Коментари - Прокурорският син от Перник и Георги Семерджиев се сбиха в затвора, от МП отричат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз предлагам националния стадион да го преправим на амфитеатър и там да ги пускаме такива индивиди.

Някой вярва ли че прокурорския син и Семерджиев ще се поправят и ще спазват законите занапред?

Сложете ги в една килия да са си заедно.

Да разбира се те горкичките за нищо не са виновни просто са попаднали в лоша среда.

Не се бийте, мили дами. Чукумби ще ядете и двете :)

Много ми е интересно прокурорския син с такова нагло отношение към законите и правилата откъде е получил такова възпитание и редно ли е баща муи хората над него да продължават да "бдят" за реда и законността облечени с власт?

Да не се окаже че в семейната среда такива са възгледите?

ми и двете ще са, или вече са, готини булки. Явно се бият за ред при бай Ставри.

От Министерството на правосъдието обаче отричат да има такъв инцидент.

Изпратете ги в украйна, бахмут. Да си покажат пълноценно таланта! Няма смисъл да ги храним в затвора.

Оправи ми деня тази мила новина. Явно, толкова и могат да се бият тия двамата оръфляка.

Ма що направо не монтирате камери със звук там в заведението, един глас зад кадър да обяснява кой кой е - и те ти Лайф стрийм шоу с рейтинг до небето... :) И затворническа сводка си имаме вече. Отделна рубрика в ДИР-а можете да я направите.

Хляб и вино - винаги работи

мога да помогна със стрийминга

Защо са ги разтървали? Нека ги остяват да се утрепят. Утре ще ги пуснат и пак ще убиват невинни хора.

Тия чадъри трябва да изгорят покрай него ако сме нормална държава! иначе живеем в кочина!!

Що ли не се избият и да спестят малко пари на данъкоплатците...

Дано карцера на затвора наистина е по предназначение, а не хотел за прокурорски синчета!

Сложете ги в един карцер и заварете вратата с оксижен !!!!! Оставете им една дупка,през която веднъж на ден да им давате по комат хляб и канче вода !!! След 6 месеца като ги пуснете ще са тихи,кротки и набожни !!! С такива говеда се действа със средновековни методи !!!

убавци! За пример.

Като следваме твоята логика на радев синчето от къде си е получило подобно отношение към останалите? Щото си спомням кога и за какво го прибраха.

Освен ако през това време единия не е изял другия...

Залагай народе! На кой му дреме ако се убият друг другиго? Ще спестят пари на данъкоплатците.

Ами да. Ка то във филма с Джейсън Стейтъм "Смъртоносна надпревара". Само, че ще soft вариант. Няма да се гонят с коли, а ще се кютечат до смърт.

Направо да ги съберат в една килия, да монтират няколко камери и да направят платен канал! Що пари ще съберат, ще си изплатят вложението за няколко часа.

Дано изгният там и двамата.

Ама няма такова нещо как може да си го помислите. Те са добри дечица от добро семейство, възпитание даже учителката им от първи клас може да го потвърди. Това са просто случайности и нелепо стечение на обстоятелствата.

Скарали са се за това кой е по-голям бабаит. На това умствено ниво - толкова.

този прокурорският син според мен е приключил вече жизнения си път на нормален човек явно е агресивна и неконтролируема личност, баща му няма да може много да го пази (или ще се откаже от него). Прекалено стана явно. Като го пуснат, вероятно още десетки пъти ще го арестуват. Дано само не убие или осакати някого, докато го затворят за по-дълго.

Стига с това « пркурорският син»! Копелето е пълнолетно има си име и ЕГН . Родителите, няма значение какви са не носят отговорност за децата си! Ако се докаже покровителство на бащата- пркурор за простъпките на сина му, тогава милост не трябва да има! Иначе е забавно! Да се избият! Само полза от това!

Чудесен план. Имам само едно допълнение - първите 20 дни само вода. Хляба после. След шестия месец може даим отпуснат и друга храна при условия , че работят нещо тежко - например миньори.

Добра идея е такива побойници да бъдат гладиатори, да се бият пред публика до смърт, както едно време, на последния останал жив да пуснат няколко гладни лъва.

Какви са тия наказателни килии? Карцер се казва. Хем сте го написали по-долу. Да го бяхте поправили и по-горе. Жалко, че са ги разтървали още в началото. Трябваше да поизчакат малко, поне 20-30 минути. Тия и двамата са яки и тъпи. Щяха да оцелеят до половин час без проблем.

има лек за тази тяхна болест! не е скъпо , става бързо и ефекта е до живот! кастрирайте ги!

Организирайте им двубой до смърт в затвора и който оцелее, в карцера на хляб и вода... Това са дегенерати, полза от тях няма в обществото...

Требвало е да ги посинят. Бой до посиране, и го оставяш да кисне в лайната си.

Наркотиците и да ги оставиш, те не те оставят. Тези са родени за хора, а с наркотиците са превърнати в зверове. За да живеят хирата зверовете се убиват - без милост, без изплакване, без колебание

9999

Абе да ти кажа, бяха изтекли снимки на Семерджиев, доста добре си прекарва. Бяха седнали на маса, сладки, пиене/ сокчета ... всичко беше топ

ще получат разстройство от тия боклуци!

Кажи честно...

Тия двамата да ги пуснат е Народното Събрание и да заключат вратите…

Идеята не е лоша !!!:)))) Аз залагам на прокурорското синче, че ще хапне пръв футболиста!!! По- млад е ,пък и му идва отвътре ,още повече е от такова семейство: прокурорско!!! :))))))

9999

То пак добре, че са там, аз мислех, че си лежат вкъщи на диваните и само замазват очите на обществото с информация за тях

Практиката показва обаче, че подобно поведение на синчето е резултат от възпитанието на родителите. Така ,че съвсем си е в реда на нещата, щом таткото успява да го измъква да поеме поне срама от това, което е сътворил

Защо ми изтрихте коментара? Тия трябва да ги подложат на мъчението, което японците или китайците са прилагали върху военнопленници: връзват ги под маркуч с вода и капе вода на главата капка по капка. Така след време жертвата полудява.

Що не оставиха единия да убие другия? Па те се намесили и бой яли... После искат увеличение на заплатите.

Не виждаш ли, че и двамата са луди?

Напротив, ще им свърши въздухът след около една минута.

Да не става тафталогия

Да ги бяха оставили да си свършат работата