Хиляди унгарци протестираха срещу Виктор Орбан

Хиляди унгарци се събраха на антиправителствен митинг в Будапеща с искане за оставката на премиера Виктор Орбан. Те търсят подкрепа от канцлера Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди унгарци протестираха срещу Виктор Орбан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие от Атака сте на всеки километър, пардон, на всяко гърне меродия. Платени Путински подложки - ще гледате Варадеро през кривия макарон на партрончето си! Муа-ха ха ха ха

Американската пропаганда е в ход.Платените революции от гадната американска сган.Ще горите в ада изроди.

Ако американците свалят Орбан в Унгария предлагам да го поканим за министър председател с целият му екип.

Няма и съмнение добре - организирани от външни сили, вътрешни протести. Меркел не е за този висок пост. Тя просто е удобна и относително интелигентна дебелана. Обслужва американските интереси в Германия и Европа, Хелмут Кол каза, че го е срам да гледа как тя продава немските интереси на САЩ. Стреми се към по-висок международен чиновнически пост, но .... . И за какъв дявол и е неизвестно.

Теглете му майната!!...?? ...на онзи!....

На прекалявай с пудрата,помиярче!

Каубои, Хамерика подхваща подкрепилите Южната тръбица!!!-- Сърбия, Словения, Словакия ,Унгария, Австрия...

В най-скоро време гнусната Америка ще бъде обхваната от такива тайфуни (и атмосферни и военни),че ще се чуди откъде и е дошло!

Колкото и да ревете,другари на др.Викторчо,вече му сложиха динената кора,май?!...

Хайде,бе от КЛОАКА,защо се бавите е минусите,а?Или не можете,да смогнете,защото се раздавате на няколко,фронта?!

Ей, ГМО, много динени кори станаха в последно време в Европата, бе!? А при соца плачехте за банани!?!? Тва Унгария, Словакия, Гърция Испания, Булгаристан, Испанците, Ирландците...

И да не забравиш Венецуела,нещастник-там при др.Мадуро цъфтят и всеки момент,ще вържат!

Вече става ясно, че хамериканците са излели и тука доста парици!? Следва да го направят във Виена и Братислава!?

Обамката и фрау Меркел пак подкараха овчето стадо. Очаквайте поредния епизод от сериала "Майдан на всеки километър"! А само като си помисля с колко пари се ръсят американците да спретват преврати и революции, можеха да нахранят всички бедни по света.

Малии тия от ЕС са активирали Гьобелсовата пропаганда! По велики от Ангела и Обама няма. Те това го знам!

А нашите соросоидчета дали са били там, срещу "скромно" заплащане разбира се!

Орбан за нищо не става, ще им дадем бойко да им построи 100км магистрала за 4 години да видят какво се вика магистрала

Е, че то нали Боко ма праща да прайм магистралката от Ръшата до ..Крима .... през Донецк!!?

То от Че лайнар,като теб,не може,да се очаква нещо по умно,нали?!

"Хиляди зомбирани унгарци с промити мозъци протестираха срещу Виктор Орбан" Орбан е най-големият им държавник и родолюбец от войната насам! Нещо като нашия Стамболов.

Привържениците на Орбан трябва да направят контрапротест и да изпочупят от бой евроГейските слуги и лакеи!

Той се изказа против санкциите срещу Русия и трябва да си иде!Ще се намери някой трансексуал и за неговото място!Русия обяви БРИК и веднага се провокираха размирици в Бразилия,дори МУНДИАЛ-а не ги спря,сринаха индийската рупия,само с Китай са по-предпазливи,стават все по-нетърпеливи братята отвъд океана!Сирия не се подчини -разпръснаха я по целият свят,дори и ние ядем от тази попара,но ум не ни идва и само подскачаме-браво на САЩ!

АКО УНГАРЦИТЕ СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ НАСТОЯЩИЯТ СИ ПРЕЗИДЕНТ ТО ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ЗЛОВЕЩО БЪДЕЩЕ ГИ ОЧАКВА . А СРЕЩУ ОРБАН СА САЩ И СЛУГИТЕ ИМ ОТ ЕС ЗАЩОТО НЕ ИМ ИГРАЕ ПО ТЯХНАТА СВИРКА. КОЙТО НЕ Е С ТЯХ Е ВРАГ И ТЕ ТУТАКСИ СЕ НАМЕСВАТ ДА ПРАВЯТ ПРЕВРАТ .

На поредният продажник,много скоро,ще му намажат ските,май?!

Никакво въображение, никаква креативност-сценарият не се променя, режисьорът също.Типично по американски!

да им спретнем един Майдан и там!

и организиран от задокеанските приятели митинг. И един платен репортаж. Сигурно хиляди са протестирали, дори съм убеден. Но защо няма дума за МИЛИОНИТЕ, които мирна и тихо си дадоха гласа именно за Орбан. Защото е платено за друго. Защото Орбан отстоява унгарските, а не американски интереси, защото Орбан не се продаде, ето защо!

не знаете нищо за новата унгарска история...И за събитията в Будапеща.

Ха, смях, събрали се няколко хиляди платени соросоиди да искат свалянето на великия Орбан- да ходят на майната си! Ако Орбан изкара привържениците си на протест, то цяла Будапеща няма да може да събере митинга! Орбан е национален герой на Унгария и борец срещу либерал-капиталоидната хидра на САЩ и транснационалните корпорации, които задушават всяка национална държава и водят само до мизерия и разруха, трупане на още и още милиарди от световните олигарси-лихвари от МФВ, МБ и компания кожодери!

Десет милионна Унгария ,на три избора гласува 70% за Орбан и неговата партия.Събрали се 2-3 хиляди. Все пак в Унгария има опозиция и митингите "против " са демократична практика.Има ли все още някои да не е разбрал защо се изсипаха "важните клечки " от САЩ и ЕС у нас.След Гърция и Унгария ,треска ги тресе да не би и България да започне да провежда национално отговорна политика .Но за съжаление у нас има сериозен дефицит на отговорни и мислещи политици .Такива които все още не са разбрали ,че конфронтацията " комунисти- антикомунисти" е отживелица ,отваряща пътя на ДПС да управлява без да печели избори..

Този митинг е като онзи с 10 хиляди в 12 милиона Москва.......платен от соросоидите,след случилото се в Гърция,европейските масони се уплашиха.....

Псолютно! Че аз, дето се вика ако отида в Столипиново и призова да не се смятат за кражби неща до 100 лв. или за ток да такава сума, няма да излязат няколко хиляди за такова искане ли?

Български войник ( нерегистриран ) 03.02.2015 09:38 Голям мерак да прецака Русия и целия ЕС. Почти сме в началото на трета световна война запалена от САЩ. Гледам го на снимката Осама - насран но горд - КАТО ОФИЦЕР НА САЩ на есминец в Черно море.... Добре поне че цвета на храктера, кожата и товара в гащите е с един цвят и външно от много далеч не му личи.... Ще го познаем по миризмата!

Виктор Орбан е голям политик и уважаван мъж, той издигна духа на унгарците. Орбан вдигна славата на Унгария и я почисти от прахта. Даде силен тласък на унгарската икономика! Тези платени НПО протести никога няма да променят резултата от изборите.

Уран е пътник - никой не може да върне Европа в орбитата на смешното джудже...

сороските подлоги там си мислят че ще направят нещо, време е хамериката да бъде осъдена за вмешателство в суверенни страни и престъпления срещу човечеството.

Браво на Орбан!

Ха-ха... Хиляди друг път!

Да очакваме ли в скоро време кифлата ню ланд да раздава генномодифицирани понички?

Oпааа, нов майдан. Колко са се изръсили янките този път?

Пак сме свидетели на познат сценарий! Който е срещу САЩ и ЕС и защитава националните интереси или го самоубиват или му спретват "майдан". Дано унгарците не се поддадат и Орбан и правителството му да издържат!

а милиони го подкрепят

Е, в очите на "услужливата" преса "протестиращите" са колкото им кажат! Всъщност отдавна западните медии вече са част от монопола на олигархията им!

след 4тата година на управлението си Орбан направи от унгарците горд народ! Някакси нямам усещането че след 4тата година на управление на генерал борисов българите се гордеем с него....

генерал борисов трябва да попита саркашвили как да емигрира в америка

някой беше изпратил руска страница където се дават ДОЛАРИ за това да се защитава русия и говори против Украйна----е това е тука каквото става промиване на мозъци! Цял свят едно ама ние балканджиите друго! Какво ли тъпи трябва да са всички останали нации! нали сме най-умните..........

ти маи нямаш самочувствие

Някой бил изпратил... Да не би от фейса? Да не би псаки?

ЕС, Сорос, ЦРУ, Фондации ,агенции,платени медии ,форуми и прочие мероприятия подплатени с много пари ще се напънат и ще свалят неудобният за САЩ Орбан .Глобални интереси на глобално сбърканата им политика.

унгарец с русия или чех или поляк-нормален ли си..

ДА ЖИВЕЕ ОРБАН. И жалко че не е българин:-(.... Мисля че даже в София може да се събере контрапротест в подкрепа на Орбан с двойно повече хора.

за България, че си нямаме Орбан и Сириза, а само колониална бонгоидна администрация!

Добре, че си имаме Болния, та и нас да има кой да ни резили по света...

Знайш ли га маджар и чех ще застанат на страната на Путерландия? Никогда! А тъпака Орбан ще яде дървото, ясно е.

Американците ще направят всичко възможно, за да провалят всички нормални и успешни ръководители в Източна Европа! Ще плащат на протестърчета, на НПО-та, на всевъзможни агенти и други продажни душици! Много ги стяга чепика, когато виждат как унгарците вървят напред и стават по-богати, американците ще се окажат много долни и завистливи!

Жал ми е за теб , колко зле си ориентиран ... Все в кухите ви атакистки лейки дрънка за Масква за Кремълъ за КГБ ... Мъкаааа... Не си ли поживяхте досега бе мафиоти крадливи....45 + 25 години- все комунизъм .. единия - под пълния контрол на Масква .. а новия мудродемократичен комунизъм - дето ни го докарахте - след 1988 - е стграшно изкривил предтсавата и народа ни за понятието "ДЕМОКРАЦИЯ"... И БЛАГОДАРЕНИЕ ДОНЯКЪДЕ НА БОЛНИ МОЗЪЦИ -КАТО ТВОЯ ...

След като живеем в ЗАДКУЛИСИЕ-ЗАД ДЕКОРИ, значи е "ДЕКОРАЦИЯ"=диктатура на мутри и олигарси. Какво толкова тогава се впрягате, на НЯКАКВИ СИ БОЛНИ МОЗЪЦИ?!

НИЩО ВЯРНО В СТАТИЯТА. МИТИНГИ НЯМА СРЕЩУ А В ПОДКРЕПА НА ВИКТОР ОРБАН. ПРЕДИ 2 ДЕНА СЕ ВРЪЩАМ ОТ ТАМ. ХАРАТА СИ ГА ОБИЧАТ И ВЯРВАТ В СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА НА ОРБАН. ИЗПИТВАТ УЖАС ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ МИЛИТАРИСТИ. В УНГАРИЯ ПАРИ, РАБОТА И КУПОН НЕ СА ДЕФИЦИТНИ СТОКИ. ДА ЖИВЕЕ ОРБАН ПОДКРЕПЯН ОТ ЦЯЛА БУДАПЕЩА.

А ЗНАМЕНАТА НА ЕВРОСЪЮЗА .. В РЪЦЕТЕ ИМ .. ДА НЕ СА СЕ ОБЪРКАЛИ БЕ ИДИОТЕ.. НЕ ВИЖДАМ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ НА КРЕМЪЛ НИКЪДЕ ПО СНИМКИТЕ ...:))))))))))))))))))

Какво общо имат червените знамена с Орбан? Хората са излезни да подкрепят Орбан и ЕС, а не САЩ!

Много ме учудват антируските настроения на статията, както и реститутските викове по форума. В момента съм в чужбина (западна държава) в командировка и смея да твърдя, че тук няма изобщо антируски настроения, дори за своето изумения открих, че, когато се отваря темата на Украинския конфликт, хората поддържат Путин. Хора, коита говорят исключително на английски. Те са млади и прогрессивни... също бях много учуден, че гледат Russia Today (RT) щото искат да получават обективна информация. Дърти, злобни български реститутки, плюйте по Русия и Путин, колкото ви се иска, нопрогрессивни и млади хора си имат своя собственна гледна точка

ЛЪЖЕЦ!!!!!! атакист долен!

Относно числеността: Дават се данни от 500 до 3000 души. Успех на Унгария и Орбан персонално!

Медиите хубаво пишат, че протестът бил срещу сближаването с Русия, но хората там на площада дали знаят, че протестират срещу това? При предишните протести, уж пак срещу сближаването с Русия, по това време приятелката ми, върлен противник на Орбан, си беше у дома в Унгария и някои нейни приятели са били на протестите. Та, като я попитах от любопитство наистина ли хората протестирали срещу отношенияата с Русия, тя остана доста изненадана. Според нея причините били главно корупцията и че Орбан си е сложил свои хора на ключови места. Така че хубаво е човек да си има едно на ум, като чете интерпретации на такива протести.

ами то едното е следствие от другото. Питай приятелката ти, дали предпочита европейски начин на живот или живот на полупримат от тайгата?

Това, че правиш бизнес с Русия, не означава, че трябва да живееш като в тайгата. Много малко хора в Русия дори живеят така. Германия също прави бизнес с Русия, при това за десетки милиарди евро годишно. Да не би немците да живеят като в тайгата? Един от "греховете" на Орбан е, че купи нови Грипен от Швеция за унгарските ВВС и така едни груги хора не успяха да си пласират 30-годишните Ф16, за които искаха безбожни суми. Като добавим и някои други сделки като например АЕЦ-а и нещата се подреждат.

САЩ допускат грешката която СССР допусна 50-60 с Унгария и Чехословакия. Негативите от работите на НПО се натрупват и безспорно ще дойде момент когато ще рекушират. Ясно е, че нежните преврати като този в България и като тези които се подготвят в Украйна и Гърция няма да донесат нищо добро.

унгарците сами си решават и те отдавна са избрали ЕС, европейския начин на живот и свободата, както и човешките права. Унгарците никога няма да забравят, как 1956 руските танкове потопиха в кръв Будапеща!

Едно време, при социализЪма, говореха за износ на революция. Като гледам, сега кой изнася "нежна революция"? Май не е Русия, а някой друг. КОЙ - отговорете си сами.

"В интервюто Обама призна, че САЩ са били посредник при смяната на властта в Украйна. "Путин взе решението за Крим и Украйна, не защото имаше някаква велика стратегия, а защото беше принуден от протестите на Майдана и бягството на Янукович, след като ние станахме посредник при смяната на властта в Украйна", каза Обама." кажи си сега и кво се опитваш да мътиш в унгария???

Рече Орбан,че американците безцеремонно се месят във вътрешните работи на държавите от централна Европа и веднага му спретнаха едно активно мероприятие.Само че,много хилаво!Около 3000 души!Дали имат и толкова.Една шепа хора!Ние такива протести на които дават парички ги гледахме цяла година.Гадна работа.Май е прав Недялко Йорданов:"Там където нещо започне да се клати-пристигат Съединените Щати"

Как не ги е срам тия тъпи унгарци да протестират срещу десния Орбан. Та той изправи страната им на крака. Какво искат повече? По- десен политик от Орбан в Европа няма! Затова го преизбират вече 14 години.

То протестиращите са 4000. Което е нищо. При това са платени протестъри, като нашите в България. Американците им плащаха на ранобудбите глупаци. Така и не видяха стипендии в американски колежи.

Много съм разочарован от унгарците! Но пък се зарадвах, че не сме само ние тъпите.

Стига с протестите,много ще се охарчи Обама.