Още един с 4 промила катастрофира на градска улица

Пиян шофьор с рекордните за Казанлък 3.92 промила алкохол в кръвта предизвика катастрофа в града, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Още един с 4 промила катастрофира на градска улица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Тоя е бил на кило, канче и бурканче... Поне на кило е бил...

Не мога да разбера защо тези хора не са в затвора. Съседът катастрофира в градинката пред блока. Дойде полиция - 2.7 промила. Взеха му книжката и толкова. Сега си кара без книжка. Звъняхме на КАТ и като им обяснихме, че отново го виждаме да кара пиян без книжка ни отговориха, че няма какво да направят и не ходят по адреси да издирват хора. Думи нямам.

...да шофираш пиян, да натискаш газта до дупка, ексшън и саморазправи по улиците - сигурно вече е диагноза за бг-обществото.

никой не ги затваря тия юнаци и си пият и трепят наред- държава няма, никой на налага закона... дайте един в затвора да го видим, само един...

Как е възможно толкова хубава земя да да се обитава от това племе дегенерати.. Кой ще поправи тази абсурдна грешка на историята?

интерсно как този - грък ли е, турчин ли е- ни плюе постоянно и инсинуира, че трябва някой да ни изтреби, а ние му слагаме плюсове! май наистина сме дегенерати...

Единственото решение на проблема с автопрестъпленията независимо какви са, е от 10 до 20г. затвор. При смъртен случай доживотен затвор. Всичко останало са празни приказки.Глобите и пробациите не стряскат никой.

БРЦК

Глупости. Проблема НЕ Е ,че са малки наказанията. ПРОБЛЕМА Е ,че не се налагат. Ако се знае ,че 95% ще бъдеш санкциониран когато правиш нарушение - гарантирам ти ,че няма да го правиш. Дори и наказанието да е минимално. А тук е точно обратното - наказанията са високи , ама никой не ги налага в 99.9% от случаите!

Причината да се случва всичко това е, че на онези в Парламента изобщо не им пука какво става по пътищата. Защото от тях зависи да се криминализира управлението на автомобил след употреба на алкохол и присъдата да е ЕФЕКТИВЕН ЗАТВОР. Така или ще се замислят дали да карат или ако не мислят - ще бъдат в затвора и пътищата ни ще са с една идея по-безопасни.

То и в момента е криминализирано над 1.2 промила...

все пише, че руснаците са пияници, ама българите с тези домашно приготвени ракии, с навика "вечер салатка-ракийка" отдавна са битови алкохолици

Даа така е и аз познавам много на които алкохола им е приоритет, едва ли не стока от първа необходимост . Как ви звучи това 75 годишен , прекарал инсулт, които сам не може да си обуе чорапите се качва на колата и отива на 70 км. да си купи мастика и мента, че са по-евтини, ама за лекарства иска пари от децата си???

При тези закони и този съд така ще бъде. Защо това не става в САЩ.

Всъщност става, но в затънтения юг и можеш да се отървеш, ако шерифа ти е чичо например. Имах такива познати като бях там. Но да им дадеш 20-тарка и да си ходиш няма как да стане.

Тоя ще да е от "братята". Не се споменава име. Само от наШте ша да е!

vasil

Голяма част от мургавите ни съграждани не му мислят много-много. Голяма част от по-светлите-също.

Айде за ГИНЕС!!! айде утре с 5...

Поставяне на рекоди !!??

вече пишем за къде е рекордно нивото на пиене! Щото за България си имаме вече национално ниво, което е все по недостижимо за регионите й!