Пак протести пред парламента, отново неуспешни совалки вътре

Продължават протестите пред НС за съдебната реформа. Вътре текат нови преговори за консенсус. Радан Кънев обаче допусна, че осемпартиен парламент не е възможен.

Обратно в новината

Коментари - Пак протести пред парламента, отново неуспешни совалки вътре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СКАПАН ДИР-Е,да ти таковам таковата защото отново МЕ ЦЕНЗУРИРА,но аз ще го възпроизведа.Кои са купени,кои не-ВСЕ ЕДНО,защото ВСИЧКИ ТЕ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ С МНОГО МАЛКАТА РАЗЛИКА,че "мрежовите" /те вече също станаха партия/ са по- издокарани, и са на терен,крещят,могат да говорятят /дори звучат истински и убедително за не разпознаващите ги/ ЗАЩОТО ТЕ играят за много повече пари.Верно е,че голяма част от българите съумяха да я ошашавят и да я омотаят в червените си прогнили мрежи,но все още има не малко нормално мислещи и правилно преценяващи И ТЕ МОГАТ ДА ОТДЕЛЯТ ИСТИНАТА ОТ ЛЪЖАТА.Та много малката разлика между двете сбирщини пред НС е,че за разлика от лъснатите,по-скъпо платените-ТЯХНАТА КОНТРА СА ПЪЛНА СКРЪБ.Толкова мисловна и речова оскъдност трудно би могло да бъде видяна едновременно на едно и също място и по едно и също време.Тази шепа олигофренична сган,която не може да се оцени Е ТАКОВА НЕВИЖДАНО ЗРЕЛИЩЕ.Жалко е,че дори като такива те не могат да се оценят и се продават за жълти стотинки или дозичка.По този повод техните другари/мрежоваците/ дори ТРЯБВА ДА ИМ ДОПЛАТЯТ ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ ТЕ И УЖ КОНТРАТА РАБОТЯТ ЗА ЕДНА ЦЕЛ-СРИВАНЕТО НА БОРИСОВ И ГЕРБ.ОТНОВО ЩЕ ИМАТ ПОВОД ДА БЪДАТ СИЛНО.Точно тази си цел ЩЕ Я ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН И ЩЕ СИ ОСТАНАТ САМО С МИЖАВИЯ "КЯР".

България е в Ченген от много време.

5 олигофрена правят протест, я по 1 мотика и на полето да видят как се изкарва насъщния.

Време е някой хората да престанат да стоят "разкрачени" и да си "одят" на село За желаещите има "Дни на отворените врати в НС" и ще могат пак да го разгледат

...неуспешни с(о)валки......

кога медиите ще са обективни и отразяват и мнението на Атака. Те вече са важни за хората и видяха че единствени изпълняват желанията им и се трудят живота ни да стане по -нормален както преди.Това се случва вече в Русия и затова демократите така реват, защото немогат да продължават да унищожават човечеството за собствена сексуална облага и нагласа.

Медиите са едни от първите завладени в България, пропагандата е важна част във всяко общество. Повечето медии са пряка собственост на САЩ, останалите са на новия елит и подчинени на юдеомасоните. Който не слуша не получава реклама и фалира или продава. Там промяна не очаквайте, единствено което можете да направите е да не ги гледате, ползват тежки психологически методи за влияние върху съзнанието, прозореца на Овертон, невролингвистично програмиране по много теми, от избори, хомосексуализъм, образование, политика, религия, морал, семейство. В момента наши медии са само ТВ7 и АЛФА ТВ.

youtube. com/watch?v=v2MTZ6CsSKg

"Фундаментално" , от мен ...) ................ Някога , преди 1989 гоидина а и след това , да СТАНЕШ ЧЕНГЕ - следовател или прокурор- беше МРЪСНА работа - за нормалните граждани - и за тези с юридическо образование ..Като се знаеше- историята на тези 45 години ... И ТОВА , тази нагласа на нормалните граждани - ПОЗВОЛИ в системата - и преди , и сега - да НАВЛЯЗАТ мутанти, червени , потомсвени, нискоинтелектуални човеци - за да имат ВЛАСТ !!, жителство, пари, и т.н.. По този начин системата и до ДНЕС - е пълна с негодници - мнозинство са .. И всички виждаме ДНЕС - този резултат: мафия, корупция, алчност , продажност - просто ЛИПСВАТ свестни хора в системата !!! Или са малцинство , доколкото ги има ..... КОЙ искаше да става ЧЕНГЕ или прокурор ??? Този прост , фундаментален ФАКТ- ни води и ни доведе ДНЕС- до тази негодна , система , до това - негодници, меко казано - да са начело на Съдебната соистема !! Но ТАЗИ система , ДПС и БКП/бсп -искат ТЕЗИ ХОРА да останат по местата си - ..ТЕ ИМ вършат работа... За това е и големият вой - срещу НЕтрадиционните юристи - Радан, Христо и някои други ...)) BIG AL

ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

Тея протестиращи ще изкупят в края на протеста Ласт минет офертите за китен и Ахтопол. Само да направят по 4-5 надника и са готови за морето.

тИя, тИя,тИИИИИИя, а не тЕЕЕЕя!!!!!

Благодаря видях и Китен съм написал с малка буква.

Само вие наричате това ''протест''. Всички медии вече тиражират новината че това са платени за по 20лв. тролове! Има и снимки !

платени са от план Б, на тях им раздават тениски с лого. Това струва пари .

си гласуват партийните субсидии.... там имат пълен консенсус,никой никого не обижда и не му вика крадец.

Субсидии, топли местенца, туй-унуй. Последната далавера в обраното ни отечество си остана партийната, фокусирана в НС и общиснките съвети.

1 ГОДИНА РЕФОРМИ- РЕЗУЛТАТ КРЪГЛА НУЛА! ВИЕ СТЕ НА ГЕВРЕКА ДУПКАТА!

Една година натискане на парцалите, раздаване на пари и кадруване. Какво се промени сега? Ами идат избори.... После по старо му.

Интересно къде беше тази платена паплач когато се гласуваше 16 милиардния дълг.Или и те си търсят топли местнеца в изпълнителната власт.

Хубав въпрос. А и защо като стане дума за узаконяване на властта и обсебване на едни пари всички депутати припирят да подкрепят? А сега нямали били разбирателство. те за най-важното - ресурсите се разбрали, пък го играят скарани. Смях.

Когато се гласуваха 16 млрд нов дълг ние прзнувахме в Син Сити От ГЕРБ почерпиха.

Има огромна разлика между кредитна линия и нов дъкг..но не е за прости атакисти :)) Никой не е направил 16 милиарда нов дъл, набиите си го в кратуните, мурзилки :))

"България с най-голям процентен скок на държавния дълг". БВП да се е увеличило? А доходите? Нямам предвид твоите, след като се взели парче от властта, де.

ДрОгарите се интересуват от келепира,тях обтягането на отношенията с Русия изобщо не ги ползва,съответно и съдът им трудно ще издава присъди в бъдеще срещу "руски сепаратисти",които например не искат да плащат 500 лева сметки за ток поради договорчетата на Костов и ББ за Марици-те или пък /о,ужас!/ протестират срещу натовски "съюзнически" войски. Такива "руски сепаратисти",излезли на митинг, ще бъдат бързо вразумявани от новата форма на "независим български съд". Марсито ще сочи по списък: този,този,този! Всеки,който откаже да скача на руснаците- в затвора,нали така,Марси? Протестъри,давайте,че събитията бързат-изоставате с плана!

Хора, вие ненормални ли сте да очаквате някой да се самовкара в затвора, или да се самообеси, защото е престъпник и крадец? Тези тулупи в НС каквото и да направят , то ще е неработещо, защото поне половината от тях са за затвора.. ЗАПОМНЕТЕ: ТОВА СА ХОРА ЗА ЗАТВОРА, А НЕ ПРДСТАВИТЕЛИ НА НАРОДА! Между другото, струва ми се че при дно сериозно правораздаване юе се отвори работа и за мен.

НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ НАРОДА, ДИРА! СЪД.РЕФ. СЕ ПРАВИ ОТ ФАЩ.

Кой се страхува от избори, ВНС, референдуми? Няма да е някой демократ май?

"Страхува се" този, който е загрижен за държавата! С избори "до дупка" нищо добро не се постига. Всеки следващи избори няма да осигурят необходимото мнозинство за промяна на Конституцията, така, че реформата ще се отлага до безкрайност във времето. Който иска реформа, да не мята домати по парламента, да не иска оставки, а да призове към здрав разум.

Що не се страхувахте от избори до дупка преди година? 1 година си е предостатъчен гратисен период. Следва равносметка. А шубето от избори е голям страх.

от съдебната реформа щял да се види след.....10 години.Това стана ясно от разговора в бтв на Хекимян с Кънев тия дни.Не помня точно кой ден беше щото той почти всеки ден е там.

След десет години, я камилата, я камиларя! Тогава пак ще ни кажат: Битият бит, еб...ният еб...н! И ще е много хубаво ако нещата не са станали още по-зле.

Откога чакам червените крадци и американските лабораторни плъхове да се хванат най-накрая за гушите. Това е сигнал,че последното действие преди войната е на път да започне.Краят на статуквото е близо,щом американските еничари взимат и "независимия ни съд".

И кои са сега истинските протестиращи,и кой са платените???

Всички са платени.

Не вярвам да има и един нормален човек, който като я прочете тая новина и да не му се доповръща. Всичката паплач и сган - в и около парламента трябва да е по затворите или да се разстреля за по-сигурно. Кога тия пиявици ще оставят намира райската градина България? Докога ще я смучат, докога ще ни омерзяват? Боже, помогни.

Не трябва да викаме Бог да ни помогне ,а срещу тази сган трябва всички ние да се хванем за сопите и да ги натириме до един там където им е мястото.

Ето това, което се случва е задкулисието, политическата корупция и висша престъпност. Нима за всеки не е ясно, че съдебна реформа е крайно наложителна и, че правосъдие в България няма. Но са прави протестиращите - нима очаквате много от тези избрали Пеевски за шеф на ДАНС, другари на перача на пари Бисеров, когото укриват и протакват да бъде съден, Червеняков, който е записан да урежда хотел за дъщеря си, Цовен, чиито тъст събира пари незаконно за достъп до Силистар. Тези хора са за затвор и няма как да реализират реформа, която ще ги изпрати там.

Проблемът е, че тези протестиращи са от Платената мрежа. И не търсят някакви справедливости в правосъдната система. Те искат контрол над правосъдието. За това кряскат пред парламента. А това искат техните кукловоди от американското посолство.

По-лошо от сегашната липса на правосъдие не може да е - после, ако обвиненията в неизвършени грехове са правилни нищо не пречи да се правят промени. Но така повече не трябва да продължава и сегашното положение е нетърпимо. Крадат се фирми, имоти, ДДС, източват банки и фондове, рекет, корупция, убийства, престъпно бездействие и небрежност - виновни няма!

Spirit

Като гледам тоя червен толуп с вратовръзката на снимката си мисля, че най-неадекватна от всички обаче ми изглежда позицията на другаря Миков. Защото през последните години върховете на съдебната власт бяха изцяло овладяни от хора на ДПС и то за сметка на червените съдебни кадри. Висшият съдебен съвет е изцяло доминиран от кадри на ДПС. Хора на БСП като Ситнилски и Пенгезов, които са "легенди" в съдебната власт бяха отстреляни показно именно по поръчка на Пеевски. То вярно, че гравитиращата около БСП и ДПС олигария има общи корени в старата комунистическо-кадесарска номенклатура, но все пак всяка от тях преследва собственика политика и интересите им често се сблъскват. Например в момента на червения капиталист Банев точно чрез съдебни процудури в стила казуса "Белведере" се опитват да изземат собствеността на курорта "Русалка" хора около Митко Каратиста, който е свързан с олигархически кръгове около ДПС и ГЕРБ. Така че да ми казваш, че видите ли съдебната реформа не бил най-важният проблем на държавата си е много тъпа червена опорна точка. Така, че Мишата Миков изпусна идеален шанс да си направи политически дивидент преди местните избори пред собствения си електорат, който е беден като църковна мишка. Това не означава разбира се, че редовите комунисти не са олигофрени- бедни са, много от тях честни по своему, но все пак олигофрени, щом въпреки всичките й провали продължават да поддържат тази банкрутирала партия.

А кого да подкрепят? Дали този, който казва, че пенсионерите му изяли фонда?

Абе ти се огледай още малко и ще видиш, че освен оня червен тулуп има и много други, сини, гербави, реформаторски и прочие тулупи. И те по никакъв начин не отстъпват на комунистическите тулупи.

Протеста е организиран от евро-гейците !!! 100% го знаем - както и всичко колеги от партията , знаем и за чепитрейлс и за манипулирането - на нас зад операта всички разузнавания ни дават отчет !!! Разбира се нашия протест План Б е напълно спонтанен с млади и интелигенти хора знаещи за какво са на улицата..... Ония двайсе лева които раздаваме - не знам за тях !

контрапротеста очевидно е организиран от дебилите на атака / анадолски русофили/

Те също така са и мишоци,че не са ви пробили продажните тикви досега.

освен лукуми , в тая "държава" май друго не остана , а не ....има и бостани от тикви !

Да се внушава : "1. Борисов и Местан са комбина 2. Борисов е комбина с Мая Манолова"!"!

Де го прочете туй?

сиреч бостан с череши

Поредните снабдители с локуми, белким някой им се върже и нещеш ли - хоп и те на хранилката...

Протестърите,натискайте смело! Вземете съда от "другарите" и го дайте на Марси,марси-анчета мили;-).

Стари лица(виновни и отговорни за ситуацията) решаването на проблемите е невъзможно. Най-лошото е, че те знаят това и грабят, като за последно, а българския Батман седи и гледа спокойно.

Да се внушава : " Всички са маскари"!

кажи кой не е..

Не,бе-ГЕРБ и протестърите са сълзи на сърна.

България има само 11 избрани депутати от Атака и те работят и представляват и защитават интересите на гражданите другите са слуги и изчадия на новата конска и циганска демокрация на която се вижда съвсем скоро безславния край.

Анадолска формация с руско управление! Егати и защитата на българските граждани и техните интереси!

Подчинявай се на еврогейските директиви и веднага взимай кофата и се изхождай, че има нужда от много изпражнения за новата линия на Брюксел за възобновяеми енергийни източници.Доган вече си е купил 10 000 говеда и тенденцията е до 2050 година много да серем групово с цел унищожение на Путин и плана му за развиване на нормални индивиди и общества.

По-друго си е, а и по-родолюбиво, с центове от Америка и ШороШ, да унищожаваш България, територията и мат'риала...!!!

Сега отивам пред парламента да пордувам локуми. Локууумм, сладък локуууумммм. който разбира тук се спираааааа Така или за друго, протестиращите не стават!

АНАТЕМА!!!... АНАТЕМА!!!... АНАТЕМА!!!...

КОЙ иска реформа? Едва ли този, който предлага избори до дупка и пречи на търсенето на консенсус. Т. нар. преход роди една нова порода - професионалния протестър, който оказва се, получава пари, за да служи на нечии интереси, които едва ли са националните.На някои хора все не им харесва съставът на НС. Сега пускат мухата за коалиция "бостан". Професионалните протестъри добре знаят, че по демократичен път никога няма да стигнат до желаното от тях парламентарно мнозинство. Единственият им шанс е да пречат на другите, които имат достатъчно електорална подкрепа, да ги шантажират и по този начин да се промъкнат във властта. С протести държава не се гради, а само се руши. Впрочем защо президентът не вземе отношение по въпроса? За Крим може да се изказва, а за национални приоритети - не. Да вземе да озапти собствените си творения.

А най-малко иска този, който се страхува от избори. Защо се страхува? Дали не е защото е подменил вота и не знае как скоро да излезе от ситуацията с нулевата подкрепа, която има в обществото?

Това за подмяната на вота е поредната опорна точка на същите тези, които все са недоволни. Кой казва, че всички, които са гласували за ГЕРБ, са имали предвид непременно никакво сътрудничество с ДПС? Може пък някои точно за това да са гласували за ГЕРБ.

Вчера минах през центъра за пореден път... Толкова ми харесва софийският център(особено градинката "Иван Вазов"). Разходката там в прохладна лятна нощ е божествен дар... Случайно за времето от 20-30 минутки, наминаха 3 или 4 бабички, здрави, прави, да ми поискат някой лев или пък да ми вземат бутилката от бира. Не се сдържах и в единия от случаите попитах едната жена "Защо го правите? Не ми изглеждате мръсна или невежа, или неспособна", а тя ми отговори с изморени очи впити в мен на въпроса с въпрос "Ние българите единни ли сме? Виж ромите, тях никой не ги пипа...", посочвайки ми пример с градския транспорт и билетчетата. Приятна работа.

КККК е КуКу!

Ако на идиотите Пожарникаринът и Цветанов с Пеевси са им по-симпатични от Сорос, халал да са ви патриотичните политически изроди.

Стандартен уличен натиск, упражняван от соросовите НПО. Стандартни технологии по цветните революции. Която в момента използва Риформаторският блок. Значи Сорос иска да влия е не само в българските правителства, но и се намесва в българската правосъдна система. Може би по-добре е да има предсрочни парламентарни избори. След тях Риформаторите имат съвсем малки шансове да влязат в следващия парламент. И ще останат да си крещят извън парламента.

По-голяма глупост би била за гинес

Нещо искаше да кажеш ли? Един от начините за дискредитиране на Истината, това е да кажеш, че е глупост.

Те винаги си крещят - независимо дали са във или извън парламента. Дори и да са управляващи, може пак да крещят. Нали някой трябва да хвърля домати и яйца и да "мрази безплатно".

Яде се!

Препоръка: В заглавието вместо РАЗТЯГАНЕ НА ЛОКУМ, можеше да се използва и: "Екстензия на захарозо-амилозния гел"

Да се внушава : " Има коалиция Бостан"! Тролчета изроди мои, тези гугутки от ДЕОС сами ни се набиват! Припомних си добрите стари времена когато всичкото политик се фърляше да помага да баламосваме балъците като ги съскаме срещу Борисов.

Внушава се, това което не е вярно. Сам си прецени коя е опорната точка.

Ами,глупаци,какво да ги правиш?!Много по-полезно(за тях) ще е да започват да им внушават ''попълване на изборна бюлетина''...Че пак ще стават излагации

Смешници до един!

РБ влязоха случайно в този парламент , но изнудиха БМБ за министерски кресла и сега хвърлят прах в очите на хората с някакви реформи , мобилизираха Престъпна Мрежа която за пари е готова на всичко ! Правителство , парламент да си подават оставката и Чао !

план б прегрупират ли се или децата отидоха на море

ДЕОС ли са се кръстили платените соросоидни предатели? Тъкмо ще ги знаем кои са.

Господа, с домати няма да стане. Трябва нещо по голямокалибрено..... примерно..... пъпеш може би хи хи хи хи

Tова с реформите е някакъв виц ...всичките тези 240 свине са назначени от корпоративни интереси, никога даже не е и ставало дума за някакви смислени реформи.