Хората с ”бензин в кръвта” излизат на протест

Участници в автогонки излизат на протест в София заради проекта за криминализиране на този вид състезания, съобщи организаторът на проявата Румен Вергиев.

Обратно в новината

Коментари - Хората с ”бензин в кръвта” излизат на протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами хайде тогава и всички престъпници да излязат на протест. Как може да се наказват престъпления като грабеж, изнасилване, убийство?! Мизерници.

Хората с наркотици в кръвта излизат на протест

С "бензин в кръвта" и вакуум в главата.

90% от тези "нормални хора", които наричате, си карат бързите коли по магистралите, настъпват, присветкват и те избутват от пътя все едно ограниченията не са за тях. И катастрофите, които стават да не са от тунинговани коли случайно?!

Защо да не се криминализира, а когато има условия за автогонки (писти, и т.н.) да се променят правилата, тъй че да е разрешено на определените за това места? Някои от доводите обаче са безумни и красноречиви - защо някой трябва да се интересува колко пари са дали за тунинг и какви неудобства са изтърпяли? Това е въпрос на лични приоритети.

малоумни безхаберници:)))спорта ще ви оправи вас

Сещам се за едно яко място за гонки, поляната над село Заселе, над гара Бов.

Откачалките с бензинова кръв да си съберат лични средства,да си купят терен и да си направят самоубийствена писта.

Ей това е свободия и безгранична наглост. Ти му казваш, че има правила които трябва да се спазват, ТО ти протестира, че има права и изисква съоръжения струващи милиони, където да си ръчка 20 годишната кошница, струваща 1500 лева......

Ами то имаше. Летище Божурище. Обаче го шитнаха на поредната офшорка за жълти стотинки. И го отнема!

Бензин в кръвта, вибратор в гъза. Дано се съберат повече на куп, че да има къде да си накривя винкела. Деба и лайнарите нещастни.

Малоумни изроди!Трябва да има и анти -протест,че да им нацепят кратуните и да им изтече бензина от кръвта.

вие сте като циганите.Правите каквото ви хрумне в празните тикви и само искате.Като сте големи отворковци купете се парцел някъде далече от населините места на "мачу пикчу в царевицата"и си постройте колкото писти искате. Гледайте,обаче да има наблизо гробище та да се копате един друг,докато се свършите.

Резултат за подобни малоумни протести са години безнаказаност. Ако полицията си вършеше работата това щяха да са хора без книжки, а не активни дрифтъри! Ама всичко ни е така, навсякъде е осрно и поколения наред няма да могат да изчистят страната ни ако не е с драстични мерки! След подобни сополи в управлението на страната е дошъл на власт и хитлер. Това ли чакат управниците?

Chefo77

Грешка! Ако полицията си вършеше работата и след нея също си вършеха работата, сега щеше да има хиляди без книжки и още толкова - в затворите. Защото човек, на когото са отнели книжката, заловен неколкократно да шофира въпреки това, заслужава затвор.

Млоумници с детски доводи - аз харесвам това дайте ми.... подкрепяте протести на пдали и затваряте главни артерии в софия, а не може да има писта София за да бъде проведено състезание провеждащо се дълги години от една федерация и да се затвори една детелина за половин ден?!?! Нека се мине през циганската махала да се проверят всички коли и хората които ги шофират за образование, книжки, документи, и да се пращат в затвора! Къде е цинизма, и какво добро име накърнявам, питам и искам да ми се отговори, защото коментара ми бива не веднъж трит? Искам и да попитам какво стана със строгите проверки на таксиметровите шофьори - продължават да си карат пили, пияни, с гуми от 95та, това много бързо го забравихте, но стадото си е стадо, накъдето го поведат на там отиват всички! Капаци ли има това население, не се ли усещате, баламосват ви се главите с глупости, за да прикрият по-важните въпроси и да може и тях да забравите, а вие вече го правите!

Скрий се бе говедо. Няма невинни дрифтъри. Всички сте за отнемане на книжките. Ходете да карате картинги. Като си с бензин в кръвта отивай при състезателните клубове и се записвай там. Или искаш да ти повярваме, че никога не си правил такива изцепки по пътищата и в града.

А хората с ракетно гориво в кръвта какво да правят? Да им построим космодрум освен...

Chefo77

Звучи логично. За хората с алкохол в кръвта виж колко пивници има ... :)

Това е разумно решение - като искат писти, да си ги построят с лични средства, а не да чакат някой наготово с държавни средства да им задоволява прищевките. "Бензин в кръвта" ли ? По скоро високопарни думи, отрязяващи комплексите на самозабравили се тарикати, мислещи си, че са над законите и правилниците в държавата. А най-тъпото е, че тези потенциални "донори на органи" се интересуват само и единствено от собствените си фукни и капризи, но не и от нормалното възмущение и от нарушаването на правото на спокоен живот на другите хора. Когато държавата е слаба и липсва спазването на закони и правила се получава точно това - всеки шантавелник се смята за богоизбран, за "връх на сладоледа" и има само права и претенции, но никога - задължения.

Да им разрешат гонки в гробищните паркове,алеите са широки кръстовища много и най-важното целесъобразно,трепе се и го заравят а и приятели те му са там да му отдадат последно сбогом!!!!!!!!!!

И ако може местата за гонки да са там, където е най-гъсто населено и гонките да се провеждат веднага след полунощ !

Вярно ли бе?....бах ти наглеците....от тоя бензин в кръвта са с необратими ментални изменения.

Аз пък искам да разрешат да ходим на лов в градовете и за целта трябва да се изградят озеленени площи, където да си стреляме на воля и да си играем на "стражари и апаши"!! Абе тия с "бензин в кръвта" и "въздух в тиквата" -не се ли усещат колко са смешни??? Я им шибнете едни строги закони-писти искали, ми утре ще искат Космодрум!!

абе вие тупи ли сте ? какув ви е проблема че искаме писта ?? не е ли по добре да си трошиме колите там, отколкото на улицата ?! не е ли по добре и за вас ? за да не ви газиме , макар че вие и без да се правите на шофиори се избивате всеки ден ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дай да построим с държавни пари и бардаци за манияците, няма да дебнат по паркове и градинки!

Идиотче малко, първо се научи да пишеш на родната си азбука и то граматически правилно. После с претенциите. И то с нормални, а не малоумни такива. Ако те пипна така ще те сгазя с валяка направо.

Проблема не е , че тези хора имат "бензин в кръвта" ! Според мен проблема е , че 90% от тях имат въздух в главата!

Какви искания за места за автогонки в населени места. Добре ли сте? Това е нахалство и то голямо!!! Отидете някъде по пътища където няма жив човек и се състезавайте колкото си искате! В България има вече доста такива места без хора!

...И по няколко бръмбара...

Вчера този ми пост се радваше на огромен интерес от страна админа.Три го 3 пъти. Представете си ситуация:некой обича да вдига шум с двигатела на кола, мотор все таа.А мен това не ме кефи .И аз по некъв начин си намера пистолет(сигур нема да е проблем).И си го намирам тоя дето ми дига шум,и му издумкам два куршума в главата.Това за престъпление ли ше се счита.Това мое действие инкриминирано ли е.Защото аз на никого не съм длъжен с нищо, че да търпя неговите прищевки -да ми вдига шум с мотора си или квото е там.На никого нищо не дължа че да търпа.Нали не става дума за нещо по-сериозно пресдизвикано от тези идиоти. Просто два куршума в главата и ше видите как всичко ше се умири.Аз на никой не ебавам майката та некой да си мисли че може да ми ебава майката и че ше му се размине. Прочетох някои от мненията по темата. Общо взето всички са здраво мислещи.Но това което ме учудва е ТЪРСЕНЕ НА РАЗУМНИ АРГУМЕНТИ срещу тези идиоти. Хора, НЕ ВИНАГИ ТЪРСЕНЕТО НА РАЗУМНОСТ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПОДХОД. Особено когато имаш работа с идиоти.С екземпляри които са доста далеч от реалноста,разумния подход е само пилеене на време и енергия.

По тази твоя измислена логика, то тогава не трябва да се правят никакви ремонти, улиците да стоят с дупки, апартаментите да не се строят, асфалти нови да няма, нали се вдига шум, а никой не ти е длъжен от тези хора с нищо!

Хм, сега очаквам и протест на хората "с барут в кръвта" щото искат да стрелят по улицата... защо ми се струва че организирането на гонки по улиците на града е равносилно на безцелна стрелба по улицата? Като караш като идиот 2 тона "ръждъ" си е опит за предумишлено убийство.

"...Хората "с бензин в кръвта" се събират на протест!..." Каква чудесна новина! Хайде сега хората с жертви в семействата заради тия малоумници да се съберат от другата страна на протеста, тъкмо всички лумпени ще са им строени доброволно хаххаха :):):)

Не се нападайте взаимно всичко е регулирано прекрасно със закони но всички в купом отказваме умишлено да ги спазваме ... и това е ПОДИВЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО ...... ако не се осъзнаем резултатите ще са УЖАСЯВАЩИ ЗА ВСИЧКИ няма как да се скрием от резултата.Но пък ако Ви харесва нека така да бъде.

или на тоя дето се прави на луд, или пък нас се опитва да прави на луди, ако му се кара бързо да си вдига дърмите - айде! в Гърция, Турция или другаде, където има такива забавления. Тука за такова нещо по улиците ще започнат да конфискуват колите. И аз лично отдавна чакам тази мярка. Не е крайна, защото в САЩ за такова нещо отиваш при чернилките в затвора. На нея недоучили слабоумници нито вкъщи нито в училище не са им обяснили, че техните права свършват там, където започват моите.

довчерашните трактористи днес са дрифтаджии и секви подобни интелигенти, че и протести щели да правят.

За тия изперкали малоумници с "бензин в кръвта" им трябват 3-4 откачени(на които вече им е писнало) с по една картечница и лента с около 200 патрона! Всеки луд се появява на някоя гонка и ги започва наред докато има боеприпаси! Ето това ще е ефикасен начин за справяне с идиотите малоумници, искащи да избиват хора по улиците с колите си!

Кой им дава право да карат преправени автомобили по националната пътна мрежа? 98-99% от тези преправени автомобили не покриват никакви норми за шум, безопастност и т.н.

Жандармерията на протеста! Всичките тия лумпени да бъдат затворени превантивно, а колите им отнети! "Излизал човекът да си покара на улицата"! На улицата, където играят децата ни и където вървят нормални хора! Боклуци!

Изключително гневно отношение към тая история, но не трябва да се забравя, че майсторите на спортното каране не застрашават пътната обстановка ни най-малко, както го правят - пияни, смотаняци и разсеяни разни такива отвеяни. Друг е въпроса за псевдо майсторите те са най-опасни! Аз тогава мисля, че за шофьорска книжка трябва и тест за простотия и смотания да има, ама на половината хора ще трябва да не им се дава книжка.

Какво спортно каране, какви негови майстори и какви пет лева бе Саше? В закона пише 50 км/ч той ми прави дрифт в града или селото със 100 км/ч и аз трябва да се пазя от такива малоумници, така ли?! Щото са "майстори на спортното каране" ?! И да ти казвам ли че има една категория "състезатели" дето не могат да четат и пишат пък имат книжки!!! И като как тъй са изучили правилника?! И как са взели изпитите пред КАТ?! И като стане белята не си ли ги гледал тия "герои" какви са мили картинки?! Ма те били най- кротките, най-послушните, най-хрисимите!!! "Затворят" на хорицата къщата, а те пак зад волана,а ?

Ми да си направят писта сьс собствени средства, дьржавата ( всички ние ) не е дльжна да прави писти за болни мозьци!!!! На пьтя драконовски мерки срещу джигитите!!! Те само от това разбират!!!

Да си направят писти със собствени средства.

pravete kakvoto iskate ako ste gotovi da ybiete dete.

тия боклуци почерниха толкова семейства , че и протестират. Книжката доживот и да се оглежда със страх до края на живота си по улиците за себеподобни уроди. Ченгенцата им гледат сеир и прикриват и за какво издържаме тулупи в размер на цяла армия.

Че какво му има на закона? Навсякъде в нормалния свят нямаш право да караш преправен автомобил без да е минал на инспекция, а ако те хванат да правиш състезания, които не се регулират от съответната федерация и не се провеждат на съответната писта - директно в затвора. Какво негодуват някои хора, не ми става ясно.

Всички с бензин в кръвта, заедно с Цацаров заслужават клечка кибрит!

Ами общината да намери терен,да построи писта с трибуни и тия пичове да си изразходват енергията там, като приходите отиват в общината.Съответно, промяна на законодателството и който барнат че прави гонки в града,да му скъсат гъза - яки глоби,отнемане на автомобила и пандиз.

lu4ka

"Ад в тунела Витиня, 2 жертви и на АМ Тракия" No comment.

Утре и изнасилвачите на деца ще протестират, защото имали много хормони в кръвта си. Е-бана държава. Дано по-скоро да почва Третата Световна, та нищо от тая мръсна лайняна дупка да не остане!!!

И ти си виновен държавата ни да е такава! Какво си направил да промениш нещо, което не ти харесва?! Чакаш някой друг да го свърши, нали?! Е няма да се намери докато не го проумеем, че ние сме тези които трябва да променят нещата с които не сме съгласни! Хора живеещи с разбиранията от соц. времената никога нищо няма да променят! Или това е идеята?! Завинаги да си останат такива - и хората и времената?!

хахаа. знач всички накуп ще се изтепосат на мегдана и ще заявят, че са тъпунгерите дето трепат хората по улиците? ами браво! таман ченгетата ще мога, ако искат (или ако се сетят) , да uгiи изловят и п

да го туря на тия лайненца, опичайте си акъла ако не искате бели човеци с гъза

Шило

А бе да им правят писти някъде и там да се гонят. Дори 20 години затвор да има за гонките, пак ще се правят. По-добре е така- писта, вход, и да се състезават там. И само техните глави ще могат да чупят. Не и на невинни хора.

lu4ka

В Божурище има.

Утре ще излязат на протест и тези с дрога в кръвта.Ще искат да им се легализира пристрастието.Да им се подсигури терен за него.

Не бензин, а лайна имат в кръвта мръсните грозни, тъпи копеленца- автоджигити. Да не дава Господ, ама ако стана свидетел на инцидент с тихо и кротко каращ си човечец или пешеходец и мръсно надрусано, татуирано копеленце с дърто БМВ, лично ще му избия всички зъбки и ще му направя старата кочина на куп желязо. Само бой за мръсните келешчета, само тукати!!! Нищо друго няма да помогне.

Келеметата с ,,бензин в кръвта си плачат за,,палка в кратуната,,! Полицейска държава,ли ?!?! Море,де гиди дръво нечегарено!!!!

Хората с бензин в кръвта, дажсе кандидатират в формула 1 и подобните мероприятия, по рдпубликанските пътища нямат никаква работо при състезания, при нарушения да се санксионират спрямо законите!

Не ги кълнете и хулете - с тях са и нашите деца . Не е луд тоя що яде 2 зелника - луд е тоя , дето му ги дава . Гледат филми и си мислят , че "на запад може" ....А ела и го направи , да видиш къде ще се озовеш още на 3тата мин. Искаш под капака да има "нещо по-така" , отделил си време и средства - узакони го ! Технотест , ако не знаете . Другото пак е от телевизията и си мислите , че навсякъде е така . Във измислен свят си живеете - искате да карате - има писти , има шосейни състезания , дето се вика - за всекиго по нещо . Но цял квартал да не спи , защото някой иска да си строши колата/главата - не е законно , етично и още какво ли не . Досега никой не може да ми отговори на въпроса " Защо се произвеждат коли развиващи скорост над 140км/ч , при положение , че това е мах.разрешената за почти целия свят ?" Май нещата опират до едни пари и нещо сбъркано в този свят .

В Германия няма ограничение на скоростта в доста части от магистралите.