Протест срещу бежанците блокира Лъвов мост в София

Стотици националисти проведоха в София протестно шествие срещу мигрантите. Те се събраха на площад "Св. Неделя" и спряха за кратко движението на Лъвов мост.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу бежанците блокира Лъвов мост в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продажните медии омаловажават протеста. Еничарите на Бъчварова сигурно са пречели на много граждани да се включат.

Решително трябва да спре злоупотребата с термина "националист". Националист означава човек, който обича нацията си, но не мрази другите нации. И толкоз! Какво лошо има в това? А шовинист е нещо друго. Това е човек, който мрази другите нации. Нашите политици-демагози подменят едното понятие с другото, за да ни внушат, че да си националист е лошо нещо. Не им се връзвайте.

Всички тези неволи с тъй наречените "бежанци" ни ги трупнаха на главите нашите политикани-продажници. И за това като дойдат избори трябва да отиваме да гласуваме, а не да се ослушваме, а после да критикуваме. Като сме овце, отнасят се към нас като към овце - доят ни, стрижат ни и накрая ни заколят за месо.

link

Още протести трябва да има, докато не ги изгоним от България!!

Вижте как са ни заклали. Търсете договор за интеграция на нашествениците в БГс търсачката и вижте как тихомълкон са ни ударили ножа.

НА ПРОТЕСТА.кАК ЛИ ПЪК НЕ!ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЯХА ПОНЕ 6000 НО МЕДЕИТЕ ИАКАТ ДА ОМАЛОВАЖАТ ЗНАЧИМОСТТА НА СЛУЧВАЩОТО СЕ.БОРИСОВ СТИГА СЕ Е ДЪРЖАЛ ЗА ПАНТАЛОНЧЕТО НА МЕРКЕЛ А ДА ЧУЕ КАКВО ИСКА БЪЛГАРИЯ.

що не протестирате срещу хората, съсипали държавата им ? по скоро там вече няма нито държава, нито трева дори . вижте снимки от Алепо, Дамаск, и после пак протестирайте, но срещу правилните хора. и къде да отидат ?

На Перата ги пооскубаха,май?!

Донесе ли,си масата-пластмасовата?...

Ще закусваме,другари...

а се направи протест. И после пак и пак. И все по-многобройни и пред парламента също. Блокади, стачки и референдуми, докато това нашествие не спре и не се изчисти България от араби и цигани.

Дали не е късно? Ще ни потурчи герберастката сган.

В коя друга европейска столица бежанците са завзели цинтъра,както е в София? Къде е Фандъковка,Бойко,има ли власт в тая държава?

Не само бежанците ВЪН , а и политиците които умишлено ги настаняват , и те със референдума също ВЪН .Значи нямало пари за ръждаемост , майчинство ,пенсии или поданство за етнически българи ,но за хрантутниците от майната си веднага намериха пари .ВЪН ,ВЪН ВЪН

...край на търпението или те? Или ние? Не може мълчаливо и безучастно само да наблюдаваме, да започваме да ги тепаме....

Вие се дълго опашка, като свинска, покрай масите с окапана покривка Родолюбец Спасов е пред шубера. - Кажи дядка, нежна е "госпожата" - Малка супа със "Детройтска чушка" - Чушката, каква да бъде, казвай де - Ами, люта, каква друга, може да е - Лютите ги забраниха, с хляба 3 лева - Ама вижте, човека пред мен взе две - За герберастите няма ограничение - Да му пикам на супата, с примилегията - Утре ако донесеш в едно шишенце става

Кога ще е следващият протест? ТРЯБВА ДА ИМА ПРОТЕСТИ, ДОКАТО НЕ ГИ ИЗГОНИМ!!!

Другият протест ще е когато руският депутат Толстой обяви, че вече са изкупили цяла България 100% Така,чЕ ще е късно да гониш когото и да е.

Моля, платените тролове да не пишат коментари по темата!!! ТОВА Е ГАВРА С ХОРАТА, КОИТО ЖИВЕЯТ В БЛИЗОСТ ДО ЛЪВОВ МОСТ. Знаем, че сте потомък на предателите от времето на турското робство. Моля ви, спрете да ни го доказвате!

Днес на Лъвов мост пак е пълно с мигранти от Афганистан. Движат се на тумби от по 30.

Хлебарките пак са плъзнали от Лъвов мост до Сточна гара и Халите

Наистина не разбирам кой дава минус на подобни коментари?

Нечии мозъци,май?!

Два файтона хора и една каруца...

Ти и плюнка не заслужваш!

Снощи в София е станал грандиозен побой на полицията над протестиращите срещу нелегалните мигранти. Някои от битите твърдят, че срещу тях дори не са били полицаи, а мутри, преоблечени в униформи. Най-скандалното обаче, което медиите покриват, е че има арестувани истински ченгета, които отказали да бъдат хвърлени в погрома над протестиращите.

Никога от български медии няма да научите истината защото те са на гробарската ясла. Ние ще се бунтуваме те ще се осират на трапезите без да им пука защото са си оплели работата с мутри като тях. Защо боко не отиде срещу протестиращите да им каже как трябва да обгрижват бежанците за да му влизат мангизи в джона??Ами защото е един страхливец назначен във властта за да запази задника си

С лъжите си,бе...

Не можеш,да я минеш,май?!...С тези оглозгани кокали-работа...

Бъчварова не се обиждай, аз само цитирах The Bulgarian Times :)

Пълни глупости.Това къде го чете бе лешпер .

На щерка ти на лявото полугъ...зие е написано, а на жена ти - на дясното.

Преди 3-4 дни, Финансовият съвет към министерството на финансите на Австрия разпространи доклад. В него се казва, че ако се спазват обявените от правителството тавани на мигранти (37 500 човека на година), то за периода от 2015 до 2060 г. като цяло, те ще донесат генерират единствено загуби за Авсрия. Всеки един от тях струва на Австрия 277 000 евро. Е, у нас цените са по-други, но като тенденция - аз повече вярвам на австрийските финансови експерти, отколкото на нашите лъжци.

Bреме е за гражданска воина,да се изчистим от боклуците.

НЕ ревете на Лъвов мост. Там няма кой да ви чуе. Вземайте тоягите и започвайте да биете наред тези срещу които ревете безцелно. Това е правилната посока.

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

Боже боже намерили сте кои бокови подлоги да ни препоръчвате

една от главните точки за унищожаването на България - ..."оставете българите без работа, болници и образование и населете между тях мюслмани от Азия , на които ще се плаща без да работят по 600 евро/1200 лева на месец".....за изпълнители на плана се назначават алчни български тарикати, без образование и морал, издигнати на постове като министри, президент и министър-председател.....Планът върви успешно....

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!! Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

брабо!!!има достоини хора които знаят че балгария савестбъба!!!а тези които си стоите спокоино без ъчастие скоро ве разберете че балгария ако нея браним ве се пребарне в гето!!!ец пари ве сбаршат и тогаба ве си ги гледате тези беянци!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЦИТАТ: "Българите са съпричастни към хората и семейства с деца, които бягат от война, но се притесняват от мигрантите с агресивно поведение. Напрежение и страх пораждат групите от млади мъже, основно от Афганистан, които отказват да се съобразяват с общоприетия ред. Това е казала кметът на София Йорданка Фандъкова по време на конгреса на ЕНП- Жени, посветен на темата за миграцията, цитирана от пресцентъра на Столичната община." Ето, това е истината и браво на Фандъкова че говори честно и открито, без прикриване и замазване на фактите. Националисти, популисти, екстремисти, няма нужда от такива епитети. Наистина, огромен проблем е поведението на много мъже с неизяснен произход, много от тях афганистанци които дори нямат право да бъдат допускани в България а по един или друг начин са ги допуснали. И кой е виновен да ги допуснат? Кой? Разбира се, за това поне не е виновен Динко. Динко не може да пази граница. Армия, полиция, цялата държава е виновна затова че всеки гледа да си гони службицата и да си получава заплатката. Иначе му е все тая кой ще влезе и кой ще излезе. Нещо трябва да се промени в ДЪРЖАВАТА!

Разхождал ли си се на Лъвов мост? Така наречените "бежанци" са само млади мъже на възраст от 18 до 30 години. Освен това са от Афганистан, не от Сирия.

Снощи Боко каза,че парите в ЕС свършвали-10 млрд. вече са похарчени за мигрантите. Ами сега-кво ще правиме. Сами да се оправяме-нали!Това се и очакваше.

пари нема-деистваи!

Лумпените пак се напъват и накрая са с 3-4 %.

Лумпени или не те поне правят нещо. В света най-непотребни са тези, който нищо не правят и не искат да направят.

никой нормален българин не ги иска тия диваци, търтеи, насилници и нашественици тука. хеле пък сегашната афганистанска вълна. обаче вижте още първото изречения на толерастийната пропаганда-"стотици националисти". пак мерси, че са спестени другите политкоректни простотии от типа на " ксенофоби, екстремисти, популисти, фашисти" и другите глупости, с които са наричани нормалните хора, искащи спокоен и цивилизован живот, а не диващините на "клетите бежанци"-агресивни натрапници.

Дрисните от атака пак съ праят на партиоти за неколко рубли... Жалка работа

КАЛАШНИКОВ....КАЛАШНИКОВ

Попитали стар индианец за грешките в живота. -навремето подценихме нелегалните мигранти.

Попитали стар индианец за грешките в живота. -навремето подценихме нелегалните мигранти.

Всяко бебе, банкоматче, зад всеки афганистанец,3 жени и 9 деца... Всеки мигрант, гласоподавател за бъдеща автономия

Контрапротестът на Протестна мрежа в защита на мигрантите от колко часа е днес, някой знае ли??? Искам да поднеса уваженията си на тези достойни хора, които ни бранят от кремълската агресия...

Това шега ли е? Или компромат за протестърите?

Готина ирония. Няма какво друго да е. Рядко се разбират подобни послания :)

Ако това е вярно - ТЕЗИ ХОРА СА ПРЕДАТЕЛИ.

БРАВО БЪЛГАРИ! ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!

Kакво нещо, какво нещо, как за нула време от 30 човека, протестът се разрасна до 600. Но този растеж е само началото на процеси, които бяха предизвикани така настъпателно от нео-болшевиките, които са поставени на ключови позиции в управленията, които не са подчинени на Народите си, като гласове Божии, а са поставени да служат на някакви си, които се имат за богове, а са пълни посерковци, както и се вижда от състоянието на нещата.

А дано да расте в геометрична прогресия.

То Е геометрична прогресия, която бе отключена от неграмотните популисти, които са на власт, но не без помощта на още по-неграмотни джурналя и цензура.

Трябва да се отбележи още, че вместо да се спрат войните и да се помага на хората по места да се справят с невежеството си, което е и главна причина за мизериите и нещастията на хората по планетата, то, населението на планетата бе поканено в европа, което е едно твърде рядко безумие. Защо меркел, обама, оланд, габриел, папата, юнкер, кристалинка, цетше, гутериш, управителите на дойче банк и мн.мн. други нео-болшевики наместо да станат мисионери, които Лично да проповядват "евроатлантически ценности" и "демокрация" в тези страни (вкл и Афганистан) те избраха по-лекия път и поканиха всички тези "инжинери", "химици" (които успешно забъркват взривни смески), програмисти и др. да се радват на рушението на благата, които нито един от споменатите не е създал Лично, а е ползвал, като да са му частна собственост.

Изпълняват интересите на опредекни финансови кръгове.

Кога ще е следващият протест? Трябва да има протести, докато не ги изгоним!!!

Бих повярвал, че искат да останат тук и да станат част от нашето общество само на онези, които приемат нашия начин на обличане и поведение. Продължат ли жените да ходят забрадени, да се подчиняват на мъжете и вместо да учат и работят, да седят у дома си и да раждат всяка година - да се връщат там, откъдето са дошли! Това търсене на помощ от страна на страдащи, а инвазия.

Ама, то с тях има ли жени? Аз виждам само млади мъже афганистанци от 18 до 30 - годишна възраст.

Браво братя българи !! Така се пази България. Май демокрацията на ЕС , която подкрепям и споделям идеите на европейците / този път се наср....Ние българите трябва да се защитим от ислямската сган !!!!

Що точно едната педя българска земя непременно искате да оплескате?

Може да сте само 600, но тали и спартанците на Леонид са били само 300! Това шествие бе само началото на битката срещу националните предатели, които погрЕБАХА България

проблем не са мигрантите.сред тях има много вишисти, културни хора, чисти и подредени. проблема е малцинството у нас,мързелите дето не искат да напредваме,тези дето не искат да работят и завиждат успеха на съседа.това е проблема.

Не мога да имам доверие на човек, който не знае как се пише "висшист". Ако не бяхте трол щях да кажа, че проектирате собствените си комплекси върху останалите си сънародници.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

И двете са верни - и е трол и проектира собствените си дефицити върху българския народ. Тези дефицити, така характерни за подчовеците, които му плащат за да спами.

Като са виШисти и културни хора, защо не са останали да се борят за своите държави и да подреждат живота си там, а бягат? Повечето идват от страни, в които не се води война и търсят не убежище, а лек живот.

Стига пропаганда! Защо не идете на Лъвов мост да видите как изглеждат "образованите, културни" миграни! Диви, зловещи, на групи и гледат с омраза минаващите. Това са "нашите гости" в преобладаващото си мнозинство. Интересно как си представяте тези да работят нещо нормално?

А с какви протести няма да се пречи на народа и нашествениците ще плачат от демокрацията???

Здравите хубав буграски мунче та и мониче та. Аз много радва дошъл в бугарие. Бугар плаща мене паре. Кмет дава къща мене. Никой не кара работи мене. Хе хе, тука живот убав. Вечер ходя на разхуд ка както ходел да лови животно в африкка. Много хубав лов тука прави. Тука минче та и мониче та бели и меки. Аз много обича тях радва уважи с мой черно кросно. Първо малки бие, после зема паре и после малко много уважи. Хубав живот у бегарско. Аз кажа мои родни ни и те додат тука. Ха ха. И те добре живеят тука.

В България нещата стават бавно, важното е, че се започва!

Тъпичко расистче. Бежанците са смачкани хора. Но виж тези дето са платили протеста на здравите момченца с кубинки и къси прически,виж те са силни.Това са слугите на императора. Като стане патакламата идиоте ще се намеси и султана. Тогава ти ще имаш избор да целИваш гъза на императора или на султана. Защото България е 7 милиона 3 милиона са регистрирани пенсионери. 1 милион цигани,масово турчеещи се. Около милион общостности които ще се припознаят като турци. Остават 2 милиона българи. Като сложиш ,жените,децата,педарасите,женчовците,сумата за годни мъже е никаква. Като сложиш състоянието на армията ептен се разплакваме. Така че идиоте това не са българи нито защитават българските интереси. При едно сериозно напрежение,тук вече няма да е България.Така че не се подмокряй.

"Смачкани хора", които са платили хиляди евро, за да дойдат в Европа, носят скъпи мобилни устройства и разполагат с повече джобни, отколкото много българи са виждали на куп. Откъде? Защо идват? Кой ги изпраща и им помага?

Само така! Бежанеца в кафенето ,българина на полето да бачка, и да храни бежанеца. Това е завета на канцлера Меркел, и трябва да се изпълнява неукъснително!