Поправката ”Наглите” падна”, затворниците без мнение

Народното събрание прие на първо четене промени в Наказателно-процесуалния кодекс. С промените се ускорява процесът на досъдебната фаза.

Обратно в новината

Коментари - Поправката ”Наглите” падна”, затворниците без мнение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои идиот и кои приеха тоя абсурд преди?

its

И какво като "остават без мнение". Пълни глупости. Важното е какво мнение ще има този, който решава.

Гола вода !!! Преценката за предсрочното освобождаване и сега се прави от комисия, а не е по желание на осъдения. По гражданските дела /чл.235, ал.2 от ГПК/ от 2008 г. има срок за обявяване на решението, познайте дали съдиите го спазват, така ще е и по наказателните. За скуката в специализирания съд дори не ми се говори, чудят се как да оправдаят съществуването му, като всяка година им дават по някой текст от НК. Самите "промени" пак са със сбъркана философия, ама това народа кога ли ще го разбере...

Можете ги пусна всичките, но ако въведете Закона на Линч и възстановите най-древното право- на носене на оръжие от всеки. Ще се оправим с престъпността бързо-бързо!

Уви, грешиш. Докато го има видът Хомо Сапиенс, престъпления, агресия и войни ще има.

"корупционни престъпления, по които са привлечени под отговорност представители на висшите етажи на властта." Значи в парламента са се занимавали с фантастика. Небъдни работи.

ТОВА, ЧЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯТ СЪД ПОЕМА КОРУПЦИОННИТЕ ДЕЛА Е ГОЛЯМ НАПРЕДЪК! ОБЯВЯВАНЕ СРОК ОТ СЪДА ЗА ВПИСВАНЕ НА МОТИВИТЕ СЪЩО.

и какво , до сега сами са преценявали!?