!! По времето на Хитлер такива ОТКАЧАЛКИ като теб са ги изпичали в газовите камери, ведно с циганите, вярвам, че и твоят ред е дошъл НА САПУН ДА СТАНЕШ....ама ха,,,,,,,,

гробарите продадоха страната на резняците и еврогейовете

ЗАД ДОБИТЪКА НА ТАЯ НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА СЕ ВИЖДА СОПАТА НА КУРНЕЛА И СИДЕРАСТА,А ЗАД ТЯХ МЕШКИТЕ С РУБЛИ НА МОСКАЛСКИЯ ПАСОЛ!

Макар, че те са на привършване според мин. Бай х.й. Напразно плюваш другарката Курнела.

My CV: Аз съм швестър на Доган А от утре и на Ердоган Вчера лапах го на Гоце После лизах задника на Боце Орешарски дъвках като дъвка и обичам Пеевската мръвка. Соросоид съм и геронтофил президентски роскофил! В сърцето ми е Турция А в дупето и ушето Курция Бай Хуй ми е водач на ИДИЛци терористи помагач. Всеки обича да ме чука затова ви троля тука. Пръв съм центаджия и рубладжия на всяка манджа меродия Путлер, Хитлер и Обамлер любя парички като има, само да не губя. Майка си продадох и децата ми да не им бера масрафа им. Паричките са всичко за мен като курва лапаща белия крем. Рада Дълбоката ми викат фонтани от лайна от мене бликат. Трол съм, мангал и имбецил тъп като маншон на Зил.

Слабо и злобно! Това ти е стига за CV!

Просто едно задкомпютърно разтройство

Пешо, наясно ли си каква дискриминация има спрямо българките, които раждат деца?И как не са желани и дори гонени от работа?

По тая логика щото не раждат и германците и цяла Европа, явно са най-дискриминирани, а циганите не са.

Не е "ЦЯЛА ЕВРОПА", за щастие... Ирландците имат много добра раждаемост - те са по принцип по-консервативен народ и зачитат повече традиционните, общочовешки ценности, а не "европейските"... При поляците и испанците раждаемостта е също прилична, както и при чехи, словаци, белгийци...

С тая раждаемост след някоя година няма да има кой работи и ви бърше дъртите задници с извинение. Нашите турци са работливи хора и не виждам разлика спрямо българите, освен другата религия. Лошото е, че бежанците просто минават и заминават от тук. А бизнеса вече плаче за работници.

Ми китайци да вкараме, хем са кротки, хем работят повече, хем са по умни а и се размножават по-бързо;)

Американците са пълна сбирщина, включително и китайци, но всички драпат за там, а не за нас и Русия.

Справка заплатите на работещите бедни в БАН спрямо помощите на икономическите емигранти упорито налагани като бежанци.

да ти имам проблема

ами да !нали сме задния двор на европата,хора трета ръка-без значение ще ги има или няма......все тая.... ,дайте и с циганор да я натъпчем,то западняците не правят голяма разлика между мигрантите и нас-българите -така ,че нищо ново под слънцето,да не би господа управниците да не знаеха,че ще напълнят държавата ни с боклуци-знаеха,но щом баба Меркел тропне с крак на нашичкия дупедавец и ... рапортува като чавдарче .я го вижте как се опери и наду като пуяк,че и чак на Путин се закани...боже,боже ,абе тикво проста,какво пак ти обещаха,с какво пак те прилъгаха бе чукундур смотан,е , все тъпанари са ни управлявали ама като този баш не сме имали..господ да ни е на помощ....

наивник голям си,ако не си рабрал,че талибанските афгани е златната сделка на герб,за които тиквуний ще получи милиарди с помощта на турция,на която предава опозиционните ѝ граждани !

Виж са има опозиция и опозиция..тия от Хизмет не се различават много от ердогановите хора

Канада подписа споразумение за отмяна на визите с България. Ужас. Ще протестирам срещу миграционната политика на правителството и ЕС.

Ъ ъ ъ да си чул нашите емигранти да са правили "български зони" по аналог на "шариатските" ?

Чувал съм. Викат му "диаспора". Скандално е. Трябва да се обградим с бодлива тел, въоръжени 18 годишни мъже и обучени зли кучета и никой да не влиза и излиза от КМБ. Щастие ще ми търсят хората... аа маха.

Този път за едната пица не отивам! Искам и аз на Варадеро и Париж!

ги слушам по БНР тия" протестестиращи"и се смея ! Приличат ми на китайските хунвейбини от едно време !"Загрижени за България" ?!Пази боже от днешни "патриоти "!"Патриот е душа дава ...Ботев !

БНР слушате. Палячо.

предполагам на митинга плакатите ще с: МИГРАНТИТЕ ВЪН!! с изключение на стотиците хиляди руснаци те ни купиха...

точно така. не виждам защо трябва да пъдим хора от братски народ, които законно си купуват къщи в България. виж, горкичките 'бежанци' са друга работа...

Са различни занимания. Не е необходимо да ти плащат, за да усетиш колко те дискриминират в страната ти продажните ти политици.

руснаците са влезли по законен начин и купуват тук,защото имат с какво ,както плевню и тиквуний си купиха с нашите пари имоти в гърция,испания и някои островчета ...афганите ги внасят ,за да очистят бг територия ,векове ли са ви необходими ,за да го проумеете ?!?

простотията на такива като теб е БЕЗГРАНИЧНА

Мили българи, гласувайте за когото искате, сам и само не за продажниците , наричащи се патриоти и патриотичен фронт. Те съсипаха патриотичната идея в България. Говорят ли говорят, а на думи правят всичко във вреда на България. Стоят си в парламента, вземат си големите заплати, правят си договорки с властта, а нищо не се решава. Решиха ли проблеми с бежанците, решиха ли проблема с ромската престъпност, решиха ли проблема с източването на държавните средства от ромите докато българите бачкат като ненормални за къшей хляб. Какво решиха - нищо. Само си делкат далаверки във властта и това е. И се наричат патриоти - егати наглостта. По-добре за Митьо пищова, отколкото за тях. Той поне каквото каже че ще го направи - ще го направи. А не като тях - надупени навсякъде за власт и пари, пък България кучета я яли.

Протести - срещу мигрантите или срещу политиката на държавата към мигрантите? Едва ли в България биха протестирали срещу мигрантите, ако не ги заселваха тук, а в Германия например.

Това всичко се плаща от Русия с цел да ни извадят от ЕС. Тогава обаче, всички тези мизерници, които работят в ЕС, ще ги питам къде ще идат. 2013 бутнаха правителството с провокациите около цените на тока, сега ще пробват с емигранти. Не-случйано чехите създадоха бюро за борба с руската пропаганда. Тия клоуни, тябва ДАНС да им ходи на гости. Ама както преди 1989, с джипка със затамнени стъкла и в 1 часа сутринта.

Има И държави извън ЕС представи си мизерник. ЕС няма. Баба ти го подари на гаджалите. Те затова ще останат държавите им, щото си гледат своите граждани.

Абе руски ибрик, колко българи работят в Русия а? Ти знаеш ли, че зплатите в русия са колкото тия в България. Държави извън ЕС има, но с малки изключения повечето са клоаки. Каквато е и самата русия.

Кви бабички от БСП ще ходят на митинга бре мунчовци!! Ще ходят всички хора! Всички хора на които им омръзна на тия малоумни ГРОБари от ГРОБ, да заГРОБват майка България!!!!НЕ НИ ТРЯБВАТ ЕМИГРАНТИ!!! ТРЯБВА НИ ПРОМИШЛЕНОСТ СЕЛСКО СТОПАНСТВО И РАБОТА ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ!!!! ДА СМЕ МОДЕРНА ДЪРЖАВА СЪС СОБСТВЕНА ИНДУСТРИЯ И ЗЕМЕДЕЛИЕ..>А НЕ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА!!!!

омръзна бездействието на ДАНС, които бездействат и нищо не правят срещу рашистките тролове като теб ???

Много добре виждаме IP тат на драскачите от къде идват.

а кой плаща на данс ,турция ли ?

Не говори в множествено число, проблеми с ЕС имат само руските тролове като тебе. Които вземата пари и печатат коментари. За такива като тебе, само в джугана и на екскурзия по полето.

Що не спреш малко с патоса а.. трябва дойдат всички и гербаджийте и те, протеста е за нещо конкретно .. не за атакистки фантазии

Кое е това конкретно? От кой зависи?

ръждясълият калашник отзад и натисни спусъка ! / на автоматична/ !

Няма страшно кавал, иди на разходка до "банята" да видим на теб какво ще ти вкарат "професорите".

"исканията" пет пари не струват, разбира се. тъпаци на рояци.

Пръдлив и неграмотен козяк? Освен пфф нещо по-членоразделно не можеш ли да измучиш маймуно проста свиркаджийска?

когато започналата вече антипетролна революция победи ше гледам с удоволствие как петролните крале ще се върнат с камилите си в пустинята също и как руснаците ще се върнат към копаенето на картофи

всъщност и аз ще се радвам да го видя. ще има и страхотен вой откъм Тексас

не се притеснявай за тексас а и да са притеснени ако не се справят не заслужават да са лидери на света!

Важното е, баба БСП си отива с бабичките, а патерицата и ДПС се потроши на две. От дук на там ДИР екипа червени драскачи рубладжии ще берат само ядове. Наздраве другари!

И това какво общо има с протестите против скакалците??????????

Ами то трябва малко акъл да се сети човек кой е в основата на цирка. Тия дето изгубиха властта завинаги от лакомия.

Ще е забавно!

на трета световна война, но този път тактиката е друга?! Нахлуват из Европа "мирно", уж като бежанци, никой не им проверява багажите, в които са скрити оръжия, експлозиви и ни превземат мирно и тихо! А ние като тръгнем из Европа, на летището само голи дето не ни събличат и ни ровят багажите!!!

Протести ХА ХА Протестират 5-6 страхливи говеда, които цял живот са слугували на простотията си и сега като виждат някой по-беззащитен от тях, решават да покажат, че имат и рогца!

Ако имаш възможността да се разходиш из големите европейски столици друга песен ще запееш ;)

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕ. ЕТО ЧЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА, В КОЙТО СЕ ВИЖДА ЧЕ УНИЩОЖАВАНЕТО НА АРМИЯТА НИ БЕШЕ ГАФ. СЕГА, АКО ТРЯБВА ЦЯЛАТА АРМИЯ ДА СЕ ВДИГНЕ ,ЗА ДА ЗАЩИТАВА ГРАНИЦИТЕ, НИЕ Я НЯМАМЕ. ВТОРО- ЕТО ЗАЩО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗРУШАВА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ - ВТОРИ ГАФ. ОНЯ "ГОЛЕМИЯ ДЕМОКРАТ" , КОЙТО БЕШЕ И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ДЕТО ОТ ТРИБУНАТА НИ ПРОМИВАШЕ МОЗЪЦИТЕ, ЧЕ ТУРЦИЯ НИ Е ПРИЯТЕЛ И НЯМА НУЖДА ОТ ОГРАДА СЕГА КЪДЕ Е ДА Я ПОСТРОИ ОТНОВО, НО ДА СЕ БРЪКНЕ В ДЖОБА. СЛЕДВАЩ ГАФ - ИЗГОНИХМЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА И АКО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ БАБИТЕ С БАСТУНИТЕ ЛИ ЩЕ ПАЗЯТ РОДИНАТА ИЛИ МЪРТВИТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ОТ ГРОБОВЕТЕ. 26 ГОДИНИ ПРЕДАТЕЛИ РАЗРУШИХА ДЪРЖАВАТА И СЕГА СМЕ ТОЛКОВА ЛЕСНА ПЛЯЧКА, НО СМЕ СИ ВИНОВНИ И НИЕ, ЧЕ ВСЕ НЕКАДЪРНИЦИ ИЗБИРАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ ПО-ТОЧНО ДА НИ ЛЪЖАТ, А ДА ЖИВЕЯТ НА НАШ ГРЪБ.ТЕХНИТЕ ДЕЦИЧА СА ПО ЧУЖБИНИТЕ, ТЕ НЯМА ДА ДОЙДАТ ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА, ПАК НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВЯ. АГРЕСИВНАТА АМЕРИКА ТОВА ИСКА - НИЕ ЗАЩО НЕ ПОДЛЪГВАМЕ. ХАЙДЕ СЕГА ДА СИ ГИ НАТОВАРИ ВСИЧКИТЕ АФГАНИСТАНЦИ, АФРИКАНЦИ И ВСЯКАКВИ И ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ ТАМ. "УМНИЦАТА" МЕРКЕЛ ЗАБЪРКВА КАШАТА В ЕВРОПА, НИЕ СТРАДАМЕ. НА ВИ СЕГА ЕВРОПА , НАТО И СИЕ. САМО НЯКОЙ ДА НЕ ПОМИСЛИ, ЧЕ ЗАЩИТАВАМ ПУТИН ИЛИ РУСИЯ. БЪЛГАРИЯ И НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НАД ВСИЧКО, ПЪК АКО МОЖЕМ И ОТ ЕРДОГАН ДА ПЕЧЕЛИМ И ТОВА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ, А НЕ ДА СМЕ ПОСЛУШКОВЦИ НА ВСЕКИ И ЗА ВСИЧКО.

Важното е, баба БСП си отива с бабичките, а патерицата и ДПС се потроши на две. От дук на там ДИР екипа червени драскачи рубладжии ще берат само ядове. Наздраве другари!

БСП да изчезне... ама няма да дочакаш!

при последното посещение на обама в СА беше посрещнат от човек с ранг на кмет :) СА също ги боли колкото и путин :) а болката сега започва :)

горкият Б. Хюсеин Обама! И саудитските чалми вече не го бръснат за слива.

говориш като глупав човек сигурно си такъв

Тех ги боли и за това и си го местят от крачол в крачол, че Обама тропнал с краче по пода..

Ако "?"-а трябва да се решава наистина демократично то истинския такъв е Референдума!

не виждате по-далече от носа си :) сащ не води войни за петрол води война срещу петрола :) скоро ще го разберете :) най-вече бензиностанциите русия СА и т.н.

Абе дреме ми за САЩ, Русия и прочие.. аз просто не искам ислямските орди тук, проблем?

не виждаш по-далече от носа си :)

ОК. ще ти повярвам, когато видя американски камион, кораб, самолет или трактор да вървят на ток