Коментари - Промяна в протокола заради проблема на Меркел, слуша химна седнала (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая сигурно я облъчват!

... ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ НАЦИСТКА СВИНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Меркел няма да се оттегли по никакъв начин прекалено удобна е за някои кръгове които си прокарват политиката чрез нея в Германия и Европа , такъв късмет се пада веднъж на няколко десетки години , бабата ще я крепят колкото се може и Дойче Веле ще ни баламосва че не е пила достатъчно вода и била стресирана. Все пак тя се доказа като изряден бивш комсомолец и чинно си изпълнява поставените и задачи.

Да си болен не е страмно, но когато болестта пречи на работата ти, особно когато работата ти е да си на кормилото на "двигателят на Европа"...ми би трябвало да са оттеглиш!

Нали не се опитват да ни убедят, че един канцлер ще бъде оставен дехидратиран преди важни срещи! Е, чак толкова тъпи не сме!

Защо не се оттегли достойно поради здравословни причини ? В Германия няма ли подходящи, образовани хора, за да заемат нейната държавна длъжност ?

Щом лекарите омаловажават случилото се, значи има нещо сериозно.

И с кръстосани крака.

ако главата е началото на изречението (и е малка буква), то краката са препинателният знак в края му! :-)) меркел не се дава, но дава всяка девойка да я замести в изнасилванията...

между другото, накарайте джендърите от дойче веле да поцъкат малко по светофарите на гугъл капча! може пък и да им дойде интелект в главите... :-)))

P.s. ке, обаче тук нямах предвид изкуствен интелект, защото те си го имат! пишат-каквото друг им каже! ето това веч е изкуствен интелект.. :-)))

значи пак си я караме по комуняшката песен... спете спокойно, деца! комунизмът се завърна! проблемът Не е в протокола, а в неспазващия го. точно така е и със законите! да, другарки и другари, неолиберал - джендъри! няма как да сте други, след като баща ви е все един и същ! :-)))

Рузвелт е бил напълно парализиран последните 25 години от живота си, изкарал два мандата, бил избран и за трети, но починал и не встъпил в длъжност. Така че не е до комунизма, а до властолюбието.

така ли? а радан и костов как са по тия показатели?

Изкарал е три мандата, встъпил е в четвъртия и умира на 12 април 1944 г.

Димек въвеждът незачитане на традииците пак . Химна се слуша праФ, и се показва уважение. Ако й е писнао да слуша немския химн, да си фърле еврейската кипа и да си оди.

Аз и знам болеста , хората са казали - Като сере трепере, като се обърне го обере..

В една доста голяма германска компания с акционерно дружество и в България е практика, на шефския пост лицето като навърши 60 години да предава властта на по-млад. Ние се подсмихване и се бъзикаме, ама воденето на държава не е никак по-малко от такава фирма и явно с тая статия намекват, че проблема не търпи отлагане.

Преди години се смеехме на съветскита геронтограция - най-младите бяха на 70 години. А сега в САЩ няма кондидат за президент по-млад от 70 год. А за болната Меркел не мога да си обясня как германците я търпят, това е унижение за нацията. Е няма ли поне 50-годишни хора за политика?

Както са търпели Хитлер, дори за нея говореха като за фюрер на Четвъртия райх, т. е. ЕС.

При Хитлер не са имали избор - или за него, или в концлагера. Сега обаче е друго.... мърморят, че с нея е лошо, но няма по-добра алетернатива. Жалко за тях и за Европа.

фюрер на Четвъртия Райх, имайки се предвид кой е баща й. В Гугъл и Ютуб има достатъчно материали по темата. Който търси, намира - формулата на познанието.

жалко, няма да доживее да види как любимата и либерална демокрация рухва като кула от карти

децата спинкаха спокойно и послушно, и ето! комунизЪма се завърна, деца... дори както го гледам не и мръднал и една стъпка напред... което опровергава напълно теорията за развитието. теорията за деградацията обаче е доказанана напълно. :-)))

Сега слушат химна седнали, някой ден ще са легнали и вече няма да могат да слушат химна.

Тъпата ни шкембеста горила да вземе пример И на него му пука за България, колкото на Меркел за Германия

Трябва да има пенсионна възраст и за ръководители и политици.

Мож да е настинала и да е дигнала температура. Да я разтрият с първак, две чаши греано вино с црън пипер, да се замота с ресначо и кат се припоти два пъти, утре е коч.

Болестта на Паркинсон не е нещо ново и необяснимо, така си мисля де, пък и е време за смяна на идеите за исляминизацията на ЕС...

и последния миризлив джихадист,няма да миряса.Обещала е да скапе ЕС и ще си удържи на думата,пък ако ще и да се насере пред знамето.

Юнкер не може да се държи на краката си, щото не може да изкара ден без да пие, Меркел трепери като стои,... Шефът на ЕНП, онзи френски селянин не може да се сдържи да не опипва бедрата (на Данчето Фандъкова) на публично място. Лидер на ПЕС-пеете пък е корумпираният лалугер и професионален безработен СтаниШеф,... Да живее ТОЗИ ЕС, с такива като и зад тези!

Тази е по-ценна и незаменима от другаря Леонид Брежнев. Не вярвах, че за втори път ще преживея да имам за лидери хора със старческа деменция.

Да, ама ако й пуснат химна на рашън, даже ще стане и ще козирува!

Ще започне и да се изпуска

от двата "чучура" !

А гърне няма ли да и носят, защото Цола Драгойчева беше с гърне в парлаМента.

Следваща промяна в протокола- слуша легнала! Не става така- химна се уважава прав! А тя да си взима тояжката и на почивка в Сънито, че я закъсахме там нещо!

е пак добре ,че не го слуша легнала

добре де ама къде да легне в ковчег ли

Следващият път на легло и системи ли ще слуша химна?

ДА НАПРАВИ ОЩЕ НЕЩО, ЗА КАКВОТО И СТИГНАТ СИЛИ ПРОТИВ СТРАНАТА СИ !!

Ажел Меркел има пробеми с простатата

А датчанката дори крак връз крак кръстосала, все едно е на бар...

ПОЛЕГНАЛА Е ТУДОРА НЕ Е СЛУШАЛА ХИМН ? В ЗАХЛАС, ТА МЛАД ЮНАК СЕ Е ВЪЗПОЛЗВАЛ ;)

Пратете баба Ангела в някой старчески дом, за да не се мъчи горката!

Ми5 да провери за Новичок.

А що не слуша химна и легнала.Тази бабичка ще надмине и комунистическите лидери,които само смъртта ги разделяше със властта.

Че тази излезна по голям монарх от много Царе и Царизи......

Като са жени, мислят, че всичко им е позволено.

Да не я мислим г-жа Меркел.....Живот и здраве и решения изпълнени с про-европейска мъдрост,та да има и ние какво да ядем.

Направо да й подготвят някоя двойничка като на Садам, че ако се гътне докато е канцлер да няма сътресения.

Дано не слуша химна легнала

но какво пречи нито акъл нито образоване

Като е болна да се лекува, ще въведат слушането на химна седнали заради болните от Паркинсон властолюбци.

нека се изкефят малко руските тролове, да изпуснат парата, днес е траурен ден за тях - Каракачанката подписва зза самолетите договора! Слагайте си на аватарите жалейки, нещастници!

А така, но да започваш с главна буква особено след като слагаш препинателен знак на края това не го знаеш.

на североизток,другарю!

Вече е време да се оттегли. Размъти вода на цяла европа, навсякъде се меси. Има нещо като Паркинсон. Разбира се ще крие това за да изкара цялия срок.

Германската канцлерка Ангела Меркел и датската премиерка Мете Фредериксен изслушаха днес националните химни на двете страни седнали, предадоха световните агенции. А ако се наложи може и легнали. Най-добре е Меркел да излезе в пемсия и да ходи да се лекува,а не да се излага.

Добре бе Петров ама не виждаш ли че няма кой да я замести, то няма кой да оглави Европейската комисия какво остава за хората.

Е, тя ще е "добре" и когато слуша химна на поляна, полегнала на легло и в кома. Няма ядове. Тая е безгласна буква, просто кукла и тъй като изпълнява абсолютно всичко, което й се заповяда, ще я държат до последно.

Еми нормално, прецака цяла европа и това и е малко. Ама германците си я търпят. И си мислите, че ние сме зле. Дори Бойко не е толкова лош, колкото си мислите, виж тия около него...

бойко е една кукла на конци. Най-добрия проект на ДС.

Там е работата, че Борисов слуша точно нея, отчита ѝ се редовно, сам го каза, защото ГЕРБ е неин проект, трябвал ѝ полицай.

Не трябваше да пиеш тоя чай от Кремлин...

Не е редно това. Като не е добре,се знае кой я замества и как се процедира...