”Мистър България” в ареста, събирал пари от проститутки за Хамстера

Носителят на титлите "Мистър България" за 2003 г. и "Модел с най-красива физика в света" през 2005 г. Мирослав Йончев е единият от двамата задържани с Антон Петров-Хамстера, съобщиха от прокуратурата. По данни на МВР Йончев е събирал пари, заработени от проституция и ги е предавал на Хамстера.

Обратно в новината

Коментари - ”Мистър България” в ареста, събирал пари от проститутки за Хамстера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проституирането на вашите деца е основата на паразитното съществуване на много бивши хора - от постовите милиционери до онедзи в Народното събрание, дето не са обелили и дума, а само гласуват нарежданията на Асфалт Паша. Проституцията е основната икономическа дейност на една деградирала държава. Това е същността на ивършената контрареволюция на десницата ни, съставена от углавни елементи и пуснати от затворите скотове. Да се опише развера на националната катастрофа е невъзможно. В такива случаи в нормалните държави властта се взема принудително от армията, но в България първото нещо, което сториха десните, беше, да ликвидират армията и да я направят два пъти по-малка от полицията. Сега ще гледате как вашите дъщери, вашата надежда и обич, се превръщат в платена стока - месо за перверзници. Това е резултата от вашето равнодушие и овцедушие, от подкрепата ви за едно идиотски ГЕРБ, което ви излъга жестоко.

Е те тоа мистър българия само да ни го пратат за един ден и ша го праим мисис българиа веднага

И после моделите не били на повикване хахахах :))

Боклуци, до един.

в панделата ще оценят най добрата физика хахаха

Всяко чудо за три дни. Да сте чули забогатял от проституция,наркотици да е осъден? Те имат много пари и затова са невинни...Е, олекват им малко джобовете,ама ще наваксат.

Образували досъдебно през 2010 година а събират "доказателства"по него през 2012 година. Не са ли първо доказателствата пред обвинението и досъдебното производство???Кой крив кой прав ще се види, но "активността"преди доклада е очевидна..Търся открадналия милион, а забравят за изчезналите момчета......явно защото те са "прашинка" за доказване "ефективността" на полицията..

Тоя грозен олигофрен да го пратят у затвора

Първо: Затвора ще му се размине! Второ: Да не мислите, че те лежат в затвора заедно с циганите? Трето: Ако някой си мисли последното, значи е луд :D

rosen

а сега кои обира плячката???

Какво стана...всичко що е известно , ако не е криминално проявено ...граничи с криминално проявените...