Бежанци протестираха с тенджери и черпаци

Бежанци, получили статут, излязоха на импровизиран протест пред центъра в „Овча купел“ с искане за социални помощи от държавата.

Обратно в новината

Коментари - Бежанци протестираха с тенджери и черпаци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да им се усигури транспорт до границата и там с начален шут да се отправят където искат. всички тези така наречени "бежанци" имат пари в турски банки,пазвите и гащите им са пълни със злато(да ги обискират с металотърсачи) тамън и ножовете да им вземат. Полвината са били в ИД,останалите са техни роднини и деца. тези изроди от ИД изтрепаха много народ.

Помня едно изказване, че от ЕС давали по 6 000 на калпак, за какво ми протестират тези чеда? Да ходят да се оправят с Баш борко и компания, и без т'ва не им остава дълъг живот на тези управленци.

Следва извода, че българина трябва да храни: - всички мързеливи твари от ромския етнос, да им дава помощи,пенсии,безплатно ток,вода,отопление и храна цял живот,да им помага да се размножават като хлебарките - сега добавяме и хилядите мигранти,които също да приютяваме и храним. За да бъдат добре човекопобните, българинът трябва: - да му се увеличат здравните вноски - да му се направи паспорт на панелката или съборетената на село и да му се увеличи данъка - да работи по 24 часа за без пари и да е доволен че работи за слава и пенсия след 50 години стаж - да прогонва децата си от тези територии за да има място за прииждащите хлебарки и "интегрираните" роми

При тази демографска криза ни идва хора, е не са от супер качество, но с бой, образование и труд може да станат хора и да се заселят по нашите села и малки градове- я колко са празни с пустеещи къщи! Държавата да им даде земя и да я обработват. И Българи и те ще имат полза!

С това изказване счупи глупомера.

Айде още цигани на гърба на българите .... Щом имат стут - беж към Германия!

по въпроса за бежанците- живея в Кипър , където също приеха преди кризата , Когато обаче ни удари и имаме проблеми правителството отказа прием поради този факт. Каква бе картината на приема - даваха им помощи, плащаха им квартирите , не работеха . Имаше случаи тъй като са големи семеиства по 5 х евро да имат чек за месец. Нормално се надигна глас ио започна преразглеждане . Не мислете че работят , децата обаче учат . Какво прави България ? защо по трезво не мисли, какви са тези фрази на кунева че получавали пари за тях , Те мислят ли за собствения си народ , Да воина е за тях , но кои създаде тази воина , Какво правят великите , някои да е чул че ще се намесят . о не . те завземат териториии , убиват, унищожават цивилизации. Явно на някои това харества или е изкуствено създадена воина , защото тя е воина на религиите в момента . Защо Америка не поема бежанци а Европа . Нали имат нужда тези хора като подслон, храна.

Като ги гледам, чисто са облечени, имат си ай-под, пад или там каквото е; сравнително на чисто живеят, изкъпани са.. какъв им е проблема? Има българи, които изглеждат много по-мизерно в собствената си държава.. та дайте да оправим най-напред хората, които наистина имат нужда (и особено БЪЛГАРИТЕ), пък тогава ще ги мислим!

1) Правителството на България трябва да осигури пари за работещите българи. 2) След това Правителството трябва да осигури пари за всички БЪЛГАРСКИ Просяци. 3) И чак накрая, Правителството може да дава някакви пари на тези Пришълци от Азия и Африка( Крадци, Просяци и Терористи) 4) И тъй като България няма достатъчно пари, дори за бедните българи и Българските Просяци, то тия Пришълци от Азия не трябва да получат дори и 1 лев. ... А ако се случи така ,че са им дали някакви пари, това ще са от парите, които се полагат за Българите. 4) В този случай, всеки български просяк има право да отиде да пребие Пришълеца от Азия и да му вземе парите, които оня е плучил НЕЗАКОННО от България, а и всичко което е получил... В България освен просяци, има и доста хора, които нямат достатъчно пари, заради взети ипотеки окъм банки, които са им продали жилището. Първо за тях трябва да има пари,( ясно е че България няма достатъчно дори за Българите), а след това за някакви Пришълци.

Приемете ги. Те бягат от война. След като България е поела път към евроатлантическо развитие, ,е длъжна да изпълнява европейското законодателство. Те са на ръба на мизерията. Погледнете на бежанците с други очи.

neXus

Да бягат в ОХЩ, не тук!!! /Обединени Хамерикански Щатове/

Тези хеликоптероносачи, които Франция отказа да достави на Русия да акостират в ужна Сицилия и като дойдат мигрантите направо да се товарят на тях! Като се напълнят - ДИРЕКТНО, С МАКСИМАЛНА СКОРОСТ КЪМ РОДИНАТА НА чичо Сам!!!!!!!!!!!!!!!!! АМЕРИКАНЦИТЕ ДОВЕДОХА СВЕТА ДО ТАЗИ ИДИОТСКА СИТУАЦИЯ - СЕГА ДА СИ ПОЕМАТ ГРИЖИТЕ ЗА БЕЖАНЦИТЕ! И БЕЗ ТОВА ИМАТ ВЕКОВЕН ОПИТ С АФРИКАНСКИТЕ НЕГРИ!

Кой бяга от война бре? Първо, не са бежанци, а НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ, защото в съседна на нас страна няма война! Второ, всички, които не са сирийци или иракчани (напр. африканци) не бягат от война! Трето, мъжете-сирийци и иракчани са ДЕЗЕРТЬОРИ, защото в страните им има война, а те не са в армията си, и следва да бъдат върнати обратно за да бъдат съдени съгласно законите в Сирия и Ирак! Ако можеш - опровергай ме! А между другото, на нашите клошари и просяци ще им е по-изгодно да съберат пари за един паспорт, да влязат в Турция, да си изхвърлят паспорта и да влязат обратно в България като бежанци. Държавата ще ги нахрани, напои, даже пари ще им даде! Далеч по-добре ще са, нали?

За да се доберат до Европа тези хора плащат на трафиканти хиляди евро на човек,а сега искат помощи от държавата.

Аз ли нещо не разбрах............ ама англичани,германци,французи и др. нали точно срещу това се борят, да няма източване на социалната система от мигрантите.А защо у нас сме длъжни да плащаме на мигранти соц. помощи ?

name

много боклук се изля върху главите ни

Колко точно данъци са внесли, че чакат за социални помощи. Дали всички любители на нелегални имигранти разбраха най-накрая, че тези са дошли да живеят на социални помощи в Европа!

Те и циганите у нас не плащат нито данъци, нито ток, вода и т.н. пък получават помощи въпреки, че не са избягали от война в държавата си.

въпрос: ,,как е там,,??? ,,там лошо. убиват, глад,,!!! ,, а ,тук,,??? ,,тук, още по лошо,,!!! ?????????? ,,прасе ядът!!!жени без бурка!!!няма шарият!!!много църкви!!!много християн!!!,,!!! какво ще правиш??? ,,аз!!!взема ,,статут,,!!!аз добър ,,мюслюм!!!аз , интегрира християн!!! ,,добре дошли,салам алеикум или уелкоме???

и аз протестирам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

българите, поставени в условия на "бежанци" с тенжери и черпаци не стачкуват?!?

Бежанците бягат най- често от война... Хайде да не се сравняваме с хора, на които наистина им е зле положението. Глад и война нямаме. Имаме кофти политици.

Хайде да не бъркаме понятията МОЛЯ? Бежанци са ... докато се намират в съседна Турция! Пресичайки от нея обаче нашата граница, те стават ... НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ, нарушили не само нашата държавна граница, но и външната граница на ЕС! Да не забравяме и заканата на официалните туски лица, че ще "пуснели 200 000 бежанци ако парламентът ни гласува признаването на арменският геноцид"!!!

Ами аз 10 месеца без заплата карам ,само на осигуровки .Държавата си взима своето , а как се живее без пари ? кой, кой го е грижа , хранете бежанците , я ние кои сме ???? То е ясно - грешници в собствената ни държава ............ да се замислят Българите ......

Ми хвани се на работа па ти... Къщи ли не можеш да чистиш, продавач или касиер не можеш ли да работиш? Ама не, то всички сме учили за шефове.

Аз лично много повече съжалявам работещите в текстилните фабрики в Бангладеш, Шри Ланка, Виетнам, Лаос, които работят 28 дни в месеца по 12-14 часа за 60-70 долара на месец. Съжалявам и истинските бежанци, натъпкани в лагери при нечовешки условия в Ливан. Тези, които идват тук, си изхвърлят документите, много от тях лъжат, плащат хилшди на трафиканти... Защо да помагаме на тях, а не на хората, които наистина имат нужда? Може би БХК може да отговори на този въпрос?

Цигански контрапротест нещо ?

Тез са по-хитри от наште ма..ли.Оядоха се наште цигани,забравиха че от време на време трябва малко цирк и прах да ни фърлят в очите.Глей неграта как ше им грабнат помощите !

Пусни го под одъра, той ти се качва на масата! Но най-вече ните трябва да си оправим къщата. Съд до дупка на корумпираните чиновници, които дават "статут" на сульо и пульо, без да са ги идентифицирали. На мен 2 месеца ще правят проучване дали да ми дадат дългосроно право на престой. А ние сме готови и майчиното мляко да предадем за някой и друг долар.

Чудя се ако някой бял излезе с тенджера и чирпак да лопа в някоя от държавите им колко ли черни паламарки ше му натикат ?

Евала, аз сега работя за да издържам не знам си колко пенсионери и цигани, а сега и негри дошли от пи..а си лелина. Кога ги освободиха от робство, кога запискаха за помощи, ае у лево

а теб кой те издържа докато стигнеш това ниво?? Ще работиш пич,на времето аз работих за теб,сега ти за мен. Виж за масленозелените и патлажанотъмните съм съгласен:))

и какво си ме издържал бе шмольо, обясни че нещо много си отворен...аз не съм стоял без работа и за ден...

що, ти към циганите ли спадаш, щото като гледам какви думи използваш едва ли си пенсионер...

Е да, обаче за Бойко ние като сме "лош матр'ял", сега тия може да му се падат по- хубав матр'ял... и да няма нужда да ги държи като куче на каишка... и така дкоато България спре да МУ прилича ( на Бойко, де) от отвънка на кенеф... Те щото тарамбуките до един ще станат IT специалисти понеже ще има глад на кадри нашите IT-та като идат овчари...

се съкратят социалните помощи на българските цигани наполовина под претекст че и те трябва да дадат своята дан в интеграцията на африканци и араби.............а и ПАРИ НЯМА,както постоянно се казва на пенсионерите ни ,на здравеопазването ни,на образованието ни...........реакцията на ромето ще е доста бурна

Светкавичен ЗАПОР на социалните на ман.алите - в името на отличителната Ганьовска черта - гостоприемството и смирението! Като започнат бурките да лапат, а циганите да зяпат, ще се намеси мешарето с тежката си дума и тогава ще се пооправят нещата, както виждам.

Няма ли кой да обясни на тези примати, че са нежелани тук? Да сложат и видеостена на границата. Ние българите не сме расисти сме религиозно толерантни. Спасили сме евреите си и цигани сме отгледали повече от другите народи и държави. Но критичният праг е преминат. Никакви нашественици повече в България.

Българи ...нерасисти, че пък и толерантни? Ти явно не си от малцинствата, лесно е когато си част от многото.

Понякога се чудя да ги съжаля ли като се давят или да ги оплача.

Днес тенджери и черпаци,утре пушки и пистолети!

Бедни, пък всеки държи по един GSM! И като гледам, по-нови от моя.

са търпеливи като българина,а имат и опит в резането на шишарки.....ша има спариги с политиците ни =далавераджии

хм къде да се запиша и аз за помощи, социално слаб съм

трябва да знаете че някой сериозно ви е заблудил,че като се натрапаньосате във България сте в ЕС.....вие не сте в ЕС а сте в турския му кенеф,и освен да се овъртите в лай*а,друго няма да има,меда и маслото тук са само бг политиците.

Не защитавам ЕС, но предполагам, че и ЕС очаква тиякато искат да папкат да ходят да работят. Затова и предвижда сао разходи за преводачи, здравно осигуряване, техническа помощ. Реално погледнато и младежките програми на агенцията по заетостта за наши младежи - плаща осигуровките и още някой неща, само и само тия младежи да се интегрират да работят. А за това че държавата не търси механизъм тия нелегални емигранти да бъдат принудени да работят и да си изкарват хлба, ЕС колкото и да ми е крив не е виновен. Виновна е нашата държава с криворазбраната демокрация и толерантност. Как постъпват в Турция с бежанците? 2 седмици в лагер на палатка докато ги санират, обезпаразитят, документи ( ама 2 седмици, не 2 години) и отиват да работят. Разликата е, че Турция има държавно земеделие и строителство на пътища и тия хора се интегрират на работа там. Като му се запоти задника от физическа работа - сам търси други алтернативи, иначе няма разделяне с лопатата...

Най-добре, да се направи док. филм с нашите цигански гета и бедни селяни по селата , да се преведе и да им се прожектира в момента на пристигане, а може и през ден, да не забравят къде се намират. А за по-голямо въздействие, може и екскурзия до някое гето. Може пък след месец, два, като се разчуе, да се окаже, че няма нужда дори да пазим границата.

гениално. обаче, кат покожат как у гърмен ибят белите, крадат от църкната - ииии НИЩО! Ше додйт умножени по 100. Само зарад кефа да бият и крадаът бели безнаказано.

Което не е за показване, няма, щото и другото го има - горящите къщи в Катуница. Важното е да разберат, че този , който ги е пратил, малко ги е поизлъгал и тук не тече мед и масло и трябва да се съревновават за помощите с много по-хитри от тях.

По-разумно ще бъде да се пусне едно сърце и гзераздирателно клипче - как българските пенсионери се ат гладни и мимикрират с 80 лева пенсийка!

пенсионери,нашите родители дето са построили с труда си това което политиците ни разпродадоха и все още продължават да го правят НЯМА,а за тия пръчове от снимката ИМА.

Хммм.. Аз съм за .... Нека се отнемат социалните на атако - русофилите - които цял ден чоплят по форумите и с тъка си спомнят за комунизма и Тато... Нека се дадат на чернокожите пичаги... Тях бил наел на работа - а не мързеливите комуно - ракиени патриоти.... КАЗАХ !!!

Пожелавам ти , последното желание да ти се случи.

Същите тези икономически навлеци неканени които искат помощи си пазаруват от Фантастико на бул.Монтевидео бира и цигари и висят около него да пушат и зяпат жените.Да отидат да протестират пред посолството на САЩ,да им дават визи за там.

Някой да ви е канил? Пуснали котката под леглото, тя се качила върху леглото... Подадеш му пръст, то ти отхапе ръката. Благодарете се , че държавата се управлява от продажни проамерикански мекерета, иначе- наемаме един круизен кораб- хайде в трюма и към Сирия, Африка и не знам си къде.

Иии. корабът спира в морето и после имаме новина!

....тоя въглен от снимката какъв "бежанец" от сирия е бе ...маймуняк ....покрай него всички останали от там където са дошли или .....в българска земя да я наторят боклуци долни .... СТИГА ....СТИГА ....ЗАГИВАМЕ .... АКО няма кой ...да ни дадат на нас старчоците по един калашник ....ще разрешим проблема !

Лозето искало мотика, а не молитва! А меринджеите искат тупан техно, не молби да си ходят. Те няма да си отидат, ами да се молим да успеят да избягат към Европата... Е сега е момента гранична полиция да докаже, че милее за държавата, не да ми ги хваща на сръбската граница! Братя граничари, моля ви, не спирайте порива на Европата да събере цялата Африка на пъпа на Париж и Берлин! Не убивайте надеждата на европейчетата! Ние сме лоши, айде, и у Шенгена не ни щат. И по-хубу, те "добричките" да си вземат тия от снимките и да си ги дудуркат. А ние ще си стоим дома у Лошоландия. И меринджеите ще ви пратим, и меринджеите!

Един народ се познава по това как се държи със слабите в държавата му. Е, в нашия случай, слабите са ето тези хорица, които са били принудени да напуснат държавите си, бягайки от огън и меч! Това са хора, чиято съдба вие не искате да споделяте! Тяхната духовна сила е нещо, което вие никога няма да осъзнаете, защото сте презадоволени евро-руснаци с пост-комунистическо мислене.

Ти лично ли им познаваш съдбите?! Защото според мен повечето от тези "бежанци" са нагли симуланти!

Работа е на държавните органи да отсява кой е нелегален имигрант и кой бежанец. Нелегалните- вън, бежанците- вътре, защото няма как... Хората бягат от глад и война, не може да им затръшнем вратата.

не ме викали никого, още по-малко нелегални икономически бежанци! Айде кой от къде е!

Никакви данъци не плащам повече аз! За 23 години трудов стаж имам 2 дни болнични + жената - 1 година майчинство. Даже детски не взимаме, и никога не сме, за свидната си рожба, защото сме над прага, демек "богати". Всичко под масата оттука нататък и да ги хранят тия на снимката с каквото си искат...

Прав си, човек. Аз от 2 години съм безработен и факт, но имам повече пари, откакто не работя. Едно, че свиваш колана до дупка, друго - няма данъци. И трето - който бачка на заплата, винаги е прецакан и плаща за още 10 други...

Браво бе, Еврика! Ми хайде да спрем да работим всички...тогава ще ни остане да започнем да се крадем и съвсем ще си разкажем играта :(

Нагли брикети. Знаете ли колко пенсионирани български учители, инженери, хора с по 40 години стаж ровят по кофите за боклук? Колко деца- българчета нямат по едно левче в джоба за баничка и колко от тях си лягат гладни? Вашта мама! Мръсна! Калашник за вас. Като не ви харесва- вървете на маината си , мръсни боклуци! Ходете с черпаците при Обама, Мергрл и Оланд, долни червеи!!!! Когато нахраним гладните и бедни българи, тогава ще ми слим за вас, дотогава- нямате място в България!!! Марш, цигани проклети!!!

Ти сега стой, та гледай тия придобилите статут като придобият и избирателни права... Ние тука се борим за ценз на избирателите, тия няма да знаят езика и какво пише в бюлетините, обаче ще гласуват...

Демек те като не работят, но гласуват, с гласовете си ще решават кой (разбирай го как) да харчи парите от нашите данъци...

sps_hrsf@abv.bg

ми нема да има данъци, то е ясно. Убиваш негъра, зимаш му лебъ и се наяждаш.... толкоз ли е слижно?

чуждите ,мигрантите са по/мили на управниците от собствения народ 6 000 евро на чуждия ,а на БГ пенсионер по 150/200/250 лв да умира по-предпочитат загрижените управленци......убийци на народа си