Еколози протестираха срещу атомната енергетика

Около 50 природозащитници от „Екогласност" и „Зелените" протестираха срещу атомната енергетика пред икономическот министерство с противогази и плакати.

Обратно в новината

Коментари - Еколози протестираха срещу атомната енергетика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не са еколози,а политици, платени от големи корпорации. Те никога не протестират срещу тоталното перфориране на земната кора със сондажи за нефт,газ,руди и инертни материали.Борят се единствено срещу конкуретцията на British Petroleum и на други замърсяващи природата гиганти.

...-3то советская власт плюс електрификация всей страни! Ленин Дежурните советски драскачи и по съвместителство агенти на КГБ пак изпълзяват във форма. За тях ще дам някои данни от интервю на Михил Горбачов и един руски академик от документален филм за Чернобил. М.Горбачов: Цената на отстраняването на последствията от авариятаюююююююююл 18 милиарда скъпи рубли/около 18 милиарда евро!/, 45000живота на пожарникари, военни и инженери на терена. Броят на жертвите сред цивилните не е водена статистика. Районът е заразен за 800 000 години напред. Академикът каза: Само в Беларус има 330 000 младежи и деца, родени с малформации. В търбуха на разрушения 4-ти реактор има около 1 тон радиактивно вещество, достатъчно да ликвидира 150 милиона души. България нито има ресурси за заличаване последствията, от авария като рази. Нито има нужда и интереси икономически от тзи централа.

Така наречените "зелени организации" обикновено са сбирщайн от лумпени и хипароподобни индивиди. Вечно (зиме и лете) са с раници, пуловерчета, панталони тип армейски, планинарски обувки... Нерядко жените са късо подстригани, а мъжете са с хипарски плитки. Всички претендират, че живеят природосъобразно, а всъщност пият като смокове, а ганджата си я пафкат за добро утро. Водят живот на битници, лесно манипулируеми са от безскрупулни бизнесмени, винаги са готови да прегърнат всякакви идеи. А като ги попиташ защо аджеба скачат, не могат да отговорят адекватно и смислено, а повтарят до втръсване спуснатата им от горе мантра.

ТИЯ "зелени" яко работят за чужди икономически интереси. Иначе не мога да си представя какво ще правим без атомна енергия. Ще се върнем на свещи и на газени лампи и на отопление с дърва и въглища. Е га ти кукуфелниците.

Кога най-после тия "зелени" организации ще се скрият и ще престанат да пълнят публичното пространство с невъобразими глупости. Че им се плаща за това е повече от ясно, но всичко това вече преминава всякакви граници. Толкова са жалки. Скачат срещу Белене - добре, ами Козлодуй?

Дали пък стоят на свещи? Дали пък не ползват ел. уреди? Изобщо кой дава пет пари за техните прищявки?

щатните писачи в действие

ТОК НЕ МОЖЕ ДА ЯДЕТЕ..............

Дали са им парички на тез от Екогласност , демек са мекерета и защитават чужди бизнес интереси.

като първа стъпка след спирането на ядрената енергия по света, еколозите, чиято мисия явно ще е изпълнена и са постигнали всичко, да бъдат преработени в биологичен материал за задоволяване на енергийните нужди на планетата.

Аман от зелени човечета. Тогава да дишаме "чистия" въздух на "Мариците", да плащаме 20 пъти повече за фотоволтаици или да се се бием с вятърни мелници. А като свършат нефта и въглищата след 50г, децата ни ще ходят да духат по перките, та да е по-евтин тока.

Абе кой ги реанимира тия Екогласност" и Зелените"?!

С противогази против ядрената енергетика... Мдааа, абе, най-добре си стойте вкъщи на свещи и звук от акустична китара.