Насилие по улиците на Атина (Снимки, Видео)

Полицията в Атина използва сълзотворен газ срещу буйни демонстранти навръх годишнината от убийството на гръцки рапър.

Обратно в новината

Коментари - Насилие по улиците на Атина (Снимки, Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на комунистчетата - пак си показаха рогата

мануел насименто има раздвоение на личността! няма как иначе да се обясни туй що е написал! убийството на рапъра павлос фисас, поддръжник на ултранационалистическата партия златна зора. и после :протестиращите скандираха павлос е жив, и тнт., и издигнаха плакати с призив за затваряне на партията, и за вкарване на членовете и в затвора.

О това се сваля.Видеото+!Слушам подобна музика ,но това е локомотив.Браво Гърци,Браво!

на кое точно викаш браво? че 3000 индивида палят и рушат чужда собственост? кре.тен!

Долна, мръсна, тъпа, олигофренска, злобна и агресивна лява паплач! Абсолютни лумпени, жадуващи палежи и безредици. Случайна ли е горещата любов между левушковци и нелегални емигранти? Не, просто левите стоя зад всяка неправилна кауза. Когато моралният ти компас е изцяло объркан, объркано е всичко.

Какви мигранти ??? Турците и Сирийците ИЗБИХА всички гърци в Турция, а също и 1.5 милиона арменци през 1915 г. КОйто подпомага арабите да влязат в Европа е Предател и трябва да бъде Убит !!!! А самите араби и негри трябва да бъдат убивани, както ги е убивал Хан Крум- набучвал е главите им на колове... Изродите Сирийци да си ходят оБРАТНО В Азия, за да не се налага да ги убиваме.

Сълзотворният газ Е химическо оръжие! Къде е гейският съюз и оон да вземат мерки? Къде са краварските лай..., пардон, самолетоносачи?

Аз пък казвам, всички буйстващи гърци заедно с рапъджиите им да бъдат настанени в Архипелаг Гулаг и да започнат да се занимават с трудова дейност според съветските норми за обществено полезен труд.

абе, подгониха ли европата и морските народи от Балканите, за да грабнем и ние сопите и да помогнем, а?

Не така ..при соросоидско тъпо продажно стадо не става.

Сорос. Куманягите са платени слуги на зионизма, а Сорос е зионист. Платени куманяги, тръгнали да размахват заплахи срещу нормалните. След Брекзит, Гърция ще бъде не на колене, а по разтворен гЪз за секи ебач с пари, демек за секи зионизД. Добавката 'мигранти' е още едно доказателство кой дирижира Гърция и то среу пари, а хората са доведени от отчаяние, и продават и гЗа си. Никога не бих предположила това, само преди 20 години Гръция беше една от най-успешните и с висок стандарт страни в Европа, НОООООО.... СИ ПРОДАДАХА ГЪЗА НА ЗИОНИСТИТЕ..... Това, което виждате, не е борба на гръцкия народ срещу ситуацията, а брба на Сорос да вземе още от ситуацията. Куманягите демек сега бъркат в кацата и мажът по гЗа си....

Извинете, какви са тия "зионисти"? А "куманяги"? Или просто се намираме на приказка?!

и кво става с твоити 12 биткоина, маи та наебаха с рубли, хахахахахаха ихааа

В момента са 18 и продължавам да копувам. Криптокарънситата са голема краста - открих, че моем да инвестирам и в майнерите, и сега уреждам и там да инвестирам. За нема и 6 месеца досега, имам възвпръщаемост от околу 500% - грубо. Не ми се смета в момента но си излиза като си отворим уолета, цифричката излиза дори като графика. Ке чекъм да се събере като за едно каще некаде, има едни стари замаци в Уелс дето са ми фанале очото....

гърците имат демократична култура и се борят за просперитета си, не са стадо овци като вас.

Не се борят a. _просят и шантажират ЕД.

И каква е разликата между "левите активисти", които палят полицията и "фашистите " от Зора? Всички са зомбирано стадо диваци...

Е пък и кратушките надупени да ги ебът..и това ли му е хубавото...??

Когато си надупен и отпред само лапаш евра, нормално е някой да ти помогне отзад с отпушването...

Както е редно да се каже - долни леви педали. :) Друго освен да чупят, палят и убиват не могат.

Не искаме работакис , само евракис от Брюксел.

Значи само мързеливи и миризливи малоумници - пънкари и емигранти, болни негри и камилари ..

"Около 3000 леви активисти и мигранти" Бой, тяхната м*ма мръсна и боклуци долни

Бог е Свелина за тези,които имат сърце и очи ! Честит празник на всички,които не си предадоха душата за 30 сребърника !

за съжаление,засега такива няма.

Има, има. Ас емигрирах заради продажници, но не продадах душата си и съвестта си. И тека и ке продължавам, Бог ми постила пътя на верата и боголюбието.

Това е похвално за тях ,но ако вземат да се научат да бачкат ,спрат да крадат история , спрат да асимилрат българи , плащат-данъци ,горе долу може ида тръгнат на пред..а не да чакат да ги хрънтути ЕС . Циганска работа (и без това ги е срам да си признаят и крият ,че полвината произход им е от Египет ) Любов към трудолюбието им желая ,стига са лежали като прасета...

Как така става че са мързеливи както коментирате пък имат три пъти по голям вътрешен продукт -как става това ...сигурно с мързел не става може би ние сме по мързеливи от тях тогава.

Ами да си плащат кефовите и заемите като имат вътр.продукт, а да не чакат ЕС да ги хрънтути и да им опрощава дълговете (кефа си има цена )

На някои им е мъчно, че и тук не е като в Гърция - бомби, молотовки, разрушения.... Ами, представете си, че и тук стане така и утре си заварите автомобила напълно потрошен и изгорял. Или по случайност се озовете с дете на неправилното място и ви понабият. Хората в Гърция, които се занимават с този вид демонстрации са непроизвеждаща нищо и паразитираща измет. Единственото, което правят е да вредят на съгражданите си като им рушат собствеността. Единственият ефективен начин на протест е масов отказ от работа - за това обаче трябват силни синдикати, които да защитават правата на трудещите се, особено на тези в частния сектор.

Какъв отказ от работа бе, брато- това са ултра-леви, т.е. хора, които вятват, че на тях им се полага по рождение- хора, които са на по 20-25-30 години, които нито ден не са работили през живота си или са се отказали на първата седмица на първата си работа.

Ето тези хора на площада в Атина са голямата разлика между нас и гърците:) Не е морето или политиците им...

Глупости, пичовете от Златна Зора са разликата ! Протестърски лекета си имаме достатъчно !

Абе, Дир-е, на снимките са едни тъмнокожи, с дълги бради и мюсли-шапчици. И на плакатите им пише против "слепия Европейски съюз". Това ли са рапърите?

явно това са новите европейци много ясно че са с леви убеждения нали за това идват в европа за да получават помощи, но искат повече и нагло критикуват целия евросъюз, който искат да превземат отвътре

- Суджуци си пекат, на жар или на барбекюта! Там народа ако си пада по пиенето, и, по скара! От РБ искат премиера, да оправи, и на тях, живота! $$ Захарина, Тесната коза на МВнР, за вас, изкоментира.

Ултралеви и ултрадесни. Хвани единия, очисти другия. Измет.

Защо ние не можем така... Щото сме пъзливи лаладжии

Ние ако можехме така, такива като теб щяха да ровят по кофите!

УТРЕ, УТРЕ, ВИНАГИ УТРЕ Е ЗА ТЕБ Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. На бедните хора НЕ им достига МНОГО, на алчните - ВСИЧКО. Няма значение ДАЛИ сте се продали или са Ви купили - все ще ТРЯБВА да си го отработите като проститутка. Когато Ви НАБИВАТ нещо в главата, обикновено Ви ИЗКАРВАТ акъла. И ВАЖНИТЕ клечки са от дърво. Утре, утре, ВИНАГИ УТРЕ и така МИНАВА животът за теб, нали. Търговците и представителните политици ВИНАГИ продават това което НЕ са направили. Kрадците и представителните политици ВИНАГИ продават това което НЕ е тяхно. Проститутките, представителните политици, журналистите и духовниците ВИНАГИ продават това което НЕ би ТРЯБВАЛО да ПРОДАВАТ. Кой още ТВЪРДИ, че светът НЕ се крепи САМО на ТЪРГОВИЯТА. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ще живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ МОЖЕ повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост. Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, ТОВА е ИСТИНАТА. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА. Престъпленията срещу природата и живота, и човечеството, и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. *https://translate.google.com

Аз знам кой съм и къде съм- тук и сега, но на теб редовно ти се губят логически връзки. В конкретния случай- внушението ти, че който вярва в безсмъртието на душата е безчестен, е тотално алогично. Друг път се подготвяй по-добре, за да си по-убедителен за по-широк кръг читатели.

Или не умееш да превеждаш, или, когато се опитваш да си загадъчен, изглеждаш тъп. Езикът на истината е прост.

Джуджи яко се е охарчил!