Запалиха автомобила на прокурор от Пазарджик

Неизвестни запалиха личния автомобил на прокурора от Районна прокуратура в Пазарджик Васка Наскова тази нощ, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Запалиха автомобила на прокурор от Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

взел парите а не свършил работа, просто предупреждение че следващищят път ще е по-зле. И вече дължи услуга, тя си знае на кого.

Да считаме ли,че е поставено вече началото на съдебната реформа?

е прокурора поне ще види какво е срещу неизвестен извършител да има дело - от умрял писмо

Да са запалили топките на др.Евстатиев?

може и да е предупреждение за останалите??!!

Лекият автомобил "Форд Кугар", произведен през 1999 г., е бил паркиран пред жилищния блок, в който живее Васка Наскова. Жената се е чудела как да предаде на скрап тази антика, та този и помогнал за с-ка на държавата да бъдат преместени останките.

Да палят! Те са по-големи боклуци от съдиите

Няма по-ненужна и бездейна институция от българската прокуратура.

Гарван гарвану око не вади. Но ако имаме пепелянка и глист, то вероятно не е така. Не беше ли прокурор от ПЗ онзи с инсулта?

Да! Онзи изнасилвач-педофил, настоящ общински съветник и бивш кмет на два града е бил и прокурор в Пазарджик. Да не би колежката му да е искала да свидетелства за миналите му деяния, та са решили да я посплашат?

Съдейки по възрастта на колата май г-жата е единствения некорумпиран прокурор в страната. Цацата каква кола кара /освен служебната лимузина/,някой да каже?

Aми, кара моята, FERARI- 430!! Mодел, 2019!! ;))

ПРАВОСЪДИЕ, ТАКА Е

причина да й запалят колата. Може да е таен обожател.

"Ламперията отвръща на уреда" по Жоро Лукавия

Прокурор да кара такъв барангоч ? Ай стига, да не се окаже, че имало и некорумпирани прокурори ?

Юристите, и особено прокурорите, са корумпирани мръсници по дсамата си генетична предопределеност, т.е. по диагноза, така че запалването не може да е случайно.

няма форд куга от 1999г. бил е от 2009г.

FORD COUGAR се прави от 08.1998 до 12.2001 и има 4 различни двигателя. Аре да НЕ плещиме глупости по-принцип а?!?? :)))))

Нека да "правимe" разлика между ford kuga и ford kougar. По-принцип или най-принцип е по правилно :)))

ТАМАН СИ МИСЛЕХ,ЧЕ ДНЕС НЯМА КРАЖБИ,УБИЙСТВА,ЗАПАЛЕНИ КОЛИ И ЕТО,ЧЕ НОВИНАТА СЕ ПОЯВИ!БРАВО!!! ТАКА СЕ ЖИВЕЙ И ПЕЙ В МУТРОСТАН!!!

БРАВО-ООООООООООООООО!

ТОЙ СИ Е БИЛ ЗА ЗАПАВЛАНЕ. мНОГО СТАР БЕ.

Може би ,отново с любезното съдействие ,или бездействие ,на родното МВР. В Бг няма престъпление ,без участието на бивши или настоящи милиционери /сега наричани--''ПОЛИЦАИ''.