Промяна в заповедта: Зелен сертификат ще се изисква от всички над 18 г.

Здравният министър обясни, че тази точка е била променена след брифинга вчера, на който той обяви новите мерки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта на ваксинирането нали е да имаш антитела? Змачи няма значение имаш/нямаш антитела. Важното е да си боцнат?

Това си е чисто убийство, може ли да кажеш че естествените Анти-Тела дето са уникални и който ги има са по силни и от 1000 ваксини, не стават за Паспорт, това е грубо и съм сигурен че ваксините причиняват зло, щом толкова напъват, ок ако не съм го карал Ковид и нямам анти-тела няма да пиша и 1 дума. но Е грубо спрямо хората.

Нещастник ! При 20 процента ваксинирани ти иска Зелен сертификат.А преди това беше едва ли не Антиваксър.Долу Кацаров !

И никой дсумичка не споменава з а часните сергии за здраве нямат нито едно легло за ковид и нямат лекуван с ковид да не ми отблъсква клиентите а от миналата година за ковиад с аполучили милиони що мълчите стотици часници и няколко дестки държавни лечебници...

Хора ,всички на бунт,трябва да излизаме на улицата иначе ще ни смачкат мършите ваксолюбци.

Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Дираджийте безцеремонно нарушават свободата на словото,трият или манипулират оценките за коментарите на плюс и минус. Защо ли?

Вече един път писах коментар по този въпрос! Сега ще посоча малко статистика, за да разберат някои гумени глави в България, че "глупавите британци" не са толкова глупави и се ваксинират масово! И резултатът е в ПЪТИ ПО-МАЛКО СМЪРТ! Само статистика : За последните 28 дни в Британия са заболели 1 049 356 души, в България - 63 817. Заболелите са 16 (шестнадесет) ПЪТИ повече!!! Починалите с Ковид 19 в Британия са 3 472 човека, а в България - 2 388!!! Починалите в Британия са САМО 1.45 пъти повече! Или ако приемем, че ние в България бяхме толкова "глупави" и се бяхме ваксинирали като британците, респективно с Ковид 19 смъртните случаи щяха да бъдат САМО 211 (двеста и единадесет) човека! Тоест минимум 2 000 (две хиляди) човешки живота щяха да бъдат спасени за тези 28 дни!

За какво си даваш труда? Българинът през вековете многократно е доказал, че е прост, сервилен и страхлив, ама за сметка на това злобен и завистлив. Ще пореват по форумите, после като видят, че без сертификат няма кръчмичка и почивчица на Банско, ще се юрнат да се ваксинират. Пък и келепирецът от безаплатната ваксина, иначе трябва да си плаща за процедурата за тестовете. Ето вече сайтът за сертифициране на ваксинираните блокира от претоварване. Тъй че Ганю си врещи и се бие в гърдите как му нарушавали правата, ама вече тичка да се ваксинира като му нарушиха спокойствието.

И ти скоро ще започнеш да врещиш ,като се прояви истинския ефект от тази експериментална помия.Само почакай още малко глупако.

Eто го, Ганю вряка по форумите, заплашва, голям е ербап, ама само като е скрит по форумите. Утре ще изтичка послушно за ваксинация, че как иначе ще ходи на кръчмица, на Банско. Виж, като му обясняват като човек защо е необходимо, тогава Ганю вика "ти ли ще ми кажеш на мене бе! Булгар, булгаар!"

Прост си приятелю...няма да разберете че тия хора (ЗА България говоря, по света нямам идея как е, не съм там!) Измират повече от стреса и страха който им се вменява, както и от грешните лечения и от усложнения на други много по тежки здравословни проблеми които имат от преди кХобит дииитнайсе. Достатъчно примери имам- и лични и чужди за моите твърдения!!! Отделно силно се лъже със статистика, заболели, ваксинирани и т.н. Плюс че и ваксинираните са в пъти по-опасни защото си мислят че като са ваксинирани и всичко ще е ток, но много от тях се заразяват и разнасят зарзата свободни, някои дори без да знаят...а после само на неваксинираните се търси сметка, биват обвинявани и им се отнемат конституционните и човешките права! и им се налага едва ли не насила нещо за което ти искат да поемеш сам отговорност ако те отровят,съсипат ти здравето или те убият!!! Единственото за което ще се съглася е че българина наистина е прост и нагъл и съм сигурен и аз че заради кръчмички,почивчици и молчета ще хукне доста народ да се ваксинира!!!

То в България за целият период са направени толкова теста, колкото Англия за 28 дена. Броят на тестовете много променя процентите който Вие цитирате.

Ей лайнер наври си десет ваксини в гъза и изчезни, май ка ти да е ба промит мозък

Друже, виж статистиката в Израел сравнена с миналогодишната по това време. Виж също в сайта на СЗО каква е статистиката по регииони за миналата седмица, като ти препоръчвам внимателно да прочетеш какво се случва в Европа и Африка, както и да провериш какъв е процентът на ваксинираните в двете зони. Не правя никакви изводи, нито заемам позиция в поста си, нито квалифицирам кой е умен и кой глупав и т.н. просто насочвам вниманитео към официалната статистика, заключенията оставям на тебе.

Офизиалната статистика е много изкривена и целенасочена.

ОХ,КОРОНА ОХ,КОРОНА-КАК ДОБРЕ СИ МИ ДОШЛА...ИМАМ ТРИ ПАЛАТА,ТРИ КОЛИ,СМЕТКИ В БАНКИ,СИЛИКОНКИ,ЯДЕНЕ И ПЕСНИ ДО ЗОРИ!!! ВИРУС МЕН МЕ КОРОНЯСА(ДА ЖИВЕЯ КАТО ШЕЙХ),ДРУГИ БОЛЕСТИ ДА НЯМА-КОРОНА ВИРУСА ДА ЖИВЕЙ!!!

"По-важната стъпка е хората да се имунизират - това е европейската мярка и поведение" - една дума не се обели за здравето на хората! Изпълняват се евроГейски указания, които пък са обвързани със световната фарма - мафия и СЗО! Големия въпрос е - какво следва, защото е ясно, че това е началото!

А преболедувалите, диагностицирани с антигенен тест, карантинирани и отчетени от РЗИ, защо не могат да си извадят сертификат, бе, кретен казарски?

"Зеленият сертификат" е краят на мутрата Радев и хунтата! След 6 месеца хаос и бездействие, изведнъж решиха да отменят основните права на българите. Мерките са социален геноцид! #ОставкаКацаров #ОставкаРадев #ОставкаХунтата

Гербопитеците нещо сте се объркали. Боко каза, че бил готов да подаде ръка на всяка партия, която прокарва ваксините. Значи даже гербо-депесарският вожд подкрепя Радев и служебното правителство, хи хи хи!

Аххх има избор или се тестваш нон стоп или ваксинираш… Това не е избор а изнидване и трябва да бъде посрещнато със съпротива.

Днес в Гардиън са написали, че заболеваемостта и смъртността във Великобритания бележат рекорди и са се изравнили с тези от март. Здравните власти настояват за пълно въвеждане (връщане) на най-строгите ограничителни мерки. Това се случва при почти 68% от населението с пълен ваксинационен цикъл и около 74% само с първа инжекция. А у нас, непрекъснатото напомняне на "европейските практики" когато става въпрос да ни накарат да правим нещо, да плащаме нещо или да се откажем от нещо е доста дразнещо. Защото винаги ги изкарват на преден план, когато от хората се иска нещо, но и винаги я забрат, когато трябва да се даде на хората нещо по европейските стандарти.

Явно четеш стар брой на гардиън. Няма ли да кажеш колко починали има във Великобритания днес?

Schilo

"....Хората с антитела не влизат в категорията за зелен сертификат, защото това не е направено по света, в Европа, защото това не е сигурен метод, поясни заместник здравният министър...." Впечатлен съм. Тоя, въобще завършил ли е медицина? Кое не е сигурния метод?

А ваксините не водят ли до формиране на антитела? И от кога ваксиналните антитела са по-добри от антитела следствие на преболедуване?

Schilo

А, де? Този въпрос го задавам от камара време, ама отговор няма. Я му виж отговора на зам.министъра!!!!! Нещо медицинско в него да има?

те пишат умрели от ковид и такива паднали от високо антителата са показател който не могат да оборят хора с антитела в болници няма има с ваксинки

Много е смешно да гледаш как хората дето превъзнасяха Кацаров до преди да стане министър и продължават да повтарят приказките му против мерки ваксини, сега дружно го плюят и използват дори собствените му думи срещу него. Каква стана тя? Кацаров иконата на противниците на ваксините, иска да въведе задължително ваксиниране. Чорбанов, другата икона -иска държавата да му даде пари за ваксина срещу ковид. Радев, противника на ваксини и мерки се прави на ни чул ни видял. А това е неговото правителство. Някой по-умен би се замислил, след като тия дето толкова ги хвалехте изведнъж се оказаха пълни измамници, нали пък цялата пропаганда против ваксините не беше за политически цели? Някой по-умен би погледнал броя на ваксинираните в целия свят и пак би се замислил. Някой по-умен би погледнал броя на починалите в държавите с 70 80% ваксинирано население и пак би се замислил. Но не изключително умните българи. Най-вече тия дето живеят във Фейсбук и по различните форуми. Затова, понеже всички вие сте най-умните, ще имаме зеле сертификат при 20% ваксинирани, повечето от които вече са извън България. А пък фашистите европейци ще имат зелен сертификат при 80% ваксинирани. Да ви е честито!

Ти явно не си от умните обаче...

Затова за мен ограничения няма никъде в Европа. И затова получавам поне десет пъти по-голяма заплата от твоята. Пък ти продължавай да се биеш в гърдите и да викаш Булгар Булгар.

"Хората с антитела не влизат в категорията за зелен сертификат". Т.е. отричат естествения имунитет и 200 000г еволюция. Само ваксинирането ще ни спаси. Още ли си мислите, че е заради вируса и искат да ви спасят?

Ама не и според антиваксър Кацаров:))) В другите държави влизат.

Идеята им е ясна. България има най ниските ваксинациони нива в ЕС и сега имат да изпълняват квота и нарочно въвеждат това за да вдигнат броя ваксинирани. Сега много хора ще се панират и ваксинират защото няма да могат да идат на чалготека в събота.

Честито, загубихте изборите! Кацаров работи ЯКО за ГЕРБ!

ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ РАДЕВ И ДР СТОЙЧО.

"Хората с антитела не влизат в категорията за зелен сертификат, защото това не е направено по света, в Европа, защото това не е сигурен метод" А ваксинирането без имунна реакция е сигурен метод. Какво доживях...

Докато не започнем да ги бесим ....няма да ни оставят на мира ! Майната и на Европа...какви практики имали там ...и на Америка също !!! Тези гледат да се слагат на глобалистите и въобще не им пука за народа !!! Казвам ви ....докато не грабнем сопите и кой каквото може ,така ще е и по-лошо ще става ! Само от нас зависи !

Целия свят са тъпаците само вие сте умниците. Интересно защо тъпаците имат по един-два смъртни случая срещу нашите 100? Интересно защо тъпаците от Европа не въведоха зелен сертификат преди да имат 80% ваксинирани. Пък тука умниците дето такива като вас ги превъзнасяха миналата година въвеждат зелен сертификат при 20% ваксинирани. Нещо ми се струва че бъркате кои са тъпаците и кои са умниците. Но пък повечето като вас не са свикнали да мислят.

Те ако бяха свикнали да мислят, нямаше да са в това положение. Всички професори, нямат два лева в джоба, гробищата напълниха, реват че не могат да си платят сметките за ток, а иначе на теория всичко знаят.

То затова сме такава икономическа сила и богатa държава и събораме капачки да се купи нещо, защото хората дето виреят тука са с много акъл. А клошарите от Европа и САЩ нищо не разбират те са идиоти. :D

Тъй става като преписваш чужди заповеди, а не ползваш ни главата си, ни четеш законите в собствената си държава.

Срока на Ваксините на Файзер изтекоха в края на Септември.Сега предлагат от тях,но с удължен срок.Само,че джипитата са против да ваксинират с тях.В един момент или трябва да се купят нови ваксини или ще има недостиг на ваксини.Да каже Кацаров тия ваксини няма ли първо да ги бракуват пък тогава да праща хората на ваксинация.

До 18 г. мюже да носиш вируса в мола. Браво.

Ми няма да им стъпя на тия места. Ха да видиме кой ще издържи пръв! Преболедувал съм преди година, минах през британския и делтата без да се заразя повторно. За мен ваксинацията е безмислена - просто ще изхабя една доза без ползи, но с вероятни странични ефекти. Обаче някакъв тъп чиновник в ЕС е решил че имунитета ми важи 6 месеца и сега съм в сивата зона - без ваксина, без сертификат, но с имунитиет. Това е жив фашизъм. Кога и къде ще има протести? P.S. Дришльовците под 18г. ще ходят на чалготеки без ограничения, в училище не слагат маски (щото една дребна дама учителка няма как да се справи с 17-18 годишни бабанки по 1.80 и ходещи на фитнес). Същите тия си менкат вируса помежду си и после хоп - семейството заразено. МИНИСТЪРА много внимателно трябва да обсъди мерки в тази посока, не да ограничава здрави хора с изграден имунитет...

Да и аз съм същия случай. Аз бях болна март миналата година с много лека почти никаква симптоматика. След това бях контактна няколко пъти и то пряк семеен контакт с болен и нищо. сега отново съм контактна с болен от ковид колега, мина една седмица и пак нищо

имали сте късмет да изкарате леко, пожелавам го на всеки, много ми се иска да е така ... но за жалост това не е так!. не ми трябват бонуси за първа линия, не ми трябват надбавки, предпочитам просто ковид да го нямаше ... обаче го има! няма как някой да ви разкаже, за да разберете действително за какво става въпрос. трябва сами да го видите, за да го разберете. запишете се доброволец в най-близката болница за 2-3 дни. вижте за какво наистина става въпрос. вижте хора лежащи седмици на легло и борещи се за глътка въздух. вижте близките, които изнасят поредния умрял. после елате да продължим този разговор!

Чиновника в ЕС е решил да се изпонадупчи цялото население на планетата! Независимо дали трябва или НЕ...А с каква цел е - това е друг въпрос....

Напълно неадекватна и лаишка заповед. Дано след десет промени, заприлича на управленско решение. Нищо, че е след дъжд, качулка. Но от некомпетентно и некадърно правителство, друго не може да се очаква.

Според Конституцията никой няма право да ми ограничава правата със заповеди докато аз съм български гражданин, плащам данъци и осигуровки!

Проблема е ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ --- Германия е 90 % ваксинирана , говори се ве4е за отпадане на всички ограничения от 25.11.2021 а пълна ликвидация на заразата към Февруари догодина. Иначе си имам се сертификат и го показвам като сядам на кафе , просто то вече е навик.

Така ли, че моите роднини са в Германия и да ти кажа друго говорят!

Акциите на гумичките скочиха главоломно, след като дира се съдра да трие и коригира коментари

A цензура докога?

Да се махат.Като се почне от президента та цялото му правителство.

Лафът с антителата строши тъпомера.

Крадливите ни политици не са взели комисионни те за ваксините и подлагат народа на експеримет

Ще ни трябва ли зелен сертификат.?

До края на деня още 2 пъти ще сменят заповедта. Тия малоумници не знаят какво правят

Гербопитеци, какво врещите? Нали лично вождът ви ви каза да ходите да се ваксинирате, като се ваксинира в компанията на бияча на граждани Младенов? И вчера каза как щял да подава ръка на всяка партия, която е за ваксинацията? Значи Боко като ви е казал, хем трябва вече да сте ваксинирали, хем Боко очевидно подкрепя тези мерки, хи хи хи!

А ти къде си в схемата, палячо?

Защо питаш, гербо-депесарче?

за да блеснеш още повече с остроумие, чукундур

То като има гербо-депесари наоколо, не е много сложно. Партията на самопризналия се за прост вожд, с ПКПтата и Ръбълите все пак.

Е добре де, ваксините не правят ли точно това? Създават антитела срещу вируса. Значи и ваксините не са сигурен метод, както видяхме всъщност.

Може да не последва реакция от организма и след ваксина да си останете без антитела. Недоумявам какво му е несигурното ако вече си имате.

Цитат: "всеки има право на избор" Какъв избор. Вие ги принуждавате насилствено. Минавам покрай такъв център за ваксинация и там обикновенно няма никой или по един човек. Днес е тъпкано. Разчитате на страха и робското мислене, хората да се подчинят. Потъпквате свободата и демокрацията - избора на народа да не се ваксинира. Цитат: "по-важната стъпка е хората да се имунизират" Ваксинираните какво общо имат с имунизацията, като ефективността за вчера е около 21% (15+% на примерно 19% ваксинирани) по вашите данни. Цитат: "Хората с антитела не влизат в категорията за зелен сертификат" Абе нали целта бе да се имунизират? Защо важи за реално имунизираните с антитела? Е за някакви антитела се броело от 5 се водело да имаш. Силните ваксини докарвали 2000. А роднина 7 месеца след минаването му имаше 3600-3700. Ама те да дават път на ваксинираните като Кунчев, дето сега имал ковида по негови думи. Нищо, заповедите са незаконни. Може да атакувате решение номер 325 на министерски съвет от 14 май 2020г., когато няма заседание на министерски съвет. Направено е ден по-рано, преди да е влезнал в сила закона и лъжат във всяка заповед и се основават на нещо незаконно - приетата незаконно "извънредна епидемична обстановка". Трябва референдум, за забрана на всички ограничения по критерии за ваксинация. Дори ваксинираните трябва да гласуват за това. За да пазят свободата. Както преди са викали, свобода или смърт. А сега разчитат на подчинение. На разни като талибаните за обрязване и носене на бурки. Добре че в България има закон за бурките (закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето). В член 2 се забранява да си криеш лицето на обществени места. В член 4 се описват начини на криене на лицето, сред които е маска. Е има в член 3 изключения по здравословни причини. Може да се изтъкне фобия на управлаващите, от рода на мизофобия, гермофобия, бацилофобия, бактериофобия. Фобия в прево от гръцки е страх.

Бизнесите да ги дадат на съд, както и да сезират Конституционния чрез Омбудсманът и Президентът.

""Хората с антитела не влизат в категорията за зелен сертификат, защото това не е направено по света, в Европа, защото това не е сигурен метод, поясни заместник здравният министър."" А какъв по сигурен метод от това? Защото когато човек е ваксиниран ,няма 100% гарацния че ще има антитеала. Само че не се правят тестове на ваксинираните дали имат антитела... и това ако не е паратокс.

В Австрия наличие на антитела дава сертификат с валидност 3 месеца...

Само едно не разбрах. Кой по-точно избра това нелегетимно правителство, което си позволява фашистки похвати и ги налага като закон? За да нолижите подобна дискриминация, първо трябва да обявите извънредно положение.

Бойко Борисов

От всичко е под контрол до жълта звезда? Такъв гняв имам към вас, продажници Дано ви стигне всичко, което ви пожелавам

Да се направят пунктове за ваксинация в учиищата и директорите да ,,поканват'' учителите да се ваксинират като по този начин малко от тях ще откажат и ще се предотврати възможността да си купуват сертификати...

Тази заповед дори студент по право може да я свали в административен съд, защото мерките не са съобразени с целите, а се вземат единствено с цел да упражняват тормоз над неваксинираните. Ако целяха спиране на заразата, тестовете щяха да са за всички и за ваксинирани и за неваксинирани, защото ваксината не предпазва от заразяване, а само от тежко боледуване. Аз лично съм се ваксинирал, но съм го направил заради себе си и уважавам избора на всеки, който е решил да се пробва със вируса. Между другото излизат все повече данни, които навеждат на извода, че преболедуването ще доведе до ранно развитие на деменция след години. Опичайте си акъла докато го имате и се ваксинирайте въпреки, че искате да направите на пък на малоумните мерки на управляващите, защото после късните усложнения са за вас.

Това дето си написал е добре,но КОЙ ти дава гаранция,че тези "ваксини" няма да имат чудовищни странични ефекти след години?

А случаите на оптикомиелит след ваксиниране? Тях взехте ли ги предвид или да си докарамме автоимунна болест от страх че може би някой ден ще развием деменция? Лично аз за пръв път чувам за такъв извод и считам, че е необоснован предвид факта, че още не е ясно какво ще изкараш в дългосрочен план от кутията на Пандора при ваксинация.

значи пред заведенията със сертификати и тестове пред входа .а пък на иборите като отидем да гласуваме .....хич няма опашки и народ (с извинение "гъз до гъз")

Добре де, като е толкова отворен министърът, защо не направи следното: Да издейства официално разрешително за употреба от Бълг агенция по лекарствата за наличните ваксини; да инициира законови промени, в законите, в които това е нужно и да направи ваксинацията задължителна за всички лица, ама задължителна със закон? Нали ваксините са много безвредни и ефективни, нали са приложени над 3 милиарда дози, нали това онова.... Защо не се направят задължителни, защо не се премахнат документите, които се подписват при ваксинация, защо? защо? защо?

Защото ще падне рейтинга на президенстващото нищо и пак, ще трябва да търси некадърници за служебен кабинет.

Кой спазва заповедта за вечерния час? И с тази ще стане така!

От начало беше ваксиниране на лица над 12 г, и това беше правилно. Сега промениха възрастта на 18 + години, което НЕ е правилно. Министъра каза, че до 18г били деца. Хайде, де! Кажи на един 16-18 г пишлегар, че е дете, и да видиш какво ще ти чуят ушите. Отделно, че някой на тая възраст, вече , имат по 1-2 деца. Точно младежите на тази възраст, 16,17,18 годишните, пълнят кръчмите.

Пробвай детето ти дали може да изтегли парите от детския си влог БЕЗ СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ преди навършени 18 години.

Тъпа стара мома си, нали

Аз пък видях по телевизията как обясняваха кой зелен сертификат колко важи. На ваксинираните важал толкова, за тези с антитела толкова, тези с противопоказания еди-какво-си. Естествено не говоря за България нали се сещате. Та почвам да се чудя тоя министър а въобще освен да уволнява и да говори глупости друго може ли?

Какво протестирате? Хората ви казват, че има безплатни тестове на входа на кръчмата. Влизате и си поръчвате 2 теста и 2 ракии. Носят първо тестовете; aко са отрицателни - ви nосят и ракията. Ако са полоzителни, ви ''увиат'' ракията за в къщи...:))))

Ако е положителен 14 дена си затворник, както и на всички контактни с огромна глоба, ако излезеш, ако влезеш в болница може да те последва съдбата на над 20 хиляди от около 22 хиляди починали, които не са излезли от там.

Недей да ползваш въобще лекарски услуги. Бъди инат умирай си в къщи. Това за болниците е поредната простотия на ограничени хора.

Съгласен. Ама си искам здравните обратно.

Значи при “официално” преболедувалите теста за антитела е сигурен метод, но при “неофициално” преболедувалите, не е. Тия усещат ли се колко им е пробита логиката?