17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ловджии има само дъбота и неделя. През останалите дни от седмицата са бракониери. Горският би трябвало да го знае и да преследва нарушителите, а не да е един от тях.

Ловец в съда. Съдията: Защо стреляхте по колегата си по време на лова? - Ами помислих го за глиган...... - Е и кога разбрахте, че не е? - Ами като отвърна на огъня..... :)

Караме в гората мотори и когато е ловният сезон „ловджиите” правят капани на пътеките по които минаваме.Слагат метални шипове зарити в земята за да спукаш гума или ако паднеш да се намушкаш, а най-лошото което правят е да острят клоните на дърветата и ако си без очила клона може да те прониже в главата.Така щяха да ме оставят без баща.Това са ловджиите в Стара планина.Не ми е жал.

А що карате мотори из планината? Един дол дренки сте като ловджиите.

е опит за убийство, отколкото нещастен случай.

От цяла гора дивеч да вземат да гръмнат баш горския... Тая работа малко намирисва.

Кофти е да те сбъркат със свиня. А и дървената мафия не прощава.

Ловът на животни, няма нищо общо с Древна Македония.

Шопите в Македония ?

Някой познава ли авджия който да не е бракониер и пияница? Иначе докато авджията авджийства булката винаги прелюбодейства. Сиреч всяка събота и неделя.

Ела да се запознаем отворко, ще те запозная и с цялата дружинка "отблизо" да направиш проучване за ловците!

Като не се спазват законите и се стреля сьс сачми... 13 нули!!!

Пак простотии.

Познавам поне 30-40 ловджии , не мога да кажа добра дума поне за един от тях. Всички са или псевдобизнесмени, или пълни селтаци. Всички избиват комплекси и е нещо страшно. Пълни всезнайковци, особено като жулнат по некоя ракия. С такива получовеци най-добре да си нямаме досег.

аз съм ловец и бракониер съм и риболовец ама не познавам 40 ловци! ти с много кофти хора се познаваш, смо.тльо

ЛОВЕЦЪТ Е УБИЕЦ!НЕ ЗНАМ КАКЪВ ИЗРОД ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА УБИВАШ ЗА УДОВОЛСТВИЕ?!ИЗРОДЩИНА И КОМПЛЕКСАРЩИНА!!!!!!

И ловец, и бракониер и риболовец-значи боклук и педал от всякъде.

Това е хубава новина добре ще е.по често да.стават такива инциденти с тези комплексари дето са тръгнали с пушки да убиват беззащитните животни за собствения си кеф е този днес се е наиграл хубаво и си е направил кефа

Стават такива неща, когато рогата ти са по-големи и от еленските.... Айде сега и ловната дружинка в затвора, да се научат че не се стреля по всичко, което мърда!

Това не е инцидент.Това е умишлено.Явно човекът си е гледал съвестно работата и си е навлякъл гнева на някого.Жестоко но е факт.

Ей тези тъпанари са ми едни от най-гнусните-ловци.На какво сте ловци бе мърши смотани.На мишки и мухи ли?Защото боклуци с пушки са повече от листата в гората.Куцо , кьораво и сакато дава кинти за курсове, дрехи, пушки, муниции и кучета, да ходи да гони михаля.И ако случайно от някъде се появи някое невинно добиче, тези са готови война да водят със чифтета със оптики и автоматична стрелба.Баси и ловците-садисти.Какво са ви направили невинните животинки бе келеши.Трепете се един друг, защото друго не заслужавате.Имам няколко познати, дето се пишат ловци-до един са пълни боклуци.Той с двете си ръце, едното си око не може да изкара, ама страшен релакс било и тръпка.Лайнета гнусни.Да трепе невинни животинки.Смрадльовци.

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ!

Че си келеш е ясно !

Вземи си оправи речника и научи малко повече думи бе писарче! Аман от п...тки като тебе, лигави педали, намерил къде да се ежи, иди и го кажи на някой ловец в очите! Ама иска топки, по лесничко е да се драска неграмотно по форумите.

Тя тъй ако ставала всеки бай хуй да си вее чиФтето из баирите, сега този нямаше да бере душа!!!

От все сърце се моля да оживее и да изтърпи всичко онова, което е причинил на животните!Да му се множи по десет и доброто и злото, което е сътворил на невинни създания!Разбирам тръпката от лова, но човеците и милостивите ходят само на фотолов, те нямат потребност да се доказват чрез убийство.

Защо все си мисля, че да си ловджия не е нужно да имаш много мозък...

Затуй си целят кратуните, я!!!

Когато без да мислиш със сигурност намали мозък

Това е малко като вица: –Скъпи къде отиваш? –На лов за елени. –Внимавай да не се избиете тогава! Дано да се оправи човечеца!

Станете вегани, хора! Знаете ли колко е приятно да почистиш тялото и ума си от трупове и енергията на смъртта им! Вижте кои са ловци-политици, кралски особи, милиардери, масони,. Те са извратени хора, решават съдбите на народите на ловни дружинки. Не виждате ли, че пролятата тяхна кръв се връща върху нас? “Истинският морален тест за човечеството, неговият основен изпит, се състои в отношението му към тези, които зависят от неговата милост: животните. И в това отношение човечеството е претърпяло огромен неуспех, един толкова фундаментален провал, че всички останали провали са само следствие от това " - Милан Кундера

Главата си пред пушката слагам, но такова нищожество по-долно и от педал-веган не ставам.Ненормалници.И коя храна е чиста бе овце малоумни.Всичко е отровено вече.При толкова добити преез годините петрол и гнусни химични елементи изкарани на повърхноста на зеята и изгорени и уотрбрни, нищо чисто няма.Домат ли, краставица или друг зеленчук или плод.Погледнете само ниви със насаждения и без плевели-Всичката химия е в растенията, атой станал веганопедал и се пречистил.Тъпанари.

Лова е било препитание в годините...Най-добрите са се справяли....Днес е едно избиване на комплекси от късопишковци с дебели портфейли,дето кихат хиляди за пушки,снаражения и автомобили ,за да одят и пуцат нещо ,което биха си снабдили за две минути от щандовете ,на който и да е било Супермаркет ! имам приятели и познати ...наблюдавам ги ... не го правят ,че са гладни.... а ...свръхскучаещи !

Всичко се връща на тоя свят. А да видиш хубаво ли е да си пасеш трева мирно и кротко и някой дебел, пиян, охранен кашалот в камуфлажни дрехи да те гръмне от засада? И то- не за да утоли глада си, което нормално и разбираемо, а за кеф!

супер...и другите след него...природата си отмъщава

Куршумът е отнесъл и таш@ците на автора на тая простотия.

Какъв е този урод да мисли с ташаците си, бре?

Дано се оправи човекът и да няма трайни поражения. А пишман -колегата му си е за затвор! Недоумявам одобрението на видимо злобни коментари. И то от хора, които идея си нямат какво е призванието ловец. Отстрелването на дивеча е един от аспектите на лова. Всички обичате мръвка на трапезата, нали? Хайде радвайте се така на смъртта на касапите, щото видиш ли, убивали невинните животни! Истинските ловджии са хора, живеещи в хармония с природата. В задълженията им включват направата на хранилки и водоеми за дивеча, за да може да преживее зимата, преброяване в района и ако е под санитарния минимум има забрана за лов, отстрел на вреден дивеч с цел запазване на баланса в природата. Това са истинските ловци - и това са хора, достойни за уважение. Съвсем друго ми е мнението за тези, които правят пусии пред хранилките и избиват нерегламентирано дивеча, или самозабравили се новобогаташчета, кихащи по три -четири бона за отстрел на някоя сърна или глиган, с цел замазване на тънкопишието и огромния набор комплекси. Дано се оправи човека!

С тия истински ловци (дето ги няма) звучи като истински богове.

“Истинският ловец“ е като Йети - всички мислят че го има някъде, но никой не го е виждал !

Имаше един готин виц, който завършваше така:...."Кого ли ще ебе горския днес?" Дано оживее човечецът. Добре, че не са го опраскали в слабините. Кой ще му ебе жената после!!!

Ловната дружинка праска минуси, надявайки се да умре човечецът!!! Не, не-е-е, ще си оживее!!! И ще ви праска булките докато вие се трепете на лов!!!

МИНУСИТЕ СА ОТ ПРЯСНОЕБАНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Едно време са ходили на лов за храна. Сега да избиват комплексите си. Е, получава им се.

не комплексите, а извъртеността си

Каквото посееш такова ще жънеш.

Ако му е, всички "ловци" са тъпи КОМПЛЕКСАРИ!!!

Е й? Голяма работа. Той е убивал, редно е да получи от собственото си "лекарство".

Ловците, освен за себе си, представляват опасност и за околните (туристите, ако в момента има наоколо).

Господ го в наказал този да не умре ами да се мъчи, да види дали е хубаво да се убива, па макар и животни.

Добре,че колегата му не го уцелил в краката,защото повече няма да може да ходи на лов!

ДИР-а имате навика да ми триете коментара но какво да направя като наистина имате неграмотни служители . Заглавието е прострелян в главата ловец, а накрая пишете ча пострадалия е с огнестрелна рана в гърдите. Почти нямате новина в която да няма изръсена някоя глупост, мен ме оставете аз съм с осми клас.

Си

Ти вишиста разбара ли какво съм написал.

Радвам се ,че никой не съчувствува на ловеца . Значи има надежда за БГ народ.

хубава новина

Сега и аз да ви кажа- на запад новобогаташовите ходят на лов. Така си създават чувството, че са нещо повече от другите хора. Просто е престижно в техните среди да се каже- Бях на лов с еди кой си-и казва името на някой богат тупаник ...Просто фукни на хора които иначе са ментално изостанали.

Бъркаш посоките - България не е на запад.

жената

Карма !..

Та казваш Великденска карма...явно, че Господ вече защитава животните повече от хората, и правилно.

ловджиите са отстреляли значително по малко дивеч от колкото хора са отстреляли не ловджиите, докато си играят на война!

дано да оживее, за да види как е от другата страна, пък пак да ходи после на лов

те са толкова прости, че няма да се учудя ако пак тръгне на лов, с едно отстреляно око дори...

И двамата сте ЕЛЕМЕНТАРНИ, защото пишете за нещо от което нямате понятие!! За да стане това> стрелял е със съчми явно/ има поне 2 поражения/, това е станало на по-малко от 80-100м, което е пълна некадърност... Не са спазили основното правило в лова> :" Не стрелял по неясно ВИДИМА ЦЕЛ" !!!

Екстра ! Само трябваше да са повече изпозастрелялли се дебилни комплексари :)))

нека види какво е,когато си от другата страна

веднага си представям садист, на който му прави удоволствие да гледа как раненото животно се гърчи.

не си далеч от истината

Мъж се приготвя за лов. Жена му го пита: - По какво ще стреляте днес? - По елени... - Добре, внимавайте да не се избиете!

Дали са били почерпени? Все пак трябва контрол за употреба на алкохол .Отделен е въпроса че няма животни в природата ни. Така че е необходимо да се мисли и за това.

Някой се е маскирал като ловец ли...или...и то все по тези краища...Сандански а..?

Държава на бавноразвиващи се.

така му се пада, тръгнал е да убива и си е намерил майстора

Много трябва да се внимава и без да сте 100% сигурни че виждате по какво стреляте не използвайте пушките.

Нека усети на гърба си дали й е хубаво на а сърничката когато я прострелят в гърдите. Сега заслужава вместо да го карат в болницата да пуснат след него свирепи ловджийски кучета и пияни ловци. Ако го хванат - да му резнат гръкляна , както той прави с простреляните животинки.