Протасевич: Добре съм и оставам противник на Лукашенко

Разбирам вредата, която причиних не само на държавата, но и на страната. Сега искам да направя всичко по силите си, за да поправя тази ситуация, заяви арестуваният беларуски журналист

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Противник но казва истината 1:1. Изключително полезен. Лукашенко с 10 такива противника ще превземе директно цялото НАТО. Поляците как още не са го отровили не знам.

За каква пресконференция ИЗОБЩО може да става въпрос, когато ОТСТРАНИ ТИ СТОЯТ 4 - ЧЕТИРИМА СЛУЖИТЕЛИ НА ТЯХНОТО МВР И ДС!!! УЖАС ПРОСТО!!! СКОРО И ТУК!!! МИСЛЕТЕ!!!

А ти можеш ли да МИСЛИШ? Него са го предали собствените му хора. Момчето сега си връща. И случайно да лъже? Казва на глас истината, такава каквато е. Нищо ново при това не казва. Стандартен опит за цветна революция. Организиран от САЩ и опит за изпълнение от Полша. Всичко това е добре известно. Дори няма какво да се мисли. Но по твоята логика си е съвсем в реда на нещата, няколко държави да се намесват във вътрешните работи на друга и да организират преврат? Ами че тоя филм вече го гледахме в Украйна. Където американците си обявиха, че са платили едни 5 милиарда за организация на преврата. И в какво състояние е сега Украйна? В период на полуразпад. Ама това било нормално. Нещо мисленето никак не ти се удава. А за ценностната ти система, никаква я няма. Западен трагичен образец.

Schilo

Човекът си казва "Нищо ми няма,добре съм!", кукловодите му-"Не, пребили са те!". Хубаво, нека е опозиция,няма лошо,ама що трябваше да прави дивотиите, които са го довели дотук?

Ще бъде противник на Лукашенко до като му върви заплатата.

Schilo

Спряна име вече. Никаква работа не е свършил, що да му плащат?

Късмет има пича, ако беше задържан в щатите Гуантанамо 10 години без присъда и зверски мъчения!

дано да издържи.

Не пожелавам на никой да му е на мястото

Така е, да си предател е тежка съдба...

Те мекеретата като теб го знаят това от опит :-)

Дори Дир-а пусна изповедта на Роман Протасевич в която той обвини Франк Вячорка, командира на киберпартизаните на Тихановская, които са тероризирали Беларус с „бомбени” заплахи, че е организирал ареста му от беларуските власти заради това че двамата са се скарали в Атина, а Вячорка е единственият който е знаел с кой полет се прибира Протасевич... и едновременно с това Тихановская и Вячорка публикуват своите изявления за ареста на Протасевич много преди в Минск да разберат кой и е вип-госта на партито им.В момента Протасевич лее самопризнания с такава с скорост че следователя едвам успява да вмъкне някое „хм” или „а” между думите на разпитвания... който с кеф топи тези които го предадоха. С други думи Европа пак се издъни заради някакви престъпници;)

Сигурна Вячора е позвънил направо на "Патровка" и изкомандвал отделението от руски държавни терористи да кацнат в Атина за половин час? Белорусь няма дипломатически отношения с Атина, мать твою. Откъде дойдоха ЧЕТИРИТЕ РУСКИ ГРАЖДАНИ СЛЕЗЛИ ОТ САМОЛЕТА В МИНСК, сука блядь? Тази ТЕРОРИСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ е с участието на Кремъл и без Кремъл Лукашенко сам не би посмял да свали самолета. Руското ГРУ е следяло с месеци Потрасевич. В Атина без логистична подкрепа на РУСКОТО ПОСОЛСТВО НЕ БИ БИЛО ВЪЗМОЖНО ТОВА ТЕРОРИСТИЧНО СЪБИТИЕ, мамицата ти тролейбусна!

И смърдиш на САЛО! Отдыхай, ублюдок, за тобой придут!

Аз сега на твоите брътвежи ли да вярвам... или на Протасевич и гаджето му които най-добра си знаят какво става с тях-)

Ами боя възпитава, особенно такива олигофрени, които си мислят, че всичко знаят и могат.

Как те носи земята!

Шефът на борците решил да направи дарение за Зоопарка и изпратил Борчетата да донесе камила от Африка. След дълго отсъствие Борчетата се появили като налагали с бухалките голям слон. Шефът им се развикал: - Това не е камила, бе това е слон! - Камила съм, камила съм само не ме бийте. Та и той човека така .....