Проливен дъжд и градушка като лешник удариха Ловеч

Наводнена бе централната градска част и най-натоварения булевард

Обратно в новината

Коментари - Проливен дъжд и градушка като лешник удариха Ловеч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега набедената за кметица да пита фирмата която кърпи дупките пред Лидъл къде е асфалта! И трябва ли да мине отново година да закърпят дупките временно за около месец???

Ловеч умира и околията ,простолюдие до шия

Дреме ми на пагоните на полковник, с които се уволних от министерството на авориште. Нагуших младите ебачи от ДПС с площадки на бившата Гражданска защита.

градушка , а ? вчера до кюстендил вилня торнадо , съжалявам че не го снимах , а градушката на места направи 10 см покритие

А бе не разбрахте ли , че Ловеч е забравено от Бога място, както почти цяла северозападна България. Всяка година има тежка градушка в Ловеч и района! Нищо не се променя. Болницата с дългове с 8 цифри и няма как сами да се справят, пълна мизерия!

ЗАЩО ЛИКВИДИРАХА РАКЕТНИТЕ ПЛОЩАДКИ СРЕЩУ ГРАДУШКИ, ТОЛКО ЛИ СА СКЪПИ ТЕЗИ РАКЕТИ, ИМАМЕ ОРЪЖЕЙНИ ЗАВОДИ, В КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЗВЕЖДАТ ТЕЗИ ПРОТИВОГРАДНИ РАКЕТИ, ИМА И ПЛОЩАДКИ И ОБУЧЕНИ ХОРА, ЗАЩО СЕ ДОПУСКА ДА ВАЛИ ГРАДУШКА, ДА СЕ СЪСИПВА ТРУДА НА ХОРАТА-КЪДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕ, ЗАЩО БЕЗДЕЙСТВАТ-ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е ИЛИ ИМИТАЦИЯ?

Когато се опиташ да произведеш нещо в България, цялата държавна машина се изсипва да ти пречи. Още не са си отишли едните паразити и пристигат следващите. Абсурдно е! Докато вносът на скъпи ракети е чудесна схема - всички печелят.

Защото ние не сме държава. Територията България е колонизирана. И от центъра на империята казват какво ще става тука.

За 1 час да падне 15 литра на кв.метър не е порой. За да е порой, трябва за 5 мин. да се изсипе 9 литра на кв.метър.

Аман от дървени философи. Заради такива сме на това положение. Да разсъждаваш. означава да преценяваш фактите с развития си мозък, а не да цитираш неправилно с недоразвития си мозък.

Какви са тия градушки, които се изливат в градовете. Защо вече не се разпръскват градоносните облаци. Щетите са за милиони левове, а нищо не се предприема. Нарочно ли се стои със скръстени ръце, за да останат хората без нищо. И какви посеви казват, че се пазят,след като от София до морето земите пустеят. За първи път видях градушка в София преди четири години и от тогава - всяка година. Смятах, че градушки в градовете не валят и са изчезнали както Вариолата. За градушките четяхме само в разказите на Йо. Йовков и Елин Пелин и ги смятахме за белег на неразвитите общества. Наводнения, градушки и тем подобни, време е тая кочина да се оправи и хората, които я предизвикват да се разкарат. И никой да не претендира за европеец, докато живеем като в XIX век, а сме 2018 г. Не можеш да спреш прогреса на едно общество и да го върнеш два века назад в развитието му. Плащаме прескъпи данъци на съвременни коли и къщи, а условията, които ни се предоставят са от памтивека. Очаквам и динозаври да ни подгонят с тия темпове на регрес.

Къде видя пустеещите земи, в житните или слънчогледовите ниви? Край Пловдив, Ст Загора или към Бургас има свободна земя?

Там градушка...Като чете такива работи, човек би си помислил, че още сме огромни като Санстефанска България.....Честит празник и поне позвайте ледените парчета за уйскито.

Че и с лед!

Защо герб ликвидира службите за борба с градушките ? По чия заповед? Градушки падат и лятото ,защото има летни бури ..по принцип.

Защото е пълно с ненормални там.

Хора засаждайте широколистни дървета! Те спират пороите, извличат голяма влага, пълнят реките равномерно през годината и дават дивеч. Повече гори повече живот. Горите спират пороите. Нищо друго не може. Спрете изсичането на горите.

Да, ама ще се развали далаверата на "нашите хора" и рахата на тъмнозелените!

дледаите небето. деоинжинери!!!

.org