Промениха сроковете за валидност на зелените сертификати

Това стана с нова заповед на здравния министър Стойчо Кацаров

Обратно в новината

Коментари - Промениха сроковете за валидност на зелените сертификати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баце на кой ни остави братиньо..., вземай властта , че тия ще ни уморат с приказки, декрети и ваксини

Са страшните последици от ваксината.Два дни наболява мястото на убождането.Ваксиирайте се защото после в болницата ще ви бодат много повече

Месеца от втората игла има антитела.Така беше и с цялото ни семейство. Сложихме трета доза.Сега имаме 10 12 пъти повече тела от нужното. Една година сертификат е предизборна заповед

А знаете ли колко е нужното? Моля, да отговорите, че и аз си следя антителата, ама не знам добре ли е зле ли е и не мога да преценя.

всеки сам си преценя:)

значи след третата доза - 10 до 12 пъти повече антитела. Ами тури си и 4-та доза и с новите антитела ще дочакаш и зелената сделка...

Аз имам зелен сертификат а вие си лайте и се чудете какъв пиниз да измислите да отидете някъде.Гласувате 15 години за отявлен психопат а иначе големи медицински експерти се извъдихте.

О, я ни светни откъде го купи? И колко струва?

Ваксинираните със зелени сертификати разнасят вируса навсякъде.

Аз изпитвам ужас като чуя че някое говедо са го наболи наскоро...при нас в работата един идиот си би бустерна и 5 души веднага ни порази като с картечница с тоя лабораторен боклук....самия инжектиран не може да с върне на работа даже след 14 дена ужасяващи мъки от тая отрова....не знам дали ще върне койти да е...

Много си зле! Не коментирай, че се показваш като пълен малоумник!

Е хем след бустерна инжекция на работа без проблеми хем 14 дена на ужасяващи мъки без да се знае кога ще се върне на работа?! А сигурен ли си че въобще е бил ваксиниран? Като ще пишете небивалици поне гледайте да са логични!

Споделям мнението на "Абсолютно"!

Но не получаваш фашистки сертификат за преболедувал!? Тогава кво мерите с тия антигени тестове ваши, бе идиоти...вие се олигофрени

На ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ-ГЛАСУВАЙТЕ САМО ЗА ПАРТИИ И КАНДИДАТИ,КАТЕГОРИЧНО ПОЕЛИ АНГАЖИМЕНТ ЗА: ОТМЯНА НА ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ! ЗАСЕГА Е ЕДНА(ЕДИН),ИМАТ ВРЕМЕ И ДРУГИ ДА СЕ-ОПРЕДЕЛЯТ!!! ВЪПРОСЪТ Е-ФУНДАМЕНТАЛЕН....ДРУГОТО СЛЕД ТОВА!!! ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ.....НАПРАВЕТЕ СИ-РЕТРОСПЕКЦИЯ НА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ!!!!!!!!!! САМО ДЕЕ СЕДМИЦИ ДА НЕ ПРЕТОВАРИМ-БОЛНИЦИТЕ!!! САМО ДА ПРЕМИНЕ-N-ТАТА ВЪЛНА!!! САМО ДА ДОЙДЕ ВАКСИНАТА!!! ДА ДОЙДЕ И ДРУГАТА ВАКСИНА!!! САМО ЗА МАЛКО ЩЕ ВИ-СЕРТИФИЦИРАМЕ,МАРКИРАМЕ...АКО ИМ ПОЗВОЛИМ,ЩЕ НАДГРАЖДАТ-БЕЗКРАЙ!!! НЕ ПРОУМЯХТЕ ЛИ,ЧЕ:НЯМАТ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СПРАТ!!! ОГРАБВАТ ВИ И ВИ-ПОРОБВАТ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА: ПАРТИИ,КАНДИДАТИ,ЗАЯВЯВАЩИ-СТОП НА ИЗВРАЩЕНИЯТА,КАТО ПОСЛЕДЕН-ЗАКОНЕН ОПИТ....АКО НЕ СТАНЕ И ТОВА:СОПИ,МОТИКИ,”КАМЪНИ-ДЪРВА”!!!ТРИБУНАЛ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Като искате да живеете в общество,ще спазвате правила.Иначе у катуна! В цял свят се спазват правила,но който не е напускал гората,разбира се незнае,какво е това свят!

Кои правила,БЕ ДЕБИЛ? ТИЯ ПРОМЕНАЩИ СЕ ЕЖЕДНЕВНО С:НАРЕДБИ-ДЕКРЕТИ ЛИ? АЗ СПАЗВАМ -ВСИЧКИ ЗАКОННИ ПРАВИЛА! И СИ ПЛАЩАМ ВСИЧКИ ДАНЪЦИ И ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ,ЗА РАЗЛИКА ОТ БОЛШИНСТВОТО-ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА!!! ДЕБИЛ!

Коя колиба,БЕ ДЕБИЛ! А гора има близо до родният ми дом...ДО ПОГРЕБИТЕ!!! Ти щото си от-КОЛИБИТЕ,СЪС СИГУРНОСТ-НЕ ЗНАЕШ,ПИТАЙ НЯКОЙ!!!

Кога да очакваме:ЛЕЛЯ ГОШКА-САНИТАРКА В ЗДРАВЕ ПУНКТ-ТРЪН,ДА НИ ИЗДАДЕ И ТЯ-“НАРЕДБА-ДЕКРЕТ” В КОЛКО ЧАСА ДА СИ ЛЯГАМЕ? БОЙКОТ НА -АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!

Считано от:04 10 2021г.-ОТМЕНЯМ ИЗВРАЩЕНИЕТО-“СЕРТИФИЦИРАНЕ НА ХОРА”!!! ЧУВСТВАЙТЕ СЕ СВОБОДНИ,БОЙКОТИРАЙТЕ.....АБЕ ОТМЕНЕТЕ СИ ГО!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ЗАДЪЛЖАВА С-ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ-“ДЕКРЕТИ”!!! НЕ МОГАТ ДА ГЛОБЯТ И АРЕСТУВАТ-ПЕТ МИЛИОНА ДУШИ! БОЙКОТ И БУНТ!!! ТРИБУНАЛ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Изтече информация че са планирани 6 бустер инжекции до 2025, общо 8!!!

Не влизат тези чипове да го е.

Мани чипове, кинти много ще текат от 8 дози по няколко милярда.....

ЛУД УМОРА НЯМА!!!!!!!!!!!

Как защитените се страхуват от незащитените и защо? Оставете ме на мира….не искам да съм защитен….на кого преча?

За подтискане на вируса иде реч. Ти не си интересен.

Аз!

Да обяснят на дебила министър да не заразява умишлено децата ученици от 1 до 4 клас. Прокуратурата и Съдът спешно да осъдят министъра с 5години ефективна присъда за предумишлено престъпление срещу Държавата.

По отношение на търсенето на референтни стойности на защитните нива на антителата на преболедувалите, сигурно е че при регистрираните и при нерегистрираните преболедували от ковид, те са еднакви. А за да се убедите в качеството и продължителността на естествения имунитет вече има много проучвания показващи, че преболедувалите изключително рядко боледуват повторно. Най лесно потвърждение може да се направи, като се съберат данни от ковид отделенията в страната(в момента те са над 7000), за това колко от нстоящите им пациентите боледуват повторно. Може да се установи за 24 часа. Или да се зададе въпрос на хорате с позитивни тестове в рамките на един ден дали са били позитивни за ковид и преди. Така съвсем бързо и лесно може да се намери отговор на въпроса, на практика, извън лабораторията, дали естествения имунитет независимо от нивото на антителата в кръвта е достатъчно добър или най-вероятно по-добър от ваксинационния, за който се дава Зелен сертификат.

тъй де, ама тогава какво ще ги правят тия "ваксини"? Противоречи на теорията им!

Това л1а йно, наречено здравен министър, е правено в г1ъз и след това събирано по земята.

Със спринцовка.

Педераси, сър. По-кратко не може да се изрази мнението ми за нефелните напъни на тези, предишните и ... да не се връщаме толкова назад, че ще стигнем до Лили Иванова и динозврите.

Всеки дишащ Софийския въздух да му се издава Зелен сертификат. Това е по смъртоносно от Ковид

Кацаров, мерзавецо подай пставка. Некадърник.

"За онези от вас, които си мислят, че като са приели "чудотворната течност" и вече са свободни: Иглите не свършват до 2, сега започват, за съжаление. " Нещо като данък, нещо като приказка без край?! Не, не съм фен на теориите на конспирациите. Не, не съм антиваксър. Но имам аналитичен ум. И ето какво ме хвърли в размисъл днес: отидох на обяд с колежка в германското Бундесланд Баден Вюртемберг. Седнахме на вън, на масичките на една пекарна от веригата Гюрц. За тези, които не са ги виждали, то е едновременно хлебарница, сладкарница, заведение за хранене, което предлага разкошни сандвичи, салати, меню закуска, меню обяд и т.н. Влиза се по двама. С маска. До тук изненада няма. Но тя предстои… Касовият софтуер е нов. За да приключи покупката и да платиш, касата се нуждае от твоят QR код. При влизане се логваш в приложение, въвеждаш номер на удостоверение за вак сина, или боледуване, или PC R тест, получаваш код, който на касата приключва сметката и можеш да си вземеш покупката. Кога успяха с този софтуер не знам. Но той вече връзва касите и със съответните здравни служби, аналог на нашите РЗИ. До тук нещата все пак имат обяснение. Но тук идва голямото НО. Номерчето на вак сината е валидно 180 дни, а на преболедувалите 80 дни. След този срок трябва да получи човек ново, срещу две иг ли разбира се. Няма опция да си изследваш количеството анти тела и да получиш евентуално удължаване на срока. Вълните следват една друга… работи ли се по лекарство щом се разработват такива софтуери? И ще бъдат ли вак сините безплатни за винаги? Имам някакъв гаден вкус в устата и предчувствие… Безплатните тестове в Германия от октомври спират да са безплатни. А вак сините от кога? Дано страховете ми да са напразни, защото в противен случай ще има нова класова структура на обществото. И това би дошло в едно много близко бъдеще." Копирано от гупа - Българи живеещи в Германия.

А бе смени държавата или магазина. Стига си се филмирал. Излез от матрицата.

Като гласуваме за ВЪЗРАЖДАНЕ, ще си осигурим спокойно бъдеще без такива изродщини.

УБИЙСТВЕН ПРАВЕН АНАЛИЗ НА ЗАПОВЕДТА НА КАЦАРОВ! ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪВЕДЕН САМО СЪС ЗАКОН, А НЕ СЕ РЕШАВА ОТ ЛИЦЕ, КОЕТО И ДА Е ТО!

Къде е Ангел Кунчев? Защо го няма да ни рекламира ваксини? Защо го криете? Носят се едни слухове, истина ли са?

Щото е лекар на годината и е ваксиниран.

Е той беше лепнал вируса на 12 октомври след ваксинация. Верно, че от тогава ни кост ни вест. Тряа го търсим с бюлетина на Интерпол и Европол.

Ако ваксините бяха истински щяха да премахнат маските за ваксинираните.

Не могат да ги премахнат, защото дори ваксинирани, макар и по - малко, хората могат да заразяват.

но няма кой да го чуе! Може би не искат.

Няма да обиждате Румен Радев и Стойчо Кацаров. Не се ваксинират защото са дали своята доза на чакащите. Няма да се ваксинират докато има нуждаещи се хора от ваксини. Само Румен Радев и Стойчо Кацаров ще извадят България от блатото. Но трябва да ваксинирате и децата си . Или правителството ще ги отнеме . За ваше добро се ваксинирайте.

Що бре, гербераст те е срам да обявиш от кои си? Заради народната погнуса от вожда ви или просто от глупост?

Удължили сертификата...ОК. Отварям сайта, свалям си го, и пак е 6 месеца... Кое и къде са удължили, не разбрах.

Ще бъде удължен само за тия дето устискат 6 месеца. Все пак ваксината е експериментална и няма гаранция, че всички ще доживеят тия 6 месеца.

Миналата година без ваксинирани имаше няколко пъти по-малко починали. Сега ваксинираните пълнят Ковид отделенията . Това е защото ваксините не защитават срещу Делта и Делта плюс. Тъй като ваксините бяха произведени месеци преди появата на Делта и Делта плюс.

Ваксините вече са били патентовани още през 2019!!

Грешите, това са фалшиво ваксинирани. Българският дебил се чуди как да прекара системата и влиза с двата крака в трапа.

ИСТИНАТА Е, ЧЕ КОВИДЪТ НАИСТИНА УБИВА До момента той успя да убие грипа, рака, сърдечните заболявания, уби логичното мислене и здравия разум. Уби икономиката, средната работеща класа и милиони работни места. Уби човешките взаимоотношения, любовта и състраданието!

не може да се каже!

Признавам, , това са много професионални решения, в съответствие с най-добрите световни практики.

A усещам аз , че манджите ще се развалят, ще свалим килограми и след 20г ще ядем 20 годишни развалени продукти.

Преливане от пусто в празно. А иначе болните стават все повече и повече и Кацаров окончателно и безвъзвратно изтърва управлението на кризата. За съжаление, от тава произтичат само негативи - много висока смъртност, болниците в невъзможност да работят, защото не достигат екипи, кислород, легла за интензивно лечение. И сигурно пак ГЕРБ ще им е виновен.

Виновните е ясно кои са - всички тия, дето не искат да се ваксинират и се въргалят в болниците. Кацаров откога приканваше хората и им обясняваше какво се очаква да стане, ама тогава заведенията по морето се пръскаха по шевовете и всички бяха безсмъртни.

Арабски историк:Българите са като исполини, десет от нашите не могат да се справят с един БЪЛГАРИН.

Защо са тия сертификати, като Ковид не е вирусно заболяване? Няма смисъл да носите маски и да си правите тестове. Ако се спре пръскането с нано - частици smart dust, Ковид инфекцията ще изчезне, защото това не е инфекция, а нано - токсикоза. Симптомите на нано - токсикозата включват висока температура, двустранна бронхопневмония, загуба на обоняние и вкус и т.н.

Кой точно теб нещастнико ще те пръска ? Колко малоумни трябва да сте да си мислите , че сте толкова важни , че на някого да му пука за вас и да хаби химикали както вие твърдите.

Основният признак за нанотоксикоза е че заразеният започва бясно да пише по форуми.

Има видеа показващи протекли контейнери качени на 5G кулите!!

"Решението е взето от експерти, " Баси в целия свят никой не смее да каже, че е експерт по вируса, а у нашенско вече имаме цяла група. Сега всички други страни ще дойдат да се учат от нас. Няма ли да се появи партия 'гьонсурат' та всикчи да се влеят в нея и много партийността ще изчезне завинаги поне в България. Гьонсурати от всички български партии обединявайте се !

Обещани са им много парички, но само ако правят народа на маймуни.

Аз предлагам да им бием по една, две, три и повече кожени игли на факсолицемерите и да си стегаме държавата като изнетем всички продажни тюфлеци извън границата на Майка България....

Българинът е тъпо животно. Ако ваксините бяха недостъпни, например да са адски скъпи, или пък да са малко и да се нуждаеш от връзки, за да си сложиш, сега 90% щяха да се хвалят из форумите, че са се "уредили". Лека нощ.

Чудя се дали ваксинираните не ги инжектират с нещо, което да ги зомбира и да плещят глупост, след глупост. Вече започвам да си мисля, че тези ги ваксинират с някакви субстанции, от които оглупяват и спират да мислят въобще.

то ти си пример за титан на мисълта остави

Мисля, че гадовете от Американо-английския хъб пак ще ни натресат Борисов или пак някакъв такъв зелен натегач. Затова най-хитро е да изкупим магазините до 18ти, щото после няма да ни пускат и там. Кроят ни капата, че сме много инатливи с ваксинирането.

По принуда националист!

По добре пусни бюлетина "Никой от предложените"!

В момента най голяма вина за разпространението на вируса имат ваксинираните,които са оставени чрез здравните сертификати да сеят заразата влизайки навсякъде,дори при тежкоболните хора,което е кощунство!

а дали това не е целта - под претекст, че ни спасявт от болестта да карат хората да я разнасят

дирници за това че се възмутих че на мен ми се отлагат квалификационни курсове заради пандемията ,а педерасите си провеждат сбирки и нито полиция нито РЗИ ги закача ме блокирахте.Но бог гледа дано вашите деца имат американски ценности синовете ви да доведат зетове а дъщерите ви снахи уф прост народ.

Просто да напомня, че по действащия регламент в ЕС - Срокът на зелените сертификати е 30.06.2022г.

((В момента експерти обсъждат при каква референтна стойност ще се признават резултатите от тестове за вирус неутрализиращи антитела, допълни д-р Златанов. "В рамките, може би на седмицата, не съм сигурен дали ще имаме решение, но търсим отправна точка, като праг, метод, ниво, което ще даде гаранция, и се надявам специалистите в тази област да ни подпомогнат, за да вземем едно решение, което да сме сигурни, че към момента е правилно."/// Баламосват ни като последните малоумници. Протакат и се молят да крадат по-дълго, кеф ти тестове, кеф ти псевдо-ваксини, помощи за нашите фирми и така на татък.

Да изготвят вид погасителен план за еаксинките, защото ще има теимунизация на всеки 6 мрсеца. Те обаче ще важат за тези, които сте очаква да получат безсмъртие от другаря гейтс и сие.

Слуги на Изродите зад Океана. Ще горите във АДА,но преди това ще си берете последствията тук. Смърт през Обесване.

Чак сега ще се допитват до специалистите за референтни стойности на антитела??? Това сигурно е от загриженост за хората. И то защото има 80% неваксинирани и има избори. В държавите където е обратното съотношение изобщо не се вълнуват от това. Едните правят пачки, другите затягат контрола и полека-лека си добавят права, а стадото пасе доволно. Също такива загрижени за здравето и чистотата (на расата) са гледали като на@кани в Нюрнберг, но това е били в един друг живот, все едно не е било.

Луна - президент!

ЗНАЧИ,ИСКАМ ВСИЧКИ КАНДИДАТ ПОЛИТИЦИ И ДЕПУТАТИ ДА СА СЪС ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ...ВСИЧКИ ПОИМЕННО ДА ПРЕДСТАВЯТ ДОКУМЕНТА ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!,А РЗИ ДА ГО ПРОВЕРИ ДАЛИ Е ВАЛИДЕН.

НЕ САМО ТОВА, ТЕ СА С КУПЕНИ СЕРТИФИКАТИ. ДОПЪЛВАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТИ, АЗ ЛИЧНО, А СИГУРНО ЩЕ ИМА И ДРУГИ ДОБРОВОЛЦИ, С КОИТО ДА СЛОЖИМ ЛИЧНО ВАКСИНИ, НА ТЯХ, НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ И НА СЛУГИТЕ ИМ ............ САМО ТАКА ЩЕ Е СИГУРНО ЧЕ СЕРТИФИКАТИТЕ ИМ СА ВАЛИДИРАНИ!

Допреди време бях държавен служител и си траех. Щеш-не щеш, траеш. Сега, спокойно мога да ви кажа, ебете си путката майчина, ама рЕзко!

поредното доказателство какви редки селяни сме! и не е смешно!

Толкова прост и държавен служител?? Бравос! Няма нищо случайно!

Предишната заповед имаше 6 страници, днешната заповед - 8 страници. Това вече е един малък, макар и временен закон... Показателен факт, че в тая държава на почит е нищоправенето и те така...

И преди ВСВ всички до последно, до вратите на пещите на концлагерите са си мислели – "Не е възможно, нищо лошо не сме направили, нали изпълняваме всичко, което искат, нали сме послушни, те не може да са чак толкова лоши" и т.н. И въпреки това немислимото се е случило. Направено е малко по малко – отнемане на имущество, отнемаме на средства за препитание, изолиране в гета, макар с възможност да излизат, след това са забранили и излизането... Разделяли са хората на комунисти, на членове на профсъюзи, на евреи... И когато са действали поотделно, никой от останалите не се е намесвал. Всеки друг си е казвал: Да, наистина, не е правилно да дискриминират евреите, но ние не сме такива, и ще си мълчим. От днешна гледна точка е лесно да вярваме, че е можело този геноцид да се размине. Но съвременните събития ме карат да мисля, че нищо не се променило. Слагането на маски запушва гласа на хората. Локдаунът води до изолация и липса на протестиращи. Медиите заглушават всичко различно. И щом си позволиха да блокират един американски президент, без значение от оценката за него, значи Фейсбук, Туитър и подобните им имат огромна власт над света. Как да си обясним техните сайтове за проверка на факти? Нима са се докоснали до божественото и само и единствено те знаят Единствената Истина? Във връзка с днешната ситуация след Нюрнбергския процес е приет и едноименният кодекс. Причината е никога да не се повторят медицинските експерименти и ваксинации, провеждани от нацистите и SS. Днешните "световни" лидери обаче имат амнезия.

Да мълчиш!

Които ти е сложил минуси, да му го сложат в устата, на жена му, на целта му рода...

ОСТАВКА... Да се махат от Парламента и от Президетството всички СОфийски педдерази, дъртофелници с МАСКИ... Румен Радев имаше 6 месеца чрез СЛужебното Правителство да МАХНАТ арабските МАСКИ, които искаше да носим Боклук Борисов... Явно НЕ иска или НЕ Може да оправи проблемите с КИТАЙСКИЯ вирус- Коронавирус. А би трябвало да ИЗГНОЯТ всякакви китайци, ПУСНАТ в България от Боклук Борисов, които ни ЗАРАЗЯВАТ с корона- вируси и искат да ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на Българите и да ЗВЗЕМАТ България... Заради мошениците- Министри и Президент, българите са БОЛНИ и стоят ГЛАДНИ и БЕЗ работа. ОСТАВКА !!! А Слави Трифонов от ИТН включил в Лситите за депутати в Пловдивсака Област, някакъв Турски Шпионин- Трафикант на башибозуци- Танер Кадир Тюркоглу... Явно БСП, ГЕРБ, ИТН, Борисов, Радев Слави Трифонов, НЯМА да свършат НИЩО и НЯМА да оправят проблемите с КИТАЙСКИЯ корона-вирус. Трябват ни министри и Президент, които да ИЗГОНЯТ арабите и китайците ида МАХНАТ маските и всякакви сертификати за българи.

Хора ваксинираните се.Аз съм спортист здрав но скоро загубих способността си да усещам вкус и мирис след кратко боледуване.Може това да остане така завинаги.Имам чувството че здравите хора са бомбандирани като с химическо оръжие наречено вирус