Хиляди хора събра поредният протест в Асеновград

Над 5000 души от цялата страна се събраха тази вечер на поредния протест в Асеновград, провокиран от сбиване между роми и състезатели по гребане в Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди хора събра поредният протест в Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спортни клубове "Юнак" по бойни изкуства да се отварят в райони близки до цигани. Там да се тренират безплатно подрастващи и млади хора Българи на самозащита. Циганите ще стават все по-голям проблем така, че да сме готови. Не купувайте нищо от цигани и не ги назначавайте на работа. Бойкот на всички цигани.

На протест срещу полицията за позволяване на тия безчинства срещу наши братя и сестри Българи.

Изпревариха те! Утре полицията ще протестира. Пред НС, а не пред нейното си, най-добре платено от всички, министерство. За повече ПАРИЦИ, ако не си разбрал. Имам предвид по официален, бюджетен път, а не от рушвети, рекети, "промоции" в баничарници и т.н. мурафети на българската полиция.

протестиращите мъжлета в Асеновград, къде сте бе, гащници, да скочите и заради пребиваните лекари, учители, жени, старци, деца? Къде сте бре, да скочите пред парламента и да ги изчистите до един със се мутрата-премиер. Оттам са бедите, от техните закони и управление. Там вървете, а не като малоумници да търчите от град на град! Ама ви е лесно срещу гетото, срещу властта дето е истинският виновник - не ви стиска!

А колко политици и държавници са били там и в подкрепа на кого!

прав е колегата. оставете асеновград и елате пред парламента. учудващо бързо ще се намери решение на циганския въпрос.

Абе протестиращи, що си хабните силите и нервите в Асеновград та не дойдете тук на жълтите павета. само тук ще хване дикиш, ако видят, че може да им влезете в парламента. къде са сега протестърите и гладуващите пред парламента. викайте си колкото искате в Асеновград. няма да си мръднат господата пръста за вас. Къде е сега Бойко да издаде заповед- всички цигани да стоят мирно, че иначе няма да има социални помощи. Или да изкомандва- всички цигани на работа по ч1истота и строежи за да получат помощите си. КЪДЕ СИ НАШ БОЙКО БАТКО , ЗА СИ ПОПЕЕМ СЛАДО СЛАДКО, КЪДЕ СИ БАТКО, КЪДЕ СИ БАТКО.....????? СКРИЛ СИ СЕ КАТО БЪЛХА В ГАЩИ!!!!!

Не ходя вече на мирни протести. Ключовата дума е мирни... За неразбралите.

Умственото развитие на този етнос е спряло още преди хилядолетия. Аз съм за пълната им изолация, оградени в резервати. Точно така Америка си "интегрира" индианците. Какво толкова, взимаме пример от развитите общества.

За българите ли говориш, малката? Щото ако говориш за циганите, не знам какво говори за българите, че са оставили "от хилядолетия" тия паразити да живеят на гърба им!

Циганизирани политици , циганизираха България! Много труд хвърлиха.

И кво от тва? Ще подскачат 2-3 дни , а после ромите отново ще си имат ПРАВА . ДА ЖИВЕЯТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ''ЦЕННОСТИ''!

Винаги съм се чудил при подобни обстоятелства какво ще рече "справедлива присъда". В средновековието и в ранният соц за "справедлива присъда" се е считало само едно. Бесилка на мегдана. Понякога се чудя дали не е прекалено рано да се правим на цивилизовани и да напуснем това дивашко време. Все още така наречените "разумни" или "умни" люде са прекалено малко на брой. И докато не станат поне 51% май е по добре диващината да продължи.

"Бойко Борисов, разбивачът на проблеми..."Така гъзолизците от Дир.бг го изтипосаха....Къде го, тоя разбивач, свит в миша дупка, долният страхливаец!!Къде го, "Борисов отсече..."Какво отсече, тоя ветропоказател!?Долу ГЕРБ, долу мръсната, долна, мързелива, смрадлива циганска пасмина!!!

Булгария-страната на свободата: всеки може да бие лекари,учители,просто така някой ,който не му е харесал на спирката или в парка,можете да биете със сопи даже полицаи особенно ако сте циганин с нищо няма да ви ограничат правата и свободите,особенно се толерира биенето придружено с псувни на пътя и магистралите-някой ако ви пречи да карате свободно и пречи на вашите правила, също се дава голяма свобода да крадете и мамите-така ,че статуята на свободата скоро трябва да я преместят в София,мисля ,че Тръмп няма да има нищо против

Това, което пишеш е валидно само за определен етнос. Но споменаването му от друг етнос, се преследва от държавата, като дискриминация. Характерна черта на американската "демокрация"'

Българи, не се оставяйте на бандитите с бели якички да ви продават за глупаци. Вместо да биете най-слабите в това общество, бийте бандитите с бели якички. Силата на едно общество се състои в отношението му към най-слабите.

Ами, що не фащаш гората? От клавиатурата и аз мога да насъсквам.

Да си жива, здрава, щастлива, дълголетна и тоя твой ум да го предадеш и на децата си и те да знаят какви сме били българите и защо не трябва да са като сегашните българи. Тоя "партизанин", дето те е репликирал, да срещне мен и да ме ядоса.

Краино време е Народното събрание със закон да пемахне това унижение за нас - циганите да се наричат българи. Тази аномалия е абсолютно нетърпима. Та това са напълно различни етноси, с различни езици и напълно несъвместими култури. Името на този индийски етнос откак свят светува е цигани , векове преди да са налазили континента. Откъде на къде, от Европа да пристигат криминални сводки, в които ги наричат българи. Това е недопустимо обидно за българите. Това е нетърпимо. Това е едно малцинство, доказало невъзможността да се култивира и интегрира (с малки изключения), независимо в коя държава се е натрапило. Та това малцинство, в съответствие с "културата" им, се възпроизвежда напълно безотговорно, без пет пари да дава, че не е всъстояние да осигури поне най-необходимото за безразборно родените деца. И така, като на шега, сами ще си отгледаме едно вече мнозинство, което просто ще заличи тези които си го отгледаха. Та докато не е станало късно и преди да са унищожили България!

"Народното" събрание само за това си мисли -да прави, каквото на теб ти се прииска. Тогава, кой ще се грижи за офшорните им сметки?

Точката на кипене идва, и гражданската война ще дойде ако циганите продължават в същия дух. Няма да си оставим децата да бъдат бити и травмирани от тая паразитна сган. Гответе се още от сега. Циганите са зверски настроени към нас и няма скоро да се променят към добро. Много съжалявам, но с размножаването им ще се умножават и техните нападения над нас.

Спиране на циганската раждаемост да е приоритет номер 1 на държавата! Ако ревнат от Гейцентралата в Брюксел, моля да ги приемат всички до един при тях си.

Много интересна трансформация направихте днес, Дир.бг.... Вчера писахте заглавие с "гръмкото" 3000 души на протеста(нищо, че бяха към10 000, даже и писах че са били толкова, както и други коментирали по-надилу), а сега пълен обрат - повишихте лееееккооо бройката на 5000 ... Долни измекяри ставате, признавам ви го, направо ще се избиете за пари като ви платят и не ви интересува истината, важното е за вас да върви "информацията". Да ви пикая на простотиите ви, вие не сте никакви българи а продажници!!!

Колега, тия мръсници, от Дир.бг, са най-долните и шибани манипулатари!!На протестите против Орешарски такива стъкмистики и простотии пишеха, че бяха жалки отвсякъде!!Каквото им нареди Асфалт паша Великолепни, това пишат, нали зобят от години на гербурунската ясла!!!

Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте ги вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или събски цигани?? Боко,учи се от бай Тошо ,а не от баба си Меркелица -чумата да я тръшне>

Браво! Хиляди "ПАТРИОТИ"срещу шепа цигани и пълна медийна подкрепа!! Както врите от патриотизъм марш към Бургас да набиете руснаците дето пребиха БЪЛГАРСКИ полицай. Или щом са руснаци може да бият даже и полицай! С циганите е по лесно!!! Пък и цената на тока и горивата растът заради циганите! Та братя Българи- всички да се наредим зад Перата, Петното и разни други, и с явната подкрепа на медийте да смачкаме и без това смачканите!!! НЕЩАСТНА БЪЛГАРИО!!!

Ти си наистина извънземен. В детските си години не си получавал достатъчно йод,нали? Сега това много ти личи.

Не те коментирам!

Минала седмица бяха много цинаги срещу група деца. След това бяха още повече цигани срещу децата, треньорите и малко родители. Полицията в двата случая липсваше! Сега, повече от протестиращите са! При това във форма "пълен робокоп". Защо - за да опазят циганите. За да е толкова масов протеста, случая не е единичен. Това е натрупвана емоция! Не е единичен даже за Асеновград.

Вникни в посланието ми! Ти сам подсказваш планувания сценарий за отклоняване на вниманието от основния проблем. А иначе се питам кой е по опасен: -Многото цигани срещу деца и треньори при липса на полиция(колко са пострадалите) -Или хилядите Перовци и Петна (колко щяха да пострадат ако нямаше полиция)

Нали трябва да пазят електората на ГЕРБ ... че май пак идват избори!

Някой има ли обяснение защо ББ се прави на ударен и си измисля някакви спешни задачи, само и само да не отиде в Асеновград? Дали е наясно, че някой сече клона, на който седи?

А там какво се случило, освен традиционния събор на криминали, хъшлаци, наркомани и бабаити, представящи се за родолюбци. Пробвай -дай 50 лева на някои от тези отпадъци и ще видиш , колко са солидарни с теб като българин, по-вероятно е мангал да ти ги върне от чувство за чест и оказано доверие, а за тези измекяри си бълък и ще разправят даже истории с гордост как са те излъгали, национализмът им е последно убежище , както е по канон за боклука.

Само кръвна дан може да изчисти стореното от управляващите след 1990г.

И само кръвна дан може да изчисти стореното от престъпниците управлявали от 1944 до 1989. Има закон за това че управлението на БКП от 1944 до 1989 е престъпно. Но тази пасмина продължава да развява руски и съветски знамена и да носи портрети на престъпниците Ленин и Сталин. И понеже червеноите боклуци от добро не разбират ще трябва да има бой

Такъв закон има и за управлявалите преди 1944 г и ЗЗД има и Закон за партиите от 1934 и 1923 г има до какво ни доведе това малоумие?! До парманентна гражданска война от 1918 та до сега.

Наистина трябва да им помогнем да си направят отделна държавица и да приключим с невъзможната интеграция! Те така или иначе са на наша територия, само да ги "комасираме" и да определим границата. Да си правят правителство, парламент или монархия - тяхна си работа. А ЕС да финансира "начинанието".

Не е редно да се дава земя за държава на пришълци. Утре ще дойдат и други.

За съжаление, имайки предвид демографската тенденция в България, отделянето на този етнос /не включвам интегрираните нормални техни представители/ от нас е единственият възможен вариант да оцелее държавата ни като българска.

Те са тук от турско време. Башибозукът е бил съставен основно от цигани. Не става дума за нелегалните мигранти, а за неинтегрираните цигани.

Напишете исканията на хората от Асеновград на електронен носител, поправете Асеновград с България и пускайте из нета и новините за подписи. Нека който има Български паспорт, независомо от етноси и местожителство се подписва.

а какви са исканията ти знаеш ли?

Асеновград ври и кипи а банкянския плъхок ще регулира дъжда!!!наистина е БОГ плъхока щом командва и природата!!!Божееееееее къде си???

Няма роми, а има цигани! Иначе Пушкин нямаше да напише поемата си "Циганы", Лехар-"Цигански барон", Сарасате- "Цигански напеви"! Азучена и Кармен според либретистът щяха да са ромки, а не циганки! Стига демагогия! Сега циганин е нарицателно за всичко отрицателно проявяващо се у нас! Тези, които са образовани, имат професия и се трудят като нас не са цигани, а интегрирани в народът ни представители на етноси, каквито са евреите, арменците, гърците! Та това е пример от времето на Римската и Византийската империи! Има императори и арменци и сирийци и от тракийски произход, та и от северна Африка!Що не гледаме примерите от историята и не ги прилагаме сега?

Пич , циганите се делят по занаяти. Пък българинът има един занаят -копане и максимум - овце, българин е било социално понятие за прост християнен от село.И в град дойде и образование му дадоха да остане прост и история му написаха и държава му направиха и еврофондове рине и всичко му отвориха , и пак Сельо.

Кви са тея глупасти,бе?Българи са се наричали едни хора дето са от най-старите народи на света.И където са стигали са строяли градове и са кръщавали държавата си България.И като стигнал хан Аспарух до Добруджа останал в историята не с битката при Онгъла, а че "изгради Плюска града,Дръстър града и Великия превал."За няма 20 г. А непревзетата крепост с фортификациите при Онгъла спретнал за 2 месеца.Конните народи не умеели да строят,но малограмотни въздухари като тебе откъде да знаят тез подробности.

Циганската паплач, трябваше от преди десетилетия да бъде заставена да работи, така както бе при Тато! Тогава работеха по строителството, Кремиковци, по ТКСЗС и пътища и нямаше проблами! Живеехме в едни блокове, работехме заедно по обектите, почивахме заедно с карти, децата ни учеха заеедно, нямаше циганска престъпност в национален масщаб! Дойде демокрацията, те оставаха без работа и деградираха за няколко години, а наследниците им вече 3 и 4 поколения живеят по търтейски на гърба на българите! Обособиха се цигански гета, банди, организирана проституция, пласиране на дрога! За това вина имат всички до сега управляващи и разни търтейски организации, като таканареченият "Хелзиински комитет" За тях разединението на нацията ни е бизнес и то доходен! Трябва да се законово принудят ромите да се образоват, получат трудова квалификация, децата им да са в училище задължително и не само заради яденето, а за да станат грамотни! Преждевременните бракове да се ефективно осъждат! Бързи процедури при кражби на домове, селскостопанска продукция, за пътуване без билет, за неплащане на ток и вода, да се събарят незаконните постройки по нови процедури! Осъдените да вървят да чистят русла на реки, на пътища, пробиват тунели под Стара планина, да изгребват плодородната тиня от затлачени язовири, станали опасни за населени места, да рекултивират терени на кариери, открити мини, сметища и прочие! Що не вземем пример от Полша, Чехия, Словакия и Унгария и да отстояваме нашите български интереси, а да продължаваме сервилниченето пред Силните от Запад? Тези не ще променят нищо, въпреки, че могат, защото ще изгубят електорат, а и власт! Тогава бай.бай келепир! Та не единението на нацията ни е цел, а келепира на 5-6 хиляди клана е това, което разкапва държавата ни!

Да вземем пример от Полша, Чехия, Словакия и Унгария би било прекрасно, но това значи да прекратим трайно и от раз всички отношения с Русия, а това българските русофили-национални предатели няма да го преживеят и няма да го позволят, лобито им е огромно и завзема все повече и повече територии. По принцип е редно да не сервилничим пред никой, а да гледаме себе си, но зада лавираме и да успеем да се справим с всичко и да не бъдем откъснати от света, ни трябват умни, интелигентни, хитри и смели водачи ... Сещате ли се за някой, който дори малко да се доближава до това от настоящите, а и от миналите ... Няма такъв, просто няма. Управлявани сме от дребни, алчни, злобни и малки душици, които страхливо се крият зад полицията и я насъскват срещу нас, всеки път, когато ги настъпим по мазолите. От нас, а не от някой друг зависи как ще се управлява държавата ни. Ние сме регулатора, но ние си седим в къщи и подкрепяме зад монитора, евентуално.

Дори не ти дочетох пост-а. Какво общо има тука Русия? Да не би тя да ни кара да интегрираме ромите и да не ни даде право да им вменяваме правото на труд? Аман от промити мозъци

Правиш грешка друже! Полша, Чехия, Унгария, Словакия имаха в исторически план отежнени отношения с Русия/СССР/, но сега са твърди по отстояване на правата им за икономическо сътрудничество с Русия и са срещу наложените санкции! Русофилите няма да са против такова развитие на външноикономическите и политически отношения! А виж РУСОФОБИТЕ , те ДА! Тях не ги е грижа, че за 10 години в ЕС сме внесли повече вноски от отпуснатите ни целево средства по разните програме! Те тръбят само едно:- това е с помоща на ЕС построено или постигнато, а не си мислят, ако бяхме инвестирали, както Едно време нашите пари у нас, че щяхме да сме къде по-напред! Та за 28 години демокрация и разни ограничения налагани от Запад още не сме надминали БНП от Татово време! Да бяхме поне по 0.5% годишно увеличавали Онзи БНП, а не унищожавали работещата си икономика, сега щяхме да сме преди вишеградците! Ама кой да го направи, като се гледат и слушат разни прилетели американски конгресмени или как гласува Меркел!

Някой разбра ли защо изобщо възникна това напрежение?

Всъщност не се знае. Това което се твърди е че роми са нападнали спортисти, после треньорите са набили ромите , а след това циганите се организират и правят погром и побой над децата, следва отвено събиране на граждани и така до днес. Въпросът е кой плати на циганите да закачат спортисктките.

аз пък четох, че едно от българчетата е взело да се дави. Циганчетата са искали да му помогнат, обаче българчетата са скочили и взели да ги псуват. След което циганите отговорили с камъне. Та моет въпрос е обратният - КОЙ насъква балгарите срещу циганите и изобщо срещу "по-нисшата раса" ? КОЙ? Само да не се окаже , че е Братой от Ахелой !?

Докато ние се борим с националния проблем,тихичко зад гърба ни вдигнаха цените на светлото,топлото и газта. И КО ПРАИМ СЯ?

В БГ вече е възстановен старият Чл.1 от конституцията. Цялата власт произтича от циганите,принадлежи на циганите и всеки който се опитва да урони престижа на циганите подлежи на наказателно преследване. В името на така наречения "етнически мир" българите трябва да работят ,да плащат осигуровки,да получават мизерни пенсии,да си плащат за здраве,за образование,за ,сигурност а циганите имат правото да получават пари за нищо,да правят любов и възпроизвеждане от 10 годишна възраст , когато им е скучно да пребият или сгазят с кола някой "юнак-българин" и най вече да избират депутати които да пазят чл.1 Почти като номенклатурата преди 1989 година.

Не е само тук, виж примера на Германия. Разрешиха гей бракове, а забраниха свободното изказване в социалните мрежи и дори го криминализират.

Чудно ако се съберат 150 човека въоръжени с брадви, колове и ножове. Каква ще е реакция на държавата ако това стане например в Германия или коя да е западна страна. Ако има протест, където пак са въоръжение и викал алах е велик. Дали ще арестуват само 9 човека, а полицията да ги огради с цел да ги пази.

Ето, Радан го е казал най-точно.

Не се оставяйте еврогейовете да ви заблуждават с евфемизма РОМИ!!! Това е тотално погрешно, роми са само една малка част от циганите. Още Херодот ги нарича "АТЦИНГАНОИ" - неприкосновени хора, такива до които не бива да застава и с които не бива да говориш. От там идва и думата ЦИГАНИ в българския език!!! От гръцки! Иначе българската дума за тях е АГУПЦИ ! Използвана е в Рилската грамота (1378) на цар Иван Шишман. И като се замисля, в Индия има не само три касти, а и една голяма група хора, които са извън кастовата система - на тях им викат "неприкосновените". Много е вероятно точно от тях да произлизат циганите ..... Така че - ЦИГАНИ СА! И нищо не им дава право да крадат, обират, убиват, изнасилват в България!!! Сами са си виновни, че терминът ЦИГАНИ са натоварили с негативни значения ..... Конотацията е само и единствено заради техните действия и поведение.

РОМ какво е? Наследник на РИМСКАТА империя или наследник на РУМския хаганат? Нещо не го разбирам. Ако кацеш Циганин, половин ЕС ще го разбере ;)

Това с не влизането в час е интересен пример, може би има и други гледни точки, а именно че правилата трябва да се спазват от всички и точно Вие сте тези които ги нарушавате. Помисли дали сега не е същото.

Сега стана ли ви ясно,че проблемът си остава?Събратята бяха добре обгрижени от т.н.премиер и полиция,а вие се хабихте напразно. Методът за съпротива е неефективен. Времето го доказа.Трябва да се борим с причината , а не със следствието.

Мирна окупация и недопускане на дори доставчици за хляб вътре може пък да промени ситуацията дори без бой....

да живее матряла.... хайл....

ОКАЗА СЕ 3-ТЕ ПАТРИОТКИ ЗАМЕСЕНИ И В ПРОДАЖБИТЕ НА ОРЪЖИЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ :))) ... ДА ВИ ИМАТ ПАТРИОТИТЕ :)))

Точно!

Нали Бойко ? Електорат си е това, не е майтап работа ... А СКОРО ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ МАЙ ?! Трябва да си ги пазиш .... Ей хора, ситуацията вече е или ние или те (циганите и мутрите)!!! Забавно ще стане, ако полицаите стачкуват, когато има протест в Асеновград или стрелба в Пловдив ...

Баавъ у матряла!:))) ЦЕЦОУУУУУУУУУУ.........

Кратата Деси,бе-още по "патриотично" ...щеше,да е!...

Няма страшно- оправните ни полицаи скоро ще тръгнат на ракийка, салатка и някое протестче на тема " Малко са ни парите!" и тогава пей душа българска, играй душа юнашка, ех!

Полицаите са некадърни да се справят, а властта се страхува да ни даде оръжие. Понеже циганите са им лесни, а ние сме източника на доходи на властта. Току виж сме се обърнали срещу властта, понеже вече на всички е ясно - нас всички ни грабят, и цигани, и властници, и магистрати, и чиновници, и полицаи!

Че са виновни политиците за създадената ситуация няма две мнения, но оръжието е най-глупавото решение. Има сили които само това чакат и да ни окупират. Трябва да сме по-умни и да ги подменяме, докато дойдат на власт хора с "топки" да направят правилните промени. Лошото е че като са ги свикнали по този начин ще е доста трудно да се вкарат отново в правия път, но решения има при това не едно и две.

Ма кви хора с "топки" бе алооо? Та нали същите тия, дето твърдиш, че ще ни окупират, ни карат да ги "интегрираме" същите тия същества! То и сега сме си окупирани, само дето няма чужди войски тука.. или поне не в такива големи цифри, че да е военна окупацията. Даваме си задника наляво надясно и като ни кажат скачаме...

Боко тиквата---,,,, не знам ко става, оперират ми осмия менискус! станишеф и орешарски са виновни!,,,,.... ЦЕЦОУУУУУУУУ...... :)))))

че има още истински българи, готови лично да се застъпят за пострадали българи и го демонстрират нагледно, през всички! Не приказват, а действат. Показват, че българите също могат да се събират и съберат ли се - са страшни.

стига бе! вярно? само дето парата ще свърши дорде надувате свирката, и влака пак на същият перон ще си стои, и няма да мръдне!

В помощ на пловдивските полицаи..... - първо пловдивските полицаи са в помощ на Асеновградските. Второ дошлите на помощ полицаи са от десетина области. Пита се - какво би станало ако възникнат вълнения в няколко града едновременно - от Турция ли ще викаме полицаи? Крайно време е, покрай всички други мерки, да бъдат изпратени български полицаи на обучение и обмяна на опит в Израел. Много неща ще научат.

И от Турция, и от Гърция... От всички демоНОкратични държави. Ако трябва и нато ще дойде в защита "правата" на "ромите". Като в Косово, бе.

Косово в момента е единствената "демократична" европейска страна, в която няма цигани. Всички бяха поголовно изгонени в Македония и Сърбия в името на чистата албанска нация.

Те не са български полицаи а мутренски полицаи. Сбъркал си страната.

пази електората на ГРОБ. Де да пазеха така и нас българите от набезите на сиганите, цена нямаше да имат.

...е негов "електората",а?!...