”Атака” протестира срещу Шаламанов, готвел война с Русия

Партията "Атака" и нейният лидер Волен Сидеров организираха в София протест пред Министерството на отбраната с искане за оставка на министър Велизар Шаламанов.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” протестира срещу Шаламанов, готвел война с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари, да си признаем - Русия предаде идеалите на революцията!

вижда се ,че ни готвят война с Русия,америка ни е завладяла с базите и иска война ,а ние сме мишените-българите,тия не си поплюват и въобще не ги интересува народа,по всичко личи ,че и управниците-предатели ще бягат навън при война

,,...Партията Путака е глутница разбеснели се павиани със самец най червеногъзия макак -пидал ага а гласуващите за тях най пропадналите гащници и лумпени на България...,,!

почти съм сигурен,че повечето оплювки към Волен са от нфсб -продажниците!!!! Къде ви е позицията жалки псевдопатриоти?А забравих и соросоидните помияри:те са на едно корито да плюскат продажниците!!!! толкова ли нямате чест и достойнство проклетници!!!!

Воленчооо, я се СКРИЙ под масата бе олигофренче, кой те смята пък теб за човек, продажнико?

ПРОДАЖНИКА Сидероглу НА ЕШАФОДА ! Само така, ще се отървем от ПРЕДАТЕЛЯ !....

Аз викам още зимата!

Тия измекяри от Атака, май се скараха с България.

България нищо добро не е видяла от Русия. Дори по времето на турското робство бълагрите са имали собствен бизнес и занаят. Идва комунизма и всичко ти взимат, а ако си по - умен и съпротивляваш или си убит или си заминал за Америка за да изобтретиш комютъра. Скапан комунизъм, съсипал е такава страхотна страна като Русия!

най после,ще сложат усмирителна риза на клоуна от снимката

Фикуса е предател Фикуса е перадтел Волен ага стана ВОВА запорожеца По голоме подлоги и антибългари от ЮРУШШШШ няма Айде воле изчезвай на Варадеро или в Праиж Маршшшшш предател

Илитерате, научи къде са буквите на клавиатурата и след това давай мнение!

Руснаците ще докажат, че НАИСТИНА за тях сме братя и братски народ, САМО КОГАТО убедят путин и руските управляващи ракетите в севастопол да се пренасочат от Варна и Бургас ЕДИНСТВЕНО И САМО КЪМ ВАШИНГТОН! ДОКАТО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ, РФ СИ ОСТАВА НЕПРИЯТЕЛСКА ДЪРЖАВА ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧИИТО РАКЕТИ СА НАСОЧЕНИ КЪМ ГРАДОВЕ- ПЕРЛИ НА БГ,. ЧЕРНОМОРИЕ!

Какви братя какво чудо в Задунайская Губерния?

Ква война ве кви 5 лева? Ние срещу руснаците :) Баси смешката! Само глупак може да се върже на това! Е, ако господарите ни накарат слугите си, ония педали от парламент или правителство - то глупака си е глупак, ако ще и с мед да го намажеш - тогава може и да обявим война на целия свят :) Нашите продажници, нямат степен на навеждане - те направо си отварят лакомите задници - да поемат колкото може повече и покажат раболепието си. Ама и народеца прос, че дрънка - пак тия боклуци му се самопредлагат за избор и той пак тях ще избере, тяхната мама долна курвенска!НЕ ги ибирайте ве, не ги избирайте, да видят че народа ги неще!

ВИДЯХМЕ КОИ СА ПРОДАЖНИЦИТЕ !!! А ИСТИНАТА БОЛИ !!! МОЖЕ И НА ТЯХ ДА ИМ ДОИДЕ АКЪЛА !!! МАКАР ЧЕ ВРАТОВЕТЕ ИМ СА ДЪЛКИ И НЕ СТИГА МИСЪЛТА ДО МОЗАКА ИМ

РУСНАКО- КОГАТО ТИ ПОИСКАШ РАКЕТИТЕ В СЕВСТОПОЛ ДА НЕ СА НАСОЧЕНИ СРЕЩУ ВАРНА И БУРГАС, И СЛЕДСТВИЕ НА ТВОЕТО ЖЕЛАНИЕ РАКЕТИТЕ СЕ НАСОЧАТ ДИРЕКТНО И САМО КЪМ ВАШИНГТОН, ТОГАВА И САМО ТОГАВА ЩЕ ПРИЗНАЯ, ЧЕ ЗАЩИТАВАШ БГ. НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, руски бок* лук!

Не съм подозирал какъв към русофил. Такива като теб предатели ми отвориха очите. Благодаря!

Естествено е всеки да защитава националните интереси САМО на своята Родина и държава. Питам- защо българи защитават националните интереси на рф? АКО ВЪПРОСЪТ Е ПОСТАВЕН ПО ДРУГ НАЧИН- РУСНАЦИТЕ ДА ЗАЩИТАВАТ БГ. НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, ПРЕНЕБРЕГВАЙКИ РУСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, ДАЛИ И КОЙ РУСНАК ЩЕ ГО НАПРАВИ ТОВА?!

Прощавай, но доколкото знам при националисти в Украйна бил смрадлив ботуш на Аштън, Расмусен, натовси съветници. Да не си объркал ботушите?

Защо варадеро глутницата и главатаря и пидал ага не е прибрана все още в Гуантанамо бей/ концлагер Игуана/ от тюлените на 3 щатски флот а продължава да мърсува по улиците на европейска и натовска София?

европейска и натовска София? Сериозно ли говориш? Аз пък мислила че София е българска

Когато едните нарушават договорености - какво им се остава на другите? Какво предлагате - пълно разорьжаване на Русия? На фона на военни бази в прибалтика, Балкани? Нали разбираш ,че това е глупости?

НЕЗНАМ АТАКА ЩЕ МОЖЕЛИ ДА СПЕЧЕЛИ БИТКАТА !!! МАЛКО Е КЪСНО НО НИКОГА РАНО !!!ПАПЛАЧТА КОЯТО ПИШЕ ОТ ЗОРИ ДО ЗОРИ Е НЕ ПРОСТО ТАКА !!! КАКЪВ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО НА ФОРУМА !!! КОИ ЩЕ ГО ХРАНЕ !!!ПЪСТЪР СВЯТ ЛИ !!! ИЛИ МИТКО ПЕШЕВ БЕГЕЕЦ ЗЪЛ ДУХ ХАН ТУГНИГО!!! РАЗБИРА СЕ НЕ !!! ДАИ БОГ ТЕ САМИ ДА ИЗКАРАТ НА ХЛЯБ

Руснако- кажи ми- що ще РУСНАК като теб в български форум в разгара на най- жестоката и антихуманна руска инфо война в българският мейнстрийм?

Най големия враг на България е Русия ,не Турция.Турция от 135г не е притеснявала България и има приятелски отношения даже и по време на соца.Докато Русия винаги е диктувала кой да умре и кой да управлява в България.Питайте Сидеров какво е писал за Альоша 1991г.Напълно е бил прав.Но подкупа с рубли си е сериозен мотив да се обърнеш на 180 градуса и да станеш на врагът слуга.

Изберете Атака .1000 рубли МП и 2000рубли МРЗ.минимална работна заплата.

КАК МОЖЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ПОВЯРВА НА НА ХАМЕРСКАТА ПАПЛАЧ !!! ЗАВОДИ ФАБРИКИ И СЪОРАЖЕНИЕ ДАВАЩИ ТОК(ЕЛЕКРОЕНЕРГИЯ) ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ЗА СЧИТАНО ВРЕМЕ !!! А КАКВО ЗАМЯНА? НИЩО !ДА СЕ УПРАВЯТ КАКТО МОГАТ !!! КУПУВАТ СЕ РЪКОВОДИТЕЛИ КАТО ББ И МИСТЪР ЗАМРАЗЕНА ПРАСА !!! ПРЪСКАКА СЕ В ОЧИТЕ ПЕПЕЛ ЧЕ ТОВА СА НЕЗАМЕНИМИ (НО САМО В ТЕНИЯ ДЖОБ) ТЪРГОВЦИ) МОГАТ ДА ПРОДАТ ВСИЧКО(ДАЖЕ МАЙКИТЕ СИ )И ПРИ ТОВА СЕ ВДИГА БЛАГОПОЛУЧИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ !!! ЗАТОВА И ГАЗ НЕ Е НУЖНА !!! КОГО ЩЕ ТОМЛИМ КАТО ВСИЧКИТЕ ЩЕ ИЗБЯТ ОТ СТРАНАТА ИЗВИНИТЕ ТЕРИТОРИЯТА ЗА СТРАНА Е РАНО ДА СЕ ГОВОРИ !!!ИЗЛИШНИ ПАРИ !!! ИЛИ С ШУМА ЩЕ СЕ ТОПЛИМ И ЩЕ СЕ ХРАНИМ !!! ДНЕС ПАК НИ ПОНИЗИХА В СОРТ (НЯМАЩ НИКАКЪВ АНАЛОГ)!!! НО СМЕ ГОДИДИ ЕВРОГЕИЦИ

Бегай да протестираш против областните оправители от ДПС Не стой тука

анонимен

НЕ МОЖЕ да протестира срещу дпс- руски гражданин е и живее в МАСКВА! Но това не му пречи да се меси във българските ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИ теми, че и мнение да дава, нали?;)

Имам въпрос към всички изменници на България от атака- РАКЕТИТЕ В СЕВАСТОПОЛ СА НАСОЧЕНИ КЪМ ВАРНА И БУРГАС- ЗАЩО НАШИТЕ РАКЕТИ ДА НЕ СА НАСОЧЕНИ СРЕЩУ СЕВАСТОПОЛ? ЗАЩО? ВИЕ ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА Е БЕЗЗАЩИТНА ВОЕННО, ЗА ДА Я ПРЕВЗЕМАТ РУСНАЦИТЕ НА ЕДИН ДЪХ,А? ИЗМЕННИЦИ НА БЪЛГАРИЯ,жалки отрепки....

За това благодари на САЩ! Те развиват сюжети от матрицата, дивергенти и т.н Единствената демокрация е там където е била още в началото на еволюцията на живота на планетата - НА ИЗТОК!

анонимен

"...За това благодари на САЩ!..." КАКЪВ САЩ, БЕ ДЕ*ИЛ- РУСНАЦИТЕ НАКАЦАХТЕ ВЪВ ВСИЧКИ БГ. ФОРУМИ И ВОДИТЕ РУСКА ИНФО ВОЙНА! КОГА В ЛЕКСИКАТА НА БЪЛГАРИН ОТ 2014Г. ЩЕ СЕ ЧУЯТ ДУМИ КАРТО "УКРИ", "УКТРОФАШИСТИ" , "КИЕВСКА ХУНТА"?! ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ, БЕ- В РФ ИЛИ В БЪЛГАРИЯ? Не се ли движиш между българи, не познаваш ли нашите проблеми; НЕ ЗНАЕШ ЛИ КАК ГОВОРИМ И КАКВИ ДУМИ УПОТРЕБЯВАМЕ?!

Албсолютно вярно, щем главнокомандващ на Черноморски флот лично ти се обади да каже къде са насочени ракети. Освен това те са насочени и към Горно Нанадолнище и Голямо Цуцурлево.

анонимен

А ТИ откъде имаш достоверно инфо, че това, което пиша , не е истина? От руското ФСБ, ГРУ ли?

ИЛи за да ви се изясни къв е точно ФИКУСЪТ ЕКС МИНИСТЪР ОТ ДПС Е ИЗДАЛ ЗАПОВЕД ОФШОРАКА ДА ИЗГРАДИ ЛИФТ У ПИРИН И ТОВА С ПОМОЩА НА ВАРАДЕРИЯ ФИКУСОВНА руския турчин, подкрепящ Пеевски с кафявия си пръст ОТИВАЙ ДА ПОРТЕСТИРАШ БЕ ПАРЦАЛ

Добре, че е Сидеров и Атака. Иначе хората нямаше да могат да чуат мислите си другъде освен в кръчмите и баровете.

Давай че да има за печката на зима. Гориво е това не е шега работа. Като се докарат до положението от филма Лудия Макс ще им трябва ша знайш. Събирай долари хане, събирай.

ЗАЩО ЗА РФ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЯВЯВА ВОЕННА ОПАСНОСТ, а в нашите планове рф да не е вписана като военна опасност? ЗАЩО във Военната доктрина на рф е вписано в чл.8 буква "в", че разширяването на нато е ВОЕННА ОПАСНОСТ за рф, а в БЪЛГАРСКАТА ДОКТРИНА да не се определя рф за военен неприятел? ЗАЩО? ПО КАКВА ТОЧНО ЛОГИКА, след като България е член на нато от последното разширение на нато??

Много просто. Защото България е член на терористична организация като НАто. Но, Това ще се промени в скоро време, поради огромното недоволство на Българският народ и желанието му да определя сам своята принадлежност, а не да бъде жертва на проамерикански политици еднодневки.

анонимен

ТЪПАНАР! КАТО "Защото България е член на терористична организация като НАто." , НО НЕ Е ИЗВЪРШИЛА АГРЕСИЯ ИЛИ ОКУПАЦИЯ НАД РФ И ВЕЧЕ Е ВРАГ,А? ТОГАВА В БГ. ВОЕННА ДОКТРИНА ЩЕ БЪДЕ ВПИСАНА СЪЩАТА МЯРКА И ЗА РФ, БЕ ИДИ*Т - ЧЕ РФ Е ВОЕННА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ! РАКЕТИТЕ В СЕВАСТОПОЛ СА НАСОЧЕНИ КЪМ ВАРНА И БУРГАС- ЗАЩО НАШИТЕ РАКЕТИ ДА НЕ СА НАСОЧЕНИ СРЕЩУ СЕВАСТОПОЛ?

НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАДАЛИ НЕ СПЯТ !!! ТЕ РАБОТАТ В ПОТ И ЛИЦА НЕ НАВЕЖДАИКИ СЕ !!! СКОРО ЩЕ ВЗЕМАТ ШЕФСТВО НАД ВСИЧКИ НЕ СЪГЛАСНИ С ТЕХНИТЕ ПОГЕДИ КЪМ ОМРАЗНАТА ХАПЕРСКА ПАПЛАЧ!! ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КОНКУС НА НАЙ ДОБРАТА ЛЪЖА ИЛИ ТЕКСТ ФЕИЛИТОН ОДА И Т Н ПРОТИВ ВСИЧКО РУСКО !! ВСИЧКИТЕ ПРИЗЬОРИ ЧЕ ПОЛУЧАТ ПАРЧЕ ВЕЧЕ БЯЛ НО БЕЗ СОЛ ХЛЯБ (В КРИЗА СМЕ СОЛТА Е СКЪПА) ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ БЪРЗРО !! ДА НЕ УСПЯВАТ ПРОТИВНАТА СТРАНА ДА РЕАГИРА!! ИМАМЕ НОВИ НИКОВЕ ТА НАПРЕД ГОСПОДА

Отговори ми, РУСНАКО- ВСИЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ ЗНАЯТ, ЧЕ СИ РУСНАК-ЗАЩО ЗА РФ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЯВЯВА ВОЕННА ОПАСНОСТ, а в нашите планове рф да не е вписана като военна опасност? ЗАЩО във Военната доктрина на рф е вписано в чл.8 буква "в", че разширяването на нато е ВОЕННА ОПАСНОСТ за рф, а в БЪЛГАРСКАТА ДОКТРИНА да не се определя рф за военен неприятел? ЗАЩО? ПО КАКВА ТОЧНО ЛОГИКА, след като България е член на нато от последното разширение на нато??

Виж какво съм ти написъл по -горе. България и Русия са близки. Цирка е пълен с Натовските глупости на еничерчета като вас. Хорана обичат дядо Иван.

Прав е Волен! Не мога да разбера защо ни е да се бутаме между големите шамари? Това е същото както да излезем на ринга в мач между Кубрат и Кличко и зорлем да се врем между ъперкутите им.

"Недоволството на (руските) националистите" от атака

Стига бе! Държиш се като хванат на местопрестъплението крадльо. Кво злато, къде , кой, нищо не знам бе бате! Ей за това се чудя с какъв акъл пуснаха наште вождове демократи разни кравари и партнерс да обявят находищата от полезни изкопаеми за част от САЩ.

Само така, Волене! На есен в парламента, а февруари най-после ще ги пометем тези предатели.

С метлата ли ще помитате или с АК?Айде ,по кротко да не извадим и ние калъчките...

Кого ще пометете ,бе - ВИЕ ОБСЛУЖВАТЕ САМО ЗАЩИТАТА НА РУСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ БЕ, ПРЕДАТЕЛИ, А БЪЛГАРИЯ- КУЧЕТА Я ЯЛИ - ТОВА СА ВИ ДЕЙСТВИЯТА, ИЗМЕННИЦИ НА БЪЛГАРИЯ!

- Служебното правителство разреши ГМО. - Служебното правителство вдига тока - Служебното правителство вдига осигуровките за пенсиите - Служебното правителство обещава плавно покачване на тока в следващите пет години - Подготовки за нови заеми, без да имат правомощия за такова нещо - Изкуствено нагнетяване на напрежението с една световна сила - Подклаждане на междуетническо напрежение в страната - Нови концесии - Разрешаване на добива на шистов газ - Фракинг ... Ти това ще го траеш ли още?

Как смееш да обиждаш, след като такива като теб подариха печалбите от енергетиката на унгарските и австрийски пенсионери? Как смееш, като такива като теб ни заробиха с договорите с американските ТЕЦове, договрите с ВЕИ? Как смееш да се показваш, като продадохте добива на ценни метали на американците срещу 1% (!!!) концесионна такса!

ЗАЩО този ПСИХЯСЪЛ ПРОДАЖНИК Сидер-АГА е оставен на свобода бе уважаеми институции? Той търси винаги и при всеки повод себеизява, особенно пред избори! Това НЕДОРАЗУМЕНИЕ на природата трябва да бъде ПРИБРАН В ПСИХОЗАТВОР ! Забравихте ли когато пред "Баня-Баши "джамия запалваше килимчетата на молещите се турци, КОЙ НОРМАЛЕН ВЪРШИ ПОДОБНИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ, ЗАЩО МВР Министърът ни не го ПРИБЕРЕ този ПАЛЯЧО, защо, та той е за ЛЕЧЕНИЕ бе господа и е ОПАСЕН за нормалните граждани!!!

Онзи Шаламанов би учил в Киев. Сигурно от там и от участието му в американски НПО-та, заема такава позиция.

Не коментирам действия на В.Сидеров , но Бандера,който е идеал за днешна украинска младеж е фашист. Това че ти и семейството ти не пострада от бандеровци при 2-ра световна не означава,че те не са съществували. Запознай се с действия на украински националисти в беларуско село Хатынь. Като малък пример.

Ти за индианците отговори ли?

С мързел няма да постигнеш нищо в живота. Чети бе момче, чети.

Както винаги едни никове на форума!!! Този пъстър свят и митко пешев пак не доволни защото ги плюят по често от другите

Тъп*ак, имам бан по айпи, но пак НАМИРАМ НАЧИН да пиша, защото РУСНАЦИТЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА ЗАГЛУШАВАТЕ ИЛИ ОТНЕМАТЕ ГЛАСА НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРСКИ ФОРУМ! БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПО-УМНИ, ПО-КАДЪРНИ И ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ ОТ ВАС- РУСНАЦИТЕ!

Казал роднина на роднина. Аман с тези семейни препирни бе. Руснаци-Българи! Осмири се малко и си изяш попарата за закуска, че сега ще дойде баба да ни оперка и двамата.

Дал съм ти домашно да провериш нещо в по-долния ми пост в отговор на твоя въпрос, който задаваш ли задаваш ли задаваш. Айде сега вместо да повтаряш постове и да пълниш мястото, да си прочетеш домашното и да поровиш в литературата и историята. Успех! Добро момче си и ще се справиш. И умната - ще те препитам по-късно.

Много българи НЕ ЖЕЛАЕМ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА, НИТО ИСКАМЕ ДА Я ЗАПОЧВАМЕ НА СТРАНА НА РФ, НИТО ИСКАМЕ БЪЛГАРИЯ ДА УЧАСТВА В НЕЯ! РАЗБЕРЕТЕ ВОЙНОЛЮБЦИ И ИДИОТИ ОТ АТАКА- НЕ ИСКАМЕ РУСКАТА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА, НИТО ИСКАМЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ ПСИХАРИТЕ- РУСНАЦИ ЗА НАПАДЕНИЕ НАД САЩ! КОЙТО ИСКА ВОЙНИ, ДА СИ ГИ ВОДИ САМ- БЕЗ УЧАСТИЕ НА БЪЛГАРИЯ В ТЯХ! БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ МИР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Съгласен съм с мир! Обаче за да постигнем това ще бъде необходимо първо работа. Работа по пълното разоръжаване на милитаристите от САЩ. Разоръжаване по подобие на Германия и Япония след войната. И това трябва да стане преди войната да почука на вратата ни. Тогава вече ще е късно. Необходима е пълна изолачция на САЩ в ООН, НАТО и СТО!

Ами сопри тогава военолюбеца Шаламанов. Русия от распадане на Варшавски договор непрекъснато се обгражда от бази на НАТО. Пренебрегнат факт,че условие на распадане на ВД е било неразпространение на бази на НАТО към изток. И, драги, погледни кой лее кръв в момента в Силия, Афганистан, Ирак ??? "Зоня на икономически интереси на САЩ" се намират на хиляди километра от тяхната граница и не им боли,че загиват хора.

То и вие руснаците май бяхте в Афганистан,а сега кой въоръжава сепаратистите в Украйна ?Руската политика е имперска,управлява се от КГБ мафиоти и за това всички искат да са защитени от нея и да са в НАТО!Когато Русия стане демократична държава с парламентарна демокрация ,тогава нейните съседи и другите страни ще започнат да и вярват!Сега никой не ви вярва ...

анонимен

Кого да спра и ЗАЩО? ЗАЩО ЗА РФ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЯВЯВА ВОЕННА ОПАСНОСТ, а в нашите планове рф да не е вписана като военна опасност? ЗАЩО във Военната доктрина на рф е вписано в чл.8 буква "в", че разширяването на нато е ВОЕННА ОПАСНОСТ за рф, а в БЪЛГАРСКАТА ДОКТРИНА да не се определя рф за военен неприятел? ЗАЩО? ПО КАКВА ТОЧНО ЛОГИКА, след като България е член на нато от последното разширение на нато??

Дай цитат, че Атака иска да воюваме с някаква страна заедно с Русия. Иначе си лъжец и инсинуатор.

атака е партия на националните предатели.Няма по-долно престъпление от измяната към Р. България! Всеки , който проповядва защита и участие на бг. граждани в руските имперски войни, както и търси и изисква участие на българите на страната на рф в руската война срещу сащ, е изменник на Р.България.

Партията за която гавариш е единствената която говори за връщане на полезните изкопаеми като злато обратно в ръцете на Българският народ. Всички други партии раздаваха ресурсите на България за шарени топчета. Този метод се практикува още от времето на Колумб. Разбирате ли какво се случва с вашето и нашето бъдеще?

анонимен

АКО ТАЗИ ПАРТИЯ Е БЪЛГАРСКА, ДА ВНЕСЕ В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ ИСКАНЕ ЗА ВНС ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИОННОТО УСТРОЙСТВО НА Р. БЪЛГАРИЯ- ОТ ПАРЛАМЕНТАРНА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕМОКРАЦИЯ ДА СТАНЕМ ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ! СТИСКА ЛИ ИМ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ- БОКЛУЦИ ОТ АТАКА? НЕ! ЗАЩОТО ТАКА СЕ ИЗТРЪГВА И ТЯХНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ!!!

Национален предател е Боко Потния,нали той се кланя на САЩ и ЕС!Един неграмотник и шушумига.Колко хора се запалиха заради него.Кой уби Чакъра!Кого осъдиха в Страсбург? Къде е Волен,Къде е Тиквата?

Не си прав. Г-н Сидеров е Български политик и толкова. Дори да не ти харесва позицията му по про Българските теми, това не се променя. Остава само да се запитаме, защо про-Българската позиция по темите развити от Сидеров не ти се нравят. Ако не беше забранено от правилата на сайта сигурно щеше да ти е по-лесно да пишеш на родният си език. Или на този на който говорят работодателите Ви. Засрамете си .

Със своята позиция Атака доказва, че е най- балансираната партия търсеща националният интерес. Това е точно така. Никаква необходимост няма една малка държава сама да обяви голяма за враг. Същите либерали, които сега вият за отстранената доктрина, често се смеят на лозунга "Рейгън - враг номер едно на Тутраканската селищна система" /не знам дали е имало наистина такъв/. Обаче, като се прави същото срещу Русия, ще избият клавишите от кеф. Също да кажа и за демокрацията - такава доктрина предполага НАЛАГАНЕ НА ЦЕНЗУРА. А къде отива свободата на словото? Май, коато не е изгодно на неолибералите, тази свобода веднага се сгъва и прибира.

Мухахахахаха Смех Със воята позиция Бялата Златка доказва , че е заела на й добрата позиция, наведена напред с глава под масата

Волен имаше доблестта да се изправи пред 2000 души мятащи камъни и да започне с тях дебат. За това - дори този епизод го определя като стойностен човек.

Добре де искам да те питам нещо. За какво са ти тия дребни суми които получаваш от чужди спонсори да тровиш България пишейки анти тук. Така или иначе ако ги вкараш в банка и стане това за което ти плащат, банковата система е свършена. Ако ги набуташ в буркани ставаш жертва на гладни крадци. И в двата случая губиш и парите и държавата си. Къде ти е интереса в този случай? Или си луд или глупав!

Сещам се за едно интервю преди години по телевизията. Още при призидинт Петэр Стоянов. Тогава на посещение идваше някакъв от САЩ - не си спомням дали ставаше дума за президента. Та някакви протестирали срещу влизането ни в НАТО и били с плакат, на който натовският кръст е бил нарисуван пречупен, като фашиски. Та според коментиращия, Петэр Стоянов бил казал да го махнат този - явно е считал, че се излагаме. И коментиращия се оплакваше, че онзи с плаката са го арестували и още го държали в ареста, седмица след случката - уж заради проповядване на фашизма. Ето това е единственият политически арест, за когото съм чувал и то по "демокрацията".

Виждам че целият електурат на Атака се е активизирал във форума днес!Към 15-20 души!Лубрикантени човечета!

Интересно... има думи като русофили, франкофони но няма американофили, янкофили, янкофони и други айфони...

фИКУСОВ e на верен път и набира сила и електорат. До момента са 50 души

Минах вчера случайно оттам- от 50 души, 15 бяха журналисти да го отразят.

Сълзотворен газ и побой в меката на демокрацията по време на мирен протест. Също като на площад Таксим. Та къде казваш са фашистите?

А кога ще протестираш Бяла Златке за смяна на турските областни упрАВИТЕЛИ и против имамите които пропопвядват ислям на арабски. Оооо верно бе ти не си българин ТИ СИ руски турчин

Атака бяха тези, които насилиха правителството да направи стена по границата срещу сирииските либерали-човекоядци, бягащи от армията на Сирия. Не го забравяйте.

dimitarpeshev73@abv.bg

Абе я ходи да лъжеш на друго место. Ни сме малоумни