Коментари - Простреляният охранител в Благоевград е транспортиран във ВМА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко са откраднали?

Три чанти,пълни с пари.

3 чувала са били.

Нормално да го транспортират в някоя столична болница. Тази в Благоевград от години не е подходяща и на ниво. Само там съм чувал репликата: "Може ли аз да му взема кръв? Вчера цял ден гледах как се прави. Нека сега да пробвам" Ами.. не, благодаря

Крадците са били АМАТЬОРИ: "Около 6.25 охранителите били в помещение под банката, откъдето изнасяли парите ,за да ги натоварят в микробуса. Внезапно се приближават трима мъже, а след тях и автомобил, който се движи на заден ход. Мъжете влизат при охранителите, единият с насочен към тях пистолет, след което нападателите грабват няколко торби с пари и тръгват да бягат. След тях тръгва и единият от охранителите, сборичква се с един от нападателите и обирджията произвежда изстрел. Охранителят пада на земята. Колегите му преседват нападателите, но те бързо се качват в автомобила и тръгват с мръсна газ, изоставяайки единият от съучастниците, който носи торбите. Уплашен, той изпуска торбите с парите и тича по автомобила. Уточнява се дали 1 от торбите е останала в някой от съучастниците му, но на земята след грабежа останали 4 торби"

Доста

Отишъл да работи за много пари, сега от задника ще му вадят сачми. Защо не си е гледал пенсията и да освободи мястото на някой млад мъж на 22 години с езици и компютри? Сега младият мъж няма да има шанс в живота и ще избяга в чужбина да бере ягоди, а старчока ще си вземе едно хубаво обезщетение от 2-3 милиона и ще живее като цар.

Sm3hurk0

Коледа иде... трябва кеш за празниците...:)))) Със здраве да си ги харчат :))) Охранител с топки... сега ве1е е охранител без топки... :)))) За да защити чужди и застраховани пари.., останал без топки :))))

Прочети си пак коментара и се удари сам по простата кратуна