Парламентарната комисия не прие промените в Конституцията

Временната парламентарна комисия не прие на първо четене предлаганите от управляващите промените в Конституцията, свързани със съдебната реформа.

Обратно в новината

Коментари - Парламентарната комисия не прие промените в Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С разделянето на ВСС не се изменя формата на държавното управление и обществения строй и затова не е необходимо ВНС. Смятам, че разделянето на ВСС е създаване на бюрокрация, снижаване на контрола над прокурори и съдии и възможност за повече въздействие от полицията върху съда и прокуратурата.

Съдебната система така се е бетонирала, че хиляда доклада от ЕС не могат да я помръднат! Щом и професорът Близнашки премина към ДПС и започна да я брани, няма да стане! Само ИДИЛ може да се справи с нея!

Това въобще не така. Съдебната система все още е зависима от БКП и ДС и трябват персонални промени.

никой коментар не е прав, до тук. пита се, защо повечето "клонят" към велико народно събрание. дали мая манолова, като омбудсман няма да крека пак от медиите на ктб за двойни дъна. майя е свидетелка на ошу! ОООоооо, маяммамахаришнубабакутууллеле! хахахааа

в това време е редно да се включи и петела от стобора в лицето на миндянеца, както и товарищ петър щурм, константинов, но само до толкова "защото са социалисти" (и цяла фамилия от мафиотски компании) и на тях не им пречи никоя диктатура, докато бъдат подкрепяни от мънгизите на бхк. който по принцип е антибългарски. но както и да е.

БСП,ДПС,АБВ и АТАКА са партиите на мутрите и ченгетата от ДС> Тази страна ще заработи, когато окончателно се отървем от мафиотската ДС структура. Познавам 4ма агенти на ДС и всичките притежават активи и финанси в шестцифрени размери. До кога ще сте роби? Време е за промяна!!!

Съгласявайки се с коментара нека само добавя, че от това кои са против излиза, че предложените реформи са правилни !

Прочети биографиите на "елите" на Герб, начиная с Борисов. Ще се изненадаш колко бивши и настоящи комунисти има сред тях! Е, какво искаш - да си отрежат клончето ли

само така когато започнат да се изпалняват законите в БГ-конституцията тогава ще ровите в нея

В съдебната система да не се допускат кадри не верни на КГБ!:)

Разбира се че няма да приемат. Никой не иска промени. Промени ще има когато народа ги измете с камъни и сопи.

Много полиция и политици имаме .Напълно излишни.

Мафията ще продължи да контролира съдилищата ни.

Ало дир-а, на пътя Рус-Бяла отново има катастрофа с убити. Защо не пускате новина, защото Бойко ви забрани, да се съобщава за този участък , нали?

Значи Ченалова може да я шитнат без промяна в Конституцията, а другите не могат!Така ли?

атака-ПУДЕЛИТЕ НА ДУГАН И ПЕЕФСКИ!!!

Винкел , ти ли си?